Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.07.2013 / 16:20 / Konkuranse

Konkurranse - Vinn ''The Key'' prøveeksemplarer

Under vil dere se masse informasjon om den nyeste parfymen til Justin! Litt langt innlegg, men les hele. Verdt det!


Vår kjære Justin Bieber som har har hatt et album på første plass i 17.land, som har solgt over 17 millioner album, har hele 53 millioner tilhengere på Facebook, og er den mest fulgte personen på Twitter skal snart lansere enda en parfyme etter blant annet duftene som Someday & Girlfriend. Justin er den første og eneste artisten som har vært den ledende kjendismerkevaren i butikkene i to år på rad - en ny rekord innen kategorien. Nå er han klar til å slå nye rekorder med lanseringen av sin tredje duft innen bestselgerfranchisen - The Key.


INSPIRASJONEN:

Justins nye duft er nøkkelen til det neste avsnittet i historien, og med den fortsetter det helt enestående forholdet mellom Justin og hans millioner av beliebers. Den nye merkevaren letter på sløret og viser den tredje brikken i puslespillet med en banebrytende kampanje og et massivt engasjement fra Justins tilhengere. The KEY avspeiler Justins autentiske stemme, som inspirerer millioner av hans dedikerte tilhnegere til å tro - tro på seg selv, tro på sitt forhold til Justin og ikke minst å tro på at deres egne drømmer kan gå i oppfyllelse. THE KEY gir ikke bare næring til disse drømmene mellom Justin og hans tilhengere - det er også nøkkelen til den døren som endelig bringer dem sammen. 
 

DUFTEN

Denne strålende muskduften utstråler energi, som en eksplosjon av sprudlende friskhet. Den vekker sansene med mengder av saftige fruker, mens hjertet blomstrer og avslører en vakker bukkett av de reneste blomsterdufter. Dn kremete basenoten blander sensuell musk og eksotiske tresorter med dekandente noter av vanilje, som får deg til å sukke etter mer. 

 

Toppnoter: Saftige mandariner, friske pærer, boysenbær og søte osmanthus-blomster.

Hjertenoter: Rosa Sjasmin, vannlilje og ferskennektar.

Basenoter: Strålende musk, ekslusive tresorter og vanilje, med et snev av bringebærkrem.

 

Ikke bare er duften helt fantastisk. Kartongen er fargerik og signalrerer mye energi. Den er dekorert med gylne nøkler - et budskap til Justins tilhengere om at hvis de tror, så kan alle deres drømmer gå i oppfyllelse. 

 

Jeg har selv luktet på ''The Key'' og jeg kan garantere at den lukter helt fantastisk! Parfymen er egentlig veldig annerledes fra Someday & Girlfriend. Den lukter mer voksen, og er litt sterkere også. Det er virkelig en stor overgang for Justin også som kommer med en slik parfyme, og som gjør så mye for oss. For å støtte Justin syntes jeg vi også alle kan kjøpe parfymen og lukte godt. Alle burde virkelig glede seg masse til parfymen er i butikkene! Jeg anbefaler alle å kjøpe parfymen når den lanseres i butikkene 15.august 2013 i alle KICKS butikkene i Norge! Den er ekslusivt kun i KICKS butikkene fra uke 33-36, og vil senere komme ut i de andre parfymebutikkene fra uke 37. Jeg skal legge ut et innlegg senere med spørsmål&svar der parfymøren Harry Frémont svarer på spørsmål om duften.

 

 

PRISER FOR THE KEY:

EdP Spray 30ml - 299kr
EdP Spray 50ml - 399kr
EdP Spray 100ml - 599kr
Body Lotion 200ml - 199kr
Hairmist 150ml - 160kr
Edp Rollerball 10ml - 160kr 

 

 

Så over til den aller beste delen. JdbNorway har fått lov å dele ut 10 prøveeksemplarer til parfymen The Key på 15ml. Det er faktisk helt fantastisk følelse å få lov og dele ut den gode parfymen til dere. Alt dere må gjøre er å legge ved en kommentar over hvor mye dere gleder dere til å lukte på den nye parfymen hans. Så trekker vi hele 10 vinnere av dere herlige til å være en av de første i Norge(Hvis du ikke tenker på de som har kjøpt fra andre land) som får lukte på The Key! Masse lykke til, og måtte dere alle få tak i The Key!  ❤ Ikke glem å legge ved eposten deres, for vinnerne blir kontaktet der!

 

 Vil bare gire dere opp litt å si at det kommer en fin overraskelses nyhet til Norske Beliebers hos TOPP.no på mandag i forbindelse med parfymen. Følg med! :-) - (det går rykter om en ''nyhet'' rundt i Norske Beliebers, dette er ikke samme nyhet.

 

 

Rano


Postat av: justinbieber1story

åhh, gleder meg til den kommer ut. Jeg har både someday og girfriend og begge lukter helt himmelsk. Jeg er ikke glad i å bruke perfymer, men de to bruker jeg hele tiden så jeg håper på at key lukter like godt:)

27.07.2013 @ 16:29
URL: http://justinbieber1story.blogg.no/
Postat av: Kristine

Omg de som vinner er såååå heldige (kristine2010@live.no)

27.07.2013 @ 16:29
Postat av: Michelle Bredesen

Parfymen er jo fantastisk i seg selv, og jeg klarer ikke vente til den gode lukten! Kjenner den allerede setter seg en døds god duft!

michellebredesen@gmail.com

27.07.2013 @ 16:30
Postat av: Rebekka

JEG GLEDER MEG UTROLIG MYE, ELSKER PARFYMER OMG, jeg skal selvfølgelig løpe først inn på Kicks 15. august, haha, åee jeg gleder meg så mye, utrolig spent på hva den lukter

email: rebekkaoks@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:32
Postat av: Vanessa Hodne

gleder meg så mye at jeg begyner å smile bare jeg ser en nøkkel... :D

27.07.2013 @ 16:33
Postat av: hedda

Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på parfymen! Det kommer til å være som julaftenog bursdag samtidig. Desverre har jeg som regel veldig uflaks og vinner aldri noe(så regner ikke med å vinne prøvepakken heller, hehe), og vi har heller ikke kicks her jeg bor, SÅ JEG HÅPER JEG KUNNE FÅTT MULIGHET TIL Å LUKTE PÅ THE KEY, FØR ALLE ANDRE. Da hadde jeg blitt sinnsykt glad!

Vil også bare si at dere bloggere er helt fantastisk. Dere gjør virkelig det beste for alle. Som Esin som hjalp mange beliebers med å skaffe billett til konsertene! DERE ER ALLE SAMMEN FANTASTISKE!

så nå skal jeg krysse fingrer og tær og håpe på at jeg vinner!

kontakt meg på hei.k.a@hotmail.com :-)

27.07.2013 @ 16:34
Postat av: Sofie

ÅÅ! Gleder meg! Har Girlfriend og den lukter helt himmelsk så den her må jo bare lukte enda bedre!!

sofiesofie@live.no

27.07.2013 @ 16:34
Postat av: Susanne

Jeg gleder meg utrolig mye til at den kommer ut, for jeg elsker både someday og girlfriend og jeg vedder på at the key kommer til å toppe de! Kan ikke vente med å kjenne lukten av den!!! Jeg kommer til å sitte å lukte på den i flere timer og ha på den hver dag. Er det en som skal være på kicks 15.August er det meg!!

Email: hsgh97@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:35
Postat av: Malin Hella

Jeg har lurt på leeenge hva den lukter, og jeg er sikker på at den lukter helt himmelsk! Jeg kan ikke vente med å lukte den <3

Malinhella@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:36
URL: http://malyy.blogg.no
Postat av: Tiril

Jeg gleder meg utrolig mye til jeg får lukte lukten på parfymen! Har både someday og girlfriend som er litt like! Så visst denne er litt annerledes blir jo det ekstra spennende!! Gleder meg utrolig mye!! HÅPER JEG VINNER!!! :D :D :D

27.07.2013 @ 16:37
Postat av: Anne

Jeg gleder meg helt sinnsykt til den kommer ut!Er såå så spent på hva den lukter! WWII, Girlfriend og Someday lukter helt nydelig, da må jo bare 'The Key' toppe KAKA!!

Email: annemariest@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:37
Postat av: Ingrid Nerem

bruker sjeldent å bli med i slike konkuranser, men hva gjør man vel ikke for å få sjansen til å vinne The Key? omgomgomg gleder meg sånnnnnnn

ingrid-nerem@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:37
Postat av: Ina

Inadrewbiebre@gmail.com

Jeg gleder meg helt sykt til den kommer ut, elsker både someday og girlfriend og har to av de! Jeg kommer til å stå utenfor kicks 15 august til å være den første som kjøper den!

27.07.2013 @ 16:37
Postat av: Ingrid Nerem

bruker sjeldent å bli med i slike konkuranser, men hva gjør man vel ikke for å få sjansen til å vinne The Key? omgomgomg gleder meg sånnnnnn

ingrid-nerem@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:38
Postat av: Ina

* inadrewbieber@gmail.com

27.07.2013 @ 16:38
Postat av: Sofie

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på the key, jeg har someday og får girlfriend snart. Jeg gleder meg bare til å lukte på den nye duften som sikkert også lukter himmelsk:0 det ville bare vært helt utrolig om jeg vant, så håper virkelig jeg vinner;)

Sofie@sleipnes.net

27.07.2013 @ 16:40
URL: http://s
Postat av: Connie

Det går ikke an å beskrive hvor mye jeg gleder meg! Gleder med mer enn med de andre parfymene (har de), de fortrige tvang jeg tante til å kjøpe til meg i usa! Men ja, keg fleder meg sinnsykt mye!!!

connie_graawe@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:40
Postat av: Mina

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på The Key og har jo someday og girlfriend selv og de lukter også veldig godt, men gleder meg kjempemasse!

Mina.steen@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:41
Postat av: Bettina Echmann

Jeg gleder meg så mye at jeg ikke har ord, ikke bare elsker jeg Justin men alle parfymene hans, jeg gledereg masse til å bare få holde flasken! <3 ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!<33

Bettina@live.no

27.07.2013 @ 16:42
Postat av: Natalia

Jeg gleder meg utrolig mye til den kommer ut! Parfymene til jusin lukter jo helt himmelsk, så er jo ikke så rart at de fleste gleder seg!

Natiii97@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:42
Postat av: Kitty Aruna

Hei! :)

Gleder meg utrolig sykt, kan ikke beskrive det! Har Girlfriend, og Someday, og de begge lukter utrolig godt, og tipper The Key gjør det samme ;) har til og med vært på nedtelling, ogsånnt, og har alltid uflaks, men jeg gir ikke opp, fordi en dag vil det komme en dag der du vinner :) ~ never say never ~ :)

E-post adresse: keetty@live.no

27.07.2013 @ 16:43
Postat av: Madeleine

Navn: Madeleine Eriksen

Mail: madele1809@hotmail.com

Jeg har kjempe lyst til å lukte på den og har lurt lenge på hva den lukter. Håper virkelig at jeg får sjansen å få lukte på den som den aller "første" i Norge. ❤

27.07.2013 @ 16:43
Postat av: Anna F.L

Gleder meg sykt til å lukte den nye lukten! Tviler ikke et sekund på at denne er bedre enn someday og girlfriend! wæææ!! Nosegasm. annaloft@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:43
Postat av: Nora

Jeg gleder meg veldig mye! Følesen av å lukte noe Justin syntes lukter godt gleder jeg meg veldig til. :)

nora.overli@hotmail.no

27.07.2013 @ 16:44
Postat av: Iselin

Jeg gleder meg sinnsykt til the key kommer ut:) elsker både someday og girlfriend så jeg er ganske sikker på at denne lukter like godt eller bedre! Wæææ gleder meg sånn!!

iselin_sb@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:44
Postat av: Andrine Braathen

Jeg gleder meg noe så utrolig mye til å lukte på "The Key"!!!

Klarer ikke å vente!

Jeg elsker alle parfymene til Justin, men jeg er sikker på at denne vil toppe alle!

Jeg kommer til å stå utenfor kicks den 15 august, det kan jeg love!

Er utrolig spent på hva den lukter!!!! Og jeg kommer til å bruke den hver dag, så må nok kjøpe meg et par:)

Andbra@live.no

27.07.2013 @ 16:45
Postat av:

Gleder meg til når PARFYMEN blir lansert i butikk, har ventet i flere uker nåå<3 Det er jo kjempegøøy at dere får ha en konkurranse om å gi ut prøveeksemplarer av The key! Den her parfymen lukter sikkert dobbelt så mye bedre enn de 2 andre! Ikke at de 2 andre lukter godt men som sagt lukter den sikkert helt vidunderlig!

angelineterzan@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:45
Postat av: Marthe

Jeg gleder meg sykt til at den nye parfymen skal komme ut. Elsker både Someday og Girlfriend og er sikker på at The Key kommer til å være bra :)

Marthe.97@hotmail.no

27.07.2013 @ 16:45
Postat av: Celina Sørtveit

Jeg gleder meg helt utrolig mye. Det at Justin kommer ut med en ny og forfriskende parfyme passer helt perfekt, og at den lukter mer voksent er helt supert!

