hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
23.09.2012 / 19:42 / Blogg

Svar på et par spørsmåler

Kan Rano legge ut ny del av based on a lie?

- Rano har det veeldig travelt i hver dagen, så hun blogger når hun har tid!

Er det sant at swaglikejustin.blogg.no bloggen er tilbake?

- Ja! Det er faktisk mange som har spurt om dette, både på facebook, twitter og kommentarfeltet! SwaglikeJustin er tilbake, men bloggen heter nå " www.swaggylikejustin.blogg.no" Vi linker egentlig verken Bieber eller vanlige blogger på bloggen, men denne bloggen har faktisk vært VELDIG etterspurt helt siden swaglikejustin helt uten videre forsvant! Så jeg skrev et innlegg på om bloggen på jdbnorway siden vår på facebook, men likevell har ikke alle fått svar på det de lurer på om bloggen. Men nå håper jeg alle har fått det med seg at SWAGLIKEJUSTIN BLOGGEREN ER TILBAKE! (www.swaggylikejustin.blogg.no) 

Skal dere på bloggen på konserten i april?

-Jeg (Esin), Rano og Katrine har GC billetter til 16, i tillegg skal Rano og Katrine stå i Diamond Circel den 17. Rikke vet jeg faktisk ikke noe om!

Har dere på bloggen møtt hverandre?

- Rano har møtt Esin og Katrine, mens Esin har møtt rikke i tillegg.  Katrine har ikke truffet meg eller rikke, rikke har ikke truffet katrine eller rano! okei.. det var litt mindfuck, men håper dere forsto!

Når skal dere bli jdbnoway.bo?

- bloggmangaren vår jobber med saken tror jeg!

Blir det julekalender i år?

- Det tror jeg!

Hvor mye koster designene deres?

-Det kommer helt ann på, egentlig

Hvor bor dere på bloggen?

Esin = Sandnes/Stavanger
Rikke = Kristiansand
Katrine = Mo I Rana
Rano = Bergen

 

-Esin!

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/39063829