hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
05.10.2014 / 20:20 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 92

Hey loves! Norsk del på slutten der :)

 

Justin hadde sagt at han skulle komme, så jeg visste ikke noe annet. Så siden han skulle komme, så tok jeg kontakt med Christine i JDBNorway og lurte på om hun kunne hjelpe meg med å invitere noen Beliebere i nærområdet. Hun hadde vært kjempegira og skrevet om det like etter. Hun satt meg i kontakt med flere av jentene som bodde i området, og det var også noen som lurte på om de kunne komme selv om de ikke bodde i området. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare, men når jeg spurte mamma så hadde hun sagt ja uten å nøle. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro, men jeg gledet meg og spesielt jo nærmere dagen kom. Dette var den mest fantastiske ideen jeg noensinne hadde hatt, og jeg var så glad for at jeg hadde fått foreldrene mine med på det. Nå var det bare å håpe at Justin skulle komme!

 


 

Justin's POV

 

Jeg satt i stua og sjekket Twitter når Victoria kom inn døra. Jeg snudde meg og så på henne mens hun gikk mot meg. Hun dro av seg solbrillene og satte dem på hodet. Hun hadde et alvorlig uttrykk i ansiktet hennes, men jeg var egentlig vant med det. Hun pleide nemlig å bruke noen deler av dagen sin på å sjekke hvilke historier som var ute om meg. "What's up?" sa jeg og så spent på henne. "Well," sukket hun og satte seg ned i sofaen sammen med meg. "I talked to Scooter and bad news." Jeg sukket. Jeg visste nøyaktig hvor dette skulle. "Since the press has been highly involved in the process of this birthday party for DN, they managed to connect the dots and a magazine, who is not invited to the party, just ran a story on how you are supporting the 'Norwegian Belieber' with money."

 

 

Jeg ristet oppgitt på hodet. "She is a Norwegian Belieber, but she's also my girlfriend," forklarte jeg. "Well, you and DN haven't exactly gone out and said that you are a couple. But the magazine is right, unforunately." Hun så på meg og jeg ble bare enda mer skuffet. "So Scooter has decided that it will be a bad idea for you to go to the party, as it will overshadow her attempt of raising awareness," forklarte hun, og uansett hvor lite jeg likte det, så skjønte jeg poenget. Og det var vel kanskje det som var verst. Ikke det at jeg ikke kunne komme, men jeg kunne ikke dra i bursdagen hennes fordi jeg var Justin Bieber. Victoria og jeg snakket litt om hvordan planleggingen hadde gått, før jeg dro telefonen fram og gjorde meg klar til å ringe DN. Hun kom til å bli så skuffet..

 

DN's POV

 

Det var tre dager til bursdagsfesten min skulle være, og jeg kjente jeg ble mer og mer nervøs for hvert eneste minutt som gikk. Mamma og jeg satt ved kjøkkenbordet og gikk over noen detaljer da telefonen min ringte. Jeg så fort ned på den og kjente hjertet mitt dunke fortere og hardere. "Det er Justin," sa jeg og så spent på mamma. Jeg tok telefonen og sveipet over den før jeg la telefonen inntil øret. "Hey Justin," sa jeg i telefonen og smilte. "Hey babe," sa han i andre enden og stemmen hans gjorde at hjertet mitt nesten hoppet ut av brystet. "What are you doing?" spurte jeg med en munter tone. "Nothing really. I'm headed to the studio in a bit. You know, finishing that song I told you about," svarte han. "Yeah, the song. Is it coming along or what?" spurte jeg fort, men interessert. "Yeah, but I'm missing something and I don't know what it is. Hopefully I'll figure it out today," sa han og jeg kunne se for meg at han smilte. "Good, I'm glad," sa jeg og ventet på at svar.

 

 

"Well, so about the birthday party," sukket han og nervene bygde seg opp i magen. Jeg visste hvor dette skulle gå, og jeg visste ikke om jeg ville høre han si det. "And there an article out today, and Scooter felt that if I were to come to the party, it would take away from the cause," forklarte han og jeg skjønte det. Og det sugde. Jeg ville ikke skjønne det. Jeg ville jo ha han der, men samtidig så ville jeg jo gjennomføre ideen. "Yeah, I understand," sukket jeg og mamma så plutselig på meg. Av en eller annen grunn, så følte jeg at hun visste det allerede. Mamma altså.. "But I really wish I could be there, you know," sa han og det gjorde at jeg følte meg litt bedre. "Yeah, I know," svarte jeg og la en hånd på panna mi. Vi avsluttet samtalen etter at jeg hadde fortalt han litt om hva vi hadde gjort med bursdagen min. Jeg så på mamma og sukket, før jeg forklarte hva han sa. Jeg kunne jo ikke gjøre noe annet enn å føle at jeg var skuffet..

 

Hva synes dere så langt? Gira på bursdag? 15 kommentarer låser opp ny del!

 


 

Norsk del

 

Justin's POV

 

Jeg satt i stua og sjekket Twitter når Victoria kom inn døra. Jeg snudde meg og så på henne mens hun gikk mot meg. Hun dro av seg solbrillene og satte dem på hodet. Hun hadde et alvorlig uttrykk i ansiktet hennes, men jeg var egentlig vant med det. Hun pleide nemlig å bruke noen deler av dagen sin på å sjekke hvilke historier som var ute om meg. "Hva skjer?" sa jeg og så spent på henne. "Vel," sukket hun og satte seg ned i sofaen sammen med meg. "Jeg snakket med Scooter og dårlige nyheter." Jeg sukket. Jeg visste nøyaktig hvor dette skulle. "Siden pressen har vært veldig involvert i prosessen av denne bursdagsfesten for DN, så har de klart å koble all informasjonen og et magasin, som ikke er invitert på festen, har nettopp lagt ut en artikkel om at du støtter den 'norske belieberen' med penger."