Celina-bs@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:45
Postat av: Julia

Åherregud for en fantastisk konkurranse dere arrangerer! Dette er som en drøm i oppfyllelse! Synes det er så utrolig fantastisk at dere velger å arrangere konkurranser.

Gleder meg selv så utrolig mye, føler nå at det er enda litt mer spesielt enn når "Someday" kommet f.eks, da var han kanskje ikke like kjent, men da var det ikke så mye skryt rundt parfymen som nå! Det er selvfølgelig bare enda bedre! Tenk å få en ny herlig duft på rommet som du kan si: Jeg var en av de 10 i landet som fikk sendt The Key prøveduft hjem til meg, til vennene dine!

Men selvfølgelig det viktigste, å være eier av den! Lukte det Justin liker at jenter lukter, føle den kontakten mellom deg og parfymen! Fysøren så deilig følelse :-)

Håper det blir noen verdige vinnerne også ønsker jeg alle sammen lykke til! Ønsker alle norske beliebere en mulighet til å delta her. TUSEN TAKK JDBNORWAY, DERE ER VIRKELIG HERLIGE MENNESKESJELER! <3 Håper utrolig mye på at jeg er en av de som vinner, selvfølgelig. Har aldri vunnet noe før, så håper jeg får flaks nå! :-D Tusen takk igen for konkurransen. Mailen min er julia0206@live.no

LYKKE TIL ALLE SAMMEN <3 go beliebers

27.07.2013 @ 16:48
Postat av: madeleeenh

Gleder meg så utroooolig mye til den kommer ut og kan ikke vente med å lukte på den!

27.07.2013 @ 16:48
URL: http://madeleeenh.blogg.no
Postat av: Heidi

Jeg gleder meg kjempe masse. Jeg har someday og girlfriend og elsker de, så jeg regner med at the key også er kjempe god. Jeg gleder meg sånn til å lulte på den.

heidiblomst@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:48
Postat av:

gleder meg så utrolig mye til den kommer ut at det er vanskelig for meg å sove om nettene. digger alle parfymene til justin, og kan ikke vente med å skaffe meg en og bruke den. bare tanken av å gå med den hver dag og tenke dette er justin biebers parfyme the key gjør meg glad og stolt:) jeg smiler bare av å skrive dette her, fy fader elsker jusitn bieber. lurer virkelig sånn hvordan den lukter, åååå kan ikke vente mer :)

iretdog69@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:49
Postat av: Tina

Jeg gleder meg kjempe mye! Har ventet\ønsket den siden den kom ut!!

tinaabieber@live.no

27.07.2013 @ 16:49
Postat av: jmlovejb

Jeg gleder meg sinnsykt til å lukte duften av The key. Har someday og girlfriend, så gleder meg til å få nr. 3 på biebe r hyllen min. Ble så glad, da jeg så at han skulle komme med en ny parfyme. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.! Den ser så kul ut! Og jeg er sikker på at den lukter himmelsk og : ) (takk for at dere har sånne konkuranser) håper på det beste :). - JMLOVEJB.

27.07.2013 @ 16:51
Postat av: ida

Gleder meg så utrolig mye! Har en følelse av at denne parfymen blir helt annerledes fra de andre! Elsker også utseende på flasken! Uansett om jeg vinner eller ei SKAL jeg kjøpe parfymen! :)

27.07.2013 @ 16:51
Postat av: Ida Marie

Er umulig å beskrive hvor mye jeg gleder meg til "the key" kommer ut. Elsker de to andre parfymene hans, og har hørt at "the key" er bedre, så er sikker på at den er kjempegod!

idaekrem@hotmail.no

27.07.2013 @ 16:51
Postat av: Marie Tran

Gleder meg utrolig til å lukte den nye lukten!

Marie0snuppa@live.no

27.07.2013 @ 16:51
URL: http://marievt.blogg.no
Postat av: Madeleine

THE KEY lukter helt himmelsk!! Dere burde glede dere!!

27.07.2013 @ 16:53
Postat av: Susanne

jeg gleder meg kjempe masse til å lukte den nye parfymen! jeg har både someday og girlfriend fra før av, og begge lukter himmelsk! så elsker jeg flasken til the key, for den virker mer voksen og sofistikert! jeg var nettopp i usa, men da hadde ikke flasken komt ut enda, så jeg fikk ikke kjøpt den der nede, så det hadde vært helt fantastisk å ha vunnet en flaske her! susannebothun@lyse.net

27.07.2013 @ 16:55
Postat av: Nora

Jeg gleder meg utrolig mye fordi jeg elsker jo Someday den er herlig, jeg fikk girlfriend av en vennine i bursdagen og da ble jeg så glad at jeg begynte og gråte, så kom Summer editionen og den er helt fantastisk, men nå gleder jeg meg til The key fordi jeg føler Justin har blitt mye mer voksen og nå er det ikke noe Someday eller girlfriend lukt og jeg gleder meg så mye det er liksom bare det at jeg elsker Justin så mye derfor tipper jeg denne parfymen er best og jeg har bare et stort ønske om den og gleder meg så mye til de kommer, men kansje jeg er så heldig at jeg vinner den! Noraasmussen@hotmail.no

27.07.2013 @ 16:55
Postat av: Frida<3

Gleder meg som en liten unge! Haha, klarer ikke engang forklare hvor mye jeg gleder meg! iiip:D<3

Klemz<3

Mail: Fridatrho@gmail.com

27.07.2013 @ 16:56
Postat av: Silje .....

Å kjenne lukten til THE KEY kommer til å vere så himmelsk. Eg kan egentlig ikkje beskriva da. Eg har Girlfriend og Someday, og di lukter helt UTROLIG, og eg kan neste vedde på at THE KEY lukter bedre enn noen annen parfyme eg har luktet på. THE KEY er en parfyme som eg skal prøve å få tak i så fort som mulig, mn om eg vinner her, og får sjansen til å lukte den. Da e eit STORT mål oppnådd. Elsker allt som kommer fra Justin Bieber. <3 elsker den gutten, og kan ikke vente på å lukte THE KEY

Siljead@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:57
Postat av: Mari Bieber

Jeg kan ikke vente til 15.august jeg må vite hvordan den lukter så fort som mulig! Elsker someday og girlfriend og The key er garantert enda bedre:)

27.07.2013 @ 16:57
Postat av: Jessica

Jeg gleder meg alltid kjempemye når Justin slipper ut nye parfymer! Men denne virker mye spennendes... :)

jessicanielsen99@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:58
Postat av: Nina

Det er litt rart å glede seg til å lukte på noe, er det ikke? Men det gjør jeg. Jeg GLEDER meg til å lukte parfymen så mye at jeg vil fly langt for å få tak i den. Gleder meg til jeg får tak i den og kan lukte slik Justin vil jeg skal lukte. :)

27.07.2013 @ 16:59
Postat av: Lisa

Åååh, omb! asdfghjklasdgkjaghlkajsgdhlkajsdh *fangirler*

Jeg gleder meg så sinnsykt mye at det ikke går nesten, æææ!! Parfymen ser utrolig fin ut da! gleder meg ekstra mye pga. alle de brae tilbakemeldingene den har fått. Åh, jeg har såå lyst på den!

e-mail: lisanybo@hotmail.com

27.07.2013 @ 16:59
Postat av: Amalie andersen

Har virkelig ikke ord for hvor mue jeg gleder megtil THE KEY! De andre luktene har ry ganske like, mens denne virker som noe helt nytt noe på markede❤

27.07.2013 @ 17:01
Postat av: Martine Charlotte

Jeg gleder meg ubeskrivelig mye! Har ventet lenge på den :D

27.07.2013 @ 17:03
Postat av: Hanne Elisabeth

Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til parfymen kommer ut!

he-96@live.no

27.07.2013 @ 17:03
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no
Postat av: @SahaBieber

Gleder meg nesten like my til parfymen som jeg gjorde til konsertene i Norge. Digger de andre, så er nødt til å ha denne også :-D Kjøper kanskje i LA

27.07.2013 @ 17:07
URL: http://twitter.com/sahabieber
Postat av: Veronika

gleder meg sykt til den kommer ut! veronikap63@gmail.com

27.07.2013 @ 17:08
URL: http://itsveronika.blogg.no
Postat av: Linnea

Gleder meg syykt mye! Jeg synest at justin er skikklig flink på lokter å sånn! Jeg elsker someday & girlfriend! De er så fantastiske! Jeg bruker egentlig ikke åvere med i konkuranser, tror dette er den første jeg er med i! Men jeg vil gjøre nesten alt får å få the key! Jeg er en trofast leser som skjekker bloggen deres nesten fem ganger i timen! Jeg elsker justin og bloggen!

27.07.2013 @ 17:08
Postat av: Anette

anettesiggervog@hotmail.com

Eg glede meg sjuuukt! Trenge virkelig ein ny og litt mer "voksen" parfyme :D tippe den lukte supergodt!

27.07.2013 @ 17:09
Postat av: Marita

Jeg gleder meg utroli mye til "the key" kommer ut, jeg har ventet en go stund på den nå..Har lett etter den når jeg var i utlande men fant ikke den:-( har både somday og girlfriend å dem lufter helt himmelsk!! Så gleder meg kjempe mye!! :-)

E-post: maritagjerde@hotmail.com

27.07.2013 @ 17:11
Postat av: fotballfroken

Tanken på at jeg kan få den tredje parfymen til Justin i hus så fort gleder meg så mye. Har gledet meg til The key i god stund nå, og jeg kan ikke vente til å kjenne lukten av den. Har både someday og girlfriend, og med The key i samlingen hadde hyllen min blitt helt unik. (EPOST: oda@ebnett.no)

27.07.2013 @ 17:11
URL: http://fotballfroken.blogg.no
Postat av: Marita

Mente someday**

27.07.2013 @ 17:12
Postat av: Silje

Å herregud gleder meg så innmarri til parfymen kommer ut!!! De siste 2 årene har jeg egentlig bare varigert mellom someday og gilfriend, så kan ikke vente med å bruke the key <3

27.07.2013 @ 17:13
Postat av: Elisabeth

Gleder meg kjempemasse! Har både Someday og Girlfriend og de lukter helt fantastisk, lurer virkelig på hvor god the Key er da!

MAIL: elisabethpia@msn.com

27.07.2013 @ 17:15
Postat av:

Synst både girlfriend og Someday lukter himmelsk! Har gleda meg veldig mye til the key skulle komme ut! Tippar den lukter himmelsk også. Vist eg hadde fått prøvepakken hadde eg blitt kjempe glad! Wiii gleda meg sånn til den kommer ut!! Eg bare elska justin sine parfymer!<3

Mail: heiabrann99@hotmail.com

27.07.2013 @ 17:16
Postat av: Andrea Fjellestad

Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye! Someday og Girlfriend luktet helt fantastisk og da vet jeg at The key også gjør det! Jeg satt på internett 24/7 å venta på the key videoen. Jeg gleder meg så mye at jeg klarer ikke å tenke på det. Fy søren, ahhh! <3 Den ser helt nydelig ut! Jeg gleder meg hvertfall til den dagen jeg får den og jeg holder den i hånda! Jeg vil nok ikke tørre å bruke den nesten! Gleder meg såååå sykt! ahhhhh <3 <3 <3 U.B.E.S.K.R.I.V.E.L.I.G!!!! <3 <3 <3

27.07.2013 @ 17:16
Postat av: Victoria - Kommenterer alltid tilbake.

Parfymen ser jo helt fantastisk ut, og jeg får bare håpe lukten og er helt fantastisk!

27.07.2013 @ 17:17
URL: http://vicc2.blogg.no
Postat av: Anninen Charlotte

GLEDER MEG!

Annikencharlotte.blogg@yahoo.no

27.07.2013 @ 17:19
Postat av: Camilla Lerstøl Lie

Jeg gleder meg sykt til å lukte på parfymen! Vil gjerne lukte godt til jeg begynner på en ny skole, hahah. Justin har gjort en utrolig god jobb med de andre parfymene, så da kan jeg bare tenke meg hvor utrolig fantastisk denne nye parfymen lukter. Gleder meg!!

