Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
11.05.2013 / 14:58 / Konkuranse

Konkurranse - vinn CAOS bukse

Heisann dere!

 

Da vi var i Oslo under Norgesbesøket til Justin, var meg og Esin bak bloggen på photoshoot sammen med Justin sine dansere. Det vi ikke har fortalt enda, er hva denne photoshooten egentlig var til. Danserne til Justin som var tilstede under photoshooten var altså Carlena, Kaili, Claude, Justin og CJ. De sto modell for noen utrolig fete bukser kalt CAOS buksene, og under kan dere se en kollasj med noen få bilder fra photoshooten med buksene på!

 

Dette er ikke alle bildene som ble tatt under photoshooten, for hvis dere ønsker å se flere bilder så må dere følge @faophongcao på Instagram! OG apropos det. Vi kjører på med en Instagram konkurranse der du kan vinne et gavekort på 300 kroner & en av disse CAOS buksene, ikke verst? 2 vinnere, gavekortet er fra meg. - Det du må gjøre er å gå innpå facebook HER å velge ut den buksen du kunne tenkt deg å ha, så poster du bildet av modellen og buksen på din instagram og skriver ''Jeg vil vinne en CAOS bukse som danserne til Justin Bieber går med @faophongcao''. Deretter er dere automatisk med i trekningen! Husk å tagge Fao, for da har vi oversikt over hvem som er med.

 

Jeg vil forresten at dere sprer ordet om at disse CAOS buksene snart kommer ut. Det blir som de nye chachi momma - like fet!!

 

 

 

 

 

 Rano


Postat av:

hva er meninga med glidelåsen på ræva?

11.05.2013 @ 15:15
Postat av: Henriette

Ser ut som man kan velge om man vil ha den tight eller baggy med den glidelåsen:)Genialt!

11.05.2013 @ 15:22
Postat av: Maria

Men hva med oss som ikke har instagram?:(

12.05.2013 @ 10:58
Postat av: Therese

Hvor lenge er det igjen til dere skal trekke vinneren?

30.05.2013 @ 22:25

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42574951