23.08.2012 / 17:57 / Filed Under: Konkuranse

Konkurranse - Vinn topper fra WOW

Nå har vi to konkurranser pågående!


 

Heisann. I samarbeid med WOW har jeg vært så heldig og fått tilsendt to fine topper fra WOW som jeg skal dele ut til dere. Toppene er i str. S, men dere kan melde dere på uansett. Enten gi den vekk til en vennine/søster osv. eller bare beholde den selv rett og slett! 

 
Disse toppene er som sagt fra WOW sin Justin Bieber kolleksjon. Noen som var i Oslo den 30.mai som så WOW sin kolleksjon? Jeg var en av de! De hadde så utrolig masse fint der. Disse her oppe passer perfekt til en Justin Bieber konsert for eksempel! Hvor varmt blir det ikke å gå rundt i hettegenser på Justin sin konsert? Kan anbefale folk der ute og ikke gjøre det. Disse toppene her er utrolig søte og fine samtidig. Og nå skal jeg gi vekk to av dem!

 

For å vinne dem så må du:
-Kommentere hva du har tenkt å gå med på konserten! Ikke glem navn/epost/facebook.

 

 

Jeg kontakter 1.vinneren først, og ser hvilke farge personen vil ha. Deretter får 2.personen den fargen som er igjen! Lykketil folkens, trekker denne samtidig som t-skjorte konkurransen.

 

 

 

-Rano 


Postat av: Marte

Har lyst å gå med en shorts og en singlett siden som du sa at det kommer til å bli varmt med så mange folk, og om eg hadde vunnet hadde eg gjerne gått med en av desse singlettene :-D vinner aldri noke, så håper det går denne gangen :)

navn/ facebook; Marte Sunde Hjelle

epost; marte_sunde89@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:04
Postat av: Ida Pedersen

På konserten har jeg tenkt til å gå med shorts og en topp. Kommer til å bli utrolig varmt tenker jeg, så hvorfor ikke gå sommerlig? :)<3

Får håpe på en topp herfra da, som kan brukes på konserten :)

E-post: ida-pedersen@hotmail.no

23.08.2012 @ 18:04
Postat av: Oda

På konserten kommer jeg til å gå med bukse og topp + caps :)

Navn/favbook: Oda Sanaker Knutsen

23.08.2012 @ 18:11
Postat av: Swagrauhl-Rebecca&Roshni

Jeg har tenkt til å gå i en shorts og en singlet på konserten. Også skal jeg ha på mine lilla converse og en lilla bandana :)

Navn: Rebecca Juliussen <-- facebook også.

Mail: rebi.nils@gmail.com

23.08.2012 @ 18:11
URL: http://swagrauhl.blogg.no
Postat av: Marte stenbråten-brøchner

Den svarte! Jeg har tenkt og gå med en t-skjorte med bilde av han på fra "boyfriend-shooten", blå bukser og ett skjerf der det står "I <3 JUSTIN BIEBER"<3<3<3 hadde vært evig takknemmelig for den toppen!<3

kontakt meg her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001919373379 eller på elsemarte@live.no (svarer fortest på face)

23.08.2012 @ 18:11
Postat av: Katrine Aa. Hansen

med :D er ikke sikker om jeg skal enda, siden ikke fått billett :/ Men om jeg skal(så tenker jeg at det kan jo være fint vær i april) så kanskje tights og en justin bieber t'shorte med noe justin bieber tilbehør; caps,armbånd og skrive på meg, ehe!

Katrine Aannerød Hansen

katrine.hansen95@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:12
URL: http://www.kaah.blogg.no
Postat av: Elin E. Reksten

På konserten skal eg enten gå med dongeri bukse eller shorts og så skal eg prøve å skaffe meg en Justin Bieber topp, så hadde jo vert supert å vinne en her ! Og såå skal eg mest sannsynigvis kjøpe ei lilla klokke eg kan ha :D

elin5_98@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:13
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Postat av: Synøve

jeg er en av de uheldige og fikk ikke billetter til konserten i april:(:(:(:(:(:( MEN jeg gir jo ikke opp!! så jeg prøver fortsatt å få tak i billett, men ja..hvis jeg får da, eller når jeg skal på konserten hans, så har jeg tenkt å ha på meg en fin ola-shorts tror jeg også kunne jeg gjerne tenke meg en av de fine toppene i denne konkurransen;))men hvis jeg ikke vinner ( :( ), så tar jeg bare en vanlig fintopp tror jeg;) håper jeg vinner!!!

ragsyn88@hotmail.com

Synnøve Caspari

23.08.2012 @ 18:13
Postat av: Frida Rake

Hadde vel egentlig litt lyst og gå i en shorts og og en kul topp ellerno sånt no, blir sikkert heftig varmt der inne. Men hvis jeg vinner en av dem så vil jeg nok gå med en av dem , likte den hvite veldig goodt!!

