hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
28.03.2013 / 11:52 / JDBNorway i media

Vi var på TV2 + mer

Det er faktisk svært lite å blogge om for tiden. Ettersom Justin har en liten pause fra Believe Tour. 

 

Heisann!

 

Valgte egentlig i utgangspunktet å ikke blogge om dette, men det er nesten ingenting og blogge om for tiden så da gjør jeg det. Grunnen til at jeg ikke ønsker å blogge om slike ting som skjer i media videre, er fordi det er alltid noen som reagerer negativt på at jeg er i media. Liksom for å være helt ærlig skjønner jeg ikke helt hvorfor dere bryr dere, det er mitt valg når min blogg som jeg har startet blir omtalt i medier. Jeg velger hva som skal stå eller ikke :-) Også er det noen som kommer opp med at det virker som jeg gjør alt dette bare for å komme i media - pr kåt osvosv. og nei. Jeg har drevet bloggen i 2 år hele år og jobber ræven av meg hver eneste dag for leserne våre helt frivillig uten noe slags form for betaling eller noen ting, og velger å hjelpe så mange som jeg kan som har problemer, som tar sinnsykt mye tid. Hvis jeg ikke blogger, så er det arbeid bak bloggen jeg gjør. (som forresten er en av de største grunnene til hvorfor jeg mest sannsynlig slutter til sommeren) Media har bare vært med inn i bildet i det siste pga. Bieber besøket. 

 

De andre bak bloggen har også fått muligheten til å være med hver gang og har blitt spurt, det er bare tidspunkt og sted som aldri passer ettersom de bor i mindre byer. Anyway. Esin bak bloggen her var i Bergen på en liten ferie for å være med meg. Samme dag fikk jeg en telefon fra TV2 som ønsket å lage en liten reportasje om hele Belieber styret, så da tenkte jeg det passer perfekt ettersom Esin kom til Bergen! Hvis ikke, så hadde Esin tatt seg av intervjuet uansett. Så da kom Tv2 på besøk til meg og filmet der med oss, og det var kjempe gøy! De to som var der var utrolig hyggelig og vi bablet i vei :-)

 

 

Reportasjen kom på 2100 nyhetene på TV2 igår, og jeg syntes det ble veldig bra. Søte mamsen som mener jeg babler i vei om Bieber bieber bieber. Noen andre enn meg som er slik? Isåfall så overrasker det meg ikke i det hele tatt. 

 

 

Kvaliteten på denne videoen er rimelig dårlig. Dere kan gå innpå direktelink hos TV2 sin, som dere finner HER!

 

Noen andre som så oss på TV2? :-)

 

 

Rano


Postat av: Lene

Jeg synes du fortjener å vere på tv og radio ol. Du jobber jo så hardt<3 kommer til å savne deg til sommeren <3

28.03.2013 @ 12:06
Postat av: Kathrine

Ja, jeg skjønner ikke hva noen hart i mot det at du er i media. det er jo fordi du er så flink med bloggen og bruker MYE tid på den. Og forresten... jeg også er sånn som snakker om han hele tiden. Det har de fleste på skolen min, andre jeg kjenner, familien min.. og til og med lærerne synes at jeg snakker for mye om han :P Jeg kommer til å savne deg, Rano :)

28.03.2013 @ 12:10
Postat av: Melissa

Åhh synes du er heldig som skal få møte han. Åhh misunnelig til 1000! Håper du får en fantastisk opplevelse :D

Jeg for min del synes det er helt greit at du blir intervjuet etc.. Du er trossalt personen bak dette, og greit å få se ansiktet! Synes ikke det er noe galt med dette jeg^^

28.03.2013 @ 12:32
URL: http://uniquegirl.blogg.no
Postat av: Victoria

jeg syntes du burde være stolt av deg selv på grunna du virkelig vil gjøre det ikke tenk på de stygge komentarene du får tenk på alle de gode og oppmuntrende komentarene du får jeg er sikkelig misunelig på deg du har jo en av norges størrste Justin Bieber blogg og blir intervjuet av folk osv tenk på det gode det er mange som ville vært deg Rano elsker bloggen din <3

28.03.2013 @ 12:40
Postat av:

jeg så det i går og nå <3<3 du er heelt syyyykt heldig som skal få møte han!!!!

28.03.2013 @ 12:56
Postat av:

fysøren så pen du er!!!!

28.03.2013 @ 13:00
Postat av: JDBNORWAY

Tusentakk søte folk!

28.03.2013 @ 13:15
URL: http://www.jdbnorway.blogg.no
Postat av: ilyjustin

Ååe dere begge to er så pene! Jeg elsker dere og at dere tar dere tid til å holde bloggen oppe! :)

Ikke bry deg om haterne Rano,de har ikke noe liv!

Som det heter "Haters gonna hate" ;)

Jeg kommer til å savne deg om du slutter,men det er ditt valg! Men vil bare si tusen takk for at du bygde opp denne bloggen! Fast leser!

28.03.2013 @ 18:21
URL: http://ilyjustin.blogg.no
Postat av: ABeliebersDream

Oh,fy fader, sååå kult!!!

28.03.2013 @ 20:28
URL: http://ABeliebersDream.blogg.no
Postat av: Iren Berg Møller

såå kult! jeg vant meet and greet biletter så jeg skal også møte han! skal møte han den 17, når skal du? send maiil :D

30.03.2013 @ 13:18
URL: http://irenberg.blogg.no
Postat av:

du må ikke slutte å blogge Rano!! du er så flink!!!!! please dont stop

30.03.2013 @ 22:51

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/42073358