27.07.2013 @ 17:19
Postat av: Silje Kristin

Åååå jeg gleder meg sååå mye!!! Flasken er bare så spesiell akkurat som Justin, og lukten er sikkert helt himmelsk<333 jeg kunne bare kjenne lukten når jeg leste dette innlegget:))))))

27.07.2013 @ 17:23
Postat av: Anne-May Sandanger

Eg gleder meg noe synsyk mykje!Ord kan ikkje beskrive kor mykje eg gleder meg til eg får lukte på The Key! :)

27.07.2013 @ 17:23
Postat av: Silje Sundsby Hovdal

Det er helt syykt hor mye jeg gleder meg til The key!! Den 15. august skal jeg løpe til kicks å kjøpe den så fort jeg klarer for å skaffe meg lukta:) Justin er bare verdens herligste person så når han lanserer nye parfymer må vi gi noe tilbake til han ved å kjøpe de, det fortjener han! Someday og girlfriend var bare helt fantastiske, så The key som skal være litt mer voksen er sikkert helt vidunderlig:D GLEDER MEG SOM EN LITEN UNGE!!!! Det hadde vært sååå kult å fått luktet på parfymen før alle andre å kunne hadd en lukt som ikke mange andre rundt meg har enda, så hadde jeg luktet noe for meg selv til den kommer ut:)))<3

- silje_hovdal@hotmail.com

27.07.2013 @ 17:25
Postat av: Synnøve <3

Asjxldndnndjzkxncif Jeg gleder meg så fryktelig mye at jeg tenker på The Key 24/7.. Eheh.. Ikke noe mer og si enn andkekxnddjxnnfkekssldkeosknznzkdksffkdkd

Justiindb@hotmail.no

27.07.2013 @ 17:26
Postat av: Hilde Brørvik

Gleder meg så sykt til "The Key" kommer ut i Norge!! Jeg har både "Someday" og "Girlfriend", og hadde jeg fått "The Key" litt tidligere hadde vært helt fantastisk!!!!! Hadde gjort samlingen min komplett! Og duften gleder jeg meg så sinnsykt til! Både "Someday" og "Girlfriend" lukter helt fantastisk, så jeg har stoooore forventninger til "The Key" :-)

27.07.2013 @ 17:26
URL: http://hildebrorvik.blogg.no
Postat av: Silje Tombre Strømsnes

Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!!! Har ikke ord.. <3

- sts_97@hotmail.no

27.07.2013 @ 17:28
Postat av: Andrea ❤ jb

Hvor skal jeg starte? Har lyst til å kjøpe den bare av å se på flasken! Elsker Justin og føler han gjør alt 100 prosent! Jeg vil gjerne vinne! Som alle andre her..hehe men jeg gleder meg sinnsykt mye til parfymen og det hadde vært 1000 ganger bedre å føle seg spesiell ved å få lukte på den før alle andre, krysser fingre og tær!! :D

27.07.2013 @ 17:30
Postat av: Kari

Jeg kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på parfymen! Justin har gjort en utrolig god jobb med de andre parfymene sine, og det har han nok gjort denne gangen også:) Jeg tror The Key kommer til å bli helt fantastisk, og jeg kan nesten ikke vente med å kjenne lukten av den hver eneste dag!♥

27.07.2013 @ 17:33
Postat av: Ingrid Maria Krogstad

Gleder meg så sjukt mye til å lukte på parfymen! Har someday og girlfriend, klarer ikke vente med å prøve the key!! ♥

- Ingrid Maria Krogstad

ingridmariakr00@hotmail.com

27.07.2013 @ 17:39
Postat av: Ida Knutsen

Åå, herregud!! Gleder meg så masse til den kommer, har ikke ord<3 Har gledet meg til at denne skal komme ut helt siden jeg fikk vite at det kom en tredje parfyme! Lukten hørtes helt fantastisk ut, gleder meg kjempe masse til å lukte den! Håper jeg er en av de heldige som vinner og får lukte parfymen litt før resten av Norge :P

Email:idahknutsen@hotmail.com

27.07.2013 @ 17:39
Postat av: Helene

ÆÆ herregud, jeg gleder meg!!! hadde blitt UTROLIG glad hvis jeg vant prøve eksemplar:) gleder meggg... :3

helene_akselsen@hotmail.com

27.07.2013 @ 17:41
Postat av: Maria

Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til at THE KEY kommer ut jeg holder på å dø!!!!!!! 💜 Jeg har alltid vært belieber og alltid elska sangene hans!! Jeg forventer ikke at jeg skal vinne.. Men jeg vil bare si at hvis jeg vinner så ville det ha betydd kjempe mye!! Jeg har someday💜men ikke Girlfriend for den har Søsteren min,hvis jeg hadde vunnet så ville jeg hadd delt den med Ingrid(søsteren min) vi har begge to kjempe lyst på den!! Vi lette overalt i parfyme butikker når vi var i Paris men fant den ikke vi ble litt lei oss.. Så når jeg kom hjem var vi litt skuffa

Epost: mgreibrokk@gmail.com eller mariagrei@gmail.com

27.07.2013 @ 17:45
Postat av: Benedicte

gleder meg sikkelig til parfymen kommer!

hovland33@gmail.com

27.07.2013 @ 17:47
Postat av: Andrine

JEG GLEDER MEG SÅ MYE, DET GÅR IKKE AN OG GLEDE SEG MER EN MEG, FOR EN PARFYME. JEG HAR VENTET PÅ DETTE LEEENGEEEEEEEE.

Andrine-2001@hotmail.com

27.07.2013 @ 17:47
URL: http://AndrineN.blogg.no
Postat av: Emilie

Jeg gleder meg kjempemasse til den kommer ut, og jeg vil veldig gjerne kjøpe den! Jeg har allerede Girlfriend fra før av, og den lukter kjempegodt, så gleder meg virkelig til The Key kommer ut!

27.07.2013 @ 17:48
Postat av: Armita

Jeg gleder meg ........masse !!!! På førsten trodde jeg ikke at han skulle komme ut med en parfyme til ,men så leste jeg masse rundt omkring sååå var det sant:) har lest masse om at den dufter helt fantastisk ❤ SÅ JEG GLEDER MEG MYE ❤❤

(diamantjente@gmail.com)

27.07.2013 @ 17:49
Postat av: Andrea Ludvigsen

Jeg gleder meg kjempemasse til parfymen kommer ut. Har lyst til å kjøpe den med en gang, men uheldigvis så må jeg vente 19 dager til! Det hadde vært helt fantastisk om jeg fikk en prøve, så jeg kan lukte DEILIG før alle andre! JEG ELSKER JUSTIN OG HÅPER JEG VINNER! <3 Jeg vil bli den heldige jenta! GLEDER MED HELT SINNSYYKT!!

andrea-hl97@hotmail.com

27.07.2013 @ 17:50
Postat av: Lene

Jeg gleder meg masse til å lukte på den nye parfymen hans. Har ventet kjempelenge!!

Lenekm@live.no

27.07.2013 @ 17:51
URL: http://lenekm.blogg.no
Postat av: Thea

Eg gleder meg til å bare ta på flaska og nyte den nydelige friske duften, spraye overalt og bare nyte det!

Face: Thea Ljotebø

27.07.2013 @ 17:55
Postat av: Hanna

Jeg elsker Justin sine dufter. Jeg er ikke særlig fan av parfymer da jeg ikke klarer å bruke de opp, men hans parfymer elsker jeg og bruker så ofte som mulig. Hadde vært fantastisk hvis jeg kunne hatt the key også . Høres ut som den er helt annerledes enn de andre og lukter fantastisk!!!

(hanna.halvorsrud@gmail.com)

27.07.2013 @ 17:59
Postat av: ingrid

gleder meg kjempemye til å lukte den!!<3 klarer nesten ikke å vente!!

ingrvaag@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:02
Postat av: Elina

Jeg gleder meg så utrolig mye til THE KEY kommer ut, både fordi jeg elsker Justin og fordi jeg gleder meg til og se (lukte) hvordan den nye parfymen hans er. Jeg gleder meg til og se hva de nye "planene" hans er, det er så mange som har skrøytet av den! :D Jeg er helt sikker på at denne parfymen kommer til og være MINST like populær som de to andre! Jeg er og har vært belieber siden 2010 og vil fortsette med det resten av livet. PUNKTUM!

E-mail: elinaulrika@hotmail.no

27.07.2013 @ 18:06
Postat av: Rebecca

Jeg gleder meg fordi jeg vet Justin setter utrolig mye pris på at vi gir noe tilbake etter at han har jobbet så mye med denne parfymen. Jeg gleder meg også fordi jeg har en følelse på at parfymen vill lukte helt fantastisk!

ruth_rebecca@hotmail.no

27.07.2013 @ 18:07
Postat av: Madeleine

gleder meg så mye bare når jeg tenker på den.

madeleine-johansen@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:09
Postat av: Nadia

Åå, kan ikke vente!! 😍😍 gleder meg helt fantastisk mye! Lurer sånn på hvordan den er! Æææ! 15.august! 4 dager etter bursdagen.. Er jo dømt til å bli bursdagsgave! Mammaaaa..?hahah😁😁😁 nfjortoft@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:15
Postat av: Mari

Jeg gleder meg helt ufattelig mye til å lukte på den, sikker på at jeg kommer til å elske den like mye som Someday og Girlfriend!

mhoydal@telefiber.no

27.07.2013 @ 18:16
Postat av: Camilla

Gleder meg sinnsykt til parfymen kommer i Norge, og ikke minst at jeg får prøve ut den nye duften! :-)

camilla_nundal@live.com

27.07.2013 @ 18:16
Postat av: mia

Kan ikke venteee!! har både someday og girlfriend<3 elsker de!

mia_kvanvik@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:17
Postat av: Emma Phung

Gleder meg kjempe mye til å få luktet på den! Dumt at det ikke er kicks der jeg bor, men da får jeg bare vente:/Mamma er egentlig litt skeptisk når det gjelder parfyme, men skal selvfølgelig prøve å ta litt av sparepengene for å kjøpe den! :D

emmalinh@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:19
Postat av: Thea

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på den. Har høørt så mye positivt. Det at det er en mer voksen parmye, gjør meg enda mer gira. Gleder meg til å se en "ny" side av hans parfyme:)

thea2304@gmail.com

27.07.2013 @ 18:20
Postat av: Thea

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på den. Har høørt så mye positivt. Det at det er en mer voksen parmye, gjør meg enda mer gira. Gleder meg til å se en "ny" side av hans parfyme:)

thea2304@gmail.com

27.07.2013 @ 18:21
Postat av: Marte

Kan ikke vente!!! Når den komme ut i Norge skal jeg kjøpe tusen av den!!! Gleder meg så syyyykt!!!! Tenker på den hele tidaa!!!

Ps: kontakt meg på face viss jeg vinner, Marte eliussen

27.07.2013 @ 18:21
Postat av: Belieber

Jeg gleder meg kjempemye! Jeg synes de andre parfymene lukter veldig godt også, men det blir veldig spennende og lukte på den nye parfymen. Det at denne parfymen har en litt mer voksen lukt gjør det bare enda mer spennende og kombinasjonen av bær, frukt, sjasmin og vanilje høres himmelsk ut. :)

27.07.2013 @ 18:23
Postat av: Jbnorwayfanfics

Kan ikke vente med å få tak i denne parfymen, prøvde virkelig å få billetter til konsertene hans, men alt var utsolgt før jeg rakk å bestille, dette hadde betydd så mye for endelig kunne jeg ha fått lukte denne før mange andre og endelig ville jeg hatt litt flaks :)

Jbnorwayfanfics@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:25
URL: http://jbnorwayfanfics.blogg.no
Postat av: Ida

Åh! Jeg gleder meg sånn til å lukte på den, ha den på meg hver dag og bare kjenne at dette har justin gjort for oss! Alle vil nok ha denne parfymen, men ikke alle har råd, slik som meg, skulle virkelig ønske jeg fikk en av disse prøvene, da har jeg hvertfall fått lukte på den! :)

Idaaamodt@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:27
Postat av: Sissel

Jeg har alle versjonene av Someday og jeg har Girlfriend, og elsker virkelig lukten av de 2 parfymene! Har hatt lyst til å bestille The Key fra utlandet, men får ikke lov av foreldrene mine! :/ Sykt heldige de som vinner, og håper virkelig jeg er en av de :D :D <3 Lykke til alle sammen! (sissel_ei@hotmail.com)

27.07.2013 @ 18:29
URL: http://drewbieberbeliebers.blogg.no
Postat av: Fremtidige miss. Bieber

Jeg gleder meg sån til den kommer og klarer nesten ikke vente jeg har de to andre parfymene og nå gleder jeg meg bare til og prøve den tredje. I LOVE YOU, JUSTIN!!!!!!!! Hahaha :) Bare og høre om den gjør at jeg får danse av gledee for jeg glder meg!

m.regine.v@icloud.com

27.07.2013 @ 18:29
Postat av: Mai Grete

Æææ! Kan ikke vente, gleder meg syyyykt!

