hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
15.03.2013 / 11:18 / Justin til Norge - all info

Forberedelse til april, atomic svarer - TRANSPORT

Heisann! Første innlegg med forberedelser til april. Anbefaler dere å lese nøye igjennom alt. Husk at dette er alle regler som må bli fulgt. Dette her er kun 1 kategori, det kommer flere! Alle disse forberedelsene vil bli lagt inn i kategorien ''Justin til Norge - all info''. Det tar veldig lang tid for meg å lage innleggene, ettersom jeg må gjøre enkelte research selv og få det til å bli så perfekt som mulig. Mange av kildene mine som jeg har brukt er fra Telenor Arena, Atomic og Samrin som hjalp meg med bussrutene. Håper både jeg og Atomic har besvart spørsmålene deres bra nok!


Først og fremst noe som ikke har med transport å gjøre, men som jeg tenker er viktig å få med aller først. Folk spør meg hele tiden når man burde komme til arenaen, og det jeg vil si er at det ikke vil bli mulighet å komme inn på Telenor Arena området før klokken 10:00 på morgningen. Alle som møter opp før klokken 10 eller som ikke har billett til konsertdagen vil bli vist bort fra plassen. Og sånn er det bare for deres egen sikkerhet :-)

 

Hvilke transportmidler går til Telenor Arena?

1 - Buss)
Man tar bussen fra busstoppene utenfor Oslo S ved trafikanten, stoppet heter jernbanetorget. Her tar man buss nummer 31 Fornebu/Snarøya, som kjører hvert 6.minutt ut til Telenor Arena. Det er til vanlig de kjører hvert 6.minutt, men for å sikre deg enda mer til den tiden du har tenkt deg til Telenor Arena, anbefaler jeg å sjekke ruter.no. Der får du opp all informasjon om bussruter i Oslo, hvis du har tenkt deg et annet sted enn Telenor Arena også. Vanligvis skal man gå av på Fornebuparken, men under store arrangementer blir dette stengt for å unngå trafikk. Derfor vil rutebussene bruke holdeplassen ''Telenor Fornebu'' for av- og påstigning. Det tar cirka 3-4 minutter å gå fra holdeplassen til Telenor Arena. Dere kan trykke HER for å se på busspriser for alle aldersklasser. Det vil også være mulighet for Shuttlebusser som går fra to busstopper kalt 'Dronnings gate' (ved Oslo S) og 'Abelshaugen' (oversiden av Nasjonalteateret) som vil begynne å gå fra klokken 12:00. Det koster 100,- for en tur/retur billett. Shuttlebussene kjører umiddelbart etter konserten er over. 


2- Tog) Det er også mulighet å ta tog ut der med Telenor Arena, problemet her er at tog stasjonen som toget stopper på er ikke rett ved Telenor Arena. Etter man har tatt toget til den nærmeste tog stasjonen, kan man enten gå eller ta bussen videre. Hvis man ønsker å ta tog og sjekke rutene så gjør man det hos NSB.no. Man tar toget fra Oslo S til Lysaker tog stasjon som er den nærmeste stasjonen til Telenor Arena, og deretter kan man bort til Telenor Arena, eller ta 31 Forneby/Snarøya bussen, men det er jo litt unødvendig siden det er en kort spasertur dit. For voksen har dette toget en pris på 30,- og for barn er det en pris på 15,-. Resten kan du selv se på Nsb sine sider. Det tar som sagt ikke lang tid å gå til Telenor Arena fra tog stasjonen, og veien er kjempe enkel å finne fram! Også er det jo det selvsagt koselig med en spasertur. Dette er også lurt sånn at publikum kommer fra ett punkt til et annet, og ikke fra mange ulike steder. Derfor er det anbefalt å gå!


3-Taxi) Det er anbefalt at hvis du skal ta taxi, så henviser dem taxisjåfører og publikum til å benytte taxiholdeplassen i Oksenøyveien for av- og påstigning. Det vil ikke være nærmere muligheter ettersom bussholdeplassene utenfor Telenor Arena og Widerøyeveien ned til Telenor Arena er avstengte. Det tar kun 3-4 minutter å gå fra taxiholdeplassen til Telenor Arena. Taxi er gjerne mye dyrere enn buss og tog. Husk også det at buss eller tog er et mye bedre alternativ for å komme seg ut til arenaen, ettersom for mange taxier og andre transportmidler kan skape trafikk/kø og ting vil ta mye lengre tid. Benytt dere av det som er enkelt og best!
Parkeringsplasser/Privat transport:

-Det er ingen parkering muligheter eller muligheter til å slippe av/hente personer i nærheten av arenaen. Derfor oppfordrer dem at alle benytter dere av kollektiv transport. Hvis det er et tilfelle at du ønsker å benytte deg av privat transport siden du kjører langveisfra (en annen by), så kan du kjøre langveis med bil til parkeringsplasser i Asker, Sandvika og Oslo for å så kjøre kollektivt til Lysaker Stasjon. Det er en kort spasertur som nevnt litt lenger over fra Lysaker stasjon til Telenor Arena, og ikke vanskelig å finne fram.Fly/Tog hjem etter konserten? Anbefaling:
Det er veldig mange som har spurt meg om det er mulig for dem å ta siste fly eller tog hjem igjen til byen sin. Og det er noe jeg ikke vil anbefale. Dette er fordi:

1) Dere vet ikke når konserten avsluttes. For alt vi vet kan tiden bli litt utsatt og ting kan bli forsinket. Her gjelder det å sette planer. Det er usikkert i følge Atomic når konserten begynner, men den første artisten som kommer på scenen er rundt en til to timer etter dørene åpnes. Men dette er foreløpige antagelser, og endringer kan forekomme. Husk at alt med når artisten og oppvarmingsartist og slikt er veldig usikkert dessverre, og ikke noe fakta svar!

2) Trafikk kommer til å utsette planene mer enn du gjerne kunne tenke deg. Mange er ikke i Oslo S igjen før langt på kvelden. Tenk over at det faktisk er over 22 000 mennesker som skal ut av Telenor Arena samtidig som deg, og da går ikke ting som planlagt. 


Hvis du enda ikke har kjøpt fly eller tog billetter, eller du har muligheten til å bytte tid, så ville jeg gjort det. Benytt tiden! Ta heller noe som går tidlig på morgningen, for jeg tviler sterkt på at dere rekker det. Men tenk over at på billetten står det at dørene åpnes klokken 18:30, 22.000 mennesker skal inn. Konserten varer noen timer. Du har for eksempel et fly som går klokken 23, og du må gå ut av arenaen samtidig som alle andre.

 

 Bieber bussene:

Når og hvor går bussene fra de ulike byene?
- Om kort til vil dette offentliggjøres på Facebook siden til Atomic Soul som du finner HER og nettsiden deres HER. Alle som har kjøpt Bieber billetter vil få en mail snart med all informasjon de trenger om tid og sånt. Bieber bussene tar sikte på å ankomme Telenor Arena cirka klokken 17:00. Bussene parkerer ved innslippsområdet. Billettsalget for Bieber bussene avsluttes den 25.mars på Billettservice.no, og det vil ikke være mulig å kjøpe hos Billettservice etter den datoen.

 

NB: Atomic søker etter ansvarsfulle voksne over 30 år til å være med som frivillige reiseledere. Du må være blid, og kunne håndtere uforutsette situasjoner. Det er en stor fordel om du har erfaring med arbeid rettet mot barn og unge. Send Atomic en mail på frivillig@atomicsoul.no og skriv med på samt fra hvilke by. Alle reiseledere vil få med en gratis ekstra person på bussen. 

 

 

FIKK DERE SVAR PÅ DET DERE LURTE PÅ INNEN TRANSPORT? Håper alle kan gi en tilbakemelding på hva de syntes om innlegget mitt, så jeg vet hva jeg kan gjøre bedre eller ikke til min neste kategori som snart kommer ut i løpet av helgen.

 

 

Rano


Postat av:

Bra svart!! Skal lese ordentlig når jeg kommer Hjem og vise til mamma!

15.03.2013 @ 11:27
Postat av:

Jeg lurer på om dere også kan skrive om alder osv? Fordi om man er 12 år og blir 13 dette året men rekker ikke å bli det før konserten, kan man komme seg inn da?

Forresten, KJEMPEBRA skrevet!

15.03.2013 @ 12:27
Postat av: Maria

Et veldig bra og ryddig innlegg. Men jeg synes det er helt fucka at man ikke kan komme tidligere enn 10, nå gikk all planlegginga mi rett i dass.

15.03.2013 @ 12:45
Postat av: Ingvild

Veldig bra og oversiktlig innlegg! Men har ett lite spørsmål. Er det mulighet å kun ta bieber-bussene ene veien? Kan kjøpe tur-retur billett, men går det an å bare komme på etter konserten? :)

Håper på svar så fort som mulig!

15.03.2013 @ 13:11
Postat av: anno

kjempe bra skrevet!

15.03.2013 @ 15:24
Postat av: anno

det kommer et innlegg om innganger, ikke sant? for jeg har snakket med atomic flere ganger, og de gir aldri 100% korrekte svar. har inngang D2 og vil gjerne stå med venninna mi utenfor som har E2, de sa at vi må spørre vaktene når vi kommer dit, men jeg klarer ikke vente til da. de sier det er mest sannsynelig jeg får lov, men ikke 100%, det kommer ann på press

15.03.2013 @ 15:37
Postat av: maria

bra skrevet, men det om at det er en veldig kort gåtur fra lysaker stasjon til telenor arena er ikke helt korrekt. Jeg bor rett i nærheten av lysaker stasjon og ville absolutt benyttet meg av buss derfra til arenaen. Med mindre man vil gå en halvtime da...

15.03.2013 @ 17:09
Postat av: belieber

skikkelig bra<3<3 fikk vite masse om transporten! takk

15.03.2013 @ 18:58
URL: http://biebeheart.blogg.no
Postat av: Sofie Hansen

Hva mener du med det at område til Telenor Arena ikke åpner før 10.00? Er det lixom sperret av rundt bygningen eller blir vi bare jaget vekk? Kan du være så snill å forklare mer? også lurte eg på om det er mulighet å sove utenfor arenaen natten til konserten eller blir vi kastet vekk då eller er det sperret av?

15.03.2013 @ 19:06
Postat av: Ã…se marit

Elsker bloggen din

15.03.2013 @ 20:19
Postat av: Belieber

Det var akkurat det jeg trengte å vite når det var om "Bieber-bussene"! Siden jeg og noen venner skal ta bussen, og vi var så redde for at vi ikke skulle få se noenting! Men det står jo at bussene er der klokken fem, så det blir jo helt SUPERT!!!<3 Akkurat det vi ønsket!<3<3

15.03.2013 @ 21:16
URL: http://iimg.blogg.no
Postat av:

Har det noe så si hvilket felt man har på billettene? Jeg skal med en vennine og moren min, og vi har forskjellige felt :( Kan ikke vi stå sammen i kø og inne på telenor arena da?. Jeg er bare 12 så jeg kommer ikke inn uten mamma dessverre. Håper på svar!

16.03.2013 @ 11:35
Postat av: Malin

Kunne du ha laget et innlegg om hva du har som planer for 16,17 også 18? Legge ut bilder av hva du skal ha på deg og div?:)

16.03.2013 @ 12:24
Postat av:

slippes de med m&g inn før andre?

22.03.2013 @ 17:11
Postat av: Hei

Ja, de som har meet and greet slippes inn før alle andre. Det gjelder også de som har vip.

31.03.2013 @ 23:17

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/41863575