hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
18.09.2014 / 15:12 / Blogg

"Den ble aldri ferdig"

Heisann,

 

jeg så et intervju med Ariana Grande på iHeart Radio der hun framførte sanger fra sitt nye album. Mario Lopez intervjuet Ariana og da spurte han blant annet om sangen som hun og Justin Bieber hadde laget sammen. Du kan selvfølgelig se hele intervjuet, men delen der de snakker om Justin starter 05.07 og avsluttes 5.47.

 

 

Mario Lopez sier i intervjuet at Ariana har bekreftet at hun og Justin jobbet med en duett sammen. Ariana spør "gjorde jeg?" og så sier Mario "det er i alle fall det ryktet sier". Ariana smiler og og påpeker at nøkkelordet er "rykte". Men så sier hun at de har vært i studio sammen flere ganger og at han er en fantastisk musiker. Ariana fortsetter med å si at det sannsynligvis kommer til å skje en eller gang. "We never finished it. Not going to lie," sier Ariana plutselig, som da betyr at de aldri ble ferdige med sangen. Lopez spør Ariana hva som skjedde eller om de ble distrahert, og til det svarer hun at de begge har egne prosjekt som de jobber med, men at duetten kommer til å skje. "Begge elsker fansen våre og vi vet at de vil at det skal skje, så det kommer til å skje. Det er uungåelig. Men ikke akkurat nå," avslutter hun.

 

Det betyr jo at sangen er ferdigskrevet, men den er ikke spilt inn og mikset enda. Uansett - dette er jo gode nyheter. Er det en artist jeg virkelig gleder meg til at Justin jobber sammen med, så er det Ariana. Begge har fantastiske stemmer og den kombinasjonen tror jeg kommer til å bli helt fantastisk.

 


Hva tenker dere? Noen som er gira på en duett med Justin og Ariana?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Hanne

Er sinnsykt gira på en duett mellom dem! :)

18.09.2014 @ 19:25

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45566714