27.07.2013 / 16:20 / Filed Under: Konkuranse

Konkurranse - Vinn ''The Key'' prøveeksemplarer

Under vil dere se masse informasjon om den nyeste parfymen til Justin! Litt langt innlegg, men les hele. Verdt det!


Vår kjære Justin Bieber som har har hatt et album på første plass i 17.land, som har solgt over 17 millioner album, har hele 53 millioner tilhengere på Facebook, og er den mest fulgte personen på Twitter skal snart lansere enda en parfyme etter blant annet duftene som Someday & Girlfriend. Justin er den første og eneste artisten som har vært den ledende kjendismerkevaren i butikkene i to år på rad - en ny rekord innen kategorien. Nå er han klar til å slå nye rekorder med lanseringen av sin tredje duft innen bestselgerfranchisen - The Key.


INSPIRASJONEN:

Justins nye duft er nøkkelen til det neste avsnittet i historien, og med den fortsetter det helt enestående forholdet mellom Justin og hans millioner av beliebers. Den nye merkevaren letter på sløret og viser den tredje brikken i puslespillet med en banebrytende kampanje og et massivt engasjement fra Justins tilhengere. The KEY avspeiler Justins autentiske stemme, som inspirerer millioner av hans dedikerte tilhnegere til å tro - tro på seg selv, tro på sitt forhold til Justin og ikke minst å tro på at deres egne drømmer kan gå i oppfyllelse. THE KEY gir ikke bare næring til disse drømmene mellom Justin og hans tilhengere - det er også nøkkelen til den døren som endelig bringer dem sammen. 
 

DUFTEN

Denne strålende muskduften utstråler energi, som en eksplosjon av sprudlende friskhet. Den vekker sansene med mengder av saftige fruker, mens hjertet blomstrer og avslører en vakker bukkett av de reneste blomsterdufter. Dn kremete basenoten blander sensuell musk og eksotiske tresorter med dekandente noter av vanilje, som får deg til å sukke etter mer. 

 

Toppnoter: Saftige mandariner, friske pærer, boysenbær og søte osmanthus-blomster.

Hjertenoter: Rosa Sjasmin, vannlilje og ferskennektar.

Basenoter: Strålende musk, ekslusive tresorter og vanilje, med et snev av bringebærkrem.

 

Ikke bare er duften helt fantastisk. Kartongen er fargerik og signalrerer mye energi. Den er dekorert med gylne nøkler - et budskap til Justins tilhengere om at hvis de tror, så kan alle deres drømmer gå i oppfyllelse. 

 

Jeg har selv luktet på ''The Key'' og jeg kan garantere at den lukter helt fantastisk! Parfymen er egentlig veldig annerledes fra Someday & Girlfriend. Den lukter mer voksen, og er litt sterkere også. Det er virkelig en stor overgang for Justin også som kommer med en slik parfyme, og som gjør så mye for oss. For å støtte Justin syntes jeg vi også alle kan kjøpe parfymen og lukte godt. Alle burde virkelig glede seg masse til parfymen er i butikkene! Jeg anbefaler alle å kjøpe parfymen når den lanseres i butikkene 15.august 2013 i alle KICKS butikkene i Norge! Den er ekslusivt kun i KICKS butikkene fra uke 33-36, og vil senere komme ut i de andre parfymebutikkene fra uke 37. Jeg skal legge ut et innlegg senere med spørsmål&svar der parfymøren Harry Frémont svarer på spørsmål om duften.

 

 

PRISER FOR THE KEY:

EdP Spray 30ml - 299kr
EdP Spray 50ml - 399kr
EdP Spray 100ml - 599kr
Body Lotion 200ml - 199kr
Hairmist 150ml - 160kr
Edp Rollerball 10ml - 160kr 

 

 

Så over til den aller beste delen. JdbNorway har fått lov å dele ut 10 prøveeksemplarer til parfymen The Key på 15ml. Det er faktisk helt fantastisk følelse å få lov og dele ut den gode parfymen til dere. Alt dere må gjøre er å legge ved en kommentar over hvor mye dere gleder dere til å lukte på den nye parfymen hans. Så trekker vi hele 10 vinnere av dere herlige til å være en av de første i Norge(Hvis du ikke tenker på de som har kjøpt fra andre land) som får lukte på The Key! Masse lykke til, og måtte dere alle få tak i The Key!  ❤ Ikke glem å legge ved eposten deres, for vinnerne blir kontaktet der!

 

 Vil bare gire dere opp litt å si at det kommer en fin overraskelses nyhet til Norske Beliebers hos TOPP.no på mandag i forbindelse med parfymen. Følg med! :-) - (det går rykter om en ''nyhet'' rundt i Norske Beliebers, dette er ikke samme nyhet.

