hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.09.2014 / 18:52 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 83

Hey loves! Det er lørdag og det betyr nye deler av "The Impossible". Jeg vet ikke om det blir en eller flere deler - men hvis dere kommenterer så er det større sjanse for flere deler :) Norsk del er nederst! Enjoy.

 

"Neeei," svarte servitøren nølende og jeg kunne skimte at hun skalv i hendene. "What's your twitter name?" sa Justin plutselig og så spent på henne. Jeg smilte for meg selv. "Uhmm... PaulinaBizzle," sa hun og jeg kunne se at hun var litt flau. Justin lo og trykket det inn på telefonen sin. "Well then. Paulina Bizzle. Bizzle is now following you," sa han og smilte bredt til henne før han la bort telefonen. "And thank you for amazing service today." Justin tok henne i hånden, mens Paulina smilte til han og sa at han var hjertelig velkommen tilbake. Jeg snudde meg fornøyd og begynte å gå mot utgangsdøra. Justin kom like etter og la en hånd på ryggen min, mens vi gikk ut av restauranten. 

 

 


 

 

DN's POV

 

Mamma stod spent og ventet på oss når vi kom ut av restauranten. Pappa og Camilla hadde allerede dratt hjem, så jeg trodde at mamma ventet på meg slik at vi også kunne kjøre hjem. "There you are," smilte mamma når hun så oss. "So what are you crazy kids going to do tonight?" Jeg ristet på hodet. Mamma visste godt hva Justin hadde gjort, og nå prøvde hun å være hyggelig og late som om alt var okei. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. "Well, if DN wants, I would love for her to stay at the hotel tonight," sa Justin og så spørrende på meg og mamma. Jeg løftet hodet og så mamma rett inn i øynene. Jeg prøvde å få henne til å si nei, og jeg ba en indre bønn om at det skulle fungere. "Well, DN has school tomorrow, so no sleepover," sa mamma og hun så medfølende på Justin?!?! Hallo, mamma? Det er Justin som hadde dratt med seg jenter fra en klubb. Det var Justin som hadde gjort noe galt, og nå så mamma medfølende på han. Unbeliebable!

 

 

"I'm really tired, Justin, and I have school tomorrow sooo." Jeg så på Justin, men jeg fokuserte på munnen hans i stedet for på øynene. Justin nikket, så ned og sparket litt i asfalten med den ene skoen. "Okay, I understand," svarte han stille. "Mamma, kan du bare gå til bilen?" sa jeg og så på mamma. Hun nikket fort, snudde seg og gikk mot bilen. Det ble stille. Og jeg visste ikke hva jeg skulle si eller om jeg skulle si noe. Jeg var fortsatt veldig såra, men jeg fikk også veldig dårlig samvittighet. Denne splitta følelsen var vanskelig å håndtere, og jeg hadde fysisk vondt i hele magen og brystet. "I'm sorry, Justin.. But I have to get home," sa jeg rolig og fulgte med på han. Hodet hans løftet seg opp og han så på meg. "Yeah, I'll call you tomorrow," svarte han og gav meg et skjevt smil. "Okay," sa jeg og begynte å gå mot bilen. Justin tok plutselig tak i arma mi, så jeg snudde meg. Han bet seg i leppa og så på meg. "I love you, you know?!" sa han og hevet øyenbrynene. "Okay," nikket jeg og snudde meg igjen. En tåre rant nedover kinnet og jeg tørket den fort bort med hånda mi, før jeg ristet på hodet og så opp mot himmelen.

