hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
23.09.2014 / 17:56 / Blogg

Musikkvideo? Promo? MTV EMA?

Heyyy,

 

i helgen har Justin og Cody vært veldig opptatt med å filme en eller annen slags video. Første hint kom på Fahlo når Justin skrev at han var på vei til en shoot, og andre hintet kom når Cody Simpson la ut en video på Fahlo, der han sa at han var på et sett sammen med Dan Kanter. Justin la også senere ut et bilde der han ble fikset på håret.

 

 

Justin Bieber: Gettin ready

 

Justin var på shooten sammen med Alfredo Flores, Dan Kanter, Scooter Braun, Wayne Isham og Cody Simpson, selvfølgelig. Både Scooter og Justin la ut samme bilde etter at de var ferdige med shooten. Og så var det et bildedryss fra både Cody og Justin fra shooten.

 

 

Justin Bieber: Shooting with a legend. Papa Wayne / Scooter Braun: Video shoot with the legend Papa Wayne 

 

 

justinbieber: Young Cody in the game 

codysimpson: Rockstars. Great day of shooting with Wayne Isham & JB


 

codysimpson: We've got some magic on it's way. New beginnings. So stoked 

justinbieber: Day 1

 

Dag 1 av shooten var altså over, og det virket som at både Justin og Cody var gira på dette prosjektet de nå har jobbet med. Vi har jo hørt at den nye musikken skal komme på en sånn måte som vi ikke forventer, og det har jo vært mye snakk rundt hva det er Justin og Cody egentlig planlegger. MTV EMA skal jo også gå av stabelen rundt den tiden som Justin har hintet om, altså rundt 10. november, og de har jo uttrykt at de har øvd en del. Men hva er det nå egentlig de planlegger? 

 

For et par dager siden så kom det ut bilder av Justin, Cody og David Hasselhoff. De signerte t-skjorter til veldedighet på bildene, men disse bildene var altså i forbindelse med dag 2 av shooten. Denne shooten som Justin og Cody har snakket om nå, skal tydeligvis være en musikkvideo og Justin ville spesifikt at Baywatch-stjernen, David Hasselhoff, skulle være med i den. I følge Mirror, så skal det visst også være 40 hunder med, i noe som kommer til å være den mest bisarre videoen noensinne sett. 

 

 
Det virker i alle fall som at de to popstjernene har hatt det utrolig gøy når de har laget denne videoen, så jeg tror at det er to spente fanbaser som venter på at de skal komme med noen uttalelser om prosjektet. Jeg har også lest at de skal komme med en uttalelse, en dato eller en eller annen form for informasjon om musikken og prosjektet om ikke så altfor lenge. Vi snakker innen en uke altså!

 

Hva tror dere Justin og Cody planlegger? 

 

Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45580370