 

Jeg ristet oppgitt på hodet. "Hun er en norsk belieber, men hun er også kjæresten min," forklarte jeg. "Vel, du og DN har jo ikke gått ut og sagt at dere er et par. Men magasinet har jo rett, uheldigvis." Hun så på meg og jeg ble bare enda mer skuffet. "Så Scooter har bestemt at det er en dårlig idé for deg å gå på den festen, da det sannsynligvis vil overskygge hennes forsøk på å øke bevissthet," forklarte hun, og uansett hvor lite jeg likte det, så skjønte jeg poenget. Og det var vel kanskje det som var verst. Ikke det at jeg ikke kunne komme, men jeg kunne ikke dra i bursdagen hennes fordi jeg var Justin Bieber. Victoria og jeg snakket litt om hvordan planleggingen hadde gått, før jeg dro telefonen fram og gjorde meg klar til å ringe DN. Hun kom til å bli så skuffet..

 

DN's POV

 

Det var tre dager til bursdagsfesten min skulle være, og jeg kjente jeg ble mer og mer nervøs for hvert eneste minutt som gikk. Mamma og jeg satt ved kjøkkenbordet og gikk over noen detaljer da telefonen min ringte. Jeg så fort ned på den og kjente hjertet mitt dunke fortere og hardere. "Det er Justin," sa jeg og så spent på mamma. Jeg tok telefonen og sveipet over den før jeg la telefonen inntil øret. "Hey Justin," sa jeg i telefonen og smilte. "Hey babe," sa han i andre enden og stemmen hans gjorde at hjertet mitt nesten hoppet ut av brystet. "Hva driver du med?" spurte jeg med en munter tone. "Ingenting egentlig. Jeg er på tur i studioet om en liten stund. Du vet, jeg skal prøve å bli ferdig med den sangen jeg fortalte deg om," svarte han. "Yeah, sangen. Får du til eller?" spurte jeg fort, men interessert. "Yeah, men jeg mangler noe og jeg vet ikke hva det er. Forhåpentligvis finner jeg ut av det i dag," sa han og jeg kunne se for meg at han smilte. "Så bra," sa jeg og ventet på at svar.

 

"Vel, så om den her bursdagfesten," sukket han og nervene bygde seg opp i magen. Jeg visste hvor dette skulle gå, og jeg visste ikke om jeg ville høre han si det. "Og det er en artikkel ute i dag, og Scooter følte at hvis jeg kom på festen, så ville det ta bort fokuset for saken," forklarte han og jeg skjønte det. Og det sugde. Jeg ville ikke skjønne det. Jeg ville jo ha han der, men samtidig så ville jeg jo gjennomføre ideen. "Yeah, jeg forstår," sukket jeg og mamma så plutselig på meg. Av en eller annen grunn, så følte jeg at hun visste det allerede. Mamma altså.. "Men jeg kunne virkelig ønske at du kunne være her, vet du," sa han og det gjorde at jeg følte meg litt bedre. "Yeah, jeg vet," svarte jeg og la en hånd på panna mi. Vi avsluttet samtalen etter at jeg hadde fortalt han litt om hva vi hadde gjort med bursdagen min. Jeg så på mamma og sukket, før jeg forklarte hva han sa. Jeg kunne jo ikke gjøre noe annet enn å føle at jeg var skuffet..

 


 

Hva synes dere så langt? Gira på bursdag? 15 kommentarer låser opp ny del!

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

mer :D

05.10.2014 @ 20:23
Postat av:

Fikk faktisk tårer i øyne! Kanskje han kommer og overrasker henne?!

05.10.2014 @ 20:25
Postat av: mariell

mer!

justin kan jo invitere DN til seg også kan de feire bursdagen hos justin, da kan jo alfredo og Camilla også møtes

05.10.2014 @ 20:27
Postat av: Isabel

Kom hjem fra jobb for en halv time siden, er så deilig og sitte seg til rette etter 10 timer jobb og lese alle de nye delene! Herregud jeg blir bare mer og mer forelsket i denne historien <3 du er super flink Christine <3 håper på flere deler ikveld!!! :D

05.10.2014 @ 20:29
Postat av:

Nå ble jeg lei meg :( kanskje han kan komme å overraske henne?

05.10.2014 @ 20:29
Postat av:

Meeeeeeer!!❤️ Elsker historien din

05.10.2014 @ 20:30
Postat av: Marie

Mer!

05.10.2014 @ 20:34
Postat av: Meg :)

Meeeeer :D

05.10.2014 @ 20:34
Postat av: JDBNORWAY

Isabel: Så koselig sagt av deg, Isabel :) Det kommer flere i kveld - klokka er jo bare halv 9, hehe!

05.10.2014 @ 20:41
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Benedicte

Meeer :D

05.10.2014 @ 20:41
Postat av: JDBNORWAY

Anonym: Kanskje det kanskje?

05.10.2014 @ 20:41
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Camilla

Meer

05.10.2014 @ 20:43
Postat av: Malin Sivertsen

Mereeeeee💕💕

05.10.2014 @ 20:43
Postat av:

Mere

05.10.2014 @ 21:00
Postat av: trine

fortseettt! elsker den

05.10.2014 @ 21:00
Postat av:

Mer

05.10.2014 @ 21:01
Postat av:

More

05.10.2014 @ 21:01

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45624562