hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
24.08.2013 / 15:19 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden - del 1

Var utrolig mange samme spørsmål på spørsmålsrunden, men håper jeg har svart så bra som jeg kan for dere. Dette er del 1, men skal legge ut en del 2 også. Dere har sjansen til å stille spørsmål HERRRRRR!!!

 

Hvis vi er tre jenter som kjøper M&G billetter sammen, må vi da gå for å ta bilde med Justin samtidig eller kan vi gå én og én?
-Kjøper du M&G billetter får du bilde med han alene. Dere kan selvsagt bestemme om dere vil ta gruppebilde. Det er vinnere av konkurranser og slikt som må ta gruppebilder med Justin, ikke dem som kjøper. Ihvertfall ikke som jeg har fått med meg. Slik var det ikke i Norge ihvertfall! 

 

Hva er forskjellen mellom M&G og VIP M&G?
-M&G er bare møte med Justin. VIP kan være utrolig forskjellig fra land til land, blant annet bedre behandling under konserten + gavepose.

 

Tror du Justin ALDRI hadde gått ut med en 99-er?
-Det er ikke noe jeg kan direkte svare på. Akkurat NÅ tror jeg det ville blitt lite tenkelig for han, men kanskje om noen år til? Alt kan skje!


Hva var den store nyheten du fikk vite av Bieberbackstage?
-Jeg fikk ikke vite noe nyhet av Bieberbackstage, det var Bieberbackstage som fikk vite nyhet av meg. Og det kommer soon. Forhåpentligvis.


I starten av historien din ''Based on a lie'' kalte du hovedpersonen Crystal, og nå heter hun *dittnavn*, hvorfor det?
-Jeg ombestemte meg med engang fordi flesteparten var imot at hovedpersonen skulle ha navn, rett og slett fordi det var vanskeligere for dem å leve seg inn i det. Og ettersom historien min ikke er en ''bok'' så kan jeg kalle hovedpersonen *dittnavn* for at det blir lettere å leve seg inn i historien! Ihvertfall for noen

 

Kan du blogge mer historie?
-Det har jeg rett og slett ikke tid til. Jeg prøver så godt som jeg kan å la tiden strekke seg til, men videregående krever mye + fritid jeg ellers har med venner. Men så klart skal jeg prøve å poste minst én del hver dag, om ikke mer :) Har dager der jeg ikke poster noe, men da er jeg som regel veldig opptatt.

 

Kommer Justin tilbake igjen i 2014?
-Working on it. 

 

Kan du ikke skrive om M&G med deg og Justin? Hva han sa og ga du ham Chuck Norris t-skjorten?
-Jeg har skrevet om møtet på bloggen, men finner den ikke igjen for øyeblikket. Tror det skal gå an å søke det opp på google! Vet mange aviser fikk det med seg. Jeg lå Chuck Norris t-skjorten på bordet der vi kunne gi ting til han, men for å være helt ærlig tror jeg ikke han har sett på tingene engang. Virket ihvertfall veldig sånn, men jeg kan ikke uttale meg på ting jeg ikke vet hundre prosent sikkert.


Vet dere om Justin fortsatt røyker hasj? Mange sier han fortsatt gjør det, og at dem har ''avslørt'' han. Han sier han har stoppet, hva tror dere?
-Om Justin røyker hasj eller ikke vet jeg faktisk ikke. Husk at det er mye i media som blir tvistet helt rundt, og ender til slutt opp som et rykte. Om Justin røyker hasj eller ikke, så har det ingenting med oss å gjøre. Vi satser på at han ikke gjør det :-) Men kan godt være han gjør det. Mange kjendiser som røyker hasj, og for dem er ikke det vanligvis et stort problem(bl.a Snoop dogg). Så lenge dem ikke går videre til farligere stoffer. Husk at hasj er lovlig noen steder i USA.

 

Vet du hvor lenge Justin og Selena har vært sammen?
-Det var da cirka 2 år om jeg ikke tar helt feil. Tiden går fort!

 

Mange sier Justin har tatt enda en ny tatovering, er det sant?
-Jepp. Justin tar tatoveringer nå hele tiden for å fylle opp armen hans som skal bli til sleeve! Så om han får en ny tatovering nå, er ikke like ''big deal'' som det var før. Husker alle bare '':OOOO'' hver gang han fikk en ny tatovering. Og sleeve er så utrolig fint på gutter(og jenter) så gjør meg ingenting.

