Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
23.10.2013 / 15:52 / Konkuranse

Hva vil du ha på neste design? Mini-konkurranse

Historieoppdateringer kommer snart. Har såå masse å gjøre denne og neste uken, men skal likevel prøve så godt som jeg kan med oppdatering!

 

Uansett. Vi begynner å bli smålei designet vi har nå, og vi er jo på vei mot mørkere tider. Bloggmotivasjonen er svært liten ettersom det ikke er store oppdateringer. Derfor tenkte vi å skifte design så fort som mulig. Hvordan vil dere ha neste design? Vi trekker en vinner som får med en liten The Key parfyme på 30ml av de som svarer. Jo mer utfyllende, jo bedre ;-)

 

Farge? Designtype? Hvilke favorittbilder? Om den skal være enkel eller masse detaljer. Spesielle detaljer? Menyoppsett? Knapper som kan bli brukt til snarvei? Bruk kreativiteten folkens :-)

 

Konkurransen er i gang!

 

 

Rano

Postat av: thisisme

Med rødt og lilla farger eller rødt og grønt. Bildene fra neo adidas shot ville vært kule. Dere kunne ha en lilla twitter knapp og en lilla facebook fugl. Det ville nok sett fint ut :)

23.10.2013 @ 15:55
URL: http://thisisrealme4ever.blogg.no/
Postat av: Julie F

Om dere vil ha designet en god stund kunne man like greit ta vinteren på forskydd og ha et "vinter" design? Hvit er jo et fint utgangspunkt, men kanskje ikke ha det for lyst heller. Det hadde vært fint med (veldig) svake snøflak bak innleggene (som dere har et veldig svakt blomsteblondet mønster bak innleggene nå)? Og kanskje noen få snøfnugg rundt på bakrunnen. Det hadde også vært fint med et slags "tryllestøv" i en bølge som drysser ved headeren (haha). Og kanskje brukt bilder fra en av de nyere fotoshootene som Adidas Neo bildene :) Bare et tips, høres kanskje rart ut <3

23.10.2013 @ 16:29
Postat av: Hedda Olsen

Så enkelt design som mulig som gjør at det går fort å laste opp siden, det blir også mye bedre å lese historier hvis det ikke blir alt for mye detaljer. Headeren kunne jo vært en collage med bilder av justin på scenen og beliebers? Fargen kunne jo vært litt lyse farger som for eksempel lilla, hvis headeren har litt sterkere farger :-) Hadde også vært fint om dere kunne fått "katogorier" litt høyere opp på siden.

23.10.2013 @ 16:36
Postat av: Emma

Et enkelt, men kult design er nok det jeg helst vil se. Det skal være spreke farger og forskjellige bilder av Justin satt sammen til en stoor collage. Bildene bør være med Justin som smiler. Da blir man glad av å klikke seg inn på bloggen. Ingen gifs, det tar så utrolig lang tid å laste. Snarveiene kan være: om oss bak bloggen (liksom med kontaktinfo), believe tour, Justins twitter, om Justin (altså en kjapp oppsummering av hvem Justin er). Menyopsettet skal være på siden av hele bloggen. Resten av designet, utenom headeren bør temafargene være lyseblå og hvit. Dette vil gjøre den neste årstiden litt mer spesiell her på JDB. Noe som vil gjøre bloggdesignet enda mer spesielt er å symbolisere den neste høytiden. Dette er bare et lite ekstra forslag, men sånn som for eksempel nå som det nærmer seg halloween kan dere liksom legge til noen små gresskar og noen bilder som dere har redigert av Justin og noe halloween rettet svakt i bakgrunnen i headeren. Dette kan dere også gjøre når det nermer seg jul, påske osv.

