hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
04.03.2014 / 14:55 / Arrangementer

Har du lyst til å se Carlena og Charlie live?

God morgen, beliebers! :-)

 

Har en veldig god nyhet til dere. Husker dere da Carlena og Kaili var her i Norge på workshop-turné? Var det noen her som ikke fikk muligheten til å se dem? Er det noen som dro på workshopen, men som likevel vil ha muligheten til å se blant annet Carlena igjen? Møt opp i morgen i OSLO på Egertorget kl. 17:00. Arrangementet begynner hovedsaklig 16:00, men de kommer ikke på før kl. 17. Dette skal foregå på MGP-scenen! Der skal Carlena danse sammen med en nykommende artist som heter Charlie. Der vil dere få mulighet til å få billetter av Carlena og Charlie til MGP som er nå på lørdag - og da må dere oppgi koden "Charlie's angels". Husk, det er begrenset antall billetter!

 

Charlie er faktisk en helt vanlig jente som er fra Siggerud, og som alltid har hatt en drøm om å bli artist. Kanskje du kjenner deg igjen i den drømmen? For henne har hardt arbeid lønnet seg veldig. Hun skal opptre på MGP på lørdag for å realisere drømmen sin, og Carlena skal faktisk danse for henne på norsk TV. Visste dere også at Charlie skriver låter med noen av verdens beste låtskrivere som også har skrevet låter for Justin? Det er sykt fett! Hun dro faktisk til Los Angeles for ikke så lenge siden, der hun lærte seg hvordan ting fungerte. Carlena inviterte faktisk Charlie med seg til øvingsstudioet der Justin sine dansere øvde inn til Believe-turneen. Samme dag som de skulle øve inn, så møtte de på Katy Perry, Taylor Swift, Daft Punk og Pharrell som skulle øve til Grammy! 

 

Noen av dere lurer vel sikkert på hvem Charlie er? Se videoen under!

 

Og under her kan dere se da Charlie møtte Carlena da hun skulle lære seg å danse:

 


Og hun har selvfølgelig sin egen musikkvideo dere må få med dere!

  

 

 

Hva syntes dere? Charlie skal jo opptre på MGP med Carlena sin dansekoreografi på lørdag, og da håper jeg at alle dere stemmer henne fram altså! :-) Jeg skal faktisk dele ut gratisbilletter til MGP slik at dere kan dra dit gratis for å heie dem fram. Hvis dere har lyst, så send meg en mail på JDBNorway@gmail.com - Jeg trekker ut heldige vinnere som får lov til å være med og se dette live. Jeg vet også at mange har skrevet i Norske Beliebers på innlegget mitt, og hvis dere har det så er dere automatisk med i trekningen. Ellers kan jo dere komme dere til Oslo i morgen.

 

I tillegg kan jo dere se Carlena og Charlie gratis i morgen kl. 17:00 på Egertorget i Oslo. Ta med venner, og venners venner! Dere får lære en gøy koreografi helt gratis med dem. Og hvis dere ikke er særlig glad i å danse, så kan dere jo bare komme for å støtte dem. Det tror jeg de hadde settet veldig pris på :) oooog som nevnt, dere kan få gratis billetter til mgp!

 

 

Innlegg av: Rano Akbar


Postat av: belieber

hvordan kan vi melde oss på slik at vi kan ble med i trekningen av mpg billetter?

04.03.2014 @ 15:42
URL: http://meg.no
Postat av: JDBNORWAY

belieber: send mail til JDBNorway@gmail.com, det står jo i innlegget :)

04.03.2014 @ 16:09
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Synne

Tror du det går bra om man møter opp 5? Har skole til 4 ;(

05.03.2014 @ 15:01

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/44732914