 

Hvor mye koster M&G billetter?
-I Norge kostet den ca. 3085kr. Men det inkluderte også Diamond Circle billetter + gavepose og møte. Noe jeg syns er en kjempe rimelig pakkepris. Andre steder er det gjerne mye dyrere!


Hvordan ''får'' du Justin til å smile eller le på M&G?
-Kommer vel an på humøret hans. I Norge virket han ikke særlig glad under M&G, og det merker man på bilder som ble tatt de dagene. Mens andre steder i andre land tulte han med alle! Kommer an på hans humør, og egentlig litt hvordan du selv gjør ut av det. Men det er vanskelig, tro meg. Når du først er det, blir du helt blank..

 

Er Kenny fortsatt livvakten til Justin?
-Nei, han er roadmanager.

 

Har Hearbreaker kommer ut enda?
-Nei, men i følge Justin så: Soon. Satser på at albumet er snart ferdig! Kanskje det blir en julegave?

 

Har Justin ferie nå?
-Jepp. Men tror han har konsert i kveld

 

Hvor høy er Justin?
-Jeg gjetter sånn cirka. 177cm. Ikke særlig høy som jeg selv trodde! Jeg fikk ihvertfall sjokk da jeg møtte han. 

 

 Hvilke øyenfarge liker han best hos jenter?
-Jeg har hørt brun, men også grønn. Men tror egentlig ikke øyenfarge har mye å si, så don't worry :) 


Kan du snart ha maraton på historien din?
-Så klart! Må bare sette meg skikkelig ned å jobbe først. Kan ta tid!

 

Liker Justin kun brunetter, eller kunne han likt/blitt sammen med en blondine også?
-Selvfølgelig! Hårfarge har ingenting å si, og det burde da folk skjønne. Samme med øyenfarge. Er man først forelsket i en/ liker en, så sier man jo ikke ''æsj nei hun har blondt hår, så dropper henne'' hvis dere skjønner? Han har hatt en tidligere kjæreste med blondt hår da han var yngre. 

 

Har Justin ligget med Milyn Jensen, eller er det kun rykter?
-Det er rykter. Men om det er sant eller ikke, kan ikke jeg bekrefte for det vet ingen andre enn de to selv.

 

Er det en adresse der man kan sende fanpost til Justin?
-Det finnes om du søker på google. Men den tilhører plateselskapet, og jeg tviler sterkt på at han leser dem. Tror rett og slett han ikke har tid til det, for det er jo sinnsykt mange!

 
 Kommer Justin og *DN* til å kysse i historien?
-Kan ikke avsløre handlingen dessverre! Men er bare til å følge med :D 


Når Justin kommer til Norge, kan du legge ut når billettene vil komme?
-Dere kan stole på at vi legger ut slike nyheter med engang de kommer ut og ting blir offentliggjort. Vi kommer isåfall til å gi dere så mye informasjon som mulig som vi gjorde til april! Vi skal også hjelpe dere alle til å få billetter så godt som vi kan! Hvis det blir et tilfelle, skal vi hjelpe alle så godt som vi kan.

 

Er du stolt over å være kurder? Føler du setter dem i veldig dårlig lys. Og hvorfor var det ikke gøy i hjemlandet ditt når du var der i sommer?
-Ja selvfølgelig er jeg stolt over å være kurder. Hvis du mener ting jeg har skrevet på twitter, så er det ren selvironi, noe jeg syns alle burde ha og ikke ta til seg negative kommentarer hele tiden. Alt i kulturen er ikke jeg stolt over nei, for det er ting som er feil. Og det samme gjelder norsk kultur. Men er helt opp til en hver person hva de mener om slikt. Jeg hadde det helt ok, men hvorfor, er private grunner. Så igjen, ja jeg er en stolt kurder :-) Og jeg skal tilbake i mars.

 

Kan du/dere lage et skikkelig innlegg om bfaatw prosjektet?
-Ja! Men jeg har ikke særlig informasjon om det.. Husker jeg fikk en lapp på lanseringen av The Key parfymen, men klarte å rote den vekk på flyplassen når jeg skulle hjem.. Så lurer på om det ikke var det arket.. Kontakt meg på mail!


Når kommer Justin tilbake igjen til Norge? Ryktene går om februar.
-Tviler på februar. Men alt kan skje da

 

Har dere tenkt å lage bok av historiene dere har laget?
-Engang vurderte jeg det for over et år siden. Men du må ha tillatelse av Justin selv for slikt, også er det mye stress med forlag. Så nei jeg dropper det, og lar heller orginalen være her på nettet! Om jeg en vakker dag senere skulle ombestemme meg, så ser jeg tilbake på bloggen.

