Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
18.12.2013 / 19:37 / Konkuranse

Konkurranse - vinn TIDENES goodiebag!

Jeg erstatter dette med dagens kalenderluke, og det skal jeg love dere at er helt superduper perfekt! Dere kan nemlig vinne tidenes goodiebag med helt fantastiske produkter. Som ambassadør av Believe-filmen så har jeg nemlig fått lov til å dele ut den beste goodiebagen in the history, believe me.

 

Før dere sier noe, så vil jeg påpeke at dette ikke er en sånn typisk kjedelig goodiebag. Da jeg kom hjem fra skolen i dag, skulle jeg hente helt make goodiebag i posten. Den var så tung og stor... Men totally worth å bære den hele veien hjem! Inni goodiebagen lå nemlig alt av hårprodukter, parfymer, albumer, kinobilletter, sminke og det perfekte man kan ha til tidenes jentekveld! Kan vise dere litt bilder fra den. Om jeg ikke skal overdrive helt, så var det sånn over 200 produkter. Legger ved masse bilder av goodiebagen!

 

 

Her ser dere litt av det dere kan få i posten! Blant annet The Key parfymen, flere prøvesampler på Christina Aguilera + annet, popcorn (wii), masse sminke, neglelakk, lipgloss, masse hårkur, ansiktsmasker, søte små vesker til sminke og sist men ikke minst kan du vinne kinobillett til Justin Bieber's Believe for deg og fire andre venninner! Hallo, bedre enn dette blir det altså ikke.

 

 
Denne goodiebagen kan nå bli din! Det eneste kravet for å bli med i konkurransen er å legge igjen en kommentar til hvorfor du og venninnene dine fortjener å vinne! Husk at det er superduper viktig at dere skriver inn riktig kontaktinformasjon! Få hele vennegjengen din til å bli med i konkurransen da vel. Jeg annonserer trekker vinneren lørdag kveld. 

 

Ønsker dere suuuuuuuuper masse lykke til! 

 

 

-Rano

 

 


Postat av: Shila

Vi fortjener å vinne fordi vi har støttet Justin i nesten 4 år. Ikke minst elsket han. Vi vet ikke om det er sant om at Justin slutter eller ikke men vi er totalt knuste. Vi trenger ihvertfall noen minner og noe som kan muntre oss opp. Jeg bare ber til Gud at det ikke skjer:)

Shila1908@hotmail.no

18.12.2013 @ 19:43
Postat av: elin trosten

Jeg og venninene mine fortjener å vinne, fordi vi har ikke vært likse nære i det siste som det vi pleier og være. Og vunnet den hadde vært en perfekt løsning til å komme nermere hverandre på. En kjempe fin julegave til alle sammen:)

elintrosten@hotmail.com

18.12.2013 @ 19:43
Postat av: thisisme

Det ville vært perfekt for en jentekveld med mine besteveninner. Det er kjempelengesiden jeg hadde arrangert en jentekveld hos meg og jeg burde snart fikse noe for å takke dem for å være så gode og støttende venner.

18.12.2013 @ 19:44
URL: http://thisisrealme4ever.blogg.no/
Postat av: Belieber<3

Jeg har noen fantastiske venner og det hadde vært så kult å kunne få delt dette med de, de fortjener det virkelig, er så glade i dem <3

ingunn.trandem@hotmail.com

18.12.2013 @ 19:47
Postat av: Sagal

Jeg synes at jeg burde vinne fordi at jeg elsker justin av hele mitt hjerte. Og det er ikke noe jeg bare sier jeg fordi jeg mener det. Jeg har vært her siden starten av 2010. Jeg er en utlending så jeg får som oftest ikke noe.. Mamma har 5 barn så jeg får ganske så lite. Men jeg klager ikke, jeg har opplevd så mye for tiden. Og sist men ikke mist jeg får ikke julegaver.... ikke av venner og ikke av noen. Hvis jeg vinner vil jeg dele dette med de 4 andre søstrene mine. Vær så snill det hadde betydd hele verden for meg. Og for søstrene min. Så har vi noe å gjøre i jula. Og ikke bare grue oss hver dag. Dere kan hjelpe oss med å få jula vår til ikke å være den værste tiden. Jula har alltid vært det for mamma etter hu mista moren sin da. Så vi feirer ikke jul bare depper.. Jeg har aldri uvnnet noe. Håper jeg virkelig vinner!! Elsker bloggen deres og tusen takk for at dere deler ut sånne fine gaver til andre i verden.

Sagal.hassan@hotmail.com

4691127

18.12.2013 @ 19:47
Postat av: Celinne <3

omg! for en goodiebag!

jeg syns alle bør vinne, men jeg vil gjerne vinne, jeg fikk ikke lov til å dra på justins konserter for det var for langt unna, selvfølgelig ble jeg lei meg og var ikke helt meg selv i noen uker. men nok snakk om det. jeg ville ha tatt med mine beste venner til filmpremieren, fordi selvom de gikk på konserten uten meg, kjøpte de lue og t-skjorte fra konserten til meg, og tok mange bilder som jeg kunne se på. jeg er så glad i dem, og hvis jeg kunne få en sjangse å kunne gi dem noe tilbake hadde det vært supert. justin betyr så mye for meg. jeg hadde bare blitt så ubeskrivelig takknemlig for det. justin betyr alt for meg!

celinne_nham@hotmail.com

18.12.2013 @ 19:48
Postat av: melek

jeg vil så gjerne vinne det fordi jeg ikke har kjøpt key og kino billetter til justin fordi jeg kommer fra en familie som ikke har så mye råd til slik ting.

det å vinne dette kunne bety så mye for meg og vennene mine. viss jeg vinner blir jeg så glad for jeg får mulighetten til å se film til justin og får. parfymen

melek974@live.com

18.12.2013 @ 19:50
Postat av: Natalie

Jeg syntes jeg burde vinne siden venninnene mine ikke fikk ta i biletter, men jeg gjorde og da kan jeg overraske de med billettene. Jeg har støttet og bært her for Justin siden han ble kjent. Og med den goodiebeggen hadde vært super med og gi noen av tingene i julegave så håper virkelig jeg vinner, for det hadde gjort julen min til den beste :)

Du kan kontakte meg på natalienlavik@hotmail.com :)

18.12.2013 @ 19:51
Postat av: Nicoline Kvernberg

Jeg ville tatt med meg bestevennen min, fordi vi har hatt det ganske tungt i det siste... Folk mobber oss fordi vi er beliebers, folk slenger stygge ting til oss hver dag, jeg ville vunnet dette, for å gjøre noe hyggelig med henne. Så kunne jeg tatt med meg henne, og den beste broren min, som hjelper meg igjennom alt! Dette hadde betydd masse både for meg og veninnen min, det er jeg sikker på!

Krysser fingrene, selvom jeg vet at det er lite sansynlighet for at vi vinner.....

18.12.2013 @ 19:55
URL: http://nicolinekvernberg.blogg.no
Postat av: Rebekka Øksnes

Jeg har en venn, som ikke fikk lov av moren sin å få penger sånn at vi kunne kjøpe billetter til Believe Movie, og jeg har lyst å glede henne, så hun kan se den! Jeg har også lyst å dele med andre venner. Vi er noen store beliebers ♥

kontakt meg på facebook: Rebekka Haugland Øksnes

eller mail: rebekkaoks@hotmail.com

18.12.2013 @ 19:56
Postat av: Nathalie

Jeg og vennene mine fortjener å vinne fordi jeg vil vise dem hvor mye de betyr for meg. De har støttet meg gjennom tykt og tynt og jeg setter utrolig pris på det. De var der når jeg hadde det bra, de var der når moren min ble drept, de var der når broren min fikk blodpropp på hjernen og glemte å snakke, de varder når Kusinen min ble drep og de er her fortsatt. Jeg elsker vennene mine over alt på jord og vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem! <3

18.12.2013 @ 19:56
Postat av: Ida Louise

Jeg og mine venner synest at vi burde vinne dette, fordi jeg vet at de kommer til å sette utroooolig mye pris på det! Jeg har utrolig lyst til å overraske den sykt, og de kommer til å få helt hakeslepp! Jeg vet akkurat hvem jeg har tengt til å invitere med på kino og jentekveld, og de er virkelig vert det! Jeg vet de kommer til å bli så kjempeglad!! I tilegg så er vennene mine stooore beliebers og det er jeg også. Jeg har ikke fått tak i biletter til believe Movie enda, og jeg gråter bare av tanken på at jeg kanskje ikke får sett den (siden filmen ikke kommer på dvd). Så jeg blir utrooolig takknemlig vist jeg vinner!

idalouise98@hotmail.com

18.12.2013 @ 19:58
Postat av: Nathalie

Jeg og vennene mine fortjener å vinne fordi jeg vil vise dem hvor mye de betyr for meg. De har støttet meg gjennom tykt og tynt og jeg setter utrolig pris på det. De var der når jeg hadde det bra, de var der når moren min ble drept, de var der når broren min fikk blodpropp på hjernen og glemte å snakke, de varder når Kusinen min ble drep og de er her fortsatt. Jeg elsker vennene mine over alt på jord og vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem! <3

Du kan ta kontakt på Facebook:

Nathalie Utstumo

18.12.2013 @ 19:58
Postat av: Marte

Jeg og mine venninner fortjener å vinne fordi vi har ikke "vokst" litt fra hverandre i det siste og vi har ikke hatt så mye tid til hverandre :) derfor hadde det vært supert med denne gaven for oss alle :)

18.12.2013 @ 19:59
Postat av: Taisa

Jeg synes at min jentegjeng fortjener denne fordi vi (de fleste av oss) har likt Justin Bieber helt siden 2009, men vi har ikke billetter så det hadde vært helt supert å fått muligheten !

Også har vi på en måte blitt litt splittet etter høsten ettersom at vi nå går på forskjellige skoler, så det hadde vært utrolig morsomt å hatt den goodiebagen på en jentekveld, da hadde definitivt den kvelden blitt 1000 ganger morsommere!

18.12.2013 @ 20:00
Postat av: Marte

Jeg og mine venninner fortjener å vinne fordi vi har "vokst" litt fra hverandre i det siste og vi har ikke hatt så mye tid til hverandre :) derfor hadde det vært supert med denne gaven for oss alle :)

18.12.2013 @ 20:00
Postat av: Rachel

Mine bestevenner er supersnille de er der altid for meg og jeg føler at jeg aldri får gitt noe tilbake, ville blitt sååå glad vis jeg vant,men uansett så vil jeg si lykke til, til de andre også :)

Ps: God Jul

Merisastar@gmail.com

45141952

Kik: Myworld_Rachel

18.12.2013 @ 20:00
Postat av: Johanne angell

Hei:) jeg her super lyst til å vinne og mener jeg burde vinne siden jeg har ei vennine som liker noen av sangene hans og jag har kjempe lyst til at hun skal bli en belieber, og jeg håper hun blir det hvis hun ser filmen :) jeg mener også jeg burde vinne siden vær gang det blir slengt noe dritt om justin ser alle på meg og på hvordan jeg reagerer over det... Og jeg prøvet alt jeg kan for å ståtte han.. Kansje ikke værdens beste grunn meen..

Håper jeg vinner 😊

Kan kontakte meg på telefon 95012700

18.12.2013 @ 20:03
Postat av: Vanessa Wilson

jeg og venninnene mine fortjener og vinne fordi vi har vært blodfans siden 2010/2011. Vi pleide alltid å gjøre masse gærne ting, akkuratt som de gærneste beliebersene gjorde, som feks: "tut for justin", deltok i paraden i oslo, stalka justin ekstremt mye og var typiske ekstrem beliebers. Meg og de venninnene begynte og forsjellige skoler da vi begynte på vidergående, så vi har nesten ikke hatt nooe kontakt på 2år.. Denne kinopremieren vil være en perfekt annledning til å samle jentene og mimre, mens vi snakker og ser på justin, just like old times! :) Håper virkelig vi vinner! :)

- vanessa_wilson123@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:05
Postat av: Anna Angell-olsen

Hvis jeg hadde vunnet denne utrolig fine goodiebagen hadde jeg fått tatt med meg alle bestevennene mine. Vi har så utrolig mange kjekke minner sammen, ikke minst de "med" justin, bla. Når vi var på justin sin konsert her i Norge sammen, når vi har hørt på sangene hans sammen og sett NSN om og om igjen, også gleder vi oss masse til workshopen i Stavanger som vi også har fått billetter till!!! Uansett hvis jeg hadde vunnet goodiebagen hadde jeg blitt utrolig glad, og det hadde gjort julen min perfekt! ❤️

Annafao@gmail.com

18.12.2013 @ 20:06
Postat av:

Jeg og mine venninner burde vinne fordi vi elsker Justin og har ikke billetter til premieren. De er der alltid for meg og jeg føler jeg må gi noe tilbake:) håper jeg vinner, det hadde vært så koselig. lykke til alle sammen :) andrea_jes@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:06
Postat av: Isabell

Der hadde et super gøyt og vinne siden jeg er den eneste som er er Belieber av vennene mine , men det skal endres vis jeg kan ta de med på kino og se believe ! Pluss så hadde det vært super gøyt for de . Det er heg sikker på ❤️

18.12.2013 @ 20:07
Postat av: Emily

Jeg og venenne mine fortjener goodiebagen fordi vi er beliebers og jenter rett og slett.

verdens dårligste grunn jeg vet

ymy_emily@live.no

18.12.2013 @ 20:10
Postat av: Ardita

Har kjempe lyst til å vinne! Skal faktisk arrangere en jentekveld neste uke og det hadde jo vært perfekt! Vi har støttet justin veldig! Han er vårt største og eneste idol egentlig! Hadde vært veldig kult å vinne alt det der❤️ + så fikk ingen av oss billetter til konsertene når han var her i Norge.vi har alle kjempe lyst til å se filmen.( De produktene hadde reddet jentekvelden)

Mail: ardita_saciri@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:12
Postat av: Tea Regine

Jeg håper jeg vinner!! Nå som jeg liksom er i en vennegjeng med fantastiske folk som fortjener å bli med på kino med meg!!<3 Det er så bra for de liker også Justin Bieber, kanskje ikke så mye som meg da:D<3 Jeg eeeeelsker Justin Bieber og har gjort det lenge!<3<3 Jeg har siklet på de billettene helt siden de kom ut men har dessverre ikke fått tak i en enste...:( Også var det jo masse flotte ting å vinne å da:)Håper jeg vinner!<3<3<3

Viss jeg vinner kontakt meg:

www.teareggi@gmail.com

God Jul <3

NEVER SAY NEVER!

18.12.2013 @ 20:12
Postat av: Susanne

jeg fortjener å vinne like mye som de som vinner, vinner.

Sussemoren@live.no

18.12.2013 @ 20:13
Postat av: Susanne

jeg fortjener å vinne like mye som de som vinner, vinner.

Sussemoren@live.no

18.12.2013 @ 20:15
Postat av: Mia

Jeg og min vennegjeng er veldig nære og det hadde vært morro å overraske dem med dette! Vi har vært beliebers siden 2009 hele gjengen, og Justin er livene våres. En jentekveld med mye godis, Bieber og sminke hadde vært helt perfekt. Håper vi vinner!