 

 

Rano


Postat av: justinbieber1story

åhh, gleder meg til den kommer ut. Jeg har både someday og girfriend og begge lukter helt himmelsk. Jeg er ikke glad i å bruke perfymer, men de to bruker jeg hele tiden så jeg håper på at key lukter like godt:)

27.07.2013 @ 16:29
URL: http://justinbieber1story.blogg.no/
Postat av: Kristine

Omg de som vinner er såååå heldige (kristine2010@live.no)

27.07.2013 @ 16:29
Postat av: Michelle Bredesen

Parfymen er jo fantastisk i seg selv, og jeg klarer ikke vente til den gode lukten! Kjenner den allerede setter seg en døds god duft!

michellebredesen@gmail.com

27.07.2013 @ 16:30
Postat av: Rebekka

JEG GLEDER MEG UTROLIG MYE, ELSKER PARFYMER OMG, jeg skal selvfølgelig løpe først inn på Kicks 15. august, haha, åee jeg gleder meg så mye, utrolig spent på hva den lukter

email: rebekkaoks@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:32
Postat av: Vanessa Hodne

gleder meg så mye at jeg begyner å smile bare jeg ser en nøkkel... :D

27.07.2013 @ 16:33
Postat av: hedda

Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på parfymen! Det kommer til å være som julaftenog bursdag samtidig. Desverre har jeg som regel veldig uflaks og vinner aldri noe(så regner ikke med å vinne prøvepakken heller, hehe), og vi har heller ikke kicks her jeg bor, SÅ JEG HÅPER JEG KUNNE FÅTT MULIGHET TIL Å LUKTE PÅ THE KEY, FØR ALLE ANDRE. Da hadde jeg blitt sinnsykt glad!

Vil også bare si at dere bloggere er helt fantastisk. Dere gjør virkelig det beste for alle. Som Esin som hjalp mange beliebers med å skaffe billett til konsertene! DERE ER ALLE SAMMEN FANTASTISKE!

så nå skal jeg krysse fingrer og tær og håpe på at jeg vinner!

kontakt meg på hei.k.a@hotmail.com :-)

27.07.2013 @ 16:34
Postat av: Sofie

ÅÅ! Gleder meg! Har Girlfriend og den lukter helt himmelsk så den her må jo bare lukte enda bedre!!

sofiesofie@live.no

27.07.2013 @ 16:34
Postat av: Susanne

Jeg gleder meg utrolig mye til at den kommer ut, for jeg elsker både someday og girlfriend og jeg vedder på at the key kommer til å toppe de! Kan ikke vente med å kjenne lukten av den!!! Jeg kommer til å sitte å lukte på den i flere timer og ha på den hver dag. Er det en som skal være på kicks 15.August er det meg!!

Email: hsgh97@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:35
Postat av: Malin Hella

Jeg har lurt på leeenge hva den lukter, og jeg er sikker på at den lukter helt himmelsk! Jeg kan ikke vente med å lukte den <3

Malinhella@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:36
URL: http://malyy.blogg.no
Postat av: Tiril

Jeg gleder meg utrolig mye til jeg får lukte lukten på parfymen! Har både someday og girlfriend som er litt like! Så visst denne er litt annerledes blir jo det ekstra spennende!! Gleder meg utrolig mye!! HÅPER JEG VINNER!!! :D :D :D

27.07.2013 @ 16:37
Postat av: Anne

Jeg gleder meg helt sinnsykt til den kommer ut!Er såå så spent på hva den lukter! WWII, Girlfriend og Someday lukter helt nydelig, da må jo bare 'The Key' toppe KAKA!!

Email: annemariest@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:37
Postat av: Ingrid Nerem

bruker sjeldent å bli med i slike konkuranser, men hva gjør man vel ikke for å få sjansen til å vinne The Key? omgomgomg gleder meg sånnnnnnn

ingrid-nerem@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:37
Postat av: Ina

Inadrewbiebre@gmail.com

Jeg gleder meg helt sykt til den kommer ut, elsker både someday og girlfriend og har to av de! Jeg kommer til å stå utenfor kicks 15 august til å være den første som kjøper den!

27.07.2013 @ 16:37
Postat av: Ingrid Nerem

bruker sjeldent å bli med i slike konkuranser, men hva gjør man vel ikke for å få sjansen til å vinne The Key? omgomgomg gleder meg sånnnnnn

ingrid-nerem@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:38
Postat av: Ina

* inadrewbieber@gmail.com

27.07.2013 @ 16:38
Postat av: Sofie

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på the key, jeg har someday og får girlfriend snart. Jeg gleder meg bare til å lukte på den nye duften som sikkert også lukter himmelsk:0 det ville bare vært helt utrolig om jeg vant, så håper virkelig jeg vinner;)

Sofie@sleipnes.net

27.07.2013 @ 16:40
URL: http://s
Postat av: Connie

Det går ikke an å beskrive hvor mye jeg gleder meg! Gleder med mer enn med de andre parfymene (har de), de fortrige tvang jeg tante til å kjøpe til meg i usa! Men ja, keg fleder meg sinnsykt mye!!!

connie_graawe@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:40
Postat av: Mina

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på The Key og har jo someday og girlfriend selv og de lukter også veldig godt, men gleder meg kjempemasse!

Mina.steen@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:41
Postat av: Bettina Echmann

Jeg gleder meg så mye at jeg ikke har ord, ikke bare elsker jeg Justin men alle parfymene hans, jeg gledereg masse til å bare få holde flasken! <3 ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!<33

Bettina@live.no

27.07.2013 @ 16:42
Postat av: Natalia

Jeg gleder meg utrolig mye til den kommer ut! Parfymene til jusin lukter jo helt himmelsk, så er jo ikke så rart at de fleste gleder seg!

Natiii97@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:42

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/43248938