Facebook/facebook; Frida Rake

Epost; Frisora@hotmail.com

bare oog kontakte, hehe;)

23.08.2012 @ 18:14
Postat av: kristinehi

Om jeg vinner, så hadde jeg hatt på den toppen (ville hatt den øverste) og kanskje en vanlig dongeri-bukse. Skal kjøpe meg lilla-converse og en del lilla acczezzories(?). Vil gjøre det enkelt ettersom det er en konsert og jeg vil ikke drasse på masse unødvendige ting. Det er Justin jeg er der for, derfor masse JB ting såklart <3

23.08.2012 @ 18:16
URL: http://kristinehi.blogg.no
Postat av: onedirectione1.blogg.no

Jeg har tenkt til å ha meg en kul svart shorts med sølte nagler eller hva det heter.

Med en kul topp, skulle gjerne ha noe Justin Bieber men den t-skjorten jeg hadde lånte jeg og søstera mi deler på den og hun tok den med seg når vi var i Syden og glemte den igjen på hotellet! :(

Håper jeg vinner en av dem.

e-post: olivia_1412@hotmail.no

23.08.2012 @ 18:18
URL: http://www.onedirectione1.blogg.no
Postat av: Jbtu

Det kommer vell egentlig annpå hvilket vær det er når konserten skal vere men antrekket jeg vil gå med om det passer er: En slitt short, justin bieber singlett, justin bieber armbånd som står "BELIEVE" på, en kul jakke, converse og JB deksel på iphonen :D

Facebook: julie bakkelid torsvik

Mail: julie-b-torsvik@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:19
URL: http://jbtu.blogg.no
Postat av: Ehhhh

Tenker du over hva du sier? Du misbruker bloggen og overdriver alt. Alle her skal ikke på konserten og alle her har ikke fått sponset til seg to ufortjente billetter og et møte med justin som du finner i drømmene dine eller vent du har jo ikke følelser. Jeg skal sende justin en søppelkassa så han kan spy fritt når han får vite hva slags selvdigger "belieber" du er. Du er akkurat som selena så hvorfor bytter du ikke bare fan base?

23.08.2012 @ 18:20
Postat av: Johanne

Jeg hadde gått med en lilla singlett jeg har med en dongriskjorts til.En lilla caps,maling i ansiktet, stor plakat og converse.Eller så hadde jeg kanskje gått med en hvit singlett med blonder og et blått skjørt jeg har..Hvis jeg hadde hatt billetter da :( :P Men hadde vært kjempefint å vinne :)

epost: johannethea@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:20
Postat av: helenesee

jeg har ikke funnet ut enda hva jeg skal ha på meg! MEN jeg planla noe sånt som en topp og en shorts, for jeg vedder på at det blir glohett der inne!

helene-mora@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:21
URL: http://www.helenesee.blogg.no
Postat av: JDBandBeliebers

Om jeg vinner så ville jeg ha brukt den øverste, sammen med en lyse lilla bukse med Justin Bieber negler og lilla sko med hestehale. OG SEFF MANGE PLAKATER. Med JB på hvert skinn, og Justin bieber ansikts klistemerke. xP

Jeg har ingen Justin Bieber gensere, og de tingene jeg har av Justin Bieber fikk jeg til bursdagen min. Familien vår har ikke mye penger, og jeg har heller ingen konsert billetter, det var for dyrt... men jeg skal likevel stå utenfor, også vill jeg gjerne bli med på Belieber bilde deres. cx

Hanar-99@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:23
URL: http://JDBandBeliebers.blogg.no
Postat av: Sunniva

Hei :) På konserten har jeg tenkt til å ha på en lilla shorts og jeg har tenkt til å kjøpe et par lilla converse (i samme farge som shortsen) Åsså skal jeg ha en JB t-shorte eller topp på :) men det må jeg også kjøpe :P hehe, så det hadde jo vært gøy å vinne en topp nå :D hehe :) <3

E-mail: sunnivatollnes@hotmail.com

Facebook: Sunniva Tