hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
24.03.2013 / 17:07 / Justin til Norge - all info

Forberedelse til april, atomic svarer - BILLETT & ARENA

Heisann! Da kommer kategori 2, nemlig om Billetter & Arena. Her var det relativt mange spørsmål, men de jeg har svart på er de som jeg vet svaret på. Håper dere blir fornøyd!:)


 Jeg nevner det igjen her. Det er ikke mulig å komme seg inn ved Telenor Arena området tidligere enn klokken 10. Alle som kommer tidligere vil bli vist vekk fra plassen. Dette gjelder også folk uten billetter.

 

 

Arena:
 

Begynner innlegget med litt småfakta om Telenor Arena som gjerne er litt greit å vite. Telenor Arena var tidligere kjent som Fornebu arena, og den ligger på Fornebu som ligger i Bærum. Under kan dere se en oversikt over arenaen under Justin Bieber konserten, og de ulike inngangene og plassene. Husk at bildet er kun tatt som en oversikt for det som skal være på Justin Bieber konserten. Til dere som også lurer, oppvarmingsartisten som er bekreftet hittil er Carly Rae Jepsen. Ingen vet sikkert når Justin kommer på scenen heller. 

 

 


Alle feltene som er merket med grå, er ikke til salgs eller vil ikke være til bruk.

 

 

Jeg vet at noen av inngangene som for eksempel E2 ikke er med i oversikten, men det gjør ikke noe. Dere vil finne den når dere ankommer konserten. Har du og venninen din ulike type innganger? Se på den lille oversikten under over hvilke innganger som kan gå sammen. Telenor Arena har under denne konserten 6 ulike innganger, og det er D1, D2, D3, E1, E2 & E3.


Inngang D2 og E2 kan gå samme inngang.
Inngang D1 og E3 kan gå samme inngang.
Inngang D3 og E1 kan IKKE gå samme inngang. 

 

 

Dere må følge disse inngangene etter hva som står på billetten din. Dere vil bli delt opp etter dere er inne på arenaen utifra de ulike feltene dere skal på som Golden Circle og Diamond Circle. Bare et eksempel.

Innslippsområdet under dette arrangementet er annerledes enn det ting har vært under andre konserter på Telenor Arena. Det kommer til å være ett felles innslippsområde for alle innganger. Alle som skal inn på konserten - uansett type billett - må gjennom dette området. Det er satt opp toaletter og enkel servering. Når dere slippes inn mot arenaen rett før dørene åpner, vil dere gå inn til respektive innganger som man finner informasjon om på billetten deres.

 

Under konserten vil det bli gitt ørepropper til de som trenger det. Det går også an å ta med seg ørepropper hvis dere har behov for deres egne!

 • Det vil bli litt trangt på konserten og i køsystemene. Derfor er det kjempe viktig å ta hensyn til at det er andre i arenaen og ikke bare deg. Jeg skal skrive et eget innlegg om sikkerhet og sånt noen dager før avreise. Det vil være vakter og helsepersonell over alt.
 • De som har kjøpt HC(handikappet) billett vil få plassering på HC-området hvor sikten vil være fin. Men de som har kjøpt vanlig billett og bruker rullestol kan stå der billetten er, men det er på eget ansvar og utsikten vil ikke bli bra ettersom det er mulig for at flere tusen står foran deg. HC betaler full pris, men ledsager går gratis (betaler kun billettavgift på 20,-) Det er kun personer med gyldig ledsagerbevis som kan følge en rullestolbruker inn (veldig viktig!!!). Ledsagerbevis deles ut til de som har behov for ledsager, ikke ledsageren. Hvis man ikke kan vise gyldig bevis ved inngangen, må man betale full pris.
 • Mange har spurt om scenen foran vil være så høy at ingen ser noe, og svaret til det er nei. 
 • Barn som skal sitte på fanget til foreldre må betale for egen billett. Hver og en person skal ha sin egen billett og betale full pris.
 • Harde gjenstander er ikke lov å ta med. Dette gjelder paraplyer, flasker, brus bokser, etc.
 • Det vil ikke være mulig å oppbevare bagasjen sin et sted under konserten eller ha med seg store bagasjer som sekker og bager. 

 

 

Billetter:

Dette er bare et eksempel på en billett. Det finnes flere typer som ser forskjellige ut! Kommer helt an på hvor du har kjøpt billetten din. Men alle billetter skal være en slags lignende type med strekkode og alt. Ikke ticket-fast billett/print home/ eller e-post billetter.

 

Det er mange spørsmål om billetter som kommer og går. Først og fremst litt informasjon om billetten deres. Har dere kjøpt billett av en privatperson og er usikker på om den er falsk eller ekte, så kan dere trykke HER for å finne det ut. Der har jeg skrevet om hvordan dere kan finne ut om billetten er falsk eller ikke! Hvis den er kjøpt hos Billettservice eller hentet på Narvesen/ 7/11 har du ingenting å bekymre deg om. Husk at til konserten så finnes det kun orginale papirbilletter. Din billett er et verdipapir som må passes veldig godt på! Alle med falske billetter vil dessverre bli nektet adgang.

 

 • Når du tar med billetten din, så  du ha med både strekkoden og selve billetten med informasjonen på. Som dere kan se på bildet over, altså den gule delen og strekkoden. Det gjør ingenting hvis delene er revet fra hverandre, så lenge du har med deg begge delene. Jeg har selv ringt Billettservice og spurt, og de sa det var greit så lenge begge delene var med. Det er med strekkoden du kommer inn, og det er med den gule delen all informasjon står. Har du trøbbel med billetter, kontakt billettservice.
 • De med falske billetter blir dessverre nektet adgang.
 • DERE MED V.I.P FÅR IKKE EGNE INNGANGER, VERTER ELLER EGET FELT. I denne V.I.P pakken som du har kjøpt billetten din for, så inngår det kun en V.I.P billett med JB bag med diverse ting i baggen. Hver kjøper henter sin egen bag selv. Det kommer med informasjon når det er bestemt hvordan det skal ordnes. 
 • Det er lov å ta med plakater inn. MEN stenger, stolper og harde gjenstander er ikke lov. Vis hensyn til andre på konsert publikummere slik at dere ikke ødelegger utsikten for andre. Dette gjelder også store plakater. Og ber noen deg inne på konserten ta ned plakaten fordi det ødelegger utsikten, så gjør du det med engang.
 • Meet&Greet eller VIP Diamond/Golden/osv. Får sine informasjon om pakkene sine og slike ting når konserttiden nærmer seg. Ting er ikke helt klart enda, men når det er klart vil det bli sendt. Husk å sjekk mailen deres, det er kjempe viktig. Har dere kjøpt VIP package av en annen, sørg for å be personen om og få informasjonen. Husk at VIP pakkene bare består av en vanlig V.I.P billett + JB bag med godsaker i.
 • Billetter som finnes er: Meet and greet VIP package, Diamond Circle, Golden Circle, Ståplasser, Sitteplasser, The Diamond VIP package, The Emerald VIP package &The Sapphire VIP package.

 


 

Her har dere en liten oversikt rundt Telenor Arena som jeg fikk på mail :-)

 

 

 

 

Det kommer flere kategorier i løpet av uken forhåpentligvis. Da skal det bli masse god blogging. Et nytt design er også på vei! 

 

 

 

Rano


Postat av: :)

Vet du hvor nærmeste avslippingstedet er? Liksom, har hørt at det ligger en parkeringsplass ca 100 meter unna Arenaen.

24.03.2013 @ 17:35
Postat av: Marthe

Får golden pakker?? :O

24.03.2013 @ 17:51
Postat av:

Hva menes med "større bagasje som sekker og bagger"? Vi kan ha med vanlig veske/ liten sekk?:)

24.03.2013 @ 18:36
Postat av: Thia

Når jeg kjøpte vip-pakken min sto det at i prisen ingikk egen vip inngang og egne vip verter! Dermed er det utrolig dårlig at det ikke blir noe av... Arrangørene burde la være å opplyse om disse mulighetene når det ikke blir noe av likevel, det gir jo bare folk store forhåpninger :( har du noe å si til dette?

24.03.2013 @ 20:44
Postat av: Tona

Spørr vaktene om alderen våres da vi går inn?

24.03.2013 @ 21:22
Postat av: Julie

HELT enig med Thia! Og vi som skal på meet and greet som er før konserten får ikke sjans til å komme langt frem på feltet vi skal være på fordi alle stiller seg i kø kjempe tidlig!

24.03.2013 @ 22:39
Postat av: Thea

Kommer det til å gå busser fra sentrum og bort til telenor arena?

25.03.2013 @ 11:01
URL: http://negleguri.blogg.no
Postat av: lulululu

De baggene du får i vip pakkene, får du de utdelt når du leverer billetten ?? Om det er sant må vi jo bære de med oss inn på konserten -.-

25.03.2013 @ 23:17
Postat av:

Hva mener de med at det kommer til å være et innslipsområde for alle innganger??? Og er det lov til å komme før klokken 10 bare litt langt unna område??

31.03.2013 @ 23:14

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/41863606