hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
24.09.2014 / 14:15 / Blogg

Bieber og Hasselhoff

Heisann,

 

oppdateringene kommer litt sent i dag, siden jeg var på forelesning til for en time siden. Uansett - i går var Justin i Venice, Los Angeles. Venice er vel kanskje mest kjent for strandpromenaden sin som også kalles Venice Beach. Han var der sammen med Baywatch-stjernen, David Hasselhoff, og de spilte inn video sammen. Sammen med Justin og David var også Allison, Lil Za og Hugo, i tillegg til en rekke andre mennesker som hjalp til med innspillingen av videoen. 

 

Cody Simpson har reist til Australia, så det er usikkert om denne innspillingen er en del av musikkvideoen som Cody og Justin jobbet med for et par dager siden. Innspillingen som skjedde for et par dager siden var på et hemmelig sted, mens denne gangen valgte de å bruke en av de strendene i Los Angeles-området der det er mest folk. Dermed kan dere se på noen av bildene at Justin, David og teamet er omringet av mennesker. Hvis denne innspillingen har sammenheng med den de spilte inn for et par dager siden, så kan vi altså konkludere med at videoen blir å inneholde en svart bil, hunder og David Hasselhoff. I et intervju med People Magazine, sa David at de hadde det utrolig gøy når de filmet videoen, så jeg gleder meg ufattelig mye til å se resultatet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene er hentet fra Bieber-news.com

 


Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45586748