23.10.2013 @ 17:07
Postat av: Oda A Opheimsbakken

Ta et enkelt design i lilla og sølv (justins yndlingsfarger) med enkle menyknapper, bare med sølv glitterkant rundt (dere ba om detaljer hehe) og sånn menyoppsett som det går an å bla enkelt gjennom/nedover og finne fram til imagines osv :) og plasser kategoriene øverst i sidemenyen så slioper man å bla flere innlegg nedover <3 og dere kan ha sånn header med lønneblader på elns, blir kanskje litt corny jeg vet ikke :p <3 men ja :) og ha en enkel header <3 også på overskrifter osv kan dere ha skrifttype "amatic small caps" :D (det er det den heter på picmonkey.com)

23.10.2013 @ 17:08
Postat av: Victoria e-mail: victoria00@sf-nett.no

Dere kan ha en bakrunn med hvit, lilla og blått. Noen lyse bilder av Justin som smiler. Og Justin med forskjellige grimaser. Og skrive "Norwegian Beliebers love Justin Bieber for the music and the kindness<3" med en fin skrift som syntes godt.

Og fine men enkle knapper du finner fort fram til.

23.10.2013 @ 19:18
Postat av: Anette

alternativ 1: jeg tenker dere kunne hatt et design i forhold til Musicmondays, med bruk av lilla og hvit som "hovedfarger" også plukke ut bilder fra eks neo shooten.

alternativ 2 fra meg er at dere kjører på med hvit og blå! Justin kler utrolig godt blåe klær, og det er masse fine bilder av han i både blå dress og blåe klær.

alternativ 3: Er å lage en slags Believetour design, med f.eks ett stort bilde av Justin i midten med vingene, også fylle inn med masse bilder fra de forskjellige konsertene.

23.10.2013 @ 19:37
Postat av: Ariel

alternativ 1:

jeg tenkte på lilla og hvit. med litt bilder fra konsertene i april og kanskje noen bilder fra konserten han hadde i mai 2012.

alternativ 2:

jeg tenkte også på bilder fra da han hadde den vell kjente "bieber" sveisen. hehe. også bilder fra da han er 19. også bilder med avalanna.

alternativ 3:

Blå og hvite farger, og gull på linkene til facebooken og twitteren til justin. ikke så mye bilder, kanskje et bilde der kan kommer ned med vingene på believe tour og noen små bilder fra 2009 og fram til nå.

23.10.2013 @ 20:44
Postat av: Malèn ♥

Heisann!

Mitt forslag til design er at dere kan kanskje ha bakgrunnsfargen beige eller i lysegrått. Headeren kunne kanskje blitt byttet ut med litt flere bilder, kanskje ikke fra samme tid, men fra forskjellige steder til forskjellig tid. Overskriften syntes jeg burde være i lys gull (eller bare gull) eller sølv. Underoverskriftene hadde vært fint i svart eller i hvit. (likt nå)

Når det gjelder snarveier liker jeg godt hvordan bloggen er satt opp, det er lett å finne frem og oversiktlig. Det eneste jeg skulle ønske det var en snarvei til øverst, er at det kunne vært noe som het "Historie" - her kunne dere lagt inn de delene av historien som er i fokus i bloggen. Det har hendt at jeg har hoppet over en del også må jeg lete etter den for å finne den. Så i stede for å ha den kun i menyen kunne dere også hatt den snarveien. :)

Jeg syntes ikke dere skal ha noe bilde på "siden" av siden deres som dere har nå, om dere skulle det hadde det vært kult med mange bilder samlet - eller et "tape bånd" som de hadde fra filmer i gamledager med bilder i.

Som dette: (hadde vært kult i gull eller sølv) http://sisselsdans.no/grafikk/bilder/gammel_filmrull.jpg

Overskriften hadde vært fin og hatt midt på siden over bildene.

Deres underoverskrifter har en brun bakgrunn (hvis dere skjønner?) - jeg syntes det hadde vært fint om den "boksen" var gjennomsiktig over de boksene hvor teksten står - hvis den hadde vært gjennomsiktig i en varm lilla farge med svart eller hvit underoverskrift hadde det blitt kjempe fint.