 

Justin's POV

 

"Well, that went great," sa jeg ironisk og så på Hugo som kjørte bilen tilbake til hotellet. "Well, you're here and that's all that matters," sa Hugo og smilte lurt tilbake til meg. Jeg smålo. "All that matters.. Good one," svarte jeg. "She's so mad at me though." Hugo svingte inn i parkeringshuset. "Well, I don't think she's as mad as she is disappointed," svarte Hugo fort. "Did you see the way she looked at you?" Jeg snudde hodet mot Hugo. "You're instructed not to look at what I'm doing, Hugo," sa jeg og smilte lurt til han. "Well, the streets were empty and you were standing like a feet away from me," svarte han unnskyldende og hevet skuldrene raskt. Hugo parkerte bilen og vi gikk ut. Hodet mitt var fullt av tanker, følelser og ideer om hva jeg skulle gjøre. Vi tok heisen opp til rommet, og Hugo forlot meg når vi kom til døra. Han sov på en annen suite nedi gangen, så jeg lukket døra og gikk bort til senga. Jeg dro opp telefonen og sendte DN en melding. "I love you, DN. And I wish you were here." Jeg sukket hardt, før jeg klikket inn på kontakten til mamma og klikket "ring". 

 Mamma tok telefonen etter tre ring. "Hey sweety, how are you?" Stemmen hennes var munter, full av håp. "I'm fine, I guess," svarte jeg fort. "So did you see her yet?" Jeg sukket. "I guess not," sa hun og sukket selv. "We had dinner with her family, but she didn't speak to me. I tried to be nice to her parents and Camilla, but it was hard. I felt that she was put off guard and she didn't.. I don't know, mom.." Det ble stille i noen sekunder, før hun begynte å snakke igjen. "I know how deeply you feel for her, and now you just need to give her time. Just let her sleep on it for tonight and try again tomorrow," sa hun. "But you need to explain to her the situation." Jeg nikket rolig flere ganger, før jeg skjønte at hun ikke så det. "Yeah, thanks mom," svarte jeg. "Let's pray, Justin," sa hun rolig, og jeg la meg ned på sengen med hodet på puta og lukket øynene. 

 

Hva tror dere skjer nå?

 

 


 

 

Norsk del 

 

DN's POV

 

Mamma stod spent og ventet på oss når vi kom ut av restauranten. Pappa og Camilla hadde allerede dratt hjem, så jeg trodde at mamma ventet på meg slik at vi også kunne kjøre hjem. "Der er dere," smilte mamma når hun så oss. "Så hva skal dere gjøre i kveld da?" Jeg ristet på hodet. Mamma visste godt hva Justin hadde gjort, og nå prøvde hun å være hyggelig og late som om alt var okei. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. "Vel, hvis DN vill, så hadde det vært koselig om hun kunne være hos meg på hotellet," sa Justin og så spørrende på meg og mamma. Jeg løftet hodet og så mamma rett inn i øynene. Jeg prøvde å få henne til å si nei, og jeg ba en indre bønn om at det skulle fungere. "Vel, DN har skole i morgen, så det blir ingen overnatting," sa mamma og hun så medfølende på Justin?!?! Hallo, mamma? Det er Justin som hadde dratt med seg jenter fra en klubb. Det var Justin som hadde gjort noe galt, og nå så mamma medfølende på han. Unbeliebable!

 

"Jeg er veldig trøtt, Justin, og jeg har skole i morgen, sååå." Jeg så på Justin, men jeg fokuserte på munnen hans i stedet for på øynene. Justin nikket, så ned og sparket litt i asfalten med den ene skoen. "Okei, jeg skjønner," svarte han stille. "Mamma, kan du bare gå til bilen?" sa jeg og så på mamma. Hun nikket fort, snudde seg og gikk mot bilen. Det ble stille. Og jeg visste ikke hva jeg skulle si eller om jeg skulle si noe. Jeg var fortsatt veldig såra, men jeg fikk også veldig dårlig samvittighet. Denne splitta følelsen var vanskelig å håndtere, og jeg hadde fysisk vondt i hele magen og brystet. "Jeg er lei for det, Justin.. Men jeg må komme meg hjem," sa jeg rolig og fulgte med på han. Hodet hans løftet seg opp og han så på meg. "Yeah, jeg ringer deg i morgen," svarte han og gav meg et skjevt smil. "Okay," sa jeg og begynte å gå mot bilen. Justin tok plutselig tak i arma mi, så jeg snudde meg. Han bet seg i leppa og så på meg. "Jeg elsker deg, vet du?!" sa han og hevet øyenbrynene. "Okay," nikket jeg og snudde meg igjen. En tåre rant nedover kinnet og jeg tørket den fort bort med hånda mi, før jeg ristet på hodet og så opp mot himmelen.