 

Husker du de 4 jentene som møtte deg i Oslo på det togstedet? Det var kjempe koselig å møte deg!
-Åe, ligeså! Ja jeg husker det kjempe godt. Dere er alle sammen utrolig herlige, blir så glad av dere :-)) <3

 

Kan du lage et innlegg med alle Justin jobber med på tour?
-Jeg kunne ha gjort det, men det er umulig å finne ut nesten alle for en som meg. Men hvis du tenker de ''kjente'' som Ryan Good, Kenny og slikt, så muligens. Men hvis du tenker på hvem som styrer lyskasterne, og hvem som vasker scenen og slikt, så blir det veldig vanskelig.

 

Hvor bor moren til Justin nå?
-Tror hun fortsatt holder til i Atlanta!

 

Er det lov å besøke barndomshuset til Justin?
-Hvis du mener det i Canada, så er jeg usikker. Ettersom besteforeldrene til Justin bor der nå, så mener jeg det ville vært litt respektløs å ringe på og plage dem for det. Men for all del, så er det lov å stå utenfor.

 

Er det trygt å kjøpe billetter på viagogo?
-Ja, de har billettgaranti. Har skrevet om viagogo tidligere. Søk opp ''JdbNorway viagogo'' på google og du får opp de innleggene der jeg har skrevet om sikkerheten bak viagogo.

 

Er det et sted man kan sende fanmail til Justin?
-Blir vel på Twitter, og hvis du er heldig nok så vil han se det!

 

Kommer du til å skrive to sesonger på ''based on a lie''?
-Jepp!

 

Har Justin KIK bruker, eller er den det står Justin Bieber på falsk?
-Tviler på at Justin har tid til å snakke mye på KIK. Pass på hvem dere snakker med! Er sååå lett å lage falske brukere.

 

Hvor gammel er du, Rano?
-Jeg er 17 år. Fyller 18 nå til april!

 

Når ble du belieber?
-I 2009! :-)

 

Har du kontakt med Justin?
-Who knows?;)) - Neida. Skulle ønske


Jeg var på lanseringen av The Key parfymen i Oslo og så deg og Petter. Mange som tok snikbilder, hva syns du om det?
-Ææ.. Ja, var en del som tok snikbilder av oss. Syntes det er litt creepy, haha. Men dere som har bilder kan gjerne sende dem til meg:)

 
 

Hva syntes dere om svarene? :)

 

 

Rano

 

 

 


Postat av: Anonym

Kunne ønske jeg hadde brune øyne... Har blå :((

24.08.2013 @ 15:59
Postat av: Navn

Justin er faen meg ikke 178! Han er 170

24.08.2013 @ 16:15
Postat av: justinbieber1story

Hei jeg har lyst til å kjøpe supra sko fra denne siden http://norge.supravon.com/ noen som vet om den er trygg å kjøpe fra??

24.08.2013 @ 16:16
URL: http://justinbieber1story.blogg.no/
Postat av: Sandra

Eg stilte : e @jusxybieber på instagram ekte, koffer tok du ikkje det?

24.08.2013 @ 18:09
Postat av: Navn

Viagogo er falskt! Mange som har handlet der kom aldri inn på arenaen!

24.08.2013 @ 19:10
Postat av:

En jente som møtte han i Norge er høyere enn han og hun er 172

24.08.2013 @ 19:14
Postat av: Anonym

Kommer Justin på VMA i år?

24.08.2013 @ 19:18
Postat av: Navn

Jeg så deg og Peter på lanseringen men turte ikke spørre om bilde for han så litt skummel ut

24.08.2013 @ 19:44
Postat av: Thea

Jeg elsker bloggen deres! Dere gir så masse info som man trenger og vite. Setter så pris på at dere sier ifra når man kan kjøpe billetter! Tusentakk, elsker bloggen deres <3

24.08.2013 @ 23:02
Postat av:

hva er "bfaatw proskjektet"

25.08.2013 @ 08:05
Postat av:

https://m.facebook.com/OnlyYoungPrinceofPop?__user=100002897365939 er denne ekte? :)

25.08.2013 @ 10:08
Postat av:

Besteforeldrene bor ikke i det huset lenger, de bor litt utenfor stratford i en stoor villa ;)

25.08.2013 @ 22:41
Postat av: Truebieberfever.blogg.no

Justin er 1.70, vis du ikke visste det..:)

18.10.2013 @ 22:25

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/43439973