hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
05.10.2014 / 18:34 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 90

Han la hendene rundt midjen min og jeg la armene mine rundt nakken hans. Han trakk seg ut og la hodet sitt på skuldra mi. "I'll miss you, baby," hvisket han i nakken min. Tårene truet bak øynene mine når jeg hvisket tilbake. "I'll miss you too, boyfriend." Etter en liten stund gikk vi bort til mamma sin bil og Justin kysset meg enda en gang før jeg satte meg inn. Mamma satt allerede i bilen og ventet på meg. "I love you, DN," sa han mykt og lente seg ned og kysset meg enda en gang. "I love you too, Justin. Have a safe flight," smilte jeg og Justin nikket før han lukket døra og mamma begynte å kjøre. Jeg hadde absolutt ikke lyst til å dra, og jeg hadde hvertflal ikke lyst at Justin skulle dra. Jeg håpet bare at han kom om tre uker, slik at jeg fikk sett han igjen. Jeg var virkelig dødsforelska i den gutten.

 


 

Justin's POV

 

Jeg hadde vært hjemme i LA i nesten en dag nå, og jeg var på vei bort til studioet for å møte Scooter. Jeg hadde hatt en sang i hodet mitt en stund og jeg visste ikke helt hva sangen handlet om enda, men det var et eller annet i hodet mitt som måtte komme ut. Jeg svingte inn på parkeringsplassen og Hugo stod allerede klar utenfor. Paparazziene var selvfølgelig på plass, men det var ikke lange veien til døra så jeg tenkte ikke så mye på det. Jeg gikk raskt inn i bygningen og fulgte gangen til jeg kom til studioet. "There you are, Justin." Scooter reiste seg fra sofaen og kom bort og gav meg en klem. "How have you been? How was Norway? How was DN?" spurte han raskt og han var genuint glad. "I doing good now, Norway was amazing and DN is the best," svarte jeg raskt og smilte til han. "So how have you been?" Scooter hevet skuldrene og smilte til meg. "You know, I've been very busy. But I'm doing great," svarte han. "So I have something I would like to talk to you about before we start with the session," sa jeg og så forhåpningsfullt på han. "Sure, what is it?" spurte han og vi satte oss ned i sofaen. "So DN has an idea for her birthday party which is in about three weeks," begynte jeg og Scooter nikket, så jeg forklarte ideen hennes mens Scooter fulgte nøye med.

 "Oh really?" sa Scooter og jeg så at han var overrasket. "Yeah, It is a great idea," svarte jeg fort. "Yeah.. I can't believe she would want to do that," sa Scooter og smilet hans var en blanding av glede og overraskelse. "But her parents think it's too expensive and that it would be a lot of work," sa jeg med en skuffet stemme. "Yeah, it would be expensive and a lot of work," bekreftet Scooter. "But what are you asking?" Jeg møtte blikket til Scooter. "I want to help her, so she can have what she wants," svarte jeg. "Well, you know what you have to do in order for you to help her," sa han og la en hånd på skulderen min. "And you know, I'm here to help you achieve that." Jeg smilte takknemlig til han. "Okay, could you make a few phone calls and I'll talk to her mother," sa jeg. "Yeah, sure. I'll help. You should probably get Victoria to help you too," sa han. "Yeah, I sent Victoria on vacay so she should be back on monday," svarte jeg fort. "Okay, good," sa Scooter og gav meg et smil. "She's really amazing that girlfriend of yours." Jeg møtte øynene til Scooter og smilte. "Yeah, she's absolutely the best," sa jeg. "But let's get to work now," sa Scooter og reiste seg. Jeg reiste meg jeg også og gjorde meg klar til å sette i sammen en et eller annet.

 

 

 

Noen dager senere

 

Jeg hadde vært i studioet i nesten to dager i strekk. Jeg hadde en sang i hodet og jeg visste ikke helt hvordan den skulle bli. Melodien var klar, men jeg følte ikke jeg fikk teksten helt til. Så jeg bestemte meg for å fokusere på bursdagen til DN. Klokka var ikke mer enn 12 om dagen, så jeg regnet på tidsforskjellen og bestemte meg for å ringe moren til DN og fortelle henne nyheten. Victoria hadde allerede begynt med planleggingen og hun hadde masse gode ideer, så nå måtte jeg bare få moren til DN med på det. "Victoria?" Jeg ropte ut i luften, da jeg visste at Victoria, assistenten min, var en eller annen plass i huset. "Yeah?" Jeg hørte skritt bak meg, så jeg snudde meg rundt. "There you are," sa jeg og snudde meg tilbake. "I was just going to call her mom, and I just need you to go over the details with me one more time," sa jeg og så på henne. "Sure, let me just get my note pad," svarte hun og forsvant ut av stua før hun returnerte noen sekunder senere. "Okay, so here's the plan," sa hun og begynte å fortelle. Jeg nikket ettehvert som hun snakket.

