hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
21.12.2013 / 12:50 / Arrangementer

Bilder fra førpremieren

Må bare si at førpremieren var virkelig en koselig opplevelse med masse herlige mennesker. Stemningen var selvfølgelig på topp, og det var en kjempe koselig kveld! Filmen var jo selvfølgelig høydepunktet, og jeg håper dere gleder dere masse! Den er veldig ulik fra Never Say Never og veldig personlig. Det ble holdt konkurranser og Topp kom og snakket om hvordan møtet deres med Justin var. Jeg var så heldig og fikk delt ut to M&G til Carlena og Kaili sin lille turné. Under kan dere se litt bilder som jeg har tatt under arrangementet, og noe som ble tatt av de på OsloKino selv. Hvis dere finner dere selv på bildene under og ikke ønsker å være offentlig, så send meg en mail på JdbNorway@gmail.com - så skal jeg fjerne bildet :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis dere selv har bilder som dere ønsker jeg skal publisere, kan dere også sende mail til meg! Håper på å se noen av dere på premieren 25.desember - Saga kl. 18!:)

 

Var du på førpremieren? Skal dere på premieren?

 


Rano    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/44282104