Mitt telefonnummer: 47938552

Facebook: Mia Ottem Dahl

Mail: miapia.dahl@gmail.com

Adresse: Alfheimsvingen 14 7026 Trondheim

18.12.2013 @ 20:17
Postat av: Lisa

Hadde vert utrolig morsomt å hatt en jentekveld med så mye goodies! Prøvd ut nye produkt og bare kost oss :-)

Lisajooa@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:17
Postat av: baadblood

Jeg ønsker å vinne slik at jeg kan overraske venninnene mine med en slags jentekveld. Vi har sklidd veldig vekk fra hverandre de siste årene, og jeg ønsker å finne på noe gøy sammen med dem før jeg flytter til sommeren. Dessverre er det så lite tid til alt mulig, så er redd for at de ikke gidder å være med hvis det ikke er noe veldig spesielt. :(

18.12.2013 @ 20:17
URL: http://baadblood.blogg.no
Postat av: vic

Vi har sklidd ganske mye fra hverandre i det siste, noe som gjør så vondt. En av mine bestevenner sliter ganske psysisk også nå og kunne trengt en oppmuntring.

Vi fikk ikke billetter til believe her, og nærmste kino er 3-4 timer unna, så nå ser det ut som vi ender opp med å ikke dra å se filmen. Vi alle har likt Justin i omtrent 4 år. Og det ville vært verdens beste julegave til dem <3

victoriafoto@hotmail.no

18.12.2013 @ 20:17
URL: http://victoriafoto.blogg.no
Postat av: ina

venninnen min og jeg fortjener å vinne siden veninnen min har vært belieber i over tre år. hun ser alt det gode i han, selv om jeg ikke gjør det.

Ja, jeg er ikke belieber lenger, men jeg ville bare si at veninnen min fortjener å vinne:)

facebook; inali stålhand

18.12.2013 @ 20:18
Postat av: Lisa

....og siden det er jul nå snart så kunne det ha blitt ekstra store pakker til venninnene mine :-)

Lisajooa@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:20
Postat av: Victoria Bieber

Vi fortjener å vinne fordi vi elsker Justin så høyt, vi har alltid støttet han og vi elsker han over alt på jord. Og det hadde vært supert for en Justin kveld<3

victoria00@sf-nett.no

18.12.2013 @ 20:23
Postat av: Kaja Bøhlerengen

Jeg har bare én bestevenn som er belieber som meg, så hvis jeg vinner så kan jo dere evt. ha en annen konkurranse om de tre andre billettene. Uansett, så vil jeg ikke si at jeg fortjener å vinne for det er utrolig mange som fortjener å vinne også. Men jeg har utrolig lyst til å vinne fordi jeg og min bestevenn begynner å gå fra hverandre. Føler jeg hvertfall! Det eneste vi har tilfelles omtrent, er at vi er Beliebers. Så derfor vil jeg at vi skal ha en fin kveld sammen siden vi har kjent hverandre hele livet og det eneste vi har opplevd sammen som er ett minne for livet er konserten i april. Vi har også lovet hverandre og se på Believe sammen, og det hadde vært utrolig gøy om vi fikk opplevd det i og med at vi begge har gjort alt for å få tak i billetter. Jeg ville blitt glad og kunne oppleve noe så stort igjen (som believemovie som vi har ventet så lenge på nå!). Jeg håper så utrolig mye på at vi får sett filmen på kino!

Kajabohl@hotmail.com

93838356

18.12.2013 @ 20:23
Postat av: elisabeth

Heisann! Grunnen til at jeg så gjerne vil vinne dette er fordi at jeg og bestevenninnen min har hatt litt opp-og-ned-turer i det siste. Det er veldig trist at vi har mistet så my tid sammen, på grunn av en tåpelig misforståelse. Jeg føler at vi fortsatt ikke er helt på plass. Så jeg har veldig lyst til å invitere henne å en jentekveld. Bare oss to. Jeg vil vise henne at jeg fortsatt vil være den samme bestevennen hennes, som før. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å greie dette.

18.12.2013 @ 20:28
Postat av: Cecilie

Jeg synes jeg og vennene mine fortjener å vinne fordi vi alle elsker justin og respekterer han så mye! Vi kommer til å elske han til vi dør og uansett om han ikke lager sanger mer eller synger mer! Vi er true beliebers!!💕💕❤️

Epost- cecilie-bjerkland@hotmail.com

Facebook- Cecilie Bjerkland

Telefon- 41843558

18.12.2013 @ 20:28
Postat av: Kaja

Hei, jeg synes jeg og vennene mine fortjener

å vinne, fordi vi er STORE beliebers. Vis jeg vinner har jeg tenkt å overaske vennene mine:) Det er spesielt en venninne av meg som fortjener å vinne disse billettene, fordi hun ikke fikk på Justin konserten i Oslo i april:( Så håper virkelig jeg vinner<3

18.12.2013 @ 20:30
URL: http://htt
Postat av: Birgitte

Hei, vi fortjener å vinne fordi vi går på forskjellige skoler nå på grunn av videregående og vi har ikke så mye tid til hverandre lenger osv, men det hadde vært kjempe korslig og samle hele gjengen igjen :) og vi har alle sammen lyst til å se believe filmen sammen ;)

birgitte.pedersen97@hotmail.com

41382029

18.12.2013 @ 20:30
Postat av: Gina Langnes

Jeg og mine venner er alle KJEMPE fans av Justin Bieber.

To av bestevenninne mine flytter til Australia etter juleferien..Det hadde derfor vært en super avskjedsgave for dem med både kino og jentekveld:) Når Justin var her i Norge og holdt konsert klarte den ene av bestevenninene mine å skaffe seg en Diamond Circle billett. Dessverre fant hun senere ut at hun måtte ha eksamen på den datoen. Hun fikk derfor ikke vært med oss på konserten og hadde virkelig fortjent en liten trøstegave for det nå :D

<3<3<3

18.12.2013 @ 20:31
Postat av: Viktoria

Jeg og venninnene mine fortjener og vinne fordi vi har støttet og elsket Justin veldig lenge. Jeg har så lyst til å overraske venninnene mine med billetter til believe movie og vise hvor mye de betyr for meg og hvor glad og takknemlig jeg er for at de er her for meg og støtter meg uansett hva.

viktoria.f@icloud.com eller tlf 97542896

18.12.2013 @ 20:32
Postat av: Malin

Jeg og mine venniner fortjener å vinne fordi vi alle er beliebere. (<3) Jeg fikk heller ikke gå på konserten Justin Bieber hadde i Oslo, som var utrolig kjipt, men jeg kom meg over det. (Haha) Jeg har utrolig lyst på den goodiebagen.Det så ut som det var mye fint oppi der. (masse fint) Ja, da har dere hørt om min grunn for å vinne denne goodie bagen. Jeg vet jeg ikke har så god grunn, men jeg bare såååå lyst.

-Malin

Malinolsen17@gmail.com

18.12.2013 @ 20:36
Postat av:

jeg syntes jeg og mine venner fortjener å vinne fordi vi støtter justin gjennom alt, men vi får ikke vært så mye sammen lenger derfor hadde dette vært den perfekte jentekvelden pluss at jeg tror det hadde vært en veldig fin julegave også. jeg har veldig lyst til å gjøre noe fint for dem som en takk for at de alltid er der for meg. vi fikk ikke dratt på nsn sammen så jeg håper virkelig jeg vinner dette så vi kan se believe movie sammen siden vi elsker justin!!!

JOSEFINE_2412@HOTMAIL.NO

18.12.2013 @ 20:37
Postat av: Lilet

Det hadde vært utrolig kjekt å vinne dette for venninne min fordi hun vant justin bieber konsert billetter første gang han var her og hun tok meg med som var hånd på hjertet det kjekkeste jeg har opplevd og vil virkelig gjengjelde det for hun fortjener det virkelig og hun har ikke fått billetter til premieren så hadde vært en liten gave for å si takk for jeg fikk vær me! Og ikke mist er vi beliebers så håper virkelig på disse billettene mer enn annet! Tusnetakk for muligheten:)

liletbella08@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:39
Postat av: Amalie

Ehm, vel.. Jeg har desverre bare 1 venninne som er Belieber. MEN da kunne vi jo gitt billettene til noen andre som ikke har :) Jeg synes vi fortjener å vinne fordi vi har støttet Justin i flere år og vi kunne ikke elsket han mer enn vi gjør nå. Derfor ville det vært helt fantastisk å dra på kino og se Believe sammen :)

Jeg vet at det ikke er en supergod grunn til at vi skal vinne, men det har liksom ikke skjedd noe trist eller dumt som gjør at vi fortjener å vinne mer enn alle andre :P Jaja

amalie@seierstad.com

97879735

18.12.2013 @ 20:41
Postat av: Silje .....

Eg syns at eg og mine venner fortjener å vinne fordi vi støtter justin gjennom allt. Og aldri vert i mot hans valg. Ja kansje noen var kjipe, men vi støtter han forde. Vi har ikkje klart å skaffe så mange kinobiletter til alle i gjengen. Og The Key parfymen har eg så lyst på. Men har ikkje råd til den. Har brukt penger for de meste på skolen. Vi er #OnceABelieberAlwaysABelieber hadde vert en drøm og verdens beste jul om eg vant denne goodiebagen med mine venner !!! <3 elsker denne bloggen <3

Siljead@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:42
Postat av: Nasteho

Jeg Og sol (venninna min)Har vært belieber siden 2009 og vi har gjort alt det vi kan får å få billetter konserter og Believe Movie.Og vi har meldt oss på mange forskjellige konkurranser får å vinne ting eller billetter og jeg skjønner vis vi ikke vinner,Det skjer veldig ofte og det går bra.Sol og jeg har vært bestevenner siden 3 klasse begge liker justin Drew Bieber og vi har lovet hverandre å være beliebers uansett hva.Sol og jeg synger alltid sammen hvor som helst i skolegården hjemme på veien og vi har meldt oss på skole talent i skolen vår.Vi synger alltid Justin Bieber ssanger og når vi begge har bursdag har vi alltid Justin Bieber bursdag og Når Justin har bursdag lager vi kake til klassen der det står Happy Birthday Justin og vi elsker Justin mer en foreldrene våre.Jeg og Sol er heldige får å være med i en fantastisk konkurranse og kjempe gode eiere og det går bra vis vi ikke vinner,Og jeg sier gratis til de som har vunnet til lørdagen

Epost:nastehoAhmed@hotmail.no

18.12.2013 @ 20:46
Postat av: Kamilla

Dette hadde vært gøy å vunnet!

Jeg føler jeg og mine veninner fortjener det. Da justin hadde konsert i april, dro jeg med ei veninne dit. Vi skulle egentlig ha med oss en tredje veninne, men hun ble syk og måtte legges inn på sykehus noen dager før. Hun hadde betalt biletten, og fikk ikke solgt den før konsertene var over. Hun er en stor fan, og hun syntes det var utrolig kjipt at hun ikke fikk blitt med. Hun snakker om hvor dumt det var enda, og jeg syntes virkelig synd på henne. Jeg vil gjøre noe fint for henne, så da mener jeg denne goodiebaggen hadde passet helt perfekt :)

Jeg krysser fingrene! Du/dere hadde gjort meg og veninnene mine kjempeglade.

Kamilla.e.k@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:47
Postat av: camilla seievåg

Vi fortjener å få denne goodiebaggen fordi vi alltid har stått på mot hat, irriterende og frekke komentarer fordi vi elsker justin! Dagen vår faller sammen den dagen justin legger opp, vi fikk en smakebit på det i dag, og vi spurte oss selv "hva skal vi gjøre nå?" Vi satt å gråt... håpet på det ikke var sant og venter på en bekreftelse/avkreftelse

camilla_1997@live.no

18.12.2013 @ 20:47
Postat av: Hedda

Jeg og vennene mine fortjener å vinne fordi vi elsker Justin og støtter han. Det hadde også vært veldig hyggelig å hatt en jentekveld der vi alle kunne ha samles og hatt det gøy i lag :)

Hedda-Sofie Nilsen

heddasofie.blogg@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:47
Postat av: Ingrid

Jeg synes jeg burde vinne fordi jeg elsker Justin uendelig høyt. Han har alltid vært noe jeg kan lene meg på når ingen andre har vært her. Han har fått meg til å smile og føle meg elsket når alle andre har snudd ryggen til.

Jeg skal ærlig innrømme at min hysteriske Belieber er gått over, ikke fordi jeg liker han mindre eller noe sånt, men rett og slett fordi jeg ikke har like mye tid til å se på intervjuer hele tiden lengere. Jeg hører på musikken hans hver dag og følger med på twitter og blogger. Han gjør meg så uendelig glad.

Den beste dagen i mitt liv var når jeg så Justin 18.04. Trodde aldri jeg skulle se han på den måten, men jeg innså at han bare er et menneske og han trenger oss like mye som vi trenger han.

Ingrid.holmbukt@gmail.com

18.12.2013 @ 20:48
Postat av:

Mail: anine2011@hotmail.com

Fult navn: Anine Skoglunn

Jeg og vennene mine fortjener å vinne, fordi ingen av oss har billetter til premieren og vi er veldig store Beliebers😘

18.12.2013 @ 20:51
Postat av: Linda N.

Jeg ønsker at venninnegjengen min skal vinne, fordi kun noen av oss fikk kinobilletter til filmen. Jeg syns min supre jentegjeng fortjener premien, rett og slett fordi de er supre alle sammen. Det hadde også vært morsomt å overraske dem!

lindaaaa.blogg@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:53
Postat av: Thea

jeg syns jeg fortjener og vinne fordi jeg skal gi den til bestevennen min som at hatt det veldig tøft i det siste, men en dødelig bestefar som er i Tyskland.... Hun har det veldig tøft hjemme også. Og jeg er kjempe glad i henne, og da syns jeg hun fortjener den veldig mye...!

thearik@live.no

18.12.2013 @ 20:54
Postat av: Eline

Grunnen til at jeg og mine venninner burde vinne er det at vi har skjeldent en kveld for oss selv, der vi slapper av, sminker oss og steller hverandre. Det er alltid gutter med og vi jenter får aldri tid for oss selv! Hadde vært utrolig gøy å vunne dette, da vi kan gjøre alt som står ovenfor, prøve nye produkter og bare ta en helt chill dag/kveld! Har selv billett til filmen, men kunne godt tatt med meg flere Beliebervenner!

eline.frafjord@gmail.com :))

18.12.2013 @ 20:54
Postat av: Lena

Jeg og vennene mine trenger å ha en jentekveld siden det er siste året vi alle er samletpå samme skole. Ville vært utrolig koselig å hatt en skikkelig jentekveld som vi kommer til å huske leenge :) og fordi vi elsker justin Bieber og har veldig lyst til å se Believe Movie 25.desember :)

18.12.2013 @ 20:55
Postat av: Vanja

Jeg og vennene mine burde vinne for vi elsker justin uendelig høyt. Og vi støtter han. Var på konsertn hans i april og d var d beste som har hendt og vi har vært belieber siden dag 1. Og d hadde vært kjekt å vinne.

