hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
10.09.2013 / 13:23 / JDBNorway i media

Bli med på promovideo + konkurranse

Heisann dere, håper dere har hatt en kjempe fin tirsdag. Historiedeler kommer selvfølgelig senere i dag. Og det blir hele tre deler inkl. en lang del. Anyway, til poenget mitt.

 

FENZE (nettmagasinet) inviterer deg, dine venner, og dine venners venner(osv), til å være med på vår promovideo. Vi trenger mange statister, så mange som mulig! Innspillingen vil skje denne fredagen 13.september utenfor Stortinget i Oslo kl. 17:00. Her skal vi spille inn en scene som skal funke som et symbol for ytringsdelen vår som er med i magasinet. Dere som leser magasinet, vet at vi har flere morsomme kategorier og mye spennende i vente. Dere kan finne Facebook arrangementet med informasjon HER! Få med voksne og barn, venner og familie. Dette er seriøse greier, så nå har du mulighet til å bli en liten kjendis for en dag. Filmen vil bli kort, og det skal gi inntrykk av en slags demonstrasjon. 


Men ikke nok med dette. De som dukker opp til innspillingen for promovideoen, vil få sjansen til å vinne en signert plakat av selveste Bieber! Vil bli flere konkurranser der og da tenker vi. Det vil fungere slik at de som er tilstede der og da, kan ha muligheten til å melde seg på konkurransene. Jeg håper virkelig dere vil få med dere så mange som mulig! Håper også at to stk. kan lage to plakater, en der det står ''FENZE'' på og en der det står ''Kunnskapsløgnen''. Første mann til mølla, kontakt Henrik på Facebook om du kunne tenkt deg å lage plakater. Hadde vært utroooolig snilt! :)

 

 

 

Kunne du tenkt deg å bli med?

 

 

Rano


Postat av: Elina

Jeg har utrolig lyst til å være med! (men jeg bor i Stavanger.. -_-)

10.09.2013 @ 14:14
Postat av: Christine

utrolig teit av dere og hele tiden reklamere for dere saker, som foreskemper her da, eller den personen som skulle selge speilrefleks kameraet sitt, dette er en Justin Bieber blogg, om dere skal selge tinga deres så gjør dere på privat tid, folk går ikke innom bloggen for å lese om dere, eller deres saker de er her for å lese nyhetene deres om Justin Bieber

10.09.2013 @ 14:28
Postat av: Malin

Litt teit at alt skal være i Oslo hele tiden. Kan det ikke være litt varierende. Noen bor 10++ timer unna og andre bor der. Så, jeg selv kan ikke være med pga lang kjøretid. Ikke ta dette rettet mot kun dette innlegget eller noe, altså!

10.09.2013 @ 14:41
Postat av: Sissel

så morsomt! :) Om jeg ikke hadde bodd 6 timer fra Oslo, så ville jeg nok vært med på det! <3

10.09.2013 @ 15:31
URL: http://drewbieberbeliebers.blogg.no
Postat av:

Jeg gidder ikke å gjøre noe som er til reklame for deg

10.09.2013 @ 16:24
Postat av: Mia

Dokker sku sakt ifra før, det e utrulig kort varsel for de som vil være med å bor langt una!!!

10.09.2013 @ 20:17

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/43571583