hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
02.11.2014 / 20:00 / Blogg

Privat Twitterkonto?

Heihei dere!

 

Jaaa.. Så dette tok vel litt lengre tid enn jeg trodde det skulle ta. Jeg fant nemlig ikke det jeg trengte i utgangspunktet, så da måtte jeg sette meg ned og google noe fryktelig for å finne det (fordi jeg visste at det fantes EN eller ANNEN plass!). Men jeg skal altså ta for meg dette med de "private kontoene" som Justin tydeligvis hadde eller har eller hva det er han der fyren driver med. Det har uansett vært mye snakk om denne private Twitterkontoen som la seg under navnet @prankxy. Det sies at denne kontoen legger ut info og sånt før @justinbieber gjør det. Jeg har selv fulgt disse kontoene og prøvd å lage en egen mening om de er falske eller ekte. Og basert på det jeg har funnet, så skal jeg prøve så godt jeg kan å forklare.

 

Alle bildene brukt i dette innlegget er linker som dere kan trykke på for å komme inn på de forskjellige sidene!

 

 

@prankxy-kontoen er deaktivert eller "saved", men han er aktiv på en annen som går under @yosirbizzle. Men uansett hvilket navn han vil gå under, så er konklusjonen uansett den samme: Justin har INGEN private Twitterkontoer og han har ingen andre privatkontoer heller!

 


 

Så da er jo spørsmålet, hvordan vet jeg det? Jo, som sagt så har jeg fulgt disse kontoene og da Pankxy spesielt det siste året. Prankxy har delt snapchatten sin, facebooken sin, soundclouden og han har andre "backup"-kontoer som "imsirbizzl" (som nå er byttet til "imsirhat" og som nå ikke eksisterer i det hele tatt). Prankxy påstår, forklarer og "beviser" at han er Justin på mange områder og blir veldig fort oppgitt hvis han får mye hat. Og jeg var faktisk en av de som trodde det var Justin, fordi han la jo ut bilder, snakket med Beliebere på Skype og han fulgte av og til Beliebere fra den offisielle kontoen, etter at han hadde sagt han skulle gjøre det fra Prankxy. Det sies også at Justin Bieber selv (fra den offisielle kontoen) fulgte Prankxy på Twitter, men Prankxy fulgte aldri Justin tilbake. 

 

 

Like før jul i fjor, holdt Prankxy Twitcam. Dette var alltid tidlig-tidlig på morgenen, men siden jeg uansett måtte stå opp mellom fire og halv sju, så lasta jeg ned appen og prøvde å høre på Prankxy. Jeg tenkte nemlig at hvis det var noe man absolutt ikke kunne fake, uansett hvor hardt man prøver og uansett hvor mange ganger man beviser det, så er det stemmen. Den ene gangen på Twitcam sa han ikke så mye, og hvis han sa noe så var det "like.. yeah.. like" og en annen gang snakka han om "unicorns" og "frogs" og i det hele tatt. Dermed var det vanskelig å finne ut helt hvordan stemmen hans var. Noen uker senere delte han Facebooken sin, og lillesøstra mi, Tonje, fikk faktisk til å bli venn med han! Noen uker senere igjen, la han ut et lydklipp på Facebooken sin og Tonje ringte meg og alt hun gjorde var å le. Det hørtes ikke ut som Justin i det hele tatt. Kontoen og klippet er selvfølgelig borte...

 

 

Så noen uker senere la Prankxy ut noe på Sounclouden sin (umburnt), der han forklarte at han skulle lese "dirty fanfictions". Og da var det min tur til å le. Prankxy har samme klang i stemmen som Justin, og han må ha øvd på latteren til Justin eller noe, MEN det var en ting han ikke kunne gjemme. Den markerte meksikanske aksenten. Sist jeg sjekket, og jeg har ikke vært Belieber lenge, så har ikke Justin en meksikansk aksent. Han har en veldig Canadisk/Amerikansk aksent og han drar ikke på ordene slik Prankxy gjør. Og han mumler ikke så mye og han sier heller ikke "like" så utrolig mye.