Vanja-h@live.no

18.12.2013 @ 20:55
Postat av: Hedda.

Jeg synes jeg og vennene mine fortjener det for å kunne ha et avbrekk og kose oss. Både jeg og bestevenninna mi har gått igjennom masse dritt den siste tiden og har hjulpet hverandre å holde oss oppe, dette har vært hardt og tidskrevende for oss to og alle rundt i og med vi har slitt psykisk med hver våre ting, jeg har sunket til det punktet hvor jeg har prøvd å ta livet mitt flere ganger, men blitt reddet i siste liten. Det er mange andre som også fortjener det, uten tvil, jeg håper bare at jeg denne gangen kan være den heldige vinneren av goodiebagen. Jeg er en av de som aldri har vunnet noe av dette og det hadde vært en opplevelse å kunne gjort noe godt for vennene mine også oppi denne tiden hvor jeg føler jeg bare river de ned med psyken min.

18.12.2013 @ 20:55
URL: http://hhsl.blogg.no
Postat av:

Jeg syntes jeg burde vinne fordi jeg har lyst å overraske bffen min. Man kan vel si at hun ikke har hatt en så lys tid. Jeg har ikke så lyst å skrive om det her. Og siden hun ikke kunne være med meg på konserten pga personlig grunn, har jeg så lyst å få henne glad i gjen! Selvom det kansje bare hadde vart noen timer hadde det betydd mer en du aner! Og hvis jeg vinner kommer jeg til å dra rett til henne og gi den til henne❤️ Hehe

Har alltid hatt lyst å gjøre noe sånt for henne men er ikkje akkurat rik heller?

Sarabelieb@live.no

97089494

18.12.2013 @ 20:56
Postat av: Marie Solberg Bråten

Vi støtter Justin gjennom alt! Han betyr alt for oss, og alle er store beliebers! Hadde betydd så mye å vinne dette, og utrolig koselig med en jentekveld! ♥

18.12.2013 @ 20:56
Postat av: Tiril

Jeg og vennene mine fortjener å vinne denne goodiebage, siden vi har vært fan av Justin siden starten, og har fulgt han siden det. Vi følger alltid med på det "nye" av han, og digger har fortsatt like mye, som vi gjorde fra starten. Justin 4 ever <3

-Tiril Marie Roland, tirilroland@gmail.com

18.12.2013 @ 20:56
Postat av: Sol

Hei mitt Navn er sol og jeg er fra skien jeg har en fantastisk venninne som heter Nasteho.Nasteho og jeg møttes i 3 klasse og begge var beliebers da.Vi viste ikke at begge var beliebers og da vi begge fant ut at begge var beliebers ble det verdens beste dag noen sine.Fra den dagen ble vi bff og det betyr veldig mye får meg å være bestevenn med Nasteho,Jeg er så glad i henne og jeg håper hun er glad i meg også.Jeg vil gjerne at vi skal vinne siden vi aldri vinner noe,en gang meldte vi oss på en konkurranse der vi kunne vi Justin bieber ting men dessvere har vi aldri fått beskjed om at vi har vunnet eller hvem som vant.Og vis ikke vi vinner går det bra (lykke til med videre)

SolAngelica1@hotmail.no

18.12.2013 @ 20:56
Postat av: Tahira

Jeg og venninnene mine ønsker å vinne så vi kan alle få se Believe sammen og kose oss! Vi er alle beliebers og har vært det lenge :) Jeg gleder meg til å se Believe og opplevelsen ville vært mye bedre hvis jeg kunne få sett den sammen med dem! Vi var også på kino sammen og så Never Say Never da den kom ut :D

Tahira_33@hotmail.com

18.12.2013 @ 20:58
Postat av: Kristin

Jeg og min vennegjeng fortjener å vinne fordi; ingen av oss fikk billetter til premieren, og jeg var den eneste som fikk billett til en av konsertene. Justin betyr så utrolig mye for alle og han har hjulpet oss masse. Vi har også en jente som har det vanskelig for tiden, hun har veldig mye problemer med familien. To av gangene hennes døde nylig av kreft og faren hennes har fått slag, og siden det er jul, så ønsker jeg å få hun til å tenke på noe annet. Noe hyggelig, slik at julen blir like bra som hun fortjener at den blir like bra som hun fortjener at den blir. Håper jeg/vi vinner ❤️

18.12.2013 @ 20:59
Postat av: Maja

Det hadde vært utrolig morsomt om jeg hadde vunnet, for da hadde jeg tatt med meg mine beste venner på kino. Venninnene mine og jeg har vært beliebers lenge og vi er fortsatt veldig store fan av Justin. Hvis jeg hadde vunnet kunne jeg gitt det til dem i "julegave", som takk for at de alltid er der og alltid støtter meg gjennom tykt og tynt. Venninegjengen min er en sammensveiset gjeng, det hadde vært utrolig koselig å kunne drat på kino og kose oss sammen. Og ikke minst se vårt største idol på filmlerretet!❤

Tlf: 984 84 614

Mail: majamaja06@hotmail.no

18.12.2013 @ 20:59
Postat av: Andrea

Meg og min hjem burde vinne denne premien fordi vi er faste lesere og jeg er justin frelst, når jeg leste det han hadde sagt i det intervjuet begynte jeg å gråte og tenkte på at jeg kanskje aldri fikk se han igjen!! Justin Bieber betyr enormt mye for meg og jeg skal se filmen uansett, men hvor bra hadde det ikke vært med den veninnekvelden og oppvarming til kino :-D elsker bloggen og er absolutt avhengig!! Krysser fingre og tær XXX

18.12.2013 @ 21:00
Postat av: Alva Sitje

Grunnen er fordi alle vennene mine er skikkelig beliebers. Noen av de har opplevd utrolig mye de siste månedene, mer sykdommer, familien og venner. De har hatt det utrolig tøft og jeg har veldig lyst til å vinne denne goodiebagen for å vise at jeg faktisk bryr meg om dem. Jeg vil gi mange av tingene til de vennene mine som har opplevd alle disse forferdelige tingene.

18.12.2013 @ 21:01
Postat av: Amalie Opdal

Jeg vil gjerne vinne fordi jeg har virkelig verdens beste venner og vil overraske de med dette. Vi er alle Beliebers

amaliehest@live.no

18.12.2013 @ 21:04
Postat av: sara

jeg synes jeg og veninnen min fortjener goodiebagen fordi vi er en stor fan. Vi har aldri sett negativt på noe han har gjort. Veninnen min fikk sett konserten,men ikke jeg, noe jeg synes er utrulig kjipt.Og nå tenker jeg at jeg ikke får sett han hvis det i interjuet er sant,jeg hadde gledet meg til han kom til Norge igjen,men hvis han skal slutte med musiken så kommer vel han ikke hit igjen.Jeg hadde satt utrulig stor pris på om jeg vant,det hadde vert perfekt for oss begge to

Krysser fingerene!!

18.12.2013 @ 21:10
Postat av: Carethe Vindstad

Jeg hadde serriøst elsket deg, jeg vil så gjerne ha goodiebaggen, og spesielt Justin Bieber Believe Movie billettene, jeg har ganske mange beliebers som venner som vil på Believe movie de å!

Håper virkelig 100% på at jeg vinner :D

18.12.2013 @ 21:11
Postat av: Oumayma el bastrioui

Oumayma.el@hotmail.com

Jeg har vært belieber siden starten og har altid likt justin :)

Har aldri vunnet noe i det heletatt:/ så får bare håpe 🙏

18.12.2013 @ 21:13
Postat av: Teba

Jeg og vennene mine fortjener å vinne, fordi vi elsker Justin! Han er vårt største idol og han betyr så mye for meg! Jeg har vært belieber helt siden starten av det hele. Har alltid sett på allt det positive han har gjort å sett bort ifra det negavitve, det hadde vært helt fantastisk om jeg hadde vunnet og kunne overasket vennene mine.

Teba Algabiri

tebaalgabiri1999@hotmail.com

18.12.2013 @ 21:19
Postat av:

Jeg synes at jeg bør vinne fordi jeg har vært belieber siden 2009.

Jeg har også gått igjennom mye tøft som skills misse og baksnakking og det og være alene. Jeg har begynnet på ny skole og fått meg utrolig gode venner. Mange av de elsker justin bieber sånn som jeg og derfor synes jeg at jeg og vennene mine burde ha en sikkelig jente kveld og en koselig kino tur ❤️❤️

Kontakt meg på Facebook: Kristin Sedal Moe eller send meg en Mail på kule-kristin@live.no

❤️❤️

18.12.2013 @ 21:20
Postat av: Sumeyye Karakoc

Vennegjengen min som jg har hatt i ett år er kjempeherlige, og jeg vil gjerne bevise at jeg ELSKER DEM. Det er ikke lett for jeg er ikke en sånn person som viser følelsene sine. Jeg har mistet en vennegjeng som jeg var med i to år. Det var hardt kjempe hardt, men jeg vil ALDRI miste den vennegjengen jeg har nå. Jeg er kjeeempe glad i dem. Jeg vil bevise dem at jeg er den personen som er kjempe kjempe glad i dere. I tillegg elsker vi justin <3

SUMEYYE KARAKOC. sumeyye.kc@hotmail.com

18.12.2013 @ 21:21
Postat av: Hanne Rimestad

Jeg synes jeg om mine venninner fortjener å vinne fordi vi har ikke vært like mye med hverandre i det siste som vi pleide å være, så da hadde vært perfekt med en goodiebag og kinobilletter. Jeg har vært en stor belieber i ca. 3-4 år, så jeg hadde blitt utrolig glad om jeg hadde vunnet! Digger bloggen deres :-D

hanne-rimestad@hotmail.no

18.12.2013 @ 21:25
Postat av: Ingerid

jeg synes min venne gjeng fortjener denne fordi vi har alle godt igjennom mye det siste året, og blant annet begynt på ungdomsskolen og hatt mange prøver og lekser:(

håper virkelig jeg vinner! leser bloggen heeelt tiden

ingerid_forvik@hotmail.com

18.12.2013 @ 21:29
Postat av: sui

kontakt: suijiha_97@hotmail.no

Jeg ville tatt med vennen min, fordi hun har hatt det ganske tungt i det siste. Jeg har ikke så lyst å skrive om det her. Ikke nok med det er folk som sier stygge ting fordi jeg er belieber. Dette skjer hver dag. Venninnen min har støttet meg. Men for å glemme alt dette vil jeg gjøre noe hyggelig med henne, og dette er den perfekte gaven. Hun fortjener noe så positivt etter det hun har gått gjennom. Jeg gjerne vinne men det er andre som fortjener der like mye som oss. Så jeg blir utrolig takknemlig vist det blir meg som vinner! Krysser fingrene, selv om jeg vet at det er lite sannsynlighet for at vi vinner

18.12.2013 @ 21:29
Postat av: Stina

Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg har vært her siden starten og er en skikkelig Belieber som ALDRI kommer til å forlate Justin. Og jeg føler at det er veldig mye de som ikke som har det så bra og sånt som vinner ting som dette og møter med Justin, men jeg synes at de som har det bra også burde få en sjanse til å vinne. Vi er tross alt Beliebers alle sammen. Vennene mine er store Beliebere også, og hvis jeg kunne overrasket dem med billetter til Believe 3D så hadde de sikkert freaket ut! Har skikkelig lyst å gi dem denne opplevelsen. Vil gi dem en jul de sent vil glemme. Og selv er jeg utrolig redd for å aldri få se denne filmen fordi mange sier den bare kommer til å være på kino i 1-2 uker og ALDRI komme på DVD/bluray. Jeg håper dere velger rett vinner og jeg ønsker alle lykke til i konkurransen <3

18.12.2013 @ 21:29
Postat av: Stina

Glemte å legge til kontaktinformasjon, men dere kan kontakte meg på stinabelieber@live.no

18.12.2013 @ 21:31
Postat av: Alida

Mine venner og jeg elsker Justin veldig mye. En av dem har vært på konsert, og det var den beste opplevelsen i livet hennes. Vi er alle veldig store beliebers, og vi bare elsker alt med han. Vi har vært veldig uheldige med å vinne billetter til Believe-tour f.eks. Vi prøvde veldig mange ganger, men vant ingenting. Det ville vært fantastisk å vinne. Den ene venninnen min har bursdag snart, og det hadde vært super gave. Vi ville vært kjempeglade for å vinne, og det betyr så utrolig mye. Klem fra belibers i Larvik <3

uno.thorvaldsen@lf-nett.no

18.12.2013 @ 21:33
Postat av: Hilde Marie

Om jeg hadde vunnet ville jeg tatt med meg min bestevenn, hun skal flytte snart, så det hadde vært flott. Det er egentlig ikke (hele)grunnen min, jeg har vært belieber siden 2009. Jeg elsker virkelig Justin, det har jeg alltid gjort. Støttet valgene hans, aldri snakket stygt om han, for det fortjener han ikke!! Rommet mitt er fult av plakater av BARE han, siden han er mitt idol. Så vill jeg gjerne vise vennene mine hvor flott han er, å alltid har vært!

gladehilde@hotmail.no

40610725

92297892 (mamma)

Bare for å være helt sikker på at dere får kontakt xD Håper jeg vinner! <3 :)

18.12.2013 @ 21:36
Postat av: line

jeg synes jeg skal vinne dette fordi jeg og vennene mine bor ganske langt unna Oslo og sånne store byer, så vi har ikke så stor sjans til å dra på konserter. og viss vi skal dra på det må vi reise langt, men selvfølgelig viss jeg vinner dette drar vi på kino !!!!

vi elsker Justin Drew Bieber <3

Lineberdal@live.no

18.12.2013 @ 21:36
Postat av: Åse Sætrevik

Hei! Jeg og vennene mine fortjener å vinne fordi vi trur på Justin!

Vi elsker han! I det siste har vi hatt en del "problemer" i vennegjengen. Vi har hat veldig dårlig stemmning osv... Det er små krangling hele tiden. Før hadde vi det alltid kjekt! Det var alltid noe gøy å gjøre, men nå er det skjeldent vi ler ilag... :(

Jeg er redd jeg holder på å miste bestevennene mine!! :(

Jeg tror at vist vi kunne gjort noe kjekt ilag, då kunne vi reddet det utrolig sterke bandet vi egentlig har. Jeg er ganske sikker på at vi ikke vinner, men never say never! <3

Aase.setrevik@live.no

18.12.2013 @ 21:38
Postat av: :)

Jeg fortjener å vinne for jeg og venninnen min har vært kjempe gode bestevenninner, men siden jeg måtte bytte skole så har vi begge glidd fra hverandre og ved hjelp av denne goodiebagen så vil hun se hvor glad jeg egentlig er i henne. Jeg føler at ho ikke egentlig vet hvor glad jeg er i henne og er kjempe lei meg for at jeg har mistet kontakten med henne. I og med at jeg byttet skole så tror ho at jeg har funnet andre venninner og ikke lenger vil være med henne og når vi skal finne på noe så er jeg alltid opptatt... Jeg hadde satt utrolig pris på om jeg hadde vunnet, ho har gjort så mye for meg de siste par årene. Jeg har hatt vanskelige tider, vært borte hjemme og jeg kunne ikke komme hjem på grunn av problemer hjemmet som jeg ikke vil dele her. Men hvertfall som sagt ho hjalp meg da jeg var på det aller svakeste punktet her i livet mitt, og jeg vil bare vise henne at ho betyr utrolig mye for meg....

