hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
14.04.2013 / 19:31 / Justin til Norge - all info

Justin er IKKE i Norge

Hei alle sammen!

 

Katrine som skriver nå, tenkte jeg bare skulle blogge litt for dere nå som jeg faktisk har litt tid før jeg drar til Oslo i morgen. Skjønner mange er stresset og at mange tror Justin er i Oslo siden danserne og noen fra Crewet er der. Jeg skal prøve og få blogget for dere de neste 5 dagene også, hvertfall om kveldene og kanskje skrive litt om hvordan dagen til oss JDBnorway-bloggere har vært! De neste dagene kommer til og bli bra, og vi skal nok kose oss i Oslo alle sammen! Håper vi treffer mange av dere lesere:)

 

Men tilbake til innlegget. Justin lander TIRSDAG. Danserne til Justin kom idag til Oslo fordi de skal blandt annet ha Workshop for noen heldige dansere som ble tatt ut til å danse med dem. Rano og Esin skal også på photoshoot med danserne i morgen klokken 12.00 pga CAOS, noe som dere helt sikkert får høre mer om i morgen når de har vært på det. For dere som tror Justin er i Oslo, det er han ikke. Justin er trolig nok på en liten ''ferie'' før han lander på tirsdag og skal ha 3 konserter på rad her i Norge. 

 

For dere som fortsatt tror Justin er i Oslo, han er ikke det. Alt som står på facebook og twitter er ikke sant. Atomic har sagt at Justin kommer tirsdag, og det er det som er sant. 

 

DANSERNE TIL JUSTIN ER NÅ PÅ GRAND HOTELL FOR DERE SOM IKKE VET DET. 

 

Hadde ikke noe annet bilde på pc'en min akkurat nå. 

 

//Katrine


Postat av: Samaneh

Han er akkurat nå på vet til Oslo med buss.Man ser det på bildene han postet og Dan kanter sa at han var på bussen og skrev at det kom til og bli en lang busstur. So he is on his way!! :)

14.04.2013 @ 19:44
Postat av: elishadai

ja men en i klassen min så han kjøre forbi!!!!vet ikke hva jeg skal troo :I

14.04.2013 @ 20:09
Postat av: M

Her er det en feil - atomic har sagt at de har fått beskjed om at han kommer tirsdag av hans crew, MEN at han kan komme før.

14.04.2013 @ 20:41
Postat av: Amalie

Æææ, skal på workshopen! gleder meg så mye!!!

14.04.2013 @ 21:06
URL: http://avai.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/42304277