Maigretebrugrand@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:30
Postat av: Eline Nyhagen

Jeg likte ikke someday summer edition, så håper den er helt fantastisk, noe jeg tror den er<333

27.07.2013 @ 18:30
Postat av: Maja

Kan nesten ikke vente! Jeg gleder meg så utrolig mye til at den kommer ut, for jeg elsker både Girlfriend og Someday, og jeg tror at The key kommer til å toppe de! Gleder meg sååå mye til å få lukte på den og kjøpe den! <3

majamaja06@hotmail.no

27.07.2013 @ 18:33
Postat av: - Katinka

Heerreguuuuud! Jeg gleder meg skikkelig til å lukte på The Key! Den lukte sikkert drit godt! E så stolt over gutten vår <3

27.07.2013 @ 18:34
Postat av: Chubina

Jeg har ventet på at en slik melding skulle komme, om når parfymen skulle komme til Norge. Så kipt at den kommer så sent, nesten en måned etter at den ble sluppet. Jeg gleder meg så sykt mye at jeg ville ha løpt rundt hele skolen og jeg er en som ikke løper. Jeg har veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig lyst å lukte på den så fort som mulig, bære den, ha den på meg. :):):) Jeg har Someday, Someday Sommer Edition og Girlfriend, nå har jeg veldig lyst på The Key. Jeg har også veldig lyst på en prøveeksemplar . :( :( :( :(

Jeg har så lyst på den fordi jeg har venner på nettet som bor i USA, som sier den lukter godt!! og det frister utrolig mye....

chubina_1998@hotmail.com

chubina_1998@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:35
Postat av: Siri Emilie

Jeg gleder meg utrolig mye til å få den nye parfymen hans, tror den kommer til å lukte så godt! Pakkningen er også veldig fin, så den kommer til å bli fin som pynt på rommet :)

siriemiliekr@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:35
Postat av: Kathrine

Æææ, gleder meg sykt! Har allerede Girlfriend og Someday og kan ikke vente til The Key kommer ut. Elsker de to veeeldig godt, og kommer sikkert til å elske denne minst like mye. Klarer ikke å vente!

kathrine.17@hotmail.com

27.07.2013 @ 18:40
Postat av: Hanne

Ååå håper jeg vinner

Hanne.talge@live.no

27.07.2013 @ 18:41
Postat av: Sandra

Jeg gleder meg kjempe mye. Jeg har ikke someday eller girlfriend, fordi vi har ikke så god råd. Så det hadde betydd kjempe mye om jeg hadde fått The Key.

sandra.97@live.no

27.07.2013 @ 18:46
Postat av: Malin

Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på den nye duften hans!! Jeg føler at siden den lukter litt mer voksent kommer vi BELIEBERS til å vokse med Justin! For mange kommer denne duften også til å bli en liten motivasjon for å jobbe hardere mot drømmen sin og ikke gi opp! ET PERFERKT BUDSKAP FRA HELTEN VÅR! (Vil ønske alle andre kjempe masse lykke til!)

27.07.2013 @ 18:51
URL: http://Twitte.com/belieber9910
Postat av: Henriette

Jeg gleder meg så utrolig mye til og få lukte på den nye parfymen hans! Har hørt så masse bra om den og at den er bedre enn de andre parfymene hans osv. Jeg syns også det er helt fantastisk at Justin lanserer parfymer, for jeg føler at jeg får nærmere kontakt med han. At han faktisk deler hvilke lukter han liker på jenter med oss er bare helt fantastisk! Og at lukten og til og med pakningen ser mer voksen ut er så kult, føler han lar oss vokse med han!

Jeg ville vært så takknemlig for ha den sjansen av og være en av de 10 første i Norge til og lukte på den!

jettis99@gmail.com

27.07.2013 @ 18:54
Postat av: Liv Therese

Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!

27.07.2013 @ 18:55
Postat av: Vilde

OMG!!! Jeg elsker både Someday og Girlfriend, men The key er jeg sikker på at lukter EKSTRA godt!<3 Man skjønner at parfymen er spesiel fordi på "Believe tour" under nedtellingen, vises en nøkkel som jeg tror er meningen at skal være "The key"!

vilde.bieeber@gmail.com

27.07.2013 @ 18:56
URL: http://jbvm.blogg.no
Postat av: Rebekka Frammarsvik

ÅÅ har så lyst på The Key! <3 Gleder meg så masse til den kommer ut! Og eg bare elsker Someday og Girlfriend! <3 Fekk ikkje billett til konserten! så håper eg vinner The Key! <3 (rebekka.frammarsvik@hotmail.com) <3

27.07.2013 @ 19:00
Postat av: Anna

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg faktisk har lyst å lukte på den nye parfymen hans. Jeg SKAL kjøpe den med engang den kommer ut !!!! ååååå...

Annaass@live.no

27.07.2013 @ 19:05
Postat av: Elise L N

Herregud som jeg gleder meg! Har virkelig ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Utifra det jeg har hørt så lukter den fantastisk og det mener jeg er til å stole på!! Skal kjøpe den med en gang.

elise.lande.nisja@hotmail.com

27.07.2013 @ 19:09
Postat av: Ine

Herregud! Dette er jo kjempebra! Jeg gleder meg kjempe mye,det er helt utenkelig om alle tankene jeg har! The key kommer til å lukte vidundrelig! Og jeg vil gjerne vinne for å få en smakebit av hva som kommer <3

27.07.2013 @ 19:12
URL: http://Www.jdbhistorieimagines
Postat av: Emma Østli

Hvor mye jeg gleder meg??!! Jeg gleder meg så mye at jeg nesten ikke kan beskrive det med ord. Jeg er borte den dagen parfymen kommer ut så jeg har fått alle venninne mine til å kjøpe den til meg. De skal kjøpe to av den største flaska så den går jeg nok ikke tom for så fortxD Uansett så hadde det vært en drøm å få prøve The Key før alle andre! OMB<3 Jeg bruker someday og girlfriend annenhver dag, men The Key kommer jeg til å bruke HVER DAG! Når jeg går med Justsons parfymen føler jeg at jeg alltid har han med meg, da føler man seg så utrolig trygg. Bare tre ord å si: JEG GLEDER MEG!!!

kathem

27.07.2013 @ 19:14
Postat av: Malene

Gleder meg kjempe mye! :))) Har en venninne som har den, hun elsker den!!! Jeg vil gjerne vinne slik at jeg har en smakebit på hva som kommer!.

malene.langeland@hotmail.com

27.07.2013 @ 19:16
Postat av: Sara

Jeg gleder meg så sykt til den kommer til Norge! Har allerede ´´lagt av´´penger så jeg kan kjøpe den med en gang den kommer ut. Tror alle gleder seg like mye egentlig, det kan ikke beskrives! :D

sara.thansen@hotmail.com <3

27.07.2013 @ 19:19
Postat av: Chanel

Åhhh!!! Jeg gleder meg sykt mye til den kommer ut!!! Jeg har ikke luktet på den, men jeg har sykt lyst til det! Og selvfølgelig så vil jeg kjøpe det! Jeg har både Someday og Girlfriend, men ikke someday summer edition, jeg kom nettopp hjem fra flyplassen og så den der, men kjøpte den ikke. Det jeg hater er at foreldrene mine sier ALLTID at jeg MÅ vente til prisen til Justin bieber parfymene går ned, fordi de er ganske dyre sier de. Men altid når parfymen har komt ut så må jeg kanskje vente en hel måned før jeg kan kjøpe den som er veldig kjipt. Det er derfor jeg ønsker å vinne en av 15ml. Så jeg er veldig glad at dere har denne konkurransen her, så hvis jeg vinne, så har jeg jo litt av The Key, så jeg kan bruke litt av den og teste den ut før jeg kan få kjøpe en hel flaske. Jeg håper jeg vinner, elsker bloggen deres, dere blogge mye og skrive sykt bra historier!!! chanelnitan@hotmail.com Klem Chanel

27.07.2013 @ 19:24
Postat av: Andrine

Åååå gleder meg til den kommer ut i butikken og jeg kan lukte på den! Hvis den lukter bedre enn Someday og Girlfriend lukter den sikkert helt himmelsk!

apesa99@hotmail.com

27.07.2013 @ 19:27
Postat av: Kristin

Gleder meg noe sykt til å få lukte på denne parfymen, ikke bare å få lukte på den men å få hvor fin den er utenpå❤.. Jeg håper så inderlig at jeg vinner denne konkurransen❤❤❤

Klem 😘

Kristin_h98@hotmail.com

27.07.2013 @ 19:28
Postat av: Carmen

Gleder meg til helg utrolig mye til jeg ENDELIG kan få lukte og TA på The Key! Hadde håpet på at jeg kunne kjøpe den når jeg var på ferie men de har ikke fått den i Spania heller så om jeg er så utrolig heldig og blir en av de 10 vinnerne, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre! Det ville vært helt ubeskrivelig fantastisk! Også må jeg si at dere er best som får til slike konkurranser! You go girls! Og lykke til alle sammen! :)

27.07.2013 @ 19:31
Postat av: Pernille

Gleder meg så utrolig mye til parfymen kommer. Elsker parfymene hans fra før av fordi de lukter helt himmelsk. Har allerede lagt av penger til denne parfymen. Har hørt så utrolig mye bra om den, og at den lukter vidunerlig, så geder meg kjempe masse til den kommer til Norge :-)

pernille.joh@hotmail.com

27.07.2013 @ 19:31
Postat av: amira

jeg gleder meg sykt har venta så lenge. har hørt så mye bra om den fra de av venninene mine som har kjøpt den i utlande . gleder meg sykt .skal stå opp dødt tidelig 15.08 får den parfymen kan ikke vente.

27.07.2013 @ 19:38
URL: http://dcmn.blogg.no
Postat av: Synne A

Gleder meg så ubeskrivelig mye til den kommer! Har prøvd å få tak i den overalt! Elsker Girlfriend & Someday, og jeg VET at jeg kommer til å elske The Key også!!!Men de hadde den ikke i Spania også er den utsolgt på de forskjellige nettbutikkene... 😭gleder meg så ENORMT MYE! Håper virkelig jeg vinner! Btw ELSKER BLOGGEN! JDBNorway.blogg.no er den eneste bloggen jeg leser HELE TIDEN!!! Keep up the good work!❤❤❤🙏 E-postadresse: amundsensynne@gmail.com

27.07.2013 @ 19:44
Postat av: Emilie

Jeg gleder meg helt sinnsykt mye til the key kommer ut ! Det er helt ubeskrivelig. Jeg har girlfriend og someday og de lukter helt nydelig ! Jeg tenker nesten bare på at jeg gleder meg til the key kommer ut i butikkene ! Jeg har hørt så mye bra om den, og jeg gleder meg såååå mye !

Vi har ikke kicks der jeg bor så jeg må vente extra lenge !!!

emilie1703@hotmail.com

27.07.2013 @ 20:00
URL: http://emmipower.blogg.no
Postat av: Helene

jeg gleder meg kjempe mye til å lukte på den! jeg synes "someday" og "girlfriend" er fantastiske og "the key" høres også kjempe bra ut :-) jeg elsker Justin og alt arbeider han gjør! har hørt masse bra om parfymen og det hadde vært en drøm å vinne! jeg gleder meg til tuuusen og kan virkelig ikke vente! elsker Justin og elsker bloggen deres!

epost: helene.wean@gmail.com

27.07.2013 @ 20:00
Postat av: Maja Brandbu

Du aner virkelig ikke hvor mye jeg gleder meg. begynner nesten å grine bare tanken på at justin kommer ut med sin 3 parfyme. Har de 2 andre å de lukter bare helt fantastisk. Ønsker så utrolig utrolig mye å vinne. Dere aner ikke hvor mye dette ville betyd. <3

mbrandbua@gmail.com

27.07.2013 @ 20:02
Postat av: Oda

Jeg glerder meg så mye at jeg kke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg vill bare løpe ut å rope "The Key kommer, den kommer den kommer den kommer"

e-post: odamelberg98@gmail.com

27.07.2013 @ 20:02
Postat av: Katja

ååå, gleder meg så utrolig utrolig mye! Har ventet på heartbreaker såå lenge, og denne parfymen er en liten "trøst". Den gjør på en måte litt opp for at vi har ventet på sangen.GLEDR MEG

katjaa97@hotmail.de

27.07.2013 @ 20:04
Postat av: Kajaa♥

Navn: Kaja Antonsen

Mail: Kaja-99@live.no

Facebook: Kaja Antonsen

Hvor mye jeg gleder meg?

Egentlig går det ikke å beskrive hvor mye jeg gleder meg! Som de fleste beliebers har jeg å Someday og Girlfriend♥ Men jeg føler med The Key, får vi se Justin på en ny måte, en ny fantastisk måte. Jeg vet jeg kommer til å elske denne parfymen også! Jeg selv, bruker egentlig bare Justin sine parfymer, siden det er noe helt spesielt med de, og med The Key, blir det nok ikke anderledes♥

Jeg har prøvd å få tak i parfymen overalt, jeg må bare ha den!

Men jeg håper virkelig jeg blir en av de som er så heldige å vinne prøveparfymen♥ takkformeg

27.07.2013 @ 20:07
Postat av: Karoline Bjerknes

Jeg gleder meg masse til å lukte på parfymen! Den ser utrolig fin ut og lukten er sikkert enda bedre!

27.07.2013 @ 20:14
URL: http://karrosliv.blogg.no
Postat av: Andrine

Jeg vil ha gi bort hjertet mitt for å ha den!! Jeg gleder meg så sykt at jeg ikke har noe ord!! Håper virkelig å vinne, det betyr alt for meg!! <3 (andrine99@icloud.com)

27.07.2013 @ 20:21
Postat av: Kristin meisingset

Åååå jeg gleder med sykt mye, tenk om den lukter bedre enn girlfriend og someday da!! Åherre da kommer man til å lukte som en gud! Gleeeder meg sykt!!