Men hvis jeg vinner, kan du vær så snill å ikke kopiere teksten jeg skrev? liksom ikke dele det i et innlegg?

Men du kan kontakte meg på nummeret mitt : 93825343

18.12.2013 @ 21:39
Postat av: Hiran

For å være helt ærlig synes jeg alle beliebers fortjener å vinne denne konkurransen, men selvfølgelig har jeg jo alltids et lite håp om at det skal bli meg. Grunnen til at jeg vil vinne er fordi jeg selv har vært belieber siden 2009 og kommer til å være det i laang tid fremover. Justin har blitt en stor del av ikke bare mitt liv, men også bestevenninnen min sitt. Jeg husker hvor syykt glade vi ble da vi endelig fikk tak i konsertbillettene til den 17. april! Hahaha, men uansett så vil jeg si at jeg er en som fortjener å vinne selv om jeg vet at mange andre også sier det samme.

18.12.2013 @ 21:40
Postat av: Marte

Vanskeleg..men fordi at då kunne me fått ein super jentekveld saman. Me bur fra 1 til 2 timar fra kvarandre så det er ikkje så ofta me får sjå kvarandre. Utenom når me er på skulen. Me får ikkje ofte muligheten til å møtast etter skuletid. Dett hadde vore ein super anledning til at eg hadde kunna invitert dei på ein fantastisk jentekveld :D

martebahlsen@hotmail.com

Marte B. Ahlsen på facebook :)

18.12.2013 @ 21:46
Postat av: Anette

Jeg fortjener å vinne fordi jeg har en kompis som ikke fikk billetter til kinoen, så har jeg så utrolig lyst å ta han med på den, han er stor belieber, og jeg ble nettop kjent med han, tenkte om jeg vant kunne jeg overraske han med billetter til kinon, så kanskje han blir ekstra gla i meg :) han har også en venn som ikke fikk så hvis jeg vinner hadde jeg gleda meg selv og kompisen min pluss venne hans igjen, hadde vært tidenes julegave i think :)

18.12.2013 @ 21:49
Postat av:

Det hadde vært så gøy om jeg hadde vunnet! Etter et lit uheldig år for meg(en av tingene var at jeg ikke fikk tak i JB konsertbilletter etter å ha prøvd å få tak i, i timer) og også for vennene mine. Dessuten er dette en av mine eneste sjanser til å se filmen, fordi jeg skal reise bort 2. juledag, men vennene mine får se den da, men det hadde vært så hyggelig å se den sammen med dem.

Jaja, ikke så veldig sannsynlig at vi vinner da men...

unasoyland@gmail.com

PS: Det er den beste premien jeg har vært borte i!

18.12.2013 @ 21:53
Postat av: Maria Therese

Jeg og mine venninner fortjener å vinne fordi vi er knytta så nærme hverandre at vi hadde trengt en ordntlig jentekveld og en kosetur på kino sammen for å bare nyte en kveld sammen og hygge og kose oss så mye at vi aldri kommer til å glemme den. Min venninnegjeng er på ca 5 med meg som er ordntlig nære hverandre og vi fortjener å vinne pga at det har aldri vært en ordntlig seriøs vennekveld jente kveld. Jeg bor ca 1 time unna venninnene mine og harb ingen andre venner i nærheten pga akkurat flytta og sliter med å skaffe meg venner. Så jeg syntes vi fortjener å vinne fordi vi har glidd litt fra hverandre og det er veldig trist fordi jentene mine er noen supre veninner å ha fordi du kan stole på dem og når vi koser oss sammen har vi det velig bra.

Så jeg syntes jentene mine fortjener å vinne, men ikke jeg pga de er noen supre venninner som mange andre bør ha også

18.12.2013 @ 21:53
Postat av: Nicoline Devik

Jeg har slitt i løpet av livet, men har funnet styrken min i venner og Justin Bieber, derfor hadde det vært fint å reise sammen med de..

416 10 076

Nicolinedevik@live.no

18.12.2013 @ 21:58
Postat av:

Jeg syntes at jeg burde vinne, men jeg vil ikke ta med vennene mine fordi at etter jeg startet på ungdomsskolen mistet jeg mange av de! Siden jeg inne kan ta med vennene mine har jeg lyst til p ta med søsteren min fordi hun vet om det med vennene mine og har hjulpet meg gjennom denne tøffetiden! Hun er også en stor belieber, men ingen av oss har biletter fordi mamma ikke syntes det er verdt å bruke pengene på kino

Håper jeg vinner

Marthe

Skriver ikke den ordentlig, men har en annen: ikkeibruk123@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:02
Postat av: Emilie

Jeg har VELDIG lyst til å vinne goodiebagen for å overraske venninnene mine! Spesielt bestevenninen min fordi hun fortjener det så mye! Hun har aldri sett han live, og har ikke biletter til filmen fordi hun har veldig strenge foreldre. Hun sliter også på skolen og jeg vil gi henne en oppmuntring i hverdagen! Skulle gjerne gjort det uansett men har ikke så mye penger.. Hadde vært så koselig å samle alle belieber jentene og kose oss!

Emilie Elsrud og epost: emilieee@live.no

18.12.2013 @ 22:05
URL: http://m
Postat av: Sarah Kjønsvik

For en helt fantastisk premie! Jeg synes vi fortjener å vinne fordi dette er en ypperlig måte å møtes på i julen. Hver gang vi avtaler å møtes alle sammen er det alltid noen som er opptatt, men dette er jo midt i blinken. + vi ELSKER justin bieber! Hadde satt utrolig stor pris på det :-)

sarah-christina@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:07
Postat av: Hedvig

OMG! jeg og mine venninner fortjener å vinne fordig jeg har støttet justin i flere år nå og jeg elsker han for den han er, vi snakker alltid om justin i friminuttene osv...vi gråter med han og ler med han hvær dag. Begynte å grine da jet så at det var utsolgt på før premieren i oslo.

plus at det hadde vert kjempe gøy å vinne siden pappa sier at jeg ikke får gå på Kino første jule dag, og om jeg vinner så hadde jeg helt klart fått lov til og dra! det hadde vert så utrolig koserlig å dra ut på kino med de beste venindene mine. er lenge siden jet har vert på kino ;-)

hedvig.bb@hotmail.com

94787141

18.12.2013 @ 22:10
Postat av: belieber<33

Jeg har VELDIG lyst til å vinne denne godibaggen! Det hadde betydd så mye! Jeg elsker vennene mine over alt på jord og jeg har virkelig lyst til å dele dette med dem for å få vist det! De hadde blitt så glade og taknemmelige! Alle i "vennegjengen" min er beliebers og jeg hadde blitt så utrolig overlykkelig om jeg hadde vunnet!!

nattiholstad@gmail.com

18.12.2013 @ 22:13
Postat av: Maiken

Jeg synes at jeg og venninene mine fortjener å vinne siden vi alle har aldri tid til å finne på noe sammen utenom skole og håndballtrening. Vi har aldri tid eller penger til foreks. kino eller noe slikt. Også har vi alle støttet justin i flere år:) Og det har vært utrolig fint om jeg kunne ha overasket de med en liten "julegave" som de kommer til å elske!:) Jeg har hatt en ganske vansklig tid, og som takk for at de har støttet meg og vært her for meg så kunne jeg ha tatt med de på kino!:)

-jeg mener ikke at vi fortjener det mer enn andre, men hadde blitt så utrolig takknemlig om jeg/vi vant-

epost/mail: maho98@live.no

18.12.2013 @ 22:17
Postat av: Malin

Hei! Jeg syntes at jeg fortjener å vinne fordi jeg har venner som virkelig fortjener å bli med på believe premieren og som ikke har vært på noe sånt før. Jeg er utrolig glad i dem og kunne ønske jeg kunne tatt dem med på dette! Ja, vi elsker Justin alle sammen! Jeg håper jeg vinner også fordi jeg nesten aldri egentlig vinner noe og det hadde vært supergøy å vinne!

18.12.2013 @ 22:18
Postat av: Sofie

Mine venninner er verdens beste! Vi har gått gjennom utroolig mye og de har alltid vert der for meg uansett hva, dette hadde vert en super måte å takke de for hvor fantastiske de er! Elsker de over alt på jord og håper jeg får sjangsen til å dele dette med mine aller,aller beste venner<3

E-post: So.Busk@live.no

18.12.2013 @ 22:20
Postat av: Frida

Kan ikke se noen grunn til at jeg fortjener å vinne mer en de andre, men håpet selvfølgelig på å vinne! Om jeg vinner vil jeg ta med meg vennegjengen min, selvfølgelig, men det er en av de venninne som jeg vil gjerne vil fortelle dere litt om.

Hun er den mest fantastiske vennen du kan finne! Hun er søt, hyggelig mot alle uansett hva og 100% ærlig. Hun er rett og slett 100% god. Jeg husker godt jeg kom til henne og hun skulle vise meg en ny sanger hun hadde funnet på YouTube. Dette var før han ble kjent og jeg snakker selvfølgelig om Justin. Vi satt hele dagen og søkte på han for å få info om han og vi satt og så på hjemmevideoene hans. Hun og jeg er fortsatt venner den dag idag 4 år senere. Vi har hatt våre oppturer og nedturer, selvfølgelig, men er fortsatt veldig gode venner. Som dere sikkert skjønner så er hun en Belieber. Hun er ikke en av de gale Belieberne, men er Belieber litt i stillhet. Hun er ikke den som gjør så mye ut av seg, men jeg vet at Justin har betydd mye for henne. Hun er Belieber den dag i dag, samme som meg. Jeg ville ikke vært like god venne med henne om ikke det var for Justin. Jeg vil veldig gjerne gjøre noe spesielt for venninna mi. Og Elif, hvis du leser dette, jeg er veldig glad i deg jenta mi!😊

Kontakt meg gjerne på Mail: Fridatrho@gmail.com 😊

18.12.2013 @ 22:20
Postat av:

Grunnen til at jeg har veldig lyst å vinne, er for de jeg vil overraske vennene mine med en billett til justin bieber sin film. Han har hjulpet oss mye! Det er både komt latter, tårer og vi blir så glad av musikken hans. Den får oss til å føle oss hel. Vi støtter han i alt han gjør!

Kontakt: jbfaaan@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:24
Postat av: Ida

Vi er fire søstre i alderen 10-22, som alle er store fans av the Biebs, og vi bor i forskjellige byer, dermed ser vi ikke hverandre så ofte. Hver jul finner vi alltid på noe, bare oss fire, så det hadde vært perfekt å lage til en skikkelig jentekveld. Den eldste søsteren min har også slitt en del psykisk i det siste, der Justin faktisk har hjulpet henne veldig med å holde hodet oppe de dagene hun har det spesielt tungt. Så det hadde vært perfekt om jeg kunne overrasket alle med en skikkelig jentekveld! Jeg vet også at søskenbarnet mitt har veldig lyst til å se Believe Movie, så det hadde vært kjempemorro å overraske henne også!

47015431

18.12.2013 @ 22:26
Postat av: Sunniva

Hei, jeg synes meg og mine bestevenner bør vinne fordi, vi er en bestevenn gjeng på tre stykker vi har alle gått igjennom en tøff tid og vi har alle spor som aldri vil bli borte! Alle de tøffe tidene går innenfor familie ting. Jeg vil ikke si hva som har skjedde for det vil bli dumt ovenfor bestevennene mine! Men vi har alle tre hatt en tøff tid, jeg er fortsatt i en tøff tid, og justin er den som får oss til og tro, til å stå opp om morgenen, til å leve livet og til å aldri si aldri! ❤️Jeg synes selv at vi fortjener og vinne, for dette vil bli en stor opptur for oss! Det er Dumt at jeg ikke kan si noe om det som har skjedde med oss men det innebærer død og skilsmisse så vet du det❤️❤️

Det hadde vært fantastisk om vi vant de ville blitt gøy og masse grining❤️❤️

Kontakt meg på: sunniva.bakken@hotmail.com

❤️

18.12.2013 @ 22:27
Postat av: Ann Iren

Jeg og bestevennen min har bursdag på frdag, og hun elsker Justin! Jeg er ikke sånn stor fan, men dette ville vært helt midt i blinken å gi til henne! Hun har vært beliber i over 2 år og ville nok gidd det meste til henne!

Gmail: Nikonpiablogg@gmail.com

18.12.2013 @ 22:28
URL: http://annijoha.blogg.no
Postat av: Mishu

Veldig lang historie, men får å gjøre den kort så: kusina mi dichtet meg og nå har jeg ingen å gå med...;( men BESTEVENNINA mi og jeg tenkte vi skulle dra sammen men vi har ikke billetter:.... Det hadde vært veldig fint om jeg hadde vunnet for da kan jeg ta med vennegjengen vår! Vi er faktisk 7 stk, men to er på fjellet så det passer perfekt!<3

Amisha Kumra på face

18.12.2013 @ 22:29
URL: http://bakeangels.blogg.no
Postat av: Johanna

Jeg og mine venninner fortjener å vinne fordi vi trenger virkelig å få satt i sammen en god jentekveld snart, og hva er vel bedre enn å se Justin Bieber filmen sammen som vi alle har ventet på. Det hadde vert helt utrolig å vinne, hadde endelig hatt muligheten til å spandere noe på venninnene mine etter alt de har gjort for meg. Believe virker som den ultimate tingen å gjøre på en jente kveld for en belieber jentegjeng som har vært beliebere siden begynnelsen :D

18.12.2013 @ 22:29
Postat av:

Hei, dere i Jdbnorway😊 Jeg liker egentlig ikke å snakke om dette til alle sammen, men siden dette var en så god sjanse til å vinne så mye fint ville jeg prøve! Det skjedde for ca 10 måneder siden at jeg fikk et pc skap kjørt over foten, dette gjorde slik at jeg utviklet noe som hete CRPS eller nervedystrofi. Dette gjør slik at det blir sendt ut signaler om at det gjør vondt hele tiden uten at det egentlig skal være vondt(forestill dere at du får en hammer på tommelen og at du kutter deg på kniv hele tiden, slik føles det..). Jeg har nå vært inn og ut av sykehuset i 10 måneder, da jeg har blitt hentet av sykebilen tre ganger fordi jeg har fått noe vi kaller smerterier! Jeg er egentlig en jente med veldig høy smerte terskel og gråter sjeldent før det gjør så vondt at jeg ikke kan stå lenger! De dagene det ikke går, er det Justin sin musikk som hjelper meg igjennom dagen, og alle sykepleierne og leger på A-hus tror jeg vet at jeg ELSKER Justin over alt på jord!! I tillegg har venninnene mine vært en helt utrolig hjelp, de hjelper meg virkelig igjennom dagene og de er minst like opptatt av han som jeg! Det å kunne gi noe tilbake til de hadde vært så gøy, en stor takk for hjelpen og støtten de gir meg! Den 17.april skulle jeg på konsert med JB, alle absolutt alle hadde frarådet med til å dra! Men jeg trosset leger, foreldre og venninner og dro av gårde litt over klokken 6 om morgenen! Vi koste oss med alle de andre og så konserten fra de fremste ståplassene(i starten) jeg fikk etterhvert veldig vondt og noen av vaktene til Justin som tilfeldig hvis gikk foran oss så at alle rundt meg drev å trøstet meg og spurte hva det var! Og når jeg fortalte det, flyttet de meg og venninnen min foran til golden slik at vi skulle få mer plass! Og når konserten var over hjalp de samme vaktene oss ut igjennom handikap utgangen, og like etter besvimte jeg midt inni Oslo...Senere fikk jeg vite at det hadde forverret seg under konserten, men ingen absolutt ingen kan få meg til å angre på at jeg dro!!! Det er desidert den beste dagen i hele mitt liv! Så for å få sagt det en gang til vil jeg vinne for å kunne gi noe tilbake til mine beste venner som er en så god støtte! Rebecca

