hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
04.01.2014 / 00:27 / Arrangementer

Anbefal filmene på kino!

Heisann dere!

 

Noen fra Norske Beliebers kom opp med en sprø men genial ide som jeg tenkte å formidle videre; nemlig å gi et forslag til din nærmeste kino om å spille av "Never Say Never" og/eller "Believe" på Justin sin bursdag den 1.mars. Er allerede en god del som har foreslått dette til sin nærmeste kino, så jeg håper dere vil bli med på det! Vi må vel feire Justin sin bursdag på en eller annen måte? Og hva er bedre enn å se Justin på storskjermen et par timer med folk rundt deg som faktisk deler samme interesse? Ikke mye! Fredrikstad Kino vet jeg allerede har uttalt seg til de som bor der. Andre har også blitt litt nysgjerrig på hvorfor så utrolig mange hadde sendt meldinger til dem om Bieber akkurat i dag. 

 

 

Har du spurt din nærmeste kino? Hvis ikke, kontakt dem på Facebook og "request" filmen :-)

 

//Svar til Hedda som lurer på hvorfor vi har ''Oppdatert av Rano Akbar'' i slutten av de siste innleggene; fordi det er ofte mye skrivefeil som blir postet i innleggene, spesielt hvis det er fort skrevet. Eller gjerne setninger som er litt feil formulert. Nå er det min oppgave videre til å rette litt på ting som er blitt skrevet feil, derfor er innlegget oppdatert. Håper du fikk svar på spørsmålet ditt!

 


Innlegg av: Rano Akbar


Postat av: Tonje

Jeg blir med! skal spørre nærmeste kino og informere dem!

Håper flere goså blir med på det :D

04.01.2014 @ 11:45
Postat av: Tea Regine

Jeg blir også med:) Spør Asker Kino;)<3

04.01.2014 @ 12:41
URL: http://www.teareggi.blogg.no
Postat av: historiejustinbieber

Jeg har spurt dem Rano, den kinoen som er nærmest meg:) Jeg fikk det bekreftet at de bare venter på en godkjenning eller noe? :)

Postat av: Hedda

åhh, tusen takk for svar :)

05.01.2014 @ 00:12

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/44359445