hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
12.04.2013 / 21:42 / Justin til Norge - all info

Det endelige Bieberkartet

Dette bildet fikk jeg tilsendt fra Atomic, som da viser det endelige Bieberkartet. En oversikt over hvor bieber-bussene stopper, shuttlebussene and so on. Dere som stopper ved Lysaker stasjon vil få veiledning til Telenor Arena hvis dere ikke er kjent igjennom områdene. Det skal altså ikke være vanskelig å finne fram hvis du ikke er kjent i området! Følg folkemengden og spør vaktene. 

 


Det blir en innslippingsområdet. Hvis dere ser der det står Inngang, så vil det være en billettsjekk der. Alle uten billetter kommer ikke inn til selve innslippingsområdet. Det er for å ikke skape unødvendige køer og slikt. Så ser dere der pilen går innover mot der det står en ''i''. Her vil Belieberne kunne sitte og slappe av, spesielt de som ankommer Telenor Arena tidlig. Dette vil være for å ikke skape køer og slikt. Her vil vi få informasjoner vi trenger å vite om konserten, og det blir steder hvor vi kan gå på do, kjøpe mat og drikke. Men det er kjempe lurt å drikke mye, og ikke minst spise før dere kommer! - Deretter vil det bli en kø til, og denne køen er før vi ankommer selve Telenor Arena. En slik kø som er på flyplasser når du skal igjennom sikkerhetskontrollen. Når dere får ankomme selve inngangene utenfor Telenor Arena vil ikke bli gitt beskjed om før den tid kommer og sikkerhetsvaktene mener tiden er inne, og derfor er det lurt med mat og væske så vi har energi nok til det. 

 

Ellers kan dere se oversikt over Lysaker stasjon, Bieber expressene og slike praktise ting. Husk at dere må benytte dere av kollektiv transport! Kle dere etter været. For i følge Yr.no så er det dette været vi kan forvente oss denne uken som kommer:Håper dere skjønte opplegget. Atomic gjør dette som sagt bare for deres egen sikkerhet. Dere må kunne tenke litt langt for å se ting fra flere synspunkter, og vite at de ikke vil det skal bli kaos som det var 30.mai. For i år så er vi tredobbelt så fler, og derfor krever det et større ansvar. Alle håper selvfølgelig vi kan oppføre oss, så da håper jeg vi kan gjøre det. Du kommer lengre da. Husk at DU kanskje klarer å oppføre deg på konserten, og at muligens ikke du trenger høy sikkerhet på konserten, men husk også det at det er mange yngre der ute som ikke klarer å ta vare på seg selv. Vi må skape et bra miljø mellom Beliebers og sikkerhetsvaktene.

 

Dere kan lese nyttige innlegg om Justin sitt Norges besøk i kategorien vår ''Justin til Norge - all info''

 

 

Rano


Postat av: Monica

ÅÅÅÅ herregud!!! Vet du at all around the world MUSIKKVIDEON er ute!! Og NORGE ER MED I DEN:) vet ikke hvor for men fangirler bare på grunn av det og at justin skal komme OM 4 FUCKINGS DAGER:)

12.04.2013 @ 22:17
Postat av:

så det vil si at vi ikke kan står i kø når vi har kommet gjennom inngangen klokken 10? da har det vel ikke noe å si om vi kommer senere? eller kommer vi likevel lengre frem i køen om vi kommer kl. 10?

12.04.2013 @ 22:23
Postat av: Jessica

Jeg selger en Justin Bieber billett til den 18.april. Sitteplass! Høystbydende

12.04.2013 @ 23:24
Postat av: Ingrid

Hei jeg lurte på når dere legger ut den derre pakke-listen dere snakket om? :)

12.04.2013 @ 23:41
URL: http://Ingridwikdahl.blogg.no
Postat av:

Går det ant å kjøre bil til lysakerstasjon?

13.04.2013 @ 12:23
Postat av: julie

hvor lang tid tar det å gå fra lysakerstasjon til telenor arena? Og jeg lurer også på om det går ann å kjøre bil til lysakerstasjon? håper jeg får svar :)

13.04.2013 @ 23:01
Postat av: JDBNORWAY

julie: Det tar ca 10-12 minutt å gå fra Lysaker til arenaen! Politiet anbefaler alle som skal til konserten å bruke kollektiv transport. (Buss og tog)

13.04.2013 @ 23:15
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Valerie

Hvor er det man kjøper rosene?

14.04.2013 @ 13:35

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/42279177