27.07.2013 @ 20:21
Postat av: belieber v

Har kjempe lyst på THE KEY Gleder meg utrolig mye til den kommer i butikkene...Gleder meg!!!!!<3

e-post: victoria00@sf-nett.no

27.07.2013 @ 20:34
Postat av: Sunniva

Åååå! Gleder meg så mye til at den kommer til Norge og ikke minst til og lukte på den! Har someday special edition, someday, og girlfriend, og alle de parfymene lukter helt fantastisk!<3 Klarer ikke å vente på og få lukte på the key!<3

27.07.2013 @ 20:35
Postat av: Emily

Jeg gleder meg sykt til den parfymen kommer ut i Norge. Jeg har så fryktelig lyst til å lukte på den, og jeg hadde blitt verdens gladeste hvis jeg hadde blitt en av de første i Norge som får lukte på parfymen. Jeg hadde bokstavelig talt gjort at det jeg kunne gjort for å få lukte på den parfymen. Og det er veldig snilt av dere å dele ut prøver.

Kontakt meg på: ymy@live.no eller på facebook: Emily Ymy Nguyen. :)

27.07.2013 @ 20:35
Postat av: Emma Hackett

Gleder meg til å kjenne den nye parfymelukten! har en god følelse på at The Key er fantastik! emma_emilie_hackett@hotmail.com

27.07.2013 @ 20:36
Postat av: Anna Sundbye

Jeg har allerede Someday og Girlfriend og de begge lukter utrolig godt,og jeg bruker de omtrent hver dag. Siden jeg fikk høre at Justin kommer med ny parfyme har jeg gledet meg. Alle parfymene hans har luktet helt fantastisk og jeg vet at The Key vil lukte MINST like bra. Det er ikke ord på hvor mye jeg gleder meg.

anna.w.s@live.no

27.07.2013 @ 20:40
Postat av: Masuma <3

Nå orker jeg ikke å skrive en hel bibel heller, men for svarte søren har GLEDET meg helt vilt! MÅ ha den ahhhh!

27.07.2013 @ 20:40
Postat av: Karoline

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på den og har kjempe lyst på The Key!! Har ventet lenge på den nå. Jeg lurer kjempe mye på hva den lukter og har aldri luktet den! Hadde blitt sykt glad hvis jeg vant!! Har deltatt i en del konkurranser på bloggen men har aldri vunnet, har ikke noe flaks i sånt :/ Så jeg hadde vært evig takknemlig hvis jeg hadde vunnet en 15ml !! Har hørt at den lukter kjempe godt :D Gleder meg også sykt til den kommer i butikkene :) Det som er litt dumt er at det er ingen Kicks butikker i nærheten av der jeg bor så jeg må dra ganske langt for å få den når den kommer ut, så får ikke luktet på den før om en stund da :/ Men håper jeg vinner :D

E-post: Karoline1djb@hotmail.no

27.07.2013 @ 20:50
Postat av: Sigrid Elise

Jeg gleder meg helt utrolig mye til å lukte på The Key! Jeg har både Someday og Girlfriend, men jeg tror The Key blir noe litt annet. Jeg tror nok jeg må kjøpe flere, fordi jeg kommer til å bruke den hver dag! Jeg var nettopp i New York, og da var jeg innom Macy's flere ganger daglig for å sjekke om den hadde kommet, men den kom selfølgelig ut to dager etter jeg hadde dratt, så det var en liten nedtur...! Men jeg er glad jeg har en mulighet til å få tak i den her på bloggen! :)

Epost: sigrid.elise@live.no

27.07.2013 @ 20:55
Postat av: Arzoo

Gleder meg syyykt mye, pleier å se the key reklamen om og om igjen for å finnne ut hemmeligheten, håper jeg vinner, og lykke til andre <3

27.07.2013 @ 20:56
Postat av: Ingelinn

herreguuud!!! Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på den!!! :D

Elsker bloggen <3

27.07.2013 @ 20:56
Postat av:

Gleder meg til når PARFYMEN blir lansert i butikk, har ventet i flere uker nåå<3 Det er jo kjempegøøy at dere får ha en konkurranse om å gi ut prøveeksemplarer av The key! Den her parfymen lukter sikkert dobbelt så mye bedre enn de 2 andre! Ikke at de 2 andre lukter godt men som sagt lukter den sikkert helt vidunderlig!

miriam-ariel@hotmail.com

27.07.2013 @ 21:07
Postat av: S I L J E <3

gleder meg sykt til og få lukte på den! hadde blitt helt sykt glad vis jeg var en av de som vant perfymen!<3 jeg har så lyst på den perfymen!<3 det hadde betydd så mye for meg vis jeg fikk den!<3

(silje_dolly@hotmail.com)

Elsker bloggen deres, fast leser!<3

27.07.2013 @ 21:11
URL: http://siljesw.blogg.no
Postat av: Lea

Someday og Girlfriend lukter helt fantastisk begge to❤Har også Someday special edition, den lukter og helt fantastisk👌 Har gledet meg helt siden jeg fikk vite at han skulle lansere en ny parfyme👍 Gleder meg helt ekstremt😝 Ord kan ikke en gang beskrive det. Hadde blitt KJEMPE fornøyd visst jeg fikk vere en av de første som fikk lukte på den i Norge 👍😃

27.07.2013 @ 21:12
Postat av: Therese Ho

Gleder meg ubeskrivelig mye! Det går faktisk ikke ann å beskrive det! Det er heelt sinnsykt! Gleder meg sååå :D

27.07.2013 @ 21:18
Postat av: Stine merete

Jeg gleder meg veldig nå :) Har prøvd og få med meg pappaen min på jakt etter den utenfor Norge :) har prøvd og smiske til meg penger til den. Gleder meg veldig nå :) klarer ikke og beskrive den følelsen i magen når jeg fikk hvite når den kommer ut i Norge :) klarer bare ikke å slutte å smile :) men nå sitter jeg å krysser fingrene for at jeg er en av di heldige vinnerene :) lykke til dere andre :)

27.07.2013 @ 21:26
Postat av: sunniva

Jeg har Someday og Girlfriend, Someday lukter litt vanilie og ganske søtt. girlfriend lukter forfriskene

og litt stærkere enn someday. Så jeg gleder meg virkelig til å Lukte på The Key fordi Jeg har ventet veldig lenge og jeg tror den kommer til å lukte mer voksen og jeg klarer ikke å beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på den. Det blir bare en drøm

hvis jeg er den heldige som vinner the key begynner jeg å hylgrine og det første jeg kommer til å gjøre hvis jeg vinner er å lukte på den å prøve den

E-post: sunnivago02@hotmail.no

27.07.2013 @ 21:32
URL: http://jdbnorway19.blogg.no
Postat av: Tuva

Jeg gleder meg så mye til den kommer og ut ikke for å glemme hvor mye jeg gleder meg så mye til å lukte på den. Jeg har someday her hjemme, og den lukter helt fantastisk og ikke for å glemme girlfriend!!

tuvahua@hotmail.com

27.07.2013 @ 21:37
URL: http://htuva.blogg.no
Postat av: Cathrine

Ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg. Det er bare en parfyme ja, men det er Justin sin. Jeg vil kjenne lukta på parfymen, kjenne akkurat den same lukta som Justin har pustet inn.

Jeg har faktisk aldri gledet meg så mye til å lukte på en parfyme. Parfymen som vi har ventet på kjempe lenge

Så mye ord, og meninger som jeg kunne skrevet på i mange timer, men jeg håper dere ser hvor mye jeg virkelig vil!<3

Cathrineogl@hotmail.com

27.07.2013 @ 21:44
Postat av: Thea

Jeg gleder meg rett og slett bare utrolig masse til å få lukte på den! De andre parfymene er jo utrolig gode, og med tanke på at denne er mer voksen og budskapet i parfymen er så fint, gjør jo det bare mer spennende!<3 Ahh

thealundee@hotmail.com

27.07.2013 @ 21:48
URL: http://www.thealundee.blogg.no
Postat av: Marthe

Gleder meg så mye att jeg ikke har ord for det! Det å få bruke en parfyme som er fra justin er helt perfekt! Det å tenke på att slik jeg lukter, er slik justin vil det. Den lukter sikkert himmelsk som de andre parfymene og! Skal ikke plage dere med lange tekster så jeg stopper her jeg :-)

Dobbelkrysser fingrene! <3

martha1@live.no

27.07.2013 @ 21:50
Postat av: Sig

Jeg gleder meg så mye at jeg går rundt og nynner "the key", drømmer om parfymen på natta og fantaserer over hvor godt den lukter

Epost: zebrasigge@hotmail.com

27.07.2013 @ 21:54
Postat av: Jenny

Jeg gleder meg sykt til å lukte den! Flasken er så kuuul! Jeg har someday, og har luktet på girlfriend. Jeg synes de lukter veldig likt, bare at girlfriend ikke er så "sterk" som someday. Når det var nedtelling til the key sjekket jeg siden veldig ofte! Og når du sier at den lukter annerledes gleder jeg meg mer♥

Jenny_abelvik@hotmail.com

27.07.2013 @ 22:02
Postat av: Vanja

Jeg gleder meg kjempe masse til Å lukte på The Key, kan ikke vente til den kommer ut. Jeg har både Someday og Girlfriend og de lukter helt himmelsk, de er fantastisk akkurat som Justin og jeg gleder meg kjempe masse til å få The Key. Den lukter sikkert helt vidunderlig. Og flasken er jo bare stilig :) digger den.

vanja-h@live.no

27.07.2013 @ 22:08
URL: http://sminkedokka997.blogg.no
Postat av: Silje

Gleder meg helt utrolig mye! Hørt at den lukter veldig godt og de 10 som vinner er heldige :)

27.07.2013 @ 22:10
Postat av: Emilie

Jeg gleder meg så mye til å lukte på den at når jeg forhåpentligvis får den kommer jeg å smake på den sånn serr♡ Jeg gleder meg noe sykt til den kommer ut for den er på en måte litt spesiell pga believetour nøkkelen, den er kjempe søt og jeg har jo de andre parfymene så jeg mangler denne i "kolleksjonen" hehe, jeg veldig veldig lyst på den jeg har kanskje ikke den lengste teksten men men...jeg får vel bare krysse fingrene😃 emilie.fr@hotmail.no

27.07.2013 @ 22:22
Postat av: Nora Nygaard

Gleder meg helt fantastisk mye, kan ikke vente til å lukte på en anderledes parfyme enn det han har hatt.. er klar for en litt mer "voksen" lukt :-) det som passer best meg. hahaha

Noramusic1@hotmail.com

27.07.2013 @ 22:32
Postat av: Karina

Jeg gleder meg kjempemye til å lukte på den nye parfymen til Justin, "The Key"!! Når jeg leste at den luktet litt annerledes fra Justin's tidligere parfymer "Someday" og "Girlfriend", gledet jeg meg bare enda mer! "Someday" og "Girlfriend" var/er jo veldig populære, så jeg lurer veldig på hvordan "The Key" kommer til å gjøre det på verdens marked! Har både "Someday" og "Girlfriend" fra før, så det hadde vært gøy å få enda en parfyme i samlingen! :) Karina.ramsli@gmail.com

27.07.2013 @ 22:32
Postat av: Anna

Jeg gleder meg noe helt SYKT til å lukte på den ! Jeg har lurt på hva det KEY har betyd kjempe lenge og det var gøy å endelig å få vite det ! Jeg syns someday lukter kjempe godt , jeg kjøpte dem på vei til syden i fjord , og jeg er sikker på at denne lukter enna bedre ! Jeg har vært fan av justin lenge nå og var på konserten han hadde den 18 , men det er ikke alt med justin bieber på som jeg liker , og kjøper men parfymene hans elsker jeg bare !!!! Så jeg gleder meg til å lukte på den og bruke den masse ! Bruker parfyme nesten hver dag og bruker nesten altid somday så når jeg får det KEY kommer jeg sikkert bare til å bruke den :D elsker bloggen deres ! Er en fadt leser av historiene deres ! Digger dem !! Rano : du er veldig god til å skrive , dine historier er noen av de beste jeg har lest og leser ! Stor klemm fra meg Anna <3xoxo

27.07.2013 @ 22:33
URL: http://tyygis.blogg.no
Postat av:

Jeg freaket helt ut når jeg så at jeg kunne kjøpe den på taxfree'en når vi skal til Spania , men når jeg leste dette, så ble jeg satt ut, du aner ikke, jeg fikk lyst til og begynne og gråte, og dette er ikke noe jeg sier bare fordi jeg har lyst til og vinne, selfølgelig har jeg lyst til og vinne men dette jeg sier her er sant! Jeg lyver ikke om noe som har med JUSTIN DREW BIEBER og gjøre! Jeg kjenner jeg blir kokvarm når jeg sitter og skriver dette!❤ Number #1 fan💖✌

Heltho2@live.no

27.07.2013 @ 22:47
Postat av: Marte_belieber<3

OMG! Har gledet meg til å lukte den parfymen så lenge nå, har både someday og girlfriend og bruker de hver eneste dag<3<3!!!