Tlf:94134853

Epost: hestestjerne98@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:30
Postat av: Janne Haugland

E-post: Data.janne@hotmail.com

Jeg og min vennegjeng har fått alt for lite tid til hverandre i det siste pga. skole, lekser osv... Det hadde vært utrolig kult med en skikkelig jentekveld med kino (forresten er alle Beliebers, så det passe fint!) Det hadde vært utrolig kult!! <3

18.12.2013 @ 22:42
Postat av: Synne

Vel, jeg og vennene mine har vært blodfans i 3 år cirka. Men det telles jo ikke hvor mange år man har vært belieber, det er jo egentlig hvor glade vi er jo i han. Vi er veldig glade i Justin og vi var jo helt knust da det kom på vg at han skulle slutte( jeg tror ikke på det lenger.) I mitt tilfelle gråt jeg over 1 time og noen av vennene mine gjorde det også. Men det jeg har lyst til å bruke goodiebagen til, er å ha en sikkelig jentekveld med belieber vennene mine siden det er sinnsykt lenge siden sist. De 5 billettene har jeg tenk å gi bort til de andre vennene mine som ikke fikk billetter (ellers kan dere ha en ny konkurranse).

Vet det er en egentlig ikke så bra grunn.

Synnevigdal@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:43
Postat av: Janne Haugland

Jeg mente Data-janne@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:43
Postat av: Ingeborg

Fordi jeg og bestevenninnen min krangler noe helt sykt nå, vi ignorer hverandre og alt er skikkelig dritt! Det er min skyld og nå vil jeg så gjerne gjøre opp for meg. Det er min skyld, men i tilleg har hun brukt meg og behandlet meg som dritt.. Så vi er jo på en måte skuls.. Men du vet jo oss jenter, like stae hele tiden! Hvertfall ville det betydd utrolig mye!! Vil bare at alt skal være som før!! 97110994

18.12.2013 @ 22:47
URL: http://h
Postat av: Hedvig

Jeg og mine beste venner elsker justin😍

Da han kom hit i april dro vi alle sammen på konserten😍 det er det beste minne jeg har og jeg er virkerlig stor fan av justin😍😍😍Resten av tingene som er i gaven vill jeg bruke til en jentekveld og dele tingene med resten av belieber vennene mine😍

18.12.2013 @ 22:49
Postat av: Charlotte

Den største grunnen til at jeg melder meg på er vel at jeg har ikke råd til å dra og se filmen. Jeg bor et stykke unna, så det blir veldig dyrt med både billetter og buss. Men med disse billettene vil det jo koste meg mindre OG jeg kan dra med vennene mine! Det er jo mye som skjer på skolen og på fritiden, så vi er så og si aldri sammen mer. Dette ville blitt den perfekte julegaven og måten å samle hele gjengen på :-)

Mail: charlotteandreaa@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:50
Postat av: Kristin

Jeg har utroooolig lyst å vinne! Justin betyr alt for meg, nett som vennene mine, og jeg hadde tenkt å overraske de med billetter, men jeg fikk ikke tak i:( hadde betydd utrolig mye for meg! Jeg vinner aldri sånne ting, men melder meg på alt mulig.. Den goodiebagen og har jeg veeeeeeeeeeeldig lyst på, hihi, så ver så snill! Jeg vil så veldigveldigveldig vinne!<3 elsker bloggen foresten<3

Tlf: 41230294

Epost: krisol00@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:50
Postat av: Hedvig

Mailen min er hedvig.hg@hotmail.com

18.12.2013 @ 22:51
Postat av: Maren M. T.

Jeg ønsker og vinne dette, for jeg har en søster og mine beste venner som er Beliebere akkurat som meg. Dessverre har ikke vennene mine billetter til filmen, og det er utsolgt for alle dagene på den kinoen som er her hvor vi bor. Og det hadde vært utrolig korslig og samles før filmen, for vi har ikke hatt jentekveld på forferdelig lenge nå.

Håper på det beste:)

maren-t@online.no

18.12.2013 @ 23:00
Postat av: Ruth Andersen

Jeg har lyst til å vinne for å få ta med noen venner av meg på premieren.. I det siste har de vært utrolig der for meg, og jeg er skikkelig glad i deg og vil vise at jeg bryr meg skikkelig om dem! Vil takke dem for alt de har gjort for meg, og dette er en måte jeg kan gjøre det på! Føler jeg har gjort alt galt mot dem i det siste, og ikke har noe å gi dem, men i og med at de alle er blodfans og Beliebers, så hadde det vært det beste jeg kunne gitt dem! Vil vise dem at jeg er sykt glad i dem og at de betyr mye for meg <3 Håper at jeg får muligheten til det! De er utrolig herlige jenter alle sammen (:

Den som vinner håper jeg virkelig får gleden av det! :)

ruth@hermon.no

18.12.2013 @ 23:01
Postat av: Kitty Aruna

Jeg og mine venninner har lyst til å vinne billettene er flr at jeg skal bytte skole, og det hadde vært kjenpe fint om vi kunne fått billetter og sett filmen sammen fordi vi alle er Beliebers, og det er jo koselig! Hadde ikke råd til å kjøpe selv men me håpet vi vinner :)

keetty@live.no

18.12.2013 @ 23:01
Postat av: Marita

Vennene mine er best! Vi har gått gjennom utrooleg mye triste ting, og de er der for meg alltid! De stiller opp uansett hva og støtter meg! Jeg synest denne goodiebagen hadde vært en bra overaskelse for mine venner, da hadde jeg fått vist hvor mye jeg setter pris på de! Jeg elsker vennene mine utrooleg mye! <3

maritagjerde@hotmail.com

18.12.2013 @ 23:03
Postat av: Hedvig

har alerede lagt igjen en komentar men tenkte jeg ville tilføye at det hadde vert super gøy å vinne fordig jeg aldrid vinner noen sånne her ting, og jeg har startet på ny skole nå til høsten å fått en del nye venner, så hvis jeg hadde vunnet så kunne jeg ha tatt med meg dem på kino å kanskje blitt bedre kjent med den. det hadde vert så koselig. jeg håper virkelig at jeg vinner, hadde vert så utrolig gøy.

Hedvig.bb@hotmail.com

94787141 :-*

ps: elsker bloggen<3<3<3

18.12.2013 @ 23:04
Postat av: Stine

Wow for en gave må jeg bare si! Men tilnpoenget. Jeg syntes jeg skal vinne forde jeg ikke har noe stor sjanse til å være med på alle justin tingene. Alt skjer i Oslo og jeg bur langt vekke fra der. Mine venner elsker justin og hadde vært kjempe takknemlig for å være med på kinoen. Jeg har egentlig ikke så mye å si. Jeg tenker veldig mye mer i hode men får det ikke ned på skriveren. Jeg elsker justin så utrolig mye at det er helt ubesgriveligt

Tlf: 47707432

Litt teit epost syns jeg: stine.girl@live.no

18.12.2013 @ 23:08
Postat av: Helene

Så utrolig mye fint!!

Hvorfor vi fortjener å vinne? Det er et godt spørsmål, hah. Men jeg vet hvorfor de, vennene mine, fortjener å vinne, og forhåpentlig vis mener de det samme tilbake. De fortjener hverfall å vinne fordi de rett og slett er verdens beste. De støtter meg når ikke alt er bra og hjelper meg med problemer. Vi kan sikkert snakke natta lang om bare et emne! Og jeg tror hvis vi får en runde til med latterkrampen får vi sikkert six-pack! Hahah. Vi fortjener også å vinne fordi vi støtter Justin 100%. Kanskje ikke det at vi er fult enig med han i alt, men vi støtter han. Justin er også en utrolig stor inspirasjon og idol for os alle sammen. Vi var alle på Believe tour og vi håper vi får den opplevelsen igjen!

Vi fortjener også å vinne fordi vi trenger virkelig en skikkelig jentekveld snart! Det at vært litt små ting mellom noen av og til, og det hadde vært så fint med en skikkelig jentekveld med ansiktsmasker, hårkurer osv. og bare fått renska alt for misforståelser osv!! Dere vet ikke hvor mye de faktisk betyr for meg de vennene mine, det er helt utrolig! Så jeg håper virkelig dere syntes vi fortjener å vinne!

Email: helenelian@hotmail.no

Facebook: Helene Karoline Lian

PS. tror faktisk ikke jeg har sagt det før, men jeg elsker bloggen!! Keep up the good work!

18.12.2013 @ 23:08
Postat av: gulla

Jeg og vennene mine fortjener og vinne dette fordi jeg har noen helt utrolige beste venner som har stilt opp mye for meg, og jeg har veldig lyst til å gi tilbake(hvis dere skjønner);-) vi elsker Justin Bieber, og å sminke hverandre å holde såkalte "moteshow". Dette ville med andre ord Vært helt perfekt:) mad_el@hotmail.com

18.12.2013 @ 23:12
Postat av: Emilie D

Jeg og jentegjengen min hadde nok satt stor pris på og vinne. Og kanskje jeg kunne stelt istand en ordentlig god jentekveld hvis jeg vant dette. Det hadde vært perfekt med ansiktsmasker, stæsj til håret og gomle i oss litt goderi. Krysser fingrene og håper at jeg er den heldige som får dele dette med mine fantastiske venninner :)

emiliedalan@hotmail.com

18.12.2013 @ 23:13
Postat av: Ina Kristiansen

Jeg synes jeg og mine venner bør vinne fordi vi går siste året sammen, neste år vil vi kanskje ikke ha så mye kontakt som vi har nå og det blir utrolig trist. Dessuten har dette året hatt mange nedturer, som søskenbarn i busslykke og at min bestefar gikk bort.

Om meg og mine venner hadde vunnet vet jeg at vi hadde fått nytte av premien, vi elsker Justin og JDB-norway.

Håper på å vinne !

ina_christine@hotmail.com

18.12.2013 @ 23:16
Postat av: Malin Hempel

Jeg syns jeg burde vinne fordi jentene mine bruker alltid og kjøpe ting og tang til meg! Men jeg har desverre ikke råd til og gi noe tilbake :( viss jeg vinner så kan endelig de få noe hos meg:))

malinhempel@icloud.com

18.12.2013 @ 23:17
Postat av: Emilie Hansen

Jeg syntes jeg og vennene min kunne fått vunnet fordi vi har alltid stått sammen og vi har det alltid så morsomt! Vi er en gjeng med virkelig gode jenter. Hadde jeg/vi vunnet dette skulle vi hatt en stor jentekveld og gjort mye ut av det vi hadde fått. Vi fortjener også å vinne fordi vi støtter Justin 100% fullt, og vi har vært her for han hele tiden! Jeg syntes rett og slett vi fortjener å vinne denne goodiebagen fordi vi er de vi er, og vi er en helt utrolig gjeng som lenge har stått så godt sammen!<3

emiliehhansen@hotmail.com

18.12.2013 @ 23:18
Postat av: Kamilla Kolmannskog

Kamillis00@hotmail.com

Jeg har veldig lyst til å vinne disse billettene og goodiebagen! Jeg å vennene mine bor 2 timer unna Trondheim, og det er det nermeste vi kommer til en by. Og i Trondheim er det ikke konserter eller noe. Så hvis vi skal på konsert må vi reise me fly,tog eller kjøre 6 timer i bil for og komme til Oslo.. Men vis vi vinner disse billettene så kan ikke foreldrene våre nekte oss i og dra! Så det hadde betydd sååå mye vis vi vant disse billettene!:)

18.12.2013 @ 23:28
Postat av: Emma

Åhh! Det hadde vært såå gøy å vunnet! :) Jeg og venninnene mine hadde egentlig tenkt å dra å se filmen på kino den 25. Desember i Trondheim. Men det var ingen av foreldrene våre som kunne kjøre oss, fordi vi bor et lite stykke unna Trondheim. Men hvis jeg hadde vunnet billettene, så har vi jo bare måtte dratt! Det kan hende at det går buss, men hvis ikke så er det noen som må kjøre oss ;) Det hadde blitt sååå ufattelig gøy og overaske venninnene mine med billetter! Vi elsker Justin alle sammen!! Og det er bare en av oss som har vært på konsert.. Men når han kommer til Norge igjen så skal alle sammen det!! Men det hadde vært så ufattelig gøy å vunnet disse så vi kunne ha dratt sammen for å se på kino :)

emmaberdal@hotmail.no

18.12.2013 @ 23:42
Postat av: Camilla Ose

Alle har sine grunner. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive. Bestevenninna mi ligger ofte på sykehuset for tiden, fordi hun har leddgikt. Hadde vært strålende å kunne overraske henne med dette. Også de andre vennene mine jeg ikke har fått så mye tid med i det siste. Har ikke fått skaffet julegaver til dem heller. Hadde satt utrolig stor pris på dette.

milla_mai96@hotmail.com

18.12.2013 @ 23:48
Postat av: Malin

Jeg vil gjerne vinne denne premien/gaven! Ikke for meg selv men for mine venner! Jeg kan ikke få takket de nok for hvor støttende de har vært! Mamma sier jeg får maks to billetter og st det er bortkastet å dra 2 ganger å se den! Så jeg står på en måte å må velge mellom mine 2 beste venner! Noe jeg absolutt ikke vil! Min ene venninne bor litt lenger unna så jeg ser hun ikke så ofte! Vi har lenge snakket om å ha en jente kveld men ingen v kan på en måte holde det... Så en kino kveld med venner så en goodiebag etterpå er en kveld jeg sent vil glemme!

Jeg har kanskje ingen syke venner eller noen venner med spesielle behov men helt seriøst så er mine venner de beste! Ingen over og ingen under!

Så vær så snill la meg slippe å velge mellom mine aller beste venner!

