hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
05.10.2014 / 21:06 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 93

"Well, so about the birthday party," sukket han og nervene bygde seg opp i magen. Jeg visste hvor dette skulle gå, og jeg visste ikke om jeg ville høre han si det. "And there an article out today, and Scooter felt that if I were to come to the party, it would take away from the cause," forklarte han og jeg skjønte det. Og det sugde. Jeg ville ikke skjønne det. Jeg ville jo ha han der, men samtidig så ville jeg jo gjennomføre ideen. "Yeah, I understand," sukket jeg og mamma så plutselig på meg. Av en eller annen grunn, så følte jeg at hun visste det allerede. Mamma altså.. "But I really wish I could be there, you know," sa han og det gjorde at jeg følte meg litt bedre. "Yeah, I know," svarte jeg og la en hånd på panna mi. Vi avsluttet samtalen etter at jeg hadde fortalt han litt om hva vi hadde gjort med bursdagen min. Jeg så på mamma og sukket, før jeg forklarte hva han sa. Jeg kunne jo ikke gjøre noe annet enn å føle at jeg var skuffet..

 


 

DN's POV

 

Dagen før den store dagen dro Camilla, Sarah og jeg til lokalet som pappa hadde klart å få sponset. Lokalet var et gigantisk ballrom på et av byens mest fancye hoteller og det hadde plass til langt flere enn jeg hadde invitert. Hvordan pappa fikk dem til å sponse dette nydelige lokalet, maten og drikke var absolutt langt forbi mine villeste fantasier! Camilla kjørte oss bort til lokalet og parkerte i parkeringshuset til hotellet. Når vi kom inn i resepsjonen, gikk jeg bort og spurte hvor vi skulle inn. Hun forklarte veldig høflig at det var en egen inngang til ballsalen som vi skulle bruke i morgen, men at vi bare kunne gå inn i restauranten så skulle de vise oss hvor vi skulle gå inn. Jeg dro med meg jentene og så ble vi vist inn. Jeg gispet når jeg så det og jeg måtte holde meg fast i Sarah for å ikke falle over. "Det er helt nydelig," hvisket Camilla og beundret rommet. "Jeg vet.. Dette kommer til å bli fantastisk," hvisket jeg tilbake og betraktet alt som var der. Ballrommet inneholdt tre barer, flere forskjellige sittegrupper og et gigantisk dansegulv i midten. Rommet var lyst og det var en ganske stilren feel inne i rommet. Dette kom til å bli perfekt.

 Mamma kom plutselig inn fra en annen del av rommet og ropte på oss. "Så hva synes dere?" sa hun og holdt ut begge armene. "Det er fantastisk, mamma," sa jeg mens jeg sprang bort til henne og gav henne en klem. Sarah og Camilla kom tuslende etter oss, og det ble stille i noen sekunder før Sarah plutselig åpnet munnen. "Så hvordan skal vi dekorere det?" spurte hun og så spent på meg. Jeg så på mamma, som da åpnet munnen sin. "Bak der står det esker med dekorasjoner, og DN har full kontroll på hvordan hun vil ha det. Espen og Patrick som står ved baren er til deres disposisjon, så det er bare å sette dem i arbeid om det er noen av bordene eller noe sånn dere vil ha byttet på," smilte hun mens hun pekte på Espen og Patrick, som var to rimelige kjekke bartendere i 20-årene. De kom bort og det gikk ikke lange tiden før alle hadde fått sine oppgaver i forhold til hva som måtte gjøres. Jeg gikk rundt og sjekket at alt ble gjort rett. Dette kom til å bli heeeelt fantastisk, tenkte jeg og smilte fra øre til øre.

 

 

Bursdagen til DN

 

Dagen var endelig kommet og jeg var mer spent enn noensinne. Mamma hadde som fast bursdagstradisjon at hun lagde frokost til klokken var elleve når bursdagen lå i en helg. Dermed ventet jeg til klokken var fem på elleve før jeg bevegde meg ut av senga, spent og nervøs på en gang. Jeg gikk ned trappa og der stod Camilla, mamma og pappa klar med kake og bursdagssang. Jeg smilte før jeg blåste ut mine 17 lys, og funderte på hvordan mamma alltid fikk plass til lysene på den lille kakebiten. "Tusen takk," smilte og gav de en klem hver. "Er du klar for bursdagsfrokost?" spurte mamma spent mens hun gikk inn på kjøkkenet og viste meg bordet. Hun gikk alltid all out når det var bursdag og dagen i dag var ikke annerledes. "Åh, jeg elsker bursdager," smilte jeg og så takknemlig på henne. Bordet var fylt med muffins, kake, brownies, egg, bacon og diverse pålegg - ja, alt jeg kunne tenke meg å spise på bursdagen min. Alle sammen satte seg ned ved bordet og begynte å spise.

 


 

Mer? 

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

veldig :D elsker historien

05.10.2014 @ 21:12
Postat av:

Meeeeeer :D

05.10.2014 @ 21:14
Postat av: Benedicte

Meeer <3 <3

05.10.2014 @ 21:18
Postat av: oda

meeer

05.10.2014 @ 21:19
Postat av:

mer <3 elsker historien <3

05.10.2014 @ 21:20
Postat av: Martine

Ja, mer! <3

05.10.2014 @ 21:40
Postat av: Pernille

mer!

05.10.2014 @ 21:46
Postat av:

Meeeer!!❤️

05.10.2014 @ 21:47
Postat av: Agnethe

Justin kan overaske DN med å komme;) Eller sende henne en video hvor han synger bursdagssang for DN.

05.10.2014 @ 21:50
Postat av: Mari

Meeer!

05.10.2014 @ 21:59

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45624706