Marteoterholm@gmail.com ❤❤❤❤❤❤❤

27.07.2013 @ 22:56
Postat av: Malin

Jeg gleder meg så utrolig mye til å lukte på "the key" har allerede someday og har bare enda mer lyst på the key<3 håper virkelig jeg vinner den<3 hadde betydd MYE, har aldrig vunnet NOE før... <3

Epost: gunnms98@gmail.com

27.07.2013 @ 23:09
Postat av: Elise

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på the key! Jeg har både someday og girlfriend, og jeg elsker bege to!!

elise_angel_98@hotmail.com

27.07.2013 @ 23:16
Postat av: Julie

åååh,gleder meg helt sykt til den kommer ut!!! Jeg elsker someday og girlfriend,og er kjempe spent på hvordan the key lukter!

@julieannasofia@hotmail.com

27.07.2013 @ 23:38
Postat av: Emma

Jeg gleder meg noe sykt til den kommer ut i butikkene her i Norge. Skal definitivt kjøpe den. Jeg vet den lukter godt for en venn av meg har kjøpt den fra utlandet og jeg har luktet den. Den lukter himmelsk. Gleder meg til jeg har den i mine egene hender, enten om jeg vinner den her eller kjøper den i butikken 😃

27.07.2013 @ 23:41
Postat av: Camilla

Jeg gleder meg sykt til the key kommer ut i Norge! Jeg føler liksom at for hver parfyme/bok/sang/album Justin gir ut at jeg blir mye mer 'close' til han.. Og han har virkelig peiling på dette her med lukter og jenter! Gutten vår er så talentfull! 😍😘 can't wait! Og lykke til alle sammen! (Håper bare at de som allerede har parfymen ikke melder seg på konkurransen.. Sjansen blir større for de som ikke har parfymen viss dere ikke gjør det) GO GO THE KEY! 🔑 " camilla_1997@live.no

27.07.2013 @ 23:41
Postat av: Johanna Kristin Wold <3

Ååå, denne har jeg lyst på! Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg.. Har ventet så lenge. <3 Jeg har hørt veldig mye om hvordan den lukter, så jeg er skikkelig spent! Jeg har både girlfriend og begge somedayene, men denne føler jeg er spesiell. Den er på en måte "et skritt videre". Denne parfymen kommer til å bety mye for meg når jeg en gang kjøper den, pga. believetour. Jeg orker seriøst ikke å vente lenger på den! Jeg har så syykt lyst til å bare få lukte den... Det er så typisk meg å være den siste som kjøper alle sånne ting! Jeg skal ikke til utlandet den nærmeste tiden, så hvis ikke jeg vinner denne prøveparfymen, må jeg vente til den kommer til Norge. ...Det er så vanskelig å vente på noe fra Justin, og samtidig vite at det er lenge til du får det! litt som med heartbreaker.. SOOON.. åhh! Jeg vil ha den nå :( Hvis det er nok, skal de nærmeste beliebervennene mine få prøve, uten tvil <3 Dere aner ikke hvor mye det hadde betydd for meg å få prøve den! Har aldri vunnet noe før, så dette hadde vært gøy å vinne..

Verdens beste blogg! Kjempehyggelig at dere skal dele ut 10 stk :) På forhånd, takk! Uansett <3

Johanna.wold@hotmail.com

Johanna.wold@hotmail.com

Johanna.wold@hotmail.com

Johanna.wold@hotmail.com

Johanna.wold@hotmail.com

Johanna.wold@hotmail.com

27.07.2013 @ 23:43
Postat av: Cecilie

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på the key! Jeg tror det kommer til å bli en spennende god lukt som topper både someday og girlfriend! Har selv someday og er utrolig fornøyd, men girlfriend var litt skuffende etter min mening. Så håper the key kommer ut som den nye god lukten! Det blir både spennende og super kult at han skal komme med denne parfymene at jeg ikke klarer å vente æææ, den kommer til å lukte såå godt !! Med en hang jeg hørte dey skulle komme en ny parfyme var jeg så spent og kunne ikke vente!! Og nå har den virkelig kommet!! Jeg vil gjerne vinne denne konkurransen for å få prøvd the key og vite hvordan den er, men mest på grunn av at da skal jeg overbevise mama om at den kommer jeg til å bruke mye!!

Cecilievw@gmail.com

27.07.2013 @ 23:46
Postat av: emma

jeg gleder meg så mye så jeg ikke har ord! jeg liker alle andre parfymene justin har og da lukter den sikkert supergodt

27.07.2013 @ 23:53
Postat av: Celinne

Å fortelle hvor mye jeg gleder meg til å lukte på parfymen...? Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg! Og lese alle anmeldelser om duften, gjør meg bare galere!!! Klarer ikke å vente :D

27.07.2013 @ 23:58
Postat av: Annika

Wow! Den lukter nok himmelsk! Gleder meg veldig mye! Jeg har veldig lyst på en prøveeksemplar, fordi jeg egentlig ikke får lov å kjøpe flere parfymer... mamma synes det er nok med 3 av Justin sine parfymer :(

28.07.2013 @ 00:00
URL: http://anniblogg.blogg.no
Postat av: Ida H

Så fantastisk å kunne gjøre noe slikt! Jeg merker at jeg gleder meg som ett lite barn til å kunne gå i butikkene og lukte på The Key. Har så utrolig lyst til å kjøpe en stor en, for jeg tror virkelig den lukter godt! Kanskje man føler seg litt bedre når man sprayer seg med Justins produkt! Ahh, nei, jeg kan nesten ikke vente! :D

28.07.2013 @ 00:01
Postat av: Lisaakl.blogg.no

Jeg gleder meg til parfymen kommer ut. Har ikke luktet på den ,så det blir spennende.

28.07.2013 @ 00:05
URL: http://lisaakl.blogg.no
Postat av: Mia Jørgensen

Jeg gleder meg SUPER mye til parfymen kommer ut!!!!! Å få sjansen til å lukte på den før den tid, hadde vært fantastisk <3 Både someday og girlfriend lukter helt utrolig!!;* De lukter helt vidunderlig friskt! Å jeg lurer super mye på hva The Key kommer til å lukte!! Jeg har både girlfriend og someday:) å jeg skal selvfølgelig kjøpe the key når den kommer til Norge!! Alt for å støtte Justin <3

28.07.2013 @ 00:08
Postat av: Ylva

Gleder meg så utrolig mye, klarer nesten ikke og vente. Den 15 august kommer jeg til og stå i kø utafor kicks for og få den. De andre parfymer har jeg bestilt på nettet med en gang de kom ut og nå kunne jeg ikke så da kommer jeg til og kjøpe den med en gang den kommer ut. Både girlfriend og somday lukter himmelsk så jeg gleder meg syyyyykt til og lukte på the key. Den unner nok til og lukte enten like godt eller bedre enn somday og girlfriend. Når jeg fant ut at han skulle komme med en ny parfyme så satt jeg og prøvde og finne ut av hva den het, når den kom ut og hvor man kunne kjøpe den. Gleder meg så

Utrolig mye❤

Ylva2808@hotmail.no

28.07.2013 @ 00:09
Postat av: Sunniva

Gleder meg så uutrolig mye til The Key kommer ut og kan ikke vente med å få lukte på den! Håper selvfølgelig på å vinne, men typisk min uflaks skjer nok ikke det, haha. Men uansett kommer jeg nok til å kjøpe den. De nyhetene bør være bra altså, for nå er jeg såå lei av å vente!!

sunniva.s.s@hotmail.com

28.07.2013 @ 00:09
Postat av: Sofie

Jeg gleder meg såååååå mye!!!! Jeg kan nesten ikke vente!!! Jeg elsker Justin og alle parfymene hans! Jeg gleder meg masse til å bare få holde flasken! ❤Jeg kommer sikkert ikke til å vinne men NEVER SAY NEVER ❤

28.07.2013 @ 00:11
Postat av: Vilde Breivik

såklart jeg gleder meg til å lukte på parfymen! Gjør ikke alle beliebers det? Det er jo en "drøm" å få lukte før alle andre, det hadde hvert såå gøy :)

28.07.2013 @ 00:22
Postat av: Marte

Mail: marte-f@hotmail.no

Gleder meg sykt til jeg får lukta på den å kjøpt den jeg har gleda meg helt siden vi så det første bilde av den å jeg er bare helt gira for å lukte på den!! Gleder meg så så mye

28.07.2013 @ 00:32
Postat av: Amelia

Hei :) Jeg har akkurat vært på ferie rundt i verden siden det er sommerferie. Når jeg landet på Gardermoen spurte jeg om de hadde the key. Som svar fikk jeg: "neeei, vi venter på den". Viss du har hatt en følelse av at du vil slå ned personen som stod foran deg, så hadde jeg den nå... Jeg har hatt someday, men i følge mamma hadde den "slått seg i sollys" ikke spør meg hvorfor. Så nå går jeg å river meg selv i håret for jeg trenger en ny parfyme pronto! Jeg hadde vært såååå takknemlig for det. -Amelia

28.07.2013 @ 00:39
URL: http://amelismus.blogg.no
Postat av: Christine

E-post: ch-soenvisen@hotmail.com

Jeg gleder meg som en liten unge, har gledet meg helt siden jeg fikk vite det. Jeg har egentlig bare Someday hjemme og ikke Girlfriend. Jeg syns at parfymene er så dyre så jeg har ikke kjøpt de ennå. Jeg har bare ikke penger til det :( Someday fikk jeg i gave så den kjøpte jeg ikke. Jeg skal på ferie snart og jeg skal se etter The Key da men tror det er liten sjangs for at de har den der. På en skala fra 1 til 10 så vil jeg si, 12. Jeg har fulgt med absolutt HELE tiden for å se om det er kommet ut noe nytt om The Key. Jeg er så sjalu at jeg har grått over at noen kanskje har alle parfymene hans mens jeg har én. Og at folk allerede har fått The Key hjemme hos seg. Jeg vet at dette er en lang kommentar men jeg sier virkelig det jeg føler. Jeg er sjalu og lei meg for at jeg ikke kan kjøpe alle parfymene osv. Så det hadde betydd så mye om jeg vant. Men hvis ikke får jeg bare vente til den kommer ut, selv om det ikke er noen Kicks butikk hjemme der jeg bor :( jaja håper på det beste uansett :/

28.07.2013 @ 00:48
Postat av: Caroline :)

Gleder meg helt sykt til den kommer ut! Kan virkelig ikke vente. :D

Carolinelovejustin@hotmail.no

28.07.2013 @ 01:04
URL: http://www.cape.blogg.no
Postat av: HELENA SIMONSEN

Helenasimonsenbiebr@hotmail.com

28.07.2013 @ 01:19
Postat av: Victoria

Det er ubeskrivelig og si hvor mye jeg har gleda meg til The Key. Når det var nedtelling av The key husker jeg at jeg satt på pcen i 7 timer når det var nedtelling. Fordi jeg var så spent på hva som skjedde, og jeg ville ikke miste et sekund av det i tilfelle det skjedde noe i mens det tellte ned. Men når nedtellinga var ferdig var jeg på twitter og klarte og glemme helt tida på den nedtellinga :( før jeg gikk på twitter var det 30 minutter til nedtellinga var ferdig så jeg tenkte at jeg kunne gå på twitter og se om Justin hadde skrevet noe nytt og det hadde han og da retweeta jeg og alt og var i min egen verden på twitter. Men plutselig kommer jeg på at jeg hadde glemt nedtellinga og når jeg skulle gå til nedtellinga var den ferdig for et minutt siden da jeg så på klokka. Jeg trykka raskt inn på The key nett siden og da klikka så klart pcen min og da ble jeg sikkelig irritert og lei meg og satt og begynnte og grine siden jeg ikke så når de tellte ned fra 10 minutter og ned over og jeg husker at jeg var sikkelig skuffa over meg selv og var deppa resten av dagen og tilslutt fant jeg ut at man kunne kjøpe parfymen på nett etter nedtellinga men mamma sa at jeg heler kunne ta og kjøpe den når den kom til Norge fordi da var det billigere så nå har jeg venta i en evighet siden nedtellinga og håpet at det snart kommer en dato som den kommer ut på og det fikk jeg vite akkuratt at den kom på kick og nå er jeg over lykkelig takket være dere på Jdbnorway tussen takk :) Og det ble bare bedre da jeg fant ut at jeg kunne lukte på den og prøve parfymen i konkurransen så det er grunnen min over hvor mye jeg har gleda meg til The Key parfymen :)

GMAIL: vaep2000@gmail.com

28.07.2013 @ 01:25
Postat av: margartea bieber

jeg gleder meg helt synsykt til den kommer ut!!jeg har både girlfriend og someday, så det blir helt fantastisk å få lukte på den nye duften, som helt sikkert lukter himmelsk! når den kommer ut skal jeg kjøpe den med en gang!!! blir så glad av å tenke på at den kommer ut snart! jeg synes også at The Key er et fantastisk navn på en parfyme. jeg forestiller meg at The Key lukter litt mer voksent og sexy. jeg er kjempe glad for at dere har en konkurranse der noen heldige lesere får prøve The Key før mange andre! dere gjør en kjempe bra jobb! jeg er såå takknemlig for at dere har JDBnorway!!!

så dette er grunne til hvor mye jeg har gleda meg til The Key!