 

"And if they feel comfortable with doing some of this, no one will know you really had anything to do with it," avsluttet hun og smilte til meg. "Great, thank you. I'll get her on the phone," sa jeg og klikket rundt på telefonen for å finne fram kontakten til mammaen til DN. Fire ring senere og en munter stemme møtte meg i andre enden. "Hey Justin, so happy you called," sa hun og jeg kunne se for meg at hun smilte. "Hey, thank you," sa jeg og smilte mens jeg så på Victoria som fulgte nøye med. "So what do I owe this pleasure?" spurte hun muntert. "Well, DN told me about what she wished for her birthday party," begynte jeg og hun avbrøt meg ganske kjapt. "Yeah, I know it's a great idea but it will be very expensive and a lot of work, and we don't even know if it would actually work out," svarte hun og jeg kunne høre en smule skuffelse i stemmen hennes. "Well, that's what I wanted to talk to you about," fortsatte jeg. "She deserves the best and it is for a great cause and I want to help you guys make her dream come true." Det ble stille i noen sekunder så jeg bestemte meg bare for å fortsette. "My assistant, Victoria, will be at your service and I will pay for everything." Victoria nærmest hoppet opp og ned i stolen og jeg smilte. Hun elsket å holde på med noe annet enn bare mine ting, så dette var en fin utfordring for henne. "Okay, well.. I have to talk to my husband about this, but if what you're saying is true, then I don't see why not," sa hun først veldig nølende og så veldig glad. "Well, great. Let me know and Victoria will contact you," sa jeg og smilte. Vi avsluttet samtalen like etter og jeg kjente at jeg ble lettet. Jeg håpet virkelig at DN skulle få den bursdagsfesten hun ønsket!

 

Så denne bursdagsfesten har vært snakk om leeeeenge. Hva tror du at bursdagsfesten skal handle om?

 

 


Norsk del

 

Justin's POV

 

Jeg hadde vært hjemme i LA i nesten en dag nå, og jeg var på vei bort til studioet for å møte Scooter. Jeg hadde hatt en sang i hodet mitt en stund og jeg visste ikke helt hva sangen handlet om enda, men det var et eller annet i hodet mitt som måtte komme ut. Jeg svingte inn på parkeringsplassen og Hugo stod allerede klar utenfor. Paparazziene var selvfølgelig på plass, men det var ikke lange veien til døra så jeg tenkte ikke så mye på det. Jeg gikk raskt inn i bygningen og fulgte gangen til jeg kom til studioet. "Der er du, Justin." Scooter reiste seg fra sofaen og kom bort og gav meg en klem. "Hvordan har du hatt det? Hvordan var Norge? Hvordan har DN det?" spurte han raskt og han var genuint glad. "Jeg har det veldig bra nå, Norge var fantastisk og DN er den aller beste," svarte jeg raskt og smilte til han. "Så hvordan har du det?" Scooter hevet skuldrene og smilte til meg. "Du vet, jeg har vært veldig opptatt. Men jeg har det veldig bra," svarte han. "Så jeg har noe jeg vil snakke med deg om før vi starter å spille inn," sa jeg og så forhåpningsfullt på han. "Selvfølgelig, hva er det?" spurte han og vi satte oss ned i sofaen. "Så DN har en ide for bursdagsfesten sin som er om ca. tre uker," begynte jeg og Scooter nikket, så jeg forklarte ideen hennes mens Scooter fulgte nøye med.

 

"Åh seriøst?" sa Scooter og jeg så at han var overrasket. "Yeah, det er en fantastisk idé," svarte jeg fort. "Yeah.. Jeg kan ikke tro at hun vil gjøre det," sa Scooter og smilet hans var en blanding av glede og overraskelse. "Men foreldrene mener det er for dyrt og at det kom til å bli veldig mye jobb," sa jeg med en skuffet stemme. "Yeah, det kommer til å bli dyrt og mye arbeid," bekreftet Scooter. "Men hva er det du spør om?" Jeg møtte blikket til Scooter. "Jeg vil hjelpe henne, slik at hun kan få det hun vil ha," svarte jeg. "Vel, du vet hva du må gjøre for å kunne hjelpe henne," sa han og la en hånd på skulderen min. "Og du vet, jeg er her for å hjelpe deg med å hjelpe deg å oppnå dette." Jeg smilte takknemlig til han. "Okay, kunne du ha tatt noen telefonsamtaler og så kan jeg snakke med moren hennes," sa jeg. "Yeah, selvfølgelig. Jeg kan hjelpe. Du burde kanskje få Victoria til å hjelpe deg også," sa han. "Yeah, jeg sendte Victoria på ferie så hun burde være tilbake på mandag," svarte jeg fort. "Okay, flott," sa Scooter og gav meg et smil. "Hun er virkelig fantastisk den kjæresten din." Jeg møtte øynene til Scooter og smilte. "Yeah, hun er den absolutte beste," sa jeg. "Men la oss starte å arbeide nå," sa Scooter og reiste seg. Jeg reiste meg jeg også og gjorde meg klar til å sette i sammen en et eller annet.

