hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
17.09.2014 / 14:47 / Blogg

Rehearsing?

Heisann søte dere!

 


Scooter Braun: Hung out with these maniacs all day. Great shoot with nick onken. Good time fellas

 

Justin og Cody har jo vært på photoshoot sammen, der de spilte noen sanger, sang og ble tatt bilder av. Nick Onken, Matt Graham, Alfredo Flores og Scooter Braun var blant annet sammen med dem. Mange av disse bildene er blitt lagt ut på Fahlo-appen, så det er hovedsakelig der jeg har fått dem fra. Justin tweetet også "8 weeks" i dag, som da betyr 8 uker. Jeg regnet på det og det er ca. 10. november, så det kan jo stemme med at Justin har tweetet "11.10". Husk at i USA og Canada så skriver de måneden før de skriver datoen :)

 

 

alfredoflores: Catchin' Moments | 🎥

 

 

nickonken: Great day of amazing pics with @justinbieber & @codysimpson yesterday.
Good times @scooterbraun @itsmattgraham 📷 @alfredoflores #createyourmoments 


 

scooterbraun: Great day yesterday @justinbieber @codysimpson @itsmattgraham @nickonken #fahlo for more

 

Justin og Cody har øvd en del i det siste på et eller annet og de har spilt inn en eller annen video sammen med Alfredo Flores. De beskriver det som "something big", eller "noe stort". De har selvfølgelig ikke gått ut med hva det er, men kanskje det er en konsert, en turné eller en musikkvideo?! Hvem vet. Jeg vet i alle fall at denne spenningen er uutholdelig, haha!

 

 

 

justinbieber: Rehearsals

 

På denne tiden i fjor så teasa Justin oss "Heartbreaker", men da var det alltid "soon" han sa. Denne gangen har han ikke gjort det, så jeg ser på det som positivt. Det virker som at både han og Cody er veldig fornøyde med sangene de har laget sammen. Jeg vet at vi på bloggen gleder oss kjempemasse! Endelig litt ny musikk.

 

Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45560617