28.07.2013 @ 01:43
Postat av: Marie

gleder meg så masse til parfymen kommer. jeg passer ikke til de andre parfymene hans fordi jeg passer ikke så godt med søte parfymer, men jeg har kjøpt de uansett for og støtte justin. håper denne parfymen faktisk er noe jeg kan bruke <3 <3 GLEDER MEG!!

28.07.2013 @ 01:43
Postat av: Lene

Jeg gleder meg utrolig mye! Elsker parfymene han sine!

Lene_097@hotmail.com :)

28.07.2013 @ 01:52
Postat av:

Gleder meg utrolig! Har de andre perfymene og elsker de!

Nina.mannes@hotmail.com

28.07.2013 @ 02:11
Postat av: Sanne

Jeg gleder meg utrolig masse fordi jeg elsker både someday og girlfriend og er spent på hvordan denne er i forhold! Har hørt fra mange at den er himmelsk, så gleder meg til å få min egen!!

Sanne.karlsen@hotmail.com

28.07.2013 @ 02:14
Postat av: Jenny

wæææ, gleder meg sånn!!!

28.07.2013 @ 02:17
Postat av: Victoriaa1

jeg gleder meg sikkelig mye til the key kommer ut for som du sier i innlegget så er det nøkkelen til å tro på seg selv og jeg er blitt innspirert av bare boksen til the key så jeg hadde blitt kjempe glad om jeg vant den å det hadde fått meg til å tro mer på meg selv

viceid00@live.no

28.07.2013 @ 04:29
URL: http://victoriaa1.blogg.no/
Postat av: sara rekabi

Jeg har gledet meg utrolig lenge til parfymen kommer ut, og nå kan jeg ikke vente til den lanseres 15.august, jeg kommer antagelig til å være den første på kassa i kicks! Også har jeg gledet meg fordi jeg vet at The Key ikke er som Someday & Girlfriend, men en spesiell duft. Har hørt fra mange jeg kjenner som har vært i utlandet å kjøpt den at den lukter perfekt! Itillegg til at selveste navnet "The Key" betyr mye for en belieber som meg ettersom den representerer uglen med nøkkelen justin har tattovert, noe som skal bety "tro". kan nesten ikke vente til å lukte den!!!

zahrae-99@hotmail.com

28.07.2013 @ 06:04
Postat av: Juliane

såklart, gleder meg som en liten unge på julaften! hvem gjør vel ikke det?!

julianehaugan@gmail.com

28.07.2013 @ 08:29
Postat av: Caroline

Ååååååå!!!!! Jeg gleder meg så utrolig masse til den kommer!!! Har girlfriend og Someday, men hvis jeg ikke vinner skal jeg være den første inn på nærmeste Kicks :) jeg vil då veeeeldig være en av de som vinner!!!! For å være ærlig så har ikke jeg være belieber siden det hele startet, jeg var faktisk hater, men alt er forandret nå!!

Caroli_ive@hotmail.com :)

28.07.2013 @ 08:38
Postat av: Iqra

Jeg gleder meg utrolig mye ,jeg vet at det er veldig liten sjangse til at akkurat jeg er en av de ti men believe

Iqra2000@live.no

28.07.2013 @ 09:23
Postat av: Frida

Jeg gleder meg utrolig mye til The Key kommer ut i Norge! Jeg kan rett og slett ikke vente lengre! Kan ikke vente til å ha den i min egen parfymesamiling! Som dere sier, at det er noe helt annet denne gangen, noe utenom Someday og Girlfriend, og det gjør meg ekstra spent! Den 15 august står nok jeg mest sannsynlig i kassen på kicks med The Key liggende på disken og venter på at den blir min! Can't wait!

fridaka-99@hotmail.com

28.07.2013 @ 09:29
Postat av: Nora

Jeg gleder med UTROLIG mye til parfymen kommer og jeg har kjempelyst på den! Den virker utrolig bra, selfølgelig den er jo fra Justin.. :) Jeg må ha den parfymen! Så hvis jeg ikke vinner skal jeg bruke de siste pengene jeg har på kortet på den uansett! Veldig snilt av dere å gi 10 stykker til leserne, elsker bloggen <3

wigwam.123@hotmail.com

28.07.2013 @ 09:42
Postat av: Tilla

jeg gleder meg kjempe mye til parfymen kommer ut!(kan nesten ikke vente lenger) Den lukter sikker veldig godt akkurat som de andre parfymene til Justin gjør<3 elsker bloggen deres<3

tilla.marie@hotmail.com

28.07.2013 @ 10:24
Postat av: SANDRA

gleder meg så sykt til parfymen! someday og girlfriend er jo helt ubeskrivelige, så da må jo THE KEY også være det!!

28.07.2013 @ 10:54
Postat av: Kristine love bieber

Hei jeg har vert beliber siden 2009 jeg elsker han det vil vere en drøm og vinne jeg gleder meg så mye elsker utsene og jeg kan ikke vente til den kommer ut ææææ jeg må ha den ps elsker bloggen leser deg hver dag flere ganger hilsen Kristine :)❤❤❤❤justin bieber❤❤❤❤💋💋💕💕💘💖😚😘😍

28.07.2013 @ 12:03
Postat av: Henriette

GLEDER MEG SÅ SYKT! Skal ha den uansett men hvem vil vel ikke ha en prøve parfyme?

HenrietteS98@hotmail.com

28.07.2013 @ 12:19
Postat av: silje

jeg gleder meg så mye vett ikke hva jeg skal gjøre og klarer ikke skrive hvor fantastisk mye jeg gleder meg til å lukte og ta på den! Har someday, girlfriend og someday summer edition og jeg elsker dem! Og the key høres bare fantastisk ut, og jeg elsker designe på den. Klarer ikke vente til å lukte på den og støtte justin med å kjøpe den! Det hjelper mye på at vi har ventet så lenge på heartbreaker! Klare virkelig ikke vente, håper jeg får tak i den med engang den kommer ut <3

Siljesvan@hotmail.com

28.07.2013 @ 12:27
Postat av: Julie Wilhelmsen

Ååh, er veldig spent på lukten og gleder meg til å kjenne på den :-D

juliewilhelmsen@live.com

28.07.2013 @ 12:32
Postat av: Sarah

Gleder meg helt sykt til parfymen kommer ut og er veldig spendt på hvordan den lukter, den ser litt anderledes ut enn de andre så kan ikke vente med å lukte på den

pham_hest@hotmail.com

28.07.2013 @ 12:33
Postat av: ABeliebersDream

Åh.. jeg gleder meg kjempemasse til den kommer ut. Kan nesten ikke vente. Har letet etter den i Spania (hvor jeg er nå) men det ser ikke ut som de har den :(

Gleder meg til den kommer til Norge :)

siri@lf-nett.no

28.07.2013 @ 12:42
URL: http://ABeliebersDream.blogg.no/
Postat av: Cathrine Bieber

Åååååå jeg gleder meg MASSE kan nesten ikke vente!!! Jeg bruker someday og girlfriend annenhver dag og jeg gleder meg til å få en ny parfyme å bruke!(someday og girlfriend lukter fortsatt SUPER bra!)

ccaspari@gmail.com

28.07.2013 @ 12:54
Postat av: Ronja Wangen Larsen

Den andre kommentaren skjedde det noe med så jeg lager en ny:

Jeg gleder meg så utrolig mye til parfymen kommer ut (klarer nesten ikke vente) Jeg har både someday og girlfriend, men jeg er veldig redd for at jeg ikke skal få tak i den.. for jeg har virkelig lyst på den.. Så jeg håper jeg kanskje er én av ti vinnere som får luktet på The Key!

28.07.2013 @ 13:04
Postat av: karin vallestad økland

Jeg gleder meg så sykt til parfymen kommer ut, klarer nesten ikke å vente til jeg får lukte på den. Jeg har de to andre parfymene hans så da er det jo bare THE KEY som mangler. Håper jeg blir en av de ti.

28.07.2013 @ 13:13
Postat av: Fatma

Jeg vil først og frem si Tusen takk for at dere lager en sånn konkuranse til oss.<3 Og gleder meg helt sjukt mye til å lukte på The Key!! Jeg har både Girlfriend og Someday, begge lukter helt himmelsk! Når du da sier at den lukter annerledes og litt mer voksen enn de andre blir jeg skikkelig nysgjerrig på hvordan den lukter. Den ser også veldig moderne og fin ut :) Jeg har kanskje ikke mye flaks når det gjelder konkurranser, men det er verdt å prøve. NEVER SAY NEVER!! Tusen takk for at dere lager enn konkurranse sånn at vi også får muligheten til å lukte på The Key før den kommer ut:)

Fatma-edda@hotmail.com

28.07.2013 @ 13:18
Postat av: Hedda er meg

Jeg gleder meg sykt til den kommer ut. Har Someday & Girlfriend fra før og de lukter kjempe godt. Håper The Key lukter like godt. Gleder meg kjempe til den kommer ut. Håper jeg får tak i den<3 vil så gjerne lukte på den med en gang<3<3 Håper jeg vinner

28.07.2013 @ 13:19
Postat av: Julia

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg til å lukte på "the key". Jeg ble belieber i slutten av april men har fått kjøpt alle 3 utgavene av someday siden da, og planen var jo så å kjøpe girlfriend men pengene forsvant visst (hehe ops)... Så jeg holder på å drepe meg selv fordi jeg verken får lov til å kjøpe "the key" eller har råd til den... Så da skjønner dere sikkert hvor mye denne konkurransen betyr for meg! :( <3

Mailen min er juliaes.blogg@gmail.com ^^

28.07.2013 @ 13:55
URL: http://juliaes.blogg.no
Postat av: Kaja Eidshaug Pedersen

Jeg gleder meg sykt MYE, til å lukte på THE KEY<3 Klarer nesten ikke vente til den kommer ut<3 Håper jeg vinner<3

G-vinds@online.no

28.07.2013 @ 13:56
Postat av: Anne

Jeg gleder meg helt sykt! Alle som allerede hr fått den snakker om den, hvor god den er og jeg klarer nesten ikke vente til den kommer til Norge!

28.07.2013 @ 14:13
Postat av: Anne

Jeg gleder meg helt sinnsykt til den kommer ut!Er såå så spent på hva den lukter! WWII, Girlfriend og Someday lukter helt nydelig, da må jo bare 'The Key' toppe KAKA!!

Email: annemariest@hotmail.com

28.07.2013 @ 14:56
Postat av: Anne

Jeg gleder meg helt sinnsykt til den kommer ut!Er såå så spent på hva den lukter! WWII, Girlfriend og Someday lukter helt nydelig, da må jo bare 'The Key' toppe KAKA!!Og når han bruker så lang tid på og lage noe så fantastisk til oss, må jo vi gi noe tilbake ved og kjøpe den, håper tiden går fort mot 15.August nå!

Email: annemariest@hotmail.com

28.07.2013 @ 14:58
Postat av: Emma

Jeg gleder meg sykt! Men jeg er alltid blakk så jeg har ALDRI penger nok til ´The Key´! Jeg er bare heldig jeg fikk Someday:D Har ikke Girlfriend men vil veldig gjerne lukte på ´The Key´! Jeg vedder på at den lukter FANTASTISK!

Email: emmasidar.onen@gmail.com

28.07.2013 @ 15:10
Postat av: Maria Opland

jeg gleder meg ubeskrivelig mye til aa faa lukte paa den nye parfymen til Justin! Jeg er 100 prtosent sikke paa at den lukte kjempe godt!

maria-opl@hotmail.com

28.07.2013 @ 15:44
Postat av: Ingunn

Gleder meg så mye at jeg holder på å dø! Er så spent! <33 og så lukter de andre også så godt at denne må også lukte kjempegodt!! Og når du sier at den lukter kjempegodt så blir jeg helt gal etter å få lukte på den!!!!! !!! :):)

Mail: ingunn.furuberg@hotmail.com

28.07.2013 @ 15:47
Postat av: Emilie

Gleder meg så SINNSYKT! Jeg SKAL ha tak i den parfyme uansett hva jeg må gjøre! Fikk aldri tak i girlfriend, så denne SKAL bli min! Kan ikke vente! Er så spent på lukten, den høres hvertfall utrolig god ut, så håper den står til forventningene! Noe den helt sikkert gjør uansett!!

emiliefjellestad@hotmail.com

28.07.2013 @ 15:50
Postat av: Angelica<3

Jeg har gledet meg utrolig lenge til parfymen kommer ut, og klarer nesten ikke og vente! Jeg har både somday og girlfriden og har hatt de flere ganger, og jeg synes de er magiske! Ikke bare fordi det er Justin sine parfymer men fordi de er virkelig nydelige! Det hadde vært en drøm og få vinne dette! Men som Justin sier BELIEVE og Never SAY NEVER ;) Vil også bare si gratulere til de som vinner:) Blir glad på deres vegne uansett :) Men får håpe jeg blir en av de heldige:)

Gmail: angelicatrp@gmail.com :)

28.07.2013 @ 16:26
Postat av: Angelica<3

girlfriend** beklager :)

28.07.2013 @ 16:27
Postat av: Angelica<3

Jeg har gledet meg utrolig lenge til parfymen kommer ut, og klarer nesten ikke og vente! Jeg har både someday og girlfriend og har hatt de flere ganger, og jeg synes de er magiske! Ikke bare fordi det er Justins parfymer men fordi de er virkelig nydelige! Det hadde vært en drøm og få vinne dette! Men som Justin sier BELIEVE og NEVER SAY NEVER ;) Vil også bare si gratulere til de som vinner:) Blir glad på deres vegne uansett :) Men får håpe jeg blir en av de heldige:)

GMAIL: angelicatrp@gmail.com

- Beklager at jeg skriver to ganger, men måtte rette opp i noen feil!