 

Noen dager senere

 

Jeg hadde vært i studioet i nesten to dager i strekk. Jeg hadde en sang i hodet og jeg visste ikke helt hvordan den skulle bli. Melodien var klar, men jeg følte ikke jeg fikk teksten helt til. Så jeg bestemte meg for å fokusere på bursdagen til DN. Klokka var ikke mer enn 12 om dagen, så jeg regnet på tidsforskjellen og bestemte meg for å ringe moren til DN og fortelle henne nyheten. Victoria hadde allerede begynt med planleggingen og hun hadde masse gode ideer, så nå måtte jeg bare få moren til DN med på det. "Victoria?" Jeg ropte ut i luften, da jeg visste at Victoria, assistenten min, var en eller annen plass i huset. "Yeah?" Jeg hørte skritt bak meg, så jeg snudde meg rundt. "Der er du," sa jeg og snudde meg tilbake. "Jeg skulle akkurat til å ringe moren hennes, og jeg trenger at du går over detaljene med meg en gang til," sa jeg og så på henne. "Selvfølgelig, la meg bare finne notatblokken min," svarte hun og forsvant ut av stua før hun returnerte noen sekunder senere. "Okay, så her er planen," sa hun og begynte å fortelle. Jeg nikket ettehvert som hun snakket.

 

"Og hvis de føler seg komfortable med å gjøre noe av det her, så er det ingen som trenger å vite at du egentlig hadde noe med det å gjøre," avsluttet hun og smilte til meg. "Flott, takk skal du ha. Jeg skal få henne på telefonen," sa jeg og klikket rundt på telefonen for å finne fram kontakten til mammaen til DN. Fire ring senere og en munter stemme møtte meg i andre enden. "Hey Justin, så glad for at du ringte," sa hun og jeg kunne se for meg at hun smilte. "Hey, takk skal du ha," sa jeg og smilte mens jeg så på Victoria som fulgte nøye med. "Så hva er det jeg skylder denne gleden?" spurte hun muntert. "Vel, DN fortalte meg om hva hun ønsket for bursdagsfesten sin," begynte jeg og hun avbrøt meg ganske kjapt. "Ja, jeg vet at det er en veldig god idé, men det kommer til å bli veldig dyrt og veldig mye arbeid, og vi vet jo ikke om det faktisk kommer til å fungere," svarte hun og jeg kunne høre en smule skuffelse i stemmen hennes. "Vel, det var det jeg hadde lyst til å snakke med deg om," fortsatte jeg. "Hun fortjener det aller beste og det er for en god sak, så jeg vil gjerne hjelpe dere med å oppfylle drømmen hennes." Det ble stille i noen sekunder så jeg bestemte meg bare for å fortsette. "Assistenten min, Victoria, vil hjelpe dere og jeg kan betale for alt." Victoria nærmest hoppet opp og ned i stolen og jeg smilte. Hun elsket å holde på med noe annet enn bare mine ting, så dette var en fin utfordring for henne. "Okay, vel.. Jeg må snakke med mannen min om det her, men hvis det du sier er sant, så ser jeg ikke noen grunn for at det ikke skal gå," sa hun først veldig nølende og så veldig glad. "Så bra. Si i fra og så kan Victoria kontakte deg," sa jeg og smilte. Vi avsluttet samtalen like etter og jeg kjente at jeg ble lettet. Jeg håpet virkelig at DN skulle få den bursdagsfesten hun ønsket!

 


Så denne bursdagsfesten har vært snakk om leeeeenge. Hva tror du at bursdagsfesten skal handle om?

 

Innlegg av Christine SelnesPostat av:

Meeeer :D

05.10.2014 @ 18:43
Postat av: Benedicte

Meeeeer! :D

05.10.2014 @ 18:50
Postat av:

Meeer!! Jeg anner ikke hva den handler om😳❤️

05.10.2014 @ 19:20
Postat av: Nora

MWEEER!

05.10.2014 @ 19:48
Postat av:

Mer

05.10.2014 @ 19:59

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45623299