18.12.2013 @ 23:49
Postat av: Vilde Vatnaland

Jeg og vennene mine fortjener å vinne fordi vi er utrolig dårlige på å ha ordentlige jentekvelder, så denne goodiebagen ville vært kjempekoselig og morsom for oss å vinne, samtidig så er nesten alle beliebers, men det er ingen som har fått billetter til filmen.. :/

18.12.2013 @ 23:49
Postat av: Malin

Jeg synes jeg og den jentegjengen jeg er med i fortjener å vinne og det er ikke på grunn av at vi har vært gjennom mye, sklir fra hverandre og bla bla men fordi vi er så UTROLIG nære og vi har det alltid så utrolig gøy! Vi har vært bestevenner og flesteparten av oss beliebere siden 5. og 6.klasse (går i 9. nå) og noen av oss har vært bestevenner lenger enn det også! Vinner jeg denne goodiebagen kan jeg glede de med så utrolig mye og det fortjener de for de er så utrolig snille, hærlige, sprudlende jenter som alltid har et smil på munnen, noe fint å si og en helt gal latter i vente! Vi støtter Justin 100% men vi er ikke som de som mener han aldri gjør noe galt for vi ser når han er lei seg, når han har gjort noe galt, men han er et menneske akkurat som oss! Men heldigvis har vi alle sammen fått vært så heldige å se idolet vårt en gang i april og selvom vi ikke fikk vært i lag alle sammen så var det den beste opplevelsen i mitt liv! Vi ler så utrolig mye, griner hvis vi må og jeg kan bare se for meg når vi sitter i kinosalen her i Ålesund at vi trøstespiser popcorn, snufser, gråter og ler på engang. Vi elsker virkelig idolet vårt så om jeg kunne fått glede disse herlige jentene med dette her så hadde det vært helt fantastisk for da kunne vi fått gjort dette felles siden vi ikke fikk oppleve konserten i Oslo i lag..! Jeg og noen av venninnene mine fikk ikke vært på Never Say Never premieren på kino og det er også en av grunnene. Så jeg håper jeg vinner, ikke fordi jeg har eller har hatt det så forferdelig i livet mitt eller noe slikt, men fordi jeg har de beste venninnene jeg kunne tenke meg og jeg vil gjerne glede dem litt ekstra nå i juletiden siden de betyr verden for meg! Jeg kunne skrevet en hel bok om de, men jeg tviler veldig på at noen gidder å lese sider på sider om hvorfor jeg elsker venninnene mine så jeg stopper her..!

Hvis jeg vinner kan du nå meg på @malinmg99@gmail.com eller 95006394

18.12.2013 @ 23:51
Postat av: Zumrut Øzdemir

Jeg synes at jeg og venninnene mine burde vinne, fordi jeg synes vi fortjener det. Vi tenker på han hele tiden, snakker om han hele tiden og blir veldig rørt av sangene hans...

Vi har drømt om han flere ganger i uka, og vårt største drøm er å møte han og vi prøver faktisk å gjøre alt vi klarer for å møte han..

Zummi98@hotmail.com

18.12.2013 @ 23:51
Postat av: Heidrun

jeg syns at jeg og vennene mine burde vinne fordi alle er sykt store beliebers. Det er lenge siden hele gjengen har vært samlet, og dette hadde vært en perfekt mulighet til å samles igjen :)

kan kontaktes på hei.k.a@hotmail.com eller Heidrun Kvaale Aanestad på facebook

18.12.2013 @ 23:55
Postat av: Sofie thekey bieber

Jeg vil så gjerne vinne den fordi jeg føler jeg fortjener den. Justin og jdbnorway har hjulpet meg og vennene mine så mye vi har egentlig bare sklid fra hverandre men når vi begynte å snakke om justin ble vi bare venner igjen og det hadde betydd så mye for vennene mine og meg å få dratt på BELIEVE MOVIE filmen sammen!!!

19.12.2013 @ 00:07
URL: http://s
Postat av: Ulrikke Herving

Hei!

Grunnen til at jeg ønsker å vinne er at jeg har lyst til å ta med meg vennene mine på en kveld med kino og Justin Bieber :)) Hadde vært fantastisk å gjøre noe så koselig med venner i disse juletider.

19.12.2013 @ 00:28
Postat av: Frida kristine vålberg paulsen

Fordi jeg bor ganske langt unna mine aller beste venner, og jeg ser de en sjelden gang, så jeg har lyst til å overaske de med mange ting å ikke minst kinobiletter, de hadde blitt så utrolig glade. Vi er alle kjempe store beliebers og var på konserten sammen og masse sånn, så hvis jeg hadde vunnet denne hadde jeg blitt så glad siden da kunne jeg fått overasket de med biletter og ting <3

frida-v-paulsen@hotmail.com

19.12.2013 @ 00:47
URL: http://fridisla.blogg.no
Postat av: Julie T

Jeg og mine venninner fortjener å vinne denne goodie bagen fordi det har vært masse dumt som har skjedd i vennegjengen vår som har gjort at vi alle har vært mye lei oss, og vi er forsatt lei oss alle sammen. Det er en av jentene som er veldig, veldig syk og vi vet ikke 100% om hun vil overleve engang. Hadde vi vunnet så kunne vi tatt igjen masse tid med å dra på kino, hatt en skikkelig jentekveld og bare kost oss masse og prøvd å glemme det triste i disse øyeblikkene. Jeg tror vi har veldig godt av en sån jentekveld og både jeg og venninnene hadde vært super takknemlig for dette!

Love love, julie-b-torsvik@hotmail.com

19.12.2013 @ 02:55
Postat av: Martine Husum

Åjj, det var en goodiebag med veldig mye fint! Om jeg hadde vunnet den, tror jeg faktis julen hadde blitt helt perfekt. Det var flere ting av en ting, noe som vil si at jeg også kan dele tingene med de nærmeste veninnene mine. All i want for christmas is that! Haha.

Nå er det akkurat et år siden bestevenninen min lå i koma og kjempet for livet. Hun var på vei bort fra oss.. ettet mange dager venting, våkna hun fra koma.. og kom på bedringens vei. Det hadde vært perfekt å feire det at hun overlevde, med en jentekveld og deling av kurven :)

Jeg håper virkelig jeg har en sjans på å vinne den. Never say never!

Du kan kontakte meg på facebook: Martine Fagerli Husum

19.12.2013 @ 06:37
Postat av: Sofie thekey bieber

Jeg og my beliebers friends har syyyykt lyst på denne😍😍 VI KAN JO DRA Å SE PÅ PREMIEREN!!!!! Vennen min fortjener også dette veldig, kommer til å gi henne halve! Hun fikk ikke vært med på justin bieber konserten fordi hun har en sykdom som gjør at hun ikke kan stå så lenge pluss at man blir dyttet på hele tiden... Det hadde betydd så mye for beliebersfriendsa om vi fikk den!!! PLIIIIS HAR SÅ LYST PÅ DEN!!!

Sofie@sleipnes.net

19.12.2013 @ 07:07
URL: http://s
Postat av: Susanne

Jeg syntes jeg burde vinne fordi jeg elsker Justin og han harz gjort meg til den jeg er, han er grunnen til at jeg lever... Og jeg har lyst til og kunne ta med og gjøre venninnen min glad, for hun har hat noen utrolig tunge år. Og det å få billetter ville hjulpet meg også, dette året har bare vært drama og jeg har mistet meg selv og smilet mitt og jeg vet at denne filmen vil sette et smil på munnen min og jeg vil ha en opplevelse som vil lyse opp dagen litt mer enn nå....

19.12.2013 @ 07:24
Postat av: Charlotte Molander

Jeg har virkelig lys til å vinne denne goodiebagen fordi jeg synes mn vennegjeng virkelig fortjener det! Jeg føler at jeg aldri gjør så mye for dem, så derfor har jeg lyst til å invitere dem på en skikkelig jentekveld hjemme hos meg med alle disse produtene, bare for å vise hor glad jeg er i dem!'

charotte.johanna.molander@hotmail.no

19.12.2013 @ 07:26
Postat av: Jessica

Jeg syntes st vennina mi fortjener å vinne, fordi hun fikk ikke oppleve Believe tour fordi hun ikke fikk lov.. Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg tatt med hun og noen andre! Hun elsker Justin og det gjør jeg og

jessicanielsen99@hotmail.com

eller

94976218

19.12.2013 @ 07:45
Postat av: Juliane Svendsen

Hei :-) Visst jeg hadde vunnet hadde jeg tatt med mine bestevenninner og sett Believe filmen, de fikk ikke gått på believe tour pga bilettene ble alt for fort selgt ut. Men syntes alle de andre jentene har også like god grunn til og vinne.dette

Goodiebaggen hadde vært perfekt til en jentekveld!

19.12.2013 @ 08:12
URL: http://www.juliianesvendsen.blogg.no
Postat av: karoline

jeg og mine venner fortjerer å vinne fordi vi er kjempe kjempe kjempe store beliebers. og hvis jeg hadde vunne denne konnkuransen ville vi gått og sett filmen, men goodiebaggen er jo helt perfekt til julegave til min bestevenn som har hatt det litt tung i det siste.

HÅPER JEG VINNER!! <3 <3 <3 <3 <3

epost: karoline_kristiansen123@hotmail.com

mobil: 40623498

19.12.2013 @ 08:31
Postat av: Tonje

tvs_1997@msn.com

Jeg har vært belieber så lenge, og ikke fått sett han enda. skal å se believe så snart jeg rekker det. gleder meg villt

19.12.2013 @ 09:36
Postat av: Ingerid

Jeg synes jeg fortjener å vinne denne goodiebagen fordi jeg har hat en syk tøff periode og denne julen blir helt ødelagt! Alt startet egentlig for ca 3 uker siden. Jeg fant en kul i brystet mitt som jeg var veldig usikker å hva den kunne være.. Jeg fikk mamma til å bestille en time oss legen! Legen sa det mest sannsynlig var en cyste. En cyste kan både være godartet og ikke godartet. jeg fikk videre en time på sykehuset for å kjekke den opp litt nærmere. Akkurat i samme periode fikk jeg beskjed om at mormoren min lå på sykehuset med kreft og måtte operere. Jeg fikk beskjed om at hun hadde blitt mye bedre etter operasjonen og skulle snart hjem, men neida... Hun ligger forsatt på sykehuset fordi hun har blitt dårligere og hun kommer kanskje ikke hjem til jul. Noen dager seinere ble broren min innlagt på sykehuset og han kommer heller kanskje ikke hjem til jul.

Heldigvis var ikke kulen min noe farlig sa legene på sykehuset så den dagen gjorde at jeg følte meg 10kg lettere. Alt dette har ført til at jeg har blitt mentalt syk/sliten og dette har gått utover vennene mine. Jeg har droppet de helt de siste ukene og føler at alt går feil vei. Det er Justin kommer inn i bildet. Jeg har serr grått hver kveld de siste ukene og det eneste som har hjulpet meg er Justin. Jeg har hørt på musikken hanes, leste bøkene og sett på filmen. Det eneste som mangler nå er å ta med seg de aller bestevennen mine på den nye filmen hanes.

Jeg håper jeg en gang kommer til å ha flaks i livet!

inga_turn@hotmail.com

19.12.2013 @ 10:42
Postat av: Ina

Jeg synes jeg og min jentegjeng burde vinne fordi min ene stoooore beliebervenninne nettopp har blitt ganske syk og skal gjennom flere større operasjoner fremover. For å muntre henne opp er dette det minste jeg kan gi henne, og hvis hun er oppe på beina til kinoen så skal jeg få hun med på det <3 Hun fortjener ALT!! Sammen kan gjengen muntre henne opp og gjøre situasjonen bedre for hun :)

Ina.L@hotmail.no

19.12.2013 @ 11:24
Postat av: Amalie

Det hadde vært helt fantastisk å vinne denne goodiebagen, og jeg synes venninnegjengen min og jeg fortjener å vinne denne! Den ene i gjengen fikk nyrebekkenbetennelse rett før konsertene i april, og hun hadde m&g til og med og skulle egentlig møte han.. Men det ble ikke noe av siden hun var innlagt på sykehus, og hun fikk ikke gått på en eneste konsert engang.. Så er sikker på at dette kunne være et lite plaster på såret ihvertfall! <3 amalie-fp@hotmail.com

19.12.2013 @ 11:30
Postat av: Kristine

Jeg og mine bestevenner trenger virkelig en oppmuntring for tiden. Skolen styrer livene våre, og stresset tar virkelig over! Jrg mister fokus og konsentrasjon, og dette er det siste året der alt teller!! Å få en slik premie ville gjort alt så mye bedre, å ha en fantastisk juleferie der vi kan kose oss sammen og se Believe movie. Det hadde fått oss til å glemme alle problemene våre en liten stund, akkurat slik som på konserten i april <3

Kristine Tytingvåg

kat98@hotmail.no

19.12.2013 @ 11:43
Postat av: sofie

Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg har alltid hvert der for Justin uansett hva, aldri hørt på ryktene om han, bare det han selv sier og gjør. Han er idolet mitt, min helt, mitt alt <3

Jeg har veldig lyst å vinne <3

sofiesm99@gmail.com

19.12.2013 @ 13:08
Postat av: Linn-Therese Øverdal

Jeg og bestevennene mine frotjener å vinne fordi vi elsker Justin, og det er veldi tvilsomt at vi kommer til å få biletter fordi foreldrene våre ikke kjønner hvor mye han betyr for oss. Hvis vi hadde vunet hadde vi blit super super super super super super super super super super super super super super duper glad! <3

19.12.2013 @ 13:12
Postat av: Vilde

Jeg og venninnene mine fortjener å vinne denne konkurransen fordi den beste venninnen min (Martine)må flytte FØR jul! Hun og moren blir på en måte kastet ut av av huset de bor i nå, og de har bare funnet et hus som passer, men det huset ligger ca. 1- 1,5 t. unna!!! Jeg vil veldig gjerne hjelpe henne, men det er er ikke lett! Dette er veldig vanskelig for Martine, ettersom vi allerede går på forskjellige skoler... Hun er veldig lei seg og jeg hater å se henne sånn. Hun betyr ALT for meg, og jeg kan ikke se for meg et liv uten Martine.

Begge er kjempestore beliebere, og å vinne denne konkurransen ville gjort både henne, meg og resten av venninnene kjempeglade!!! Vinner jeg, så kommer jeg til å dele alt i goodiebaggen med henne, for hun fortjener mye mer enn å bare bli kastet ut av huset sitt...

Dere kan kontakte meg på gmail: vilde.bieeber@gmail.com

Tlf nummer: 97958442

Facebook: Vilde Helgerud

19.12.2013 @ 13:57
Postat av: evlife

Jeg har aldri på en måte fått ''takket'' mine beste venninner for at de alltid har vært ( og er) der for meg. De har vært med meg igjennom tykt og tynt og uten dem vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort! De betyr virkelig alt for meg. En av mine veninner har også hatt et veldig tøft år med litt av vært. Og hun har det fortsatt. Dette er en måte å bare komme ut av alle tankene og bare kose seg! Jeg trenger virkelig å vinne dette. Både for min egen del og for mine venninner! <33 Krysser alt jeg kan krysse! Nevnte jeg at både jeg og mine veninner er beliebers?!