 

Justin's POV

 

"Ja, det gikk jo bra," sa jeg ironisk og så på Hugo som kjørte bilen tilbake til hotellet. "Vel, du er her og det er all that matters," sa Hugo og smilte lurt tilbake til meg. Jeg smålo. "All that matters.. Den var bra," svarte jeg. "Hun er så sint på meg da." Hugo svingte inn i parkeringshuset. "Vel, jeg tror ikke hun er så sint som hun er skuffet," svarte Hugo fort. "Så du hvordan hun så på deg?" Jeg snudde hodet mot Hugo. "Du er instruert til å ikke se på hva det er jeg gjør, Hugo," sa jeg og smilte lurt til han. "Vel, gatene var romme og du stod jo bare en meter unna meg," svarte han unnskyldende og hevet skuldrene raskt. Hugo parkerte bilen og vi gikk ut. Hodet mitt var fullt av tanker, følelser og ideer om hva jeg skulle gjøre. Vi tok heisen opp til rommet, og Hugo forlot meg når vi kom til døra. Han sov på en annen suite nedi gangen, så jeg lukket døra og gikk bort til senga. Jeg dro opp telefonen og sendte DN en melding. "Jeg elsker deg, DN. Og jeg kunne ønske du var her." Jeg sukket hardt, før jeg klikket inn på kontakten til mamma og klikket "ring". 

 

Mamma tok telefonen etter tre ring. "Hei vennen, hvordan har du det?" Stemmen hennes var munter, full av håp. "Det går fint, tror jeg," svarte jeg fort. "Så har du sett henne enda?" Jeg sukket. "I guess not," sa hun og sukket selv. "Vi hadde middag med familien hennes, men hun snakket ikke med meg. Jeg prøvde å være hyggelig med foreldrene hennes og Camilla, men det var vanskelig. Jeg prøvde å være hyggelig med foreldrene hennes og Camilla, men det var vanskelig. Jeg følte at hun var satt ut av det hele og at hun ikke.. Jeg vet ikke, mamma.." Det ble stille i noen sekunder, før hun begynte å snakke igjen. "Jeg vet hvordan du føler for henne, og nå må du bare gi henne litt tid. La hun få sove på det i natt og så prøver du igjen i morgen," sa hun. "Men du må forklare henne situasjonen." Jeg nikket rolig flere ganger, før jeg skjønte at hun ikke så det. "Yeah, takk skal du ha, mamma," svarte jeg. "La oss be, Justin," sa hun rolig, og jeg la meg ned på sengen med hodet på puta og lukket øynene. 


Hva tror dere skjer nå?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeer! ❤️ kan du ha maraton i morgen? elsker historien sååå mye!

27.09.2014 @ 19:04
Postat av: Benedicte

Meeeeer <3 <3

27.09.2014 @ 19:11
Postat av: biebnorway

Mere!

27.09.2014 @ 19:17
URL: http://biebnorway.blogg.no
Postat av:

mer, mer, mer! masse mer!

27.09.2014 @ 19:31
Postat av: Sara

ELSKER DENNE HISTORIEN

27.09.2014 @ 19:35
Postat av: Eli

Meeeeer! ❤️

27.09.2014 @ 19:44
Postat av: Marte

wow! meeeeeeeeeeer!!!!!!!! du er super flink, blir imponert

27.09.2014 @ 19:46
Postat av: S

Mer <3 har ingen anelse om hva som skjer, så please oppdater, historien er fantastisk btw <3

27.09.2014 @ 20:36
Postat av: mer

mer

27.09.2014 @ 20:43
Postat av: marinne

flere deler i dag!!

27.09.2014 @ 20:44
Postat av: JDBNORWAY

Marte: Tusen hjertelig takk :D

27.09.2014 @ 21:59
URL: http://jdbnorway.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45596710