hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
07.10.2014 / 19:34 / Blogg

Jelena?

 Hei alle sammen!

 

Ryktene har begynt å komme tilbake etter at Justin postet et bilde av han og Selena på instagram for noen dager siden. Justin og Selena har gjennom karrieren sin hatt et nært forhold til hverandre, og vi har lenge trodd at de kom til og bli sammen igjen etter at bruddet ble bekreftet i fjor. 

 

 

no title

 

Selena har i et nylig intervju fortalt at hun har det veldig bra for tiden, også på privaten, og at hun gleder seg til og komme tilbake til musikken igjen. Hun fortalte at hun ønsker å bruke tid på de som gjør henne lykkelig, og på bildet av hun og Justin så ser man at hun virker lykkelig. Kanskje det var dette hun mente? 

 

 

Hva tror dere? Jelena eller ikke? 

 

Innlegg av: Katrine


Postat av:

Når han la ut dette bildet. Skrev fans masse hate til Selena (og JELENA) noe som førte til at Justin tilslutt skrev en lang tekst i kommentarfeltet. Dette skrev han; "Stop the hate. How would you feel if someonesent hate to the person you love? I love This girl with my whole heart and I don't understand how you can Wish someone to die. You are stupid idiots because you actually are so dumb to believe that I actually would comments something like This on a Instagram picture When i can't Even talk About It in interviews. Get a Brain idiots. Its So easy to F a k e."

Det virker som Justin ble veldig skuffa og jeg håper alle bare kan akseptere dem sammen som et par! De har det mye bedre sammen enn hver for seg!

07.10.2014 @ 20:35
Postat av: JDBNORWAY

Anonym: Tror nok ikke han kommenterte det... for jeg fant også en kommentar han skal ha skrevet men den var helt annerledes iforhold til den du skrev :) -Mia

07.10.2014 @ 21:38
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Inga

Jelena ^_^

08.10.2014 @ 10:38

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45630700