Emilie Arnesen Vik

evlife@live.no

19.12.2013 @ 14:15
URL: http://evlife.blogg.no
Postat av: Elise Lande Nisja

Jeg og vennene mine fortjener å vinne denne goodiebagen fordi vi har ikke hatt så mye tid til hverandre den siste tiden siden alle har vært opptatt med hvert sitt og jeg føler ikke at vi snakker sammen så mye for tiden og da hadde det vært kjekt å vunnet denne for å samle oss sammen igjen! De vennene er da mine nærmeste beliebervenner. Om jeg vinner kommer jeg til å la noen andre få believebillettene siden jeg allerede har, men jeg kommer da selvsagt til å dele goodiebagen med venninnene mine! :-)

19.12.2013 @ 14:22
Postat av: Marilén

Jeg og venninene mine fortjener å vinne fordi vi har støttet og elsket han fra starten og vil aldri slutte, og fordi vi elsker han for musikken og den han er, ikke bare for hvordan han ser ut. Vi har alle kjempelyst til å dra på Believe og ville blitt kjempe takknemlige om vi vant + at jeg virkelig synest at venninnene mine fortjener billettene etter alt de har gjort for meg og fordi de er dem de er. Om jeg vinner, vil jeg dele hele premien med venninnene mine som fortjener det høyest av alle jeg kunne gitt dem til. Jeg skal ikke si at jeg har det tøft i livet nå, at venninen eller noen i familien min er sjuk, jeg ønsker å vinne, fordi kinoen går ikke der jeg bor, så må kjøre litt langt men det lar meg ikke stoppe og fordi jeg rett og slett er en Belieber som alltid har og alltid vil støtte, tro og elske Justin uansett hva som skjer, og vil ikke la folk si at jeg er dum eller teit fordi jeg elsker Justin, eller at de sier at Justin er dum, stygg, dårlig til å synge, jente, gay osv, fordi om det skjer, da vil jeg virkelig gi dem litt av dems egen medisin for å si det sånn og blir virkelig irritert når folk sier han er talentløs, de er jo bare sjalue på Justin. Som sagt: JEG VIL ALLTID STØTTE OG ELSKE JUSTIN UANSETT HVA og vil virkelig vinne dette pga det, og pga at venninnene mine fortjener det!!!

Håper vi vinner!:)

Du kan kontakte meg på

Email: belieberforever2000@live.com

Tlf: 98066192

PS: sjekker mail daglig også, så om jeg evt vinner vil det ikke bli vanskelig å kontakte meg.

Håper jeg og venninnene mine får muligheten til å vinne, det ville betydd ALT for oss, fordi JUSTIN BETYR ALT for oss!!!!!!<3❤️❤️❤️❤️❤️

19.12.2013 @ 14:35
Postat av: Kyra Sidro

Jeg og venninnene mine fortjener å vinne fordi helt siden sommerferien så har vi ikke vært med hverandre på lenge alle sammen pga. at vi har gått hver vår vei mår vi begynte på videregående og vi har kanskje sett hverandre 4 ganger i løpet av et halvt år så det er derfor vi fortjener å vinne denne goodiebagen for da er det en perfekt løsning å komme med hverandre igjen og ha en koselig tid sammen igjen. Og vi har vært beliebers veldig lenge :))

19.12.2013 @ 14:58
Postat av: Bergenjentene

Mine jenter og eg fortjener å vinne denne konkurransen! Vi har følgt med Justin og støttet han side han startet sin karriere i 2008. Vi fikk ikke lov å reise på My world turneen i 2010 og heller ikke til Oslo i fjord da han kom til Norge for å synge for vi norske belieberene på operataket. Vi var knust i flere uker... Men i april fikk vi drømmen vår oppfylt :-) Vi fikk se Justin live for første gang, og det å oppleve sin store drøm sammen med sine bestevenninner e virkelig det beste som har skjedd meg! 17 april kan eg trygt si e og kommer alltid til å være den beste dagen i mitt liv <3 Har lenge vist om filmen og telt ned dagene til premieren til Justin sin nye film og vi alle har utrolig lyst å gå på premieren. Vi har sett frem til 25.12.13 Leeeeenge. Håper du leser dette og at vi vinner <3

Susanne@bkkfiber.no

19.12.2013 @ 15:24
Postat av: Mari

Jeg synes mine venninner og jeg fortjener og vinne fordi vi er super Justin fan og har vært det helt siden starten, i 2008 :-) vi har lenge gledet oss til denne filmen og er super spente:-)

19.12.2013 @ 15:32
Postat av: Cecilia

Alle fortjener jo å vinne, jeg har ikke så god grunn som mange av de andre som har meldt seg på. Jeg syns at jeg og min vennine bør få låv til å vinne eller hva jeg skal kalle det fordi vi begge har vert beliebere i manga år nå. Når Justin komtil Norge så fikk jeg tak i biletter, men ikke hun. Etter mye gråting å leting fant de en bilett. Hun dro på konserten den 18.April alene. Vi har ikke gjort så mye sammen når det gjelder Justin.. Vi fikk ikke biletter til believe. Her som vi bor går bilettene på ett knips😔

Ceciliasnuppa77@hotmail.com

Tlf: 40632547

19.12.2013 @ 15:47
Postat av: Charlotte

Venninene mine og jeg fortjener å vinne fordi vi har ikke vært sammen eller møttes på veldig lang tid noe som er veldig kjipt. Hvis jeg vinner denne konkuransen kunne jeg samlet alle sammen igjen og hatt det veldig koselig noe som vi ikke har hatt på lenge! Alle er kjempe store beliebers og elsker han over alt på jord men ingen av oss fikk biletter... lykke til alle sammen som meldte seg på! charlotte.cm@hotmail.com

19.12.2013 @ 16:19
Postat av: Aurora Johansen

Jeg syns jeg og min venne gjeng fortjener og vinne disse bilettene fordi i det siste har jeg følt at vi ikke har hatt så mye tid til hverandre og ikke hatt en ordentlig jente-tid. Vi alle er beliebers og ønsker vi kan dra å se filmen sammen, som en jente gjeng igjen! Vi er en ganske stor jente gjeng, men det er bare 2 av oss som har biletter..

Håper på at jeg kan vinne dette til jentene mine <3

19.12.2013 @ 16:25
Postat av: Sirin Killie

Jeg syntes ikke jeg fortjener og vinne denne goodiebagen mere en noen andre, men hadde vært utrolig gøy! Er for øyeblikket på utveksling i England, men får reise hjem til jul og feire jul med familien (wiihu) noe som vil si at jeg er i Norge når Believe filmen kommer ut. Hadde vært så utrolig koselig og artig og ta med meg venninne mine på kino og se Justin, før så en heftig overnattig med spakveld og film! Har ikke sedd vennenne mine på 4 månder blir så godt å se dem igjen!

19.12.2013 @ 17:07
URL: http://asiengland.blogg.no
Postat av: Stine

Hei jdbnorway! Jeg syntes jeg bør vinne for jeg er en utrolig stor belieber! Jeg elsker han utrolig mye og det gjør vennene mine også! Vi hadde værs så tekknemlig for den gaven. Jeg finner ikke på noe mer å si . Men jeg elsker han utrooooooligt mye, det skal dere vite. Håper jeg kan vinne!

47707432

Face: stine sandal nodevik

19.12.2013 @ 17:08
Postat av: Kathrine;)

Jeg er med!!

Jeg fortjener og vinne fordi jeg og mine bestevenner har bare gjort noe sammen en gang og det begynner å bli kjempe lenge siden. De er helt fantastiske og fortjener det virkelig;)

Om jeg er så heldig at jeg vinner kan du ringe meg på:

90694666

19.12.2013 @ 17:09
Postat av: Siri

Åh, herre! Så utrolig snille dere er!! Har så lyst til å vinne!!

siri@lf-nett.no

93066354

19.12.2013 @ 17:57
Postat av: Lisa

Jeg har veldig lyst til å vinne goodibagen, fordi jeg elsker justin og har veldig lyst å vinne billetter til Believe movie. Det ville også vært perfekt for meg og bestevenninen min å gjøre noe gøy sammen! Håper jeg vinner! :-)))

19.12.2013 @ 18:03
Postat av: Emine

Jeg har veldig lys til å vinne fordi jeg har lyst til å tilbringe en koselig dag med mine kusiner og fettere. Vi er alle beliebers og ønsker å se den sammen. Håper jeg vinner.

Never say never...

Eminek1998@hotmail.com

19.12.2013 @ 18:05
Postat av: Amalie

Hvis jeg vinner kommer jeg til å invitere to av mine beste veninnner og søstrene mine! Jeg har absolutt de beste venninnene i hele verden! Haha. Bare en av de som er Belieber da, men vi jobber hardt med å få de andre med! Så litt Bieber relaterte parfymer, cd'er og plakater å gi dem skader vell ikke :) begge søstrene mine er beliebere da så de hadde nok blitt veldig glade!:) håper virkelig jeg vinner, hadde vært så koselig! Amalie Lund, amalie1507@hotmail.com :)

19.12.2013 @ 18:16
Postat av: Ingrid Sandvik

Jeg håpe virkelig jeg vinner, for i det siste når jeg har hatt en veldig vanskelig periode, har vennene mine hjulpet meg kjempe mye! Nå mener jeg at det er min tur å gjøre noe godt tilbake, og da hadde dette vært perfekt! En koselig jentekveld men alt fra å dra på kino til en skikkelig ''skjønnhets dag.''

ingrid_sandvik@live.no

19.12.2013 @ 18:22
Postat av: Victoria

Jeg har veldig lyst til å vinne slik at jeg kan få en kjempefin dag sammen med vennene mine. Vi har alle begynt på forskjellige skoler og har derfor liten tid til hverandre. Da hadde dette vært perfekt for oss ;-)

19.12.2013 @ 18:43
Postat av:

vært koselig å vinne dette, lenge siden sist jeg hadde en ordentlig jentekveld med mine venner!:-)

Yaren Ky

bieberandmee@hotmail.com

19.12.2013 @ 19:03
Postat av: Lotte Nyheim

Åj, dette hadde vært noe! Jeg har så mange fantastiske bestevenniner, så det å kunne gjengjelde alt de har gjort for meg, med en "drømmedag" sammen, hadde jo ikke vært noe annet enn perfekt! Pluss at ei veninne av meg går gjennom en litt vanskelig periode av livet hennes, så Justin parfymen, cden, sminke og kvalitetstid, hvor man kan glemme det rundt seg hadde vel ikke skadet:)

Tusen takk for muligheten, dere er så utrolig snille!

lottenyheim@hotmail.no

19.12.2013 @ 19:10
Postat av: Emilie Hansen

ojj..! Dette hadde vert en super premie for ,eg og mine veninner. Vi har ikke vært så nære nå den sidte tiden og en av veninnene mine har mistet moren sin, så dette hadde vært em super premie der vi kunne hatt litt kvalitetstid og glemt alt rundt oss med cden, sminket hverandre og ikke minst sett en koselig film med god mat og litt nammiser <3

Elsker bloggen, historiene, bildene og ja, alt! Tusen takk for muligheten ! <3

emille@live.no<3

19.12.2013 @ 19:22
Postat av: Selin

Ååå, det hadde vært så bra om jeg/mine venner hadde vunnet. Først så hadde vi kost oss med popcorn, godteri osv og sminke oss og ha det gøy. Etter det hadde vi vel dratt på kino og se believe. Etter filmen så kunne vi ha dratt hjem til en av oss og kose oss :) Vi pleier nesten aldri og ha jentekvelder så det hadde vært en perfekt dag for oss!

Email- selinkilic00@hotmail.com

19.12.2013 @ 20:36
Postat av: Kristine

Jeg har lyst til å vinne fordi venninene mine og jeg har hatt et vanskelig år, vi har sklidd ifra hverandre og jeg tror at en jentekveld vil være svaret på at vi kan få kontakten tilbake og kose oss. Pluss at venninene mine hjelper meg alltid og støtter meg, derfor vil jeg gi noe tilbake til dem.

kristinedyr@gmail.com

19.12.2013 @ 21:39
Postat av: Live

Jeg og venninnene mine fortjener å vinne fordi vi alle er Beliebers og vi setter utrolig stor pris på alt Justin gjør for oss. Han er virkelig det beste idolet som finnes. Veninnene mine er helt ubeskrivelig herlige. Alle er utrolig gode venner og vi er der alltid for hverandre. Det hadde vært så utrolig hyggelig å få dra og se Believe Movie med alle mine beste venner. Å se Believe Movie (pluss å få en kjempe fin goodiebag) med mine aller beste venner hadde vært den beste julegaven noen sinne.

live.rostadsand@gmail.com

19.12.2013 @ 21:40
Postat av: Maria Slinning

-Ååh, det hadde vært så gøy! Har egentlig aldri hatt eller vært på en skikkelig jentekveld, så det hadde vært utroliig koselig.

-Jeg har vært belieber siden 2009 og jeg har desverre ikke fått billetter til nå... Så det hadde vært så gøy om jeg kunne tatt med meg noen venner og "spandert" kino! Ååh <3 Supergøy med sånne konkurranser forresten!

Elsker bloggen og alle historiene her! Blitt heelt forelsket!

Mia.maria.99@hotmail.com

19.12.2013 @ 21:44
Postat av: Emma Aagesen Johansen

Jeg hadde blitt utrolig glad for den goodibaggen! Å kunne ha den jentekvelden med de beste vennene det går ann å ha, hadde vært fantastisk. Venninene mine fortjener det fordir jeg er utrolig glad i dem og unner dem utrolig mye. hadde betydd mye. Justin er det vi har til felles, ville elsket å gitt dem en kino billet til årets film!!

Emma Aagesen Johansen

emma-aj@hotmail.com

ps: Elsker bloggen, får vite det jeg trenger å vite om Justin!

19.12.2013 @ 22:12
Postat av: kristine

Jeg syns jeg og venna mine bør vinne fordi ingen av dem har fått muligheten til å være på konserten hans når han var i oslo, og det hadde vært verdensbeste julegave til alle dem. det hadde vært en fin gave å kunne møtes igjen dersom vi bor så langt unna hverandre også..

k_twin@live.no

19.12.2013 @ 22:34
Postat av: Ranja Annie Hillestad

Jeg syntes jeg fortjener å vinne denne slik at jeg kan gi den til min søster! Hun elsker Justin Bieber så hun hadde blitt utrolig glad :) Hun har heller ikke hatt det så lett i det siste så hun hadde trengt en liten oppmuntring syntes jeg :)Jeg tror hun hadde hatt godt av å få dra på en kveld sammen med venninne sine og bare kose seg med filmen av sin aller største fan! 0:D

RanjaAnnie@hotmail.com

19.12.2013 @ 22:37
Postat av: Pinar CAyli

Hei Rano Akbar! Jeg kommer fra Tyrkia, og feirer ikke jul, alle vennene mine skal reise bort i jula, så da blir jeg alene igjen i oslo (trist) så det hadde vært utrloig kjekt og invitere vennenene mine hjem til meg før vi reiser og ha en superkoselig jentekveld og ikke minst dra og se fineste og beste Justinbieber's believe film! Dette hadde vært den beste og mest spessiele julen i hele mitt liv, siden jeg aldri gjør noe spesielt! ååee! håper jeg blir den HELDIGE vinner og takker fineste deg for at du gleder andre... :) Pinar Cayli

Jeg huser ikke passoret på mailen min så du kan kontakte meg på

TLF 45 44 08 97

FACEBOOK: https://www.facebook.com/pinar.cayli

HÅPER JEG VINNER DENNE FLOTTE PREMIEN!