Bilder jeg syntes er noen av de fineste av Justin:

♥https://pbs.twimg.com/media/BV5YexRCEAISQOP.png:large

♥https://pbs.twimg.com/media/BVliWzyIgAAvcLa.jpg:large

♥https://pbs.twimg.com/media/BTz7ImjCIAAJatt.jpg:large

♥https://pbs.twimg.com/media/BRk0JNpCcAAPK-7.png:large

♥https://pbs.twimg.com/media/BQ_maEVCEAAR0iB.jpg:large

♥https://pbs.twimg.com/media/BQ2BV5iCEAE8MwE.jpg:large

♥ Disse bildene: (f.eks)

https://pbs.twimg.com/media/BUIieKGCAAAa2tF.jpg:large

♥http://data3.whicdn.com/images/81920730/large.png

♥http://www.vg.no/protokoll/bilder/large/cbb6714d3e832c7347db1a5f44d3f2c4.jpg

Dette var bare noen av de jeg liker. :)

MVH. Malèn ♥

23.10.2013 @ 21:24
Postat av: Maria Greibrokk

Dere kan ha en header men masse NYDELIGE bilder av Justin kanskje noen fra believe tour eller fra avisas neo! Med sånne bilder på siden sånn dere har nå bare andre bilder og kanskje en bakrunn som det står med bitte små bokstaver sol det står "believe neversaynever heartbreaker Justin bieber og sånt;) Også kan dere har bilder av Justin som smiler! (Jeg elsker smilet hans) men dere kan ha sånne knapper som dere har som det står "Justin's Twitter kontakt, om Justin" kanskje litt mere, også kan dere ha lilla og sølv eller noe sånt siden det er jo Justins ynlingsfarger, eller så kan dere bare ha hvit eller noe sånt.

23.10.2013 @ 21:51
Postat av: Mishu

Et enkelt og fint design.... Hadde vært fint om dere hadde hatt kategorien nederst... ELKSER bloggen den er drit bra! Kanskje dere kunne hatt en snarvei rett til historien som skrives liksom "da" den dere holder på med.... Sånn at man slipper å bla så langt ned til kategorier, isåfall ta kategorier lenger opp.... Lilla farge\ en nøytral farge.... Eller kanskje lilla blir litt for sterkt? En svak lilla hadde nok vært supert! Veldig bra at dere spør leserene så de for sagt sine meninger<3 Gleder meg til det mye designet! <3

23.10.2013 @ 22:37
URL: http://bakeangels.blogg.no
Postat av: Alida

SVAK ROSA, LILLA OG BLÅ. LITT SNØFNUGG PÅ DET LYSEBLÅ. BILDER AV JUSTIN SOM SMILER OG "BIEBER" SVEISEN, KONSERTER OG PHOTOSHOOTS. GLEDER MEG TIL DET NYE DESIGNET. <3

24.10.2013 @ 16:22
Postat av: ERNA BIEBER

Epost: ernarexhbogaj@live.no

Syns dere skal ha noen svake snøflak bak innleggene som dere har nå, bare at dere har blomster og ikke snøflak. Syns at dere skal ha et fint bilde av Justin som peker "mot oss" <----- der hvor det nydelige bilde av han som ser opp er men isteden for det et bilde av han som peker "mot oss" :D Syns også at det hadde blitt kjempe bra om dere brukte litt lyse bilder av Justin som smiler, SYNS DERE SKAL BARE BRUKE BILDER AV HAN SOM SMIIILEEER. Jeg tror ikke jeg er den eneste som blir glad av bilder der Justin smiler, haha. Syns "katogorier" skal være mye lengere opp sånn at man slipper å bla ned også finne den katogorien man vil gå inn på. Inleggene syns jeg hadde vært ok om de var helt hvite. Linkene under headeren syns jeg skal være svarte(skriften) også syns jeg at bakgrunnen bak skal være hvit eller lyse blå. Syns det hadde vært kjempe fint å se på bloggen. Hadde satt veldig stor pris på om jeg vant. ELSKER BLOGGEN DERES, STÅ PÅ.

24.10.2013 @ 17:02
Postat av: iben

1.Lilla og hvit farger.

2.bilder fra den nye fotosoten hanes.

3.et bilde der han peker mot oss.

4.fargen kan være litt som han brukte før på senen.

5. skrifttype kan være den samme.

24.10.2013 @ 17:48
Postat av: Elise<3

headeren hadde blitt utrolig fin hvis dere tok med bildet av Justin der han står med hendene opp, som om han ber. og bilder der han viser si kjærlighet til belieberene, og vår til han. noe som virkelig viser at vi setter pris på han. eller noe som viser alt han har oppnådd. alt han har gjort for oss!<3

24.10.2013 @ 22:04

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/43898830