hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
05.10.2014 / 22:35 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 95

Hey loves! Tusen takk for alle søte kommentarer og tips i kveld. Det var superkoselig å sitte foran dataen og skrive for dere! Jeg håper dere får en nydelig fin start på den nye uka og nye deler kommer på onsdag! Enjoy ♥

 

Jeg gjorde en liten happy dance med lappen i den ene hånda, før mamma avbrøt meg. "Dere må gjøre dere ferdige da," sa hun. "Pappa kommer å henter dere om tjue minutter." Vi satte oss ned i stolene og fikk unnagjort siste finish før vi tok på oss kjolene. Damene på spaet hjalp oss med å få dem på og sjekket over både sminke og hår før de gav oss et klarsignal. Jeg snudde meg til mamma mens vi stod i lobbyen og ventet på pappa. "Så alt er klart? Den røde løperen, media, og lokalet?" spurte jeg og så på henne. "Ja, jeg kom nettopp derifra og alt ser kjempebra ut," sa mamma og smilte beroligende til meg. "Okei, så bra," svarte jeg og sukket. "Er du nervøs?" Mamma så spent på meg og jeg nikket. Nervøs? Det var vel kanskje bare en av mange følelser som satt i kroppen min.

 


 

DN's POV

 

Pappa kom inn i lobbyen og hentet oss. Han hadde på seg en svart dress med rosa skjorte, og han så veldig kjekk ut der han stod. Mamma hadde selvfølgelig også pyntet seg og hadde på seg en lang, svart kjole som var ganske løs på kroppen hennes. Hun var også veldig fin, selvfølgelig. Vi var alle veldig fine for å være helt ærlig, og med den festen vi hadde stelt i stand, selvfølgelig var det viktig at vi var fine. Pappa geleidet oss ut av lobbyen og jeg gispet når jeg så hva han hadde fikset for oss. Det stod en stor limousin utenfor og foran den stod en hvit lexus som skulle frakte mamma og pappa. De hadde ingen interesse av å gå den røde løperen, så de skulle snike seg inn bakveien og holde oppsyn med gjestene som selvfølgelig ankom før oss. Camilla, Sarah og jeg satte oss inn og der ble vi også servert alkoholfri cider. Vi ble jo faktisk behandlet som ordentlige kjendiser!

 

Kjolen og håret til DN :)

 

"Har du snakket med Justin i dag?" spurte plutselig Camilla og så spent på meg. Jeg ristet på hodet og sjekket mobilen min. "Han ligger jo ni timer bak oss, så han er vel kanskje ikke våken enda," sa jeg og smilte. "Han sende meg en melding i morges da og gratulerte meg med dagen." Sarah nikket og smilte til meg. "Men da ringer han deg vel en gang i kveld," sa hun før Camilla byttet samtaleemne. "Men seriøst, tenk at vi fikk dette til da," sa hun og børstet noe av kjolen hennes. "Jeg vet," svarte jeg mens jeg nikket. "Det er helt utrolig. Og at mamma og pappa ble med på det er jo enda sykere," smilte Camilla. "Ja, men det er jo for en god sak, og jeg tenker at hvis mine venner og noen av Belieberne kan få den samme kjendis-opplevelsen som vi fikk når vi var i LA, så er det verdt det," sa jeg. "Jeg håper vi klarer å få inn litt penger til Make-A-Wish-organisasjonen i kveld," sa Sarah smilende. "Mamma ordnet jo invitasjonene slik at det stod at jeg ikke ønsket gaver, så jeg håper vi får det til," svarte jeg. Festen min var bygd opp rundt den opplevelsen jeg hadde hatt på den røde løperen i LA på nyttårsaften, men jeg ville også samle inn litt penger til en veldedig organisasjon. Diskusjonen mellom meg og Camilla om hvilken vi skulle velge hadde ikke vart så lenge, spesielt siden Camilla hadde vært involvert i litt frivilligarbeid med Make A Wish når hun var på utveksling i USA. Justin støttet jo også Make A Wish, så dermed bestemte jeg meg for å arrangere en fest med mediadekning, rød løper og innsamling av penger til organisasjonen. Temaet var så enkelt og greit som "Make A Wish come true".

 Jeg var stolt og jeg satt med en million forskjellige følelser i det vi rullet opp ved siden av den røde løperen som igjen førte til den berømte "Step-and-Go". Det var der alle gjestene ble tatt bilde av og noen kunne være så heldig å bli intervjuet. Jeg hadde jo invitert hele klassen min i tillegg til en rekke andre mennesker og flere Beliebere, så det var ikke manko på folk i alle fall. Jeg hadde også oppfordret alle til å ta på seg de fineste dressene og kjolene, da jeg hadde informert om at bildene sannsynligvis kom til å komme på flere internettsider og magasiner. Mamma hadde virkelig stått på i forhold til media, fordi alt jeg så var egentlig blits og lys og folk. Jeg gikk ut av bilen og jeg fikk den samme overveldene følelsen som jeg hadde fått når jeg var på nyttårsfesten i LA. Blitsen flashed, folk ropte, stemningen var fantastisk og vi var stjernene. At jeg hadde klart å få dette til, var helt uvirkelig. Jeg var helt ufattelig stolt over meg selv og familien min! Allikevel var det veldig trist at Justin ikke var sammen med meg..

 


 

Mer?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Agnethe

Exciting :):):) omggg. Tenk Justin kunne komme:):) hadde vært wow

05.10.2014 @ 22:49
Postat av:

mer <3

05.10.2014 @ 22:57
Postat av: historiejdb1

Hihi, glede mæ til onssag :D

05.10.2014 @ 23:07
URL: http://historiejdb1.blogg.no
Postat av: Marita

Meeeer! Gleder meg til onsdag<3

06.10.2014 @ 00:14
Postat av:

Meeeeeeer

06.10.2014 @ 00:33
Postat av: Benedicte

Omg meeer!! :D

06.10.2014 @ 09:22
Postat av: Nora

Meeeer

07.10.2014 @ 20:13

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45625046