 

 

Klippet under her er fra når han snakker om Gas Pedal-sangen og da hører dere hvor utrolig merkelig stemmen hans er. Han sier blant annet at han hater Gas Pedal-sangen og når han da synger "gas pedal, gas pedal" på Soundcloud versus når Justin Bieber selv synger "gas pedal" i selve sangen Justin har covret, så kan dere høre forskjellen! Og hvis dere hører nøye etter i begynnelsen når Prankxy sier "Justin", så er det ja... Aksenten er så markert meksikansk at jeg faktisk ikke vet hva jeg skal si..

 

 

Prankxy skryter jo også av at han legger ut ting før "Justin selv gjør det", så jeg begynte å følge med på det. Og noen ganger gjorde han det. Kanskje.. Jeg klarte aldri helt å bestemme meg, fordi det var alltid snakk om et par sekunder. Hvis noen av dere har sett et bilde som Prankxy har lagt ut på Instagram eller Twitter som IKKE finnes noen andre plasser - da kan diskusjonen bli en annen. Men Prankxy la aldri ut nye bilder. I tillegg fulgte jeg han lenge på Snapchat, og der la han ut bilder fra ting han hadde vært med på. Det kunne virkelig se ut som at det var han som hadde tatt bildene, men når de alltid dukket opp på andre sosiale medier og sånn, så var det bare en logisk forklaring; en app som lar deg laste opp bilder til Snapchat fra kamerarullen. Try harder, Prankxy.

 

Justin var i Los Angeles (kanskje Beverly Hills siden han har en leilighet der) på den tiden denne tweeten ble skrevet!

 

Og sist, men ikke minst - så er det den greia med at Prankxy hele tiden hadde "location" på Twitteren sin. Det har han på "yosirbizzle" også. De stemte hver eneste gang, men Prankxy tweetet aldri før etter at vi andre visste hvor Justin var. Og det kan forklares med at det finnes en nettside som heter "Please Don't Stalk Me" som lar deg bruke uansett hvilket sted i verden å tweete fra. Du kan altså tweete "Vacay :)" mens du sitter i kalde Norge, men det kommer opp at du er i eksotiske Hawaii i USA på Twitter. 

 

 

Nå.. Jeg kan skjønne at veldig mange har lyst til å tro at de har skypet med Justin og at de får svar fra Justin på disse private kontoene. Men disse tidene Prankxy var pålogget og skrev til fansen var helt merkelige tidspunkt og det gir ingen mening at Justin skal bruke flere timer av natta eller dagen på å snakke med fansen på en konto som ikke er den offisielle. Jeg tror Justin har mer enn nok å gjøre både når han er på turneé og når han har fri, til å faktisk snakke om enhjørninger og frosker og i det hele tatt på Twitcam. Ja, ikke for å nevne at han aldri brukte webcam på hverken skype eller twitcam. Justin kan kanskje ikke croppe profilbildene sine, men han kan da for guds skyld slå på et webcamera! Og kontoene til Prankxy (ja, alle tre-fire-fem) ble deaktivert eller låst i begynnelsen av august. Dette var like etter at flere fans begynte å tweete om han og fortelle verden at Prankxy ikke var Justin. Han svarte til og med meg på en av tweetene, og jeg har brukt tre timer nå på å lete etter screenshoten av det, men det har dessverre blitt borte.

 

For noen av dere så kan kanskje dette høres ut som at jeg bare ikke tror på det, og at jeg finner på unnskyldninger for at Prankxy ikke er Justin. Så hvis dere ikke tror på meg, så kan dere kanskje tro på Pattie:

 

 


 

Hva tenker dere om saken? Skriv mer enn gjerne i kommentarfeltet hva dine meninger er!!

 

Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45355380