hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
19.09.2014 / 16:51 / Blogg

"Han er en god venn"

Kilde: TV Week - Artikkelen er direkte oversatt.

 

Cody Simpson blurts about Bieber?s love life!

 

I et intervju med TV Week i forbindelse med eventen Slimefest til Nickelodeon, fortalte Cody at hadde snakket med Justin den morgenen om kjærlighetslivene til de to popstjernene. Cody beskriver sitt eget opp-og-ned-forhold med modellen, Gigi Hadid, som likt med det forholdet Justin har med skuespillerinnen/sangeren, Selena Gomez.

 

 

"Jeg ringte han fordi jeg har noen komplikasjoner med kjæresten min og han sa 'Man, det er dette du må gjøre", forteller Cody til det australske magasinet. "Det er fint å ha en kompis som er et par år eldre. Han har på en måte gått igjennom det samme som jeg gjør nå med hans opp-og-ned kjæreste. Han har blitt en veldig, veldig god venn av meg. Han fortalte meg noen av de tingene han går igjennom og han er alltid der for meg. Så det er fint å ha noen som vet hvordan du startet musikalsk og som du kan snakke med om slike ting."

 

 

Justin har vært under varmt vann når han ble arrestert og tiltalt for overfall og livsfarlig kjøring i Ontario, Canada tidligere denne måneden. Det lokale politiet sa at den 20 år gamle stjernen krasjet kjøretøyet sitt inn i en minivan og havnet så i en slosskamp med en av de som satt inne i minivanen. Justin har benektet at det var noen form for fysisk kamp og vil prøve å bekjempe begge tiltalene i retten.

 

Cody sier at selv om han støtter sin verdenskjente venn, så prøver han ikke å bry seg om alt hysteriet. "Jeg holder meg unna drama og alt det andre som skjer," sier Cody. "Men uansett, han er en fantastisk venn av meg og han har gitt meg utrolige musikalske muligheter i det siste som viser fram mine ferdigheter og talenter. Han er en flott mann. Vi er veldig forskjellige mennesker, men det er på en måte hvorfor vi kommer overens - vi har med oss forskjellige ting til bordet."

 

Ser man bort i fra romanse og drama, så kan Cody, som var Justin sin oppvarmingsakt under Justins turné i Australia, avsløre at de to har et "lite prosjekt" på gang. "Vi kommer med informasjon snart, men vi har jobbet med mye musikk sammen, for det meste akustisk," sier Cody.

 

innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45569627