19.12.2013 @ 22:39
Postat av: Ciska Kroes

Jeg og venninnen min fortjener dette, virkelig.

Hun og jeg har vært bestevenner siden vi var små, men for 3 år siden flyttet hun. Det var så ufattelig trist, for vi var sammen hele tiden. Hun byttet skole, og fikk nye venner. Jeg måtte også bli kjent med andre og det var så vanskelig.

Nå ser vi hverandre annenhver måned, og da vi treffes har jeg det helt fantastisk. Jeg og Adriana er uadskillelige, vi to skal klare alt.

Hvis du leser dette Adriana, så vil jeg at du skal vite at jeg elsker deg over alt og jeg tenker på deg hver dag.

ciska_berta@hotmail.com

19.12.2013 @ 23:38
Postat av: Sara Eline Jacobsen

Jeg syntes at jeg fortjener å vinne dette, fordi venninnene mine og meg selv, er store Beliebere. Vi har ventet på en ny film av Justin helt siden Never Say Never kom ut. Hadde det ikke vært for dem, hadde ikke jeg nok sannsynligvis ikke vært en Belieber idag. Jeg hadde også gitt tingene fra goodie-baggen som julegaver til mine venninner. De har gjort så mye for meg, og nå vil jeg gi dem noe tilbake

19.12.2013 @ 23:55
Postat av: SARA

SARA NYGÅRD MELAND

saramelandblogg@live.no

Jeg har utrolig lyst til å glede mine veninner med dette! Fordi jeg føler at jeg ikke er flink nok til å sette pris på de vennene jeg har! Jeg har hatt en vanskelig tid nå og jeg har hatt mye å tenke på som kanskje har gått litt utover vennene mine og tiden våres sammen. Så da hadde det vært deilig å sette tankene over på noe annet å kose meg sammen med vennegjengen! TUSEN TAKK FOR MULIGHETEN!

19.12.2013 @ 23:59
URL: http://sarameland.blogg.no
Postat av: Chikondi

Jeg har noen helt fantastiske venner som jeg har lyst til å takke på en ordentlig måte. Jeg selv, har vært Belieber utrolig lenge, og selv om ikke alle vennene mine er Beliebers, vet jeg at jeg hadde vært utrolig takknemlig for noe som dette.

chikondi.mutoloki@hotmail.com

20.12.2013 @ 07:58
Postat av: Carina bruun

Jeg og vennene mine har ikke møttes på et halvt år. Vi alle startet på forskjellige VGS skoler så vi møtes aldri, noe som selvfølgelig er veldig trist. Hadde vært uutrolig koselig å kunne samlet alle jentene igjen med en jentekveld med disse produktene:)

carinab97@hotmail.com

20.12.2013 @ 12:02
Postat av: Emilie

jeg synes jeg og vennene mine fortjener dette, fordi vi har vært her og støttet han siden 2008/2009 og elsker han av hele vårt hjerte! Og med denne goodie baggen med fullt av ting i tilleg blir det en helt fantastisk kveld!

Har rett og slett ikke noe mere å is, ahah

Epost: Emilie.vifstad@hotmail.com

Instagram: Emilie_belieber

20.12.2013 @ 12:42
Postat av: Ere Stabell Daling

Jeg og vennene mine fortjener å vinne fordi jeg har mer en noe lyst til å glede dem, etter alt vi har gått gjennom i det siste. Vi alle elsker Justin av hele vårt hjerte. Jeg har vært her siden 2009 og Justin betyr virkelig alt for meg. Er jeg lei meg, hører jeg på sangene hans eller ser på videoer av ham og jeg føler meg bedre med en gang. Jeg står opp for ham og jeg støtter ham, uansett hva. Han gjør mye dumt, men jeg kommer alltid til å elske ham like mye. Uten ham hadde jeg kanskje ikke vært her i dag, og det er ikke bare noe jeg sier. Jeg har virkelig ikke ord på hvor mye dette hadde betydd. Vennene mine betyr så mye for meg og jeg vil så gjerne se dem smile igjen?

erlesdaling@gmail.com

20.12.2013 @ 12:43
Postat av: Hanne

Vis jeg vinner skal jeg ta med mine venninner på kino å se belive filmen fordi de liker ikke justin bieber. Vis jeg sier noe om han får jeg ofte kommentarer om hvor dårlig han er osv... Derfo vil jeg da gi dem sjangsen til å begynne å få sansen for han litt,som de kanskje får vis de får sett filmen. Jeg håper virkelig at jeg vinner, og da skal jeg både ta med de venninnene som liker han og de som ikke liker han.. Fordi jeg er en stor belieber og elsker han!

hanne.talge@live.no

20.12.2013 @ 14:38
Postat av: Kiran

Jeg og mine venniner vil vinne fordi vi ikke har møttes på veldig lenge og det hadde vært kjempekoselig å ha en fin jentekveld med mange flotte ting, bla. Bieber effekter, i og med at de fleste av oss er beliebers. Også hadde vært helt utrolig hvis hele gjengen fikk sett Believe sammen. Håper jeg vinner!

kiran-fatima@live.no

20.12.2013 @ 14:58
Postat av: Ane

Jeg å mine venniner eller skal jeg si bestevenninene mine fortjener å vinne, fordi vi ikke har vært så nære hværandre i det siste. Vi har ikke pratet eller vi har ikke verdens beste kontakt for tiden. Jeg har så lyst å invitere venninene mine på en SKIKKELIG jentekveld, å så fare på kino! Det hadde virkelig bare vært det beste!

Kontakt meg på mail ane_flemf@hotmail.com

95423886

20.12.2013 @ 15:58
Postat av: Aymen

Jeg syntes jeg og vennene mine bør vinne, fordi de er de beste i hele verden. Ikke alle venninnene mine liker Justin, men jeg vedder på at det kommer til å forandre seg! Jeg vil bare at de skal se hvor fantastisk han er, og hvordan han er lot fansen sin. Når jeg fikk vite at Justin skulle pensjonere seg, tenkte jeg at dette her er muligheten min til å vise Justin at jeg alltid kommer til å være der for han, uansett hva som skjer! Å vinne goodiebagen ville ha betydd alt for meg. Dere kan kontakte meg på Instagram Aymenkhalid eller på twitter Aymen_khalid .

20.12.2013 @ 17:01
Postat av: line

Line By Berdal

jeg synes jeg og vennene mine skal vinne dette fordi vi elsker JUSTIN BIEBER og fordi det bestandig er konserter i byer som er langt unna der vi bor. og vi har veldig lyst til å dra på kino!!!

Lineberdal@live.no

20.12.2013 @ 18:48
Postat av: ingrid

Kontakt infomartion:

facebook : ingrid rimestad

email: tai_hr@hotmail.com

jeg og vennene mine er noen veldig store JB fans, og vi ønsker virkeli å vinne denne goodiebaggen for ingen av oss har greidd å kjlpt billetter til Believe movie, siden dem ble så fort solgt ut, og defor ønske jeg å vinne denne så jeg kan gi dem en billett til julegave og visst dem for vite at jeg har vunnet, så tror jeg at dem har hatt den beste julen noen sinne! believe me, they will love it so much! jeg håper at dere trenger en vinner så fort som mulig og jeg ønkser dere et god jul and happy new year!

20.12.2013 @ 19:24
Postat av: Silje

Meg og min jentejeng vil veldig gjerne vinne ettersom vi alle har begynt på forskjellige vidergående skoler. Dette gjør selfølgelig slik at vi ikke rekker og møtes så ofte vi ønsker pågrunn av skole, jobb lekser osv. Vi trenger virkelig en etterlengtet jente kveld med vår favoritt artist og masse flotte produkter!! ♥♥♥

♥Koz_fra_silje@hotmail.com

20.12.2013 @ 20:53
Postat av: tuvaaa

Hei! For en utrolig bra goodiebag som jeg har utrolig lyst å vinne. Jeg synes jeg burde vinne fordi jeg og venninnene mine har begynt på forskjellige skoler nå etter sommerferien. Vi har ikke like mye tid til hverandre pågrunn av både jobb, trening og lekser.. Det hadde vært så utrolig herlig å samle vennegjengen for å dra på kino og se favoritten vår. Hadde hvert helt fantastisk om jeg vant!

tuva.nessmojorum@hotmail.com

Tuva Nessmo Jørum

20.12.2013 @ 21:11
Postat av: Danait

Jeg synes jeg burde vinne fordi jeg har støttet Justin hele tiden, jeg har aldri vært på konsert eller noen ting pga av at det blir for dyrt og langt,men drømmen er jo å se han på ekte å høre den FANTASTISKE stemmen hans. Men alt handler om penger får å få drømmen sin oppfylt. Så jeg hadde virkelig satt pris på å få vinne. Justin er mitt alt og jeg får ikke tak i biletter fordi den så går tidligst er utsolg og den andre går veldig sent så jeg får ikke lov å gå da.

danait.h@hotmail.no

Danait Hadra

20.12.2013 @ 22:47
Postat av: Marte Liland

Jeg vil gjerne vinne denne goodiebagen fordi jeg ikke har hatt så mye kontakt med vennene mine som også er 100% Beliebers. Det hadde vært supert å kunne samle alle å ha en kul jentekveld og deretter ta dem med for å se Believe movie som vi har ventet så alt for lenge på. Det hadde særlig vært en bra oppmuntring for de to av vennene mine som har hatt det veldig tøft i det siste også!<3

Ha en super jul:)

Marteliland@yahoo.no

21.12.2013 @ 01:31
Postat av: Astrid

Jeg vil så vinne! Jeg har de mest perfekte vennene i hele verden. vi har gått gjennom mange oppturer og nedturer, men vi fikser alltid opp. Hvis jeg hadde fått denne goodiebagen kunne jeg ha ordnet den mest perfekte jentekvelden. Det hadde vært den mest perfekte måten å kommet nærmere på ++ alle er Beliebers ;)

astridmiley@hotmail.com

21.12.2013 @ 08:47
Postat av: Hanna

Vi vil veldig gjerne vinne! Vi har prøvd alt for å få møte hantidligere. For eksempel hadde vi tenkt til å lage et program om hvordan det er å være belieber osv, men vi har aldri fått svar... Vi er kjempestore fan, men det har vært mange nedturer i det siste.:( Det eneste vi trenger nå er en opptur, så da tenkte jeg at dette kunne være den perfekte oppturen:) Da kunne vi først kose oss på kino med believe movie, som vi så gjerne vil se på, og etter det ha den perfekte jentekvelden!

Kontakt meg på hanna.markussen@gmail.com

21.12.2013 @ 11:55
Postat av: Saddaf

Hei det er fantastisk at dere gir oss lesere en mulighet til å vinne så mye fantastisk! Jeg er så takknemlig! Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke dere for alt dere gjør for oss.. Denne muligheten er helt unik akkurat som bloggen! Jeg håper alle for en mulighet og ønsker alle en masse lykke till! :)

Selv ønsker jeg utrolig mye å vinne har lenge ønsket meg disse tingene og set blir bare helt perfekt hvis jeg kan få alt det jeg ønsker meg i ett! Jeg er en stor belieber!!! Har vært en stor beundrer av Justin i snart 4 år!! Tiden har gått så fort å har vært fast leser av JDBNORWAY siden bloggen ble opprettet... Er så stolt over alt dere har oppnådd på så kort tid! Jeg gleder meg utrolig til premieren her! Jeg og vennene mine elsker JB å det hadde vært utrolig de hadde blitt så glade for slike billetter! Vennskapet vårt hadde blitt sterkere det er jeg sikker på! I tillegg hadde vi fått et minne for live!! Har ikke vunnet noe her før, men hver gang dere gir oss slike muligheter for jeg et nytt håp. Dette håpet har jeg nå!

Ønsker alle en masse lykke til og en God jul og Hodt nytt år!!

Håpet på det aller aller beste!

Inshallah er jeg sikker på at vi kan oppnå det vi vil!

21.12.2013 @ 13:42
Postat av: Connie

Åååå, siste liten påmelding her ja! Vi fortjener å vinne, fordi vel vi har jo utrolig lyst å se filmen og vi vinner aldri noe!

Connie_graawe@hotmail.com

95960373

21.12.2013 @ 16:35
Postat av: Victoria Kulik

Jeg og vennene mine har alle vært beliebers i 3-4 år. Justin har hjulpet meg (eller oss alle egentlig) mellom så mye dritt. Selskading, depresjon, krangler, gutter og alt mulig. Musikken og personeligheten hans har liksom stilt opp fra dag en.

Jeg og vennene mine har ikke fått vært så mye sammen i det siste, og vi skilles mer og mer for hvedag. Vi har sjeldent tid til at alle får vært sammen. Vi skulle dra på filmen hans her, men vi fikk ikke billetter. Og nærmeste kino er 3-4 timer unna, og ingen vil være med oss dit 1. juledag.

Å vinne ville bedydd veldig mye for oss alle, siden vi kanskje aldri fått sett believe på kino.. og venneskapet vårt holer på å ryke.

21.12.2013 @ 16:45
Postat av: Johanna

Jeg og mine venninner fortjener dette fordi vi trenger virkelig en kveld med bare oss jentene, og da hadde det vært utrolig å sett den nye filmen til Justin som vi alle elsker<3 Han er bare fantastisk. Det hadde vært så kjekt å endelig kunne spandert noe på jentene. Og for en fantastisk goodiebag å dele med dem!:)

21.12.2013 @ 17:35
Postat av: Julie Derbakk

Jeg vil vinne denne goodiebaggen fordi da skal jeg overaske vennina mi med den siden hun skulle egentlig på believe konserten hans i danmark hun hadde billetter og alt men så ble hun og mammaen hennes uvenner og kranglet osv derfor solgte mora hennes billettene, hun satt og gråt i flere dager etter det. Så jeg vil glede henne med at vi kunne dratt på den filmen så kan hun på en måte oppleve litt av konserten bare på film. Jeg vil jo selfølgelig se filmen selv og, var på konserten og det var virkelig det beste jeg har vert med på i hele mitt liv. Så jeg håper på og vinne og ivertfall ta med hun på kino og kanskje noen andre venniner, og om de andre ike vil være med altså at det bare blir meg og en til så kan jeg jo glede noen andre og gi billettene til noen andre som ikke har fått tak i. ♥

Juliederbakk01@hotmail.com

21.12.2013 @ 22:30
URL: http://Juliederbakk.blogg.no
Postat av: Marte Liland

Jeg vil gjerne vinne denne goodiebagen fordi jeg har vært belieber siden 2011, og det har bestevennina mi å! Men i det siste har vi kranglet veldig mye, jeg har ikke møtt henne siden oktober.jeg føler det er min skyld å det hadde vært supert å overraske henne med dette!♥♥

marteliland@yahoo.no

94808123

God jul til dere alle!:)

22.12.2013 @ 13:12

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/44269288