28.07.2013 @ 16:30
Postat av: :)

Jeg gleder meg sånn til den kommer i butikkene, men det hadde vært helt utrolig om jeg hadde fått luktet på den før alle andre!

28.07.2013 @ 16:31
Postat av: Anine

Jeg gleder meg helt syyyykt mye til den kommer til butikken!! Har både someday og girlfriend, og The Key ville gjort samlingen komplett.

Mail; anine2011@hotmail.com

Telefon; 912 44 514

28.07.2013 @ 16:55
Postat av: Rakel

GLEDER MEG SINNSYYYYKT til den kommer ut! Hadde vært dritkult å være en av de første norske beliebersene som får lukte på den :D

rakel-eriksen@getmail.no

28.07.2013 @ 16:56
URL: http://rakeeel.blogg.no
Postat av: melek

jeg gleder meg veldig mye! og jeg kunne være utrolig glad om jeg er en av de første som får lukte det! <3

Melek974@live.com

28.07.2013 @ 17:41
Postat av:

Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på den, klarer ikke vente til den kommer i butikkene! bare så synd at byen jeg bor i er så mye tregere enn de andre, så spørs om det er lenge til den kommer. Vet ikke hva jeg kommer til å gjøre om jeg vinner her! Kommer til å bli så utroooolig glad!

Saramooen@hotmail.com

28.07.2013 @ 17:53
Postat av: Julianne

OMG! Det er ikke ord på hvor mye eg gleder meg!! Hadde blitt utroligt glad vist eg hadde vunnet♥

28.07.2013 @ 18:20
Postat av: Vilde

Gleder meg veeeldig til the Key kommer ut! Satser på at den lukter like godt som alle skal ha det til, det hadde vært fantastisk :-)

28.07.2013 @ 18:32
Postat av: Marte

OMB! Eg gledar meg ekstremt mykje! Det går ikkje an å beskriva kor mykje! <3

martebahlsen@hotmail.com

28.07.2013 @ 18:36
Postat av: Aymen

Jeg kan ikke vente til jeg får lukte på parfymen! Når jeg fikk vite at Justin skulle komme med en ny lukt var jeg i ekstase. Ahh, er så spent, og vis jeg vinner kommer jeg til å bli Norges heldigste jente! Twitter: Aymen_khalid

Instagram: Aymenkhalid

28.07.2013 @ 18:47
Postat av: Martine

Gleder meg helt sinnssykt mye! Tror den kommer til å lukte himmelsk!!

28.07.2013 @ 19:56
URL: http://martymedie.blogg.no
Postat av: Siri

omg gleder meg, har alle de andre parfymene så gleder meg noe sykt!!

siri.elisabeth@hotmail.com

28.07.2013 @ 20:31
Postat av: Sunniva Gavois

Gleder meg sånn til den nye parfymen hans kommer ut! Har someday, someday summer edition og girlfriend og gleder meg allerede til å lukte på den fantastiske duften av The Key! Denne parfymen lever nok opp til alle sine fantastiske forventninger. Håper så mye på at jeg er en av de heldige som får lukte den!

28.07.2013 @ 20:33
Postat av: Miriam Petterson

miriama@live.no

28.07.2013 @ 20:54
Postat av: Vilde

Jeg pleier vanligvis ikke og bli med i sånne forskjellige konkurranser på blogger osv. Men hva gjøre man vell ikke for og få lukte på parfymen før?! Jeg har hørt at parfymen lukter ti ganger bredere enn "Someday" og "Girlfriend" så jeg kan ikke vente til og lukte "The Key" ! så er jeg jo selvfølgelig ikke hjemme når parfymen kommer ut, og den selges ikke dit jeg skal-.-

-Vilde

28.07.2013 @ 21:52
Postat av:

Gleder meg helt sinnsykt. Jeg digger alle parfymene hans! Denne vet jeg kommer til å bli spesiell. Jeg klarer nesten ikke å vente med å lukte på den!<3

Email- jdbkidrauhl1994@hotmail.com

28.07.2013 @ 22:47
Postat av: Makafi

Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på parfymen! Det kommer til å være som eid og bursdag samtidig. Desverre har jeg som regel veldig uflaks og vinner aldri noe(så regner ikke med å vinne prøvepakken heller, hehe), og vi har heller ikke kicks her jeg bor, SÅ JEG HÅPER JEG KUNNE FÅTT MULIGHET TIL Å LUKTE PÅ THE KEY, FØR ALLE ANDRE. Da hadde jeg blitt sinnsykt glad! Never say never!! I Believe!!

28.07.2013 @ 22:56
Postat av: Laila

ÆÆÆÆÆ, gleder meg så mye til å lukte på "The key" Hadde vært så stort får meg å vinne den, i og med at jeg har en llillesøster som også¨ønsker dette noe veldig stort. Håper jeg vinner! Never Say Never! E-post: l.a.i.l.a16@hotmail.no (det må være punktum mellom hver bokstav:)

28.07.2013 @ 23:24
Postat av: Lene

Leneanti@hotmail.com

Jeg gleder meg kjempe kjempe kjempe mye! Håper jeg vinner og får gå rundt å lukte som The Key før alle andre.

28.07.2013 @ 23:30
Postat av: Belieber!<3<3

Jeg har gledet meg så lenge til å få lukte på The key! Jeg har både Someday og Girlfriend og er glad i begge, men jeg tror The key kommer til å bli min favoritt! Jeg kommer uansett til å kjøpe parfymen når den kommmer ut, men hadde vert så kult å lukte på den FØR den kommer ut i Norge!

Mail: aron.grue@gmail.com :) Håper jeg vinner men tror ikke det.... Never say never:)

28.07.2013 @ 23:37
Postat av: marthe :)

gleder meg sååå mye at hver gang jeg ser en nøkkel, begynner jeg automatisk å smile siden jeg tenker på the key og justin :)

28.07.2013 @ 23:49
Postat av: Michelle

Jeg har gledet og gleder meg masse til "The Key" slippes i Norge. Gleder meg sykt til å lukte hvordan den lukter, på beskrivelsen hørtes den jo kjempe god ut! Så nå er det bare å vente også løp og kjøp den 15 august;)

ingvaldsen.michelle@gmail.com

29.07.2013 @ 01:08
Postat av: Kinhel

Jeg gleder meg noe sykt! Og bare tanken på at dette er en parfyme som er litt mere for seg selv enn de andre, gjør meg bare enda mere spent!

Kine98@live.no

29.07.2013 @ 03:44
URL: http://Kinhel.blogg.no
Postat av: Kristin

Jeg gleder meg bare helt vilt til den kommer til Norge! Viss den lukter bedre en Someday og Girlfriend må den jo være fantastisk! Kansje det er derfor Justin har latt oss vente så lenge?

Kristinworld@gmail.com

29.07.2013 @ 10:20
Postat av: Ragna

Justin har blitt eldre nå, og parfymen kommer nok til å lukte mer "voksent". Dette gleder jeg meg vilt til. DET KOMMER TIL Å BLI HELT SYKT!

15. august blir det nok en tur til kicks, kun for å lukte på den. er jo helt blakk, så det blir å spraye seg inn med The Key!

ragna.larssen@outlook.com

29.07.2013 @ 13:29
Postat av: Celin

Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å lukte på parfymen!!

Jeg gleder meg så utrolig mye til at den kommer ut, for jeg elsker både someday og girlfriend!

Klarer nesten ikke vente på å se hvem de heldige vinnerne blir.

29.07.2013 @ 14:01
Postat av: mariam

jeg klarer ikke sette ord for hvor mye jeg faktisk gleder meg til den kommer ut.

jeg har både someday og girlfriend og ser fram til å kjøpe the key også.

jeg gleder meg utrolig mye til dere lanserer vinnerne.

ps: jeg elsker bloggen deres <3

29.07.2013 @ 14:53
Postat av: Belieber

Jeg klarer ikke o beskrive om hvor mye jeg gleder meg til parfymen The Key kommer ut jeg har selv Someday og Girlfriend parfymen, Som sagt so gleder jeg meg utrolig mye til The Key kommer ut!!

29.07.2013 @ 15:58
Postat av: Amalie

Åhh! Jeg gleder meg såå mye til å lukte på The Key!

Nå som jeg har lest beskrivelsene av duften klarer jeg ikke å vente med å lukte! (amalie@seierstad.com)

29.07.2013 @ 16:03
Postat av: Ingeborg

Jeg gleder meg kjempe masse! Pakningen og utseende på flasken er jo fantastisk, så da må jo lukten være like hvis ikke mer fantastisk! :D

(Mail står i e-post kollonen)

29.07.2013 @ 16:57
URL: http://mufash.blogg.no
Postat av: Melissa bieber!

Kan ikke vente! Gleder meg så sykt til å lukte på den! Håper den faller i smak <3

melissa_wika@live.no

29.07.2013 @ 17:58
Postat av: sadaf

JEG GLEDER MEG SYYKT MYE!!! JEG KAN IKKE VENTE, OG FLASKEN ER HELT FANTASTISK!

sadaf_sharifi@hotmail.com

29.07.2013 @ 18:11
Postat av: ♥

Utrolig spent på hvordan den lukter! Gleder meg noe sykt! ♥ Har de tre andre ♥♥

29.07.2013 @ 21:31
Postat av: Amanda

amanda.amalie@hotmail.com

ååh, som jeg gleder meg til den kommer ut! Skal kjøpe den med en gang

29.07.2013 @ 23:24
Postat av: Sarah

OMB!! jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til at parfymen kommer ut i butikken! jeg elsker someday og girlfriend, så når jeg får høre at the key lukter bedre enn dem så blir jeg bare mer og mer gira!!

sar.lo@hotmail.com eller

aar.lo98@gmail.com

30.07.2013 @ 00:47
Postat av: Ingelin Heen Veum

Gleder meg utrolig mye til den kommer ut! Har Someday og Girlfriend, så The Key er den jeg mangler i "samlingen" min, hihi<3

ingelin_heen@hotmail.com

30.07.2013 @ 09:39
Postat av: Kristine

Jeg gleder meg utrolig mye til å lukte på den. Etter det som er beskrevet her gleder jeg meg bare enda mer! Er sykt spent! :D

Sine99@live.no

30.07.2013 @ 13:18
Postat av: ac

Gleder meg fordi det er Justin`s! <33

ann_christin_@hotmail.com

30.07.2013 @ 16:35
Postat av: Katja

Har gledet meg til å lukte på denne parfymen kjempelenge! Helt siden justin avslørte at det var en parfyme som skulle komme, har jeg ventet som en liten unge for å kunne få meg en av de kule parfymene. Digger bare hele designet :)

Katja-97@hotmail.com

30.07.2013 @ 18:32
Postat av: Marie

Gleder meg helt sykt! Både Someday og Girlfriend lukter jo helt himmelsk! Designet er jo kjempe kult, så håper virkelig den lukter godt <3

mabakk3@live.no

30.07.2013 @ 20:09
Postat av: Ann-Helen

Har de to andre så venter bare på denne så har jeg 'hele samlingen'.. så langt:) Tror ikke ord kan beskrive hvor mye jeg gleder meg hvis det er noe nytt med Justin, og spesielt parfymene hans! Designet er kult, og den lukter sikkert heeelt fantastisk godt som de to andre gjør:)<3

annhelenf@hotmail.no

30.07.2013 @ 21:58
Postat av: hilvi

Jeg gleder meg sånn til å lukte den, jeg gleder meg til at som har med Justin å gjøre, bare tanken på at han har vært med på å utvikle den er syk. Den lukter sikkert helt fantastisk!

31.07.2013 @ 11:31
URL: http://hilvis.blogg.no
Postat av: David Carlson

Trenger du et lån? Hvis ja kontakt oss nå via e-post: calsonfinance@yahoo.com

15.08.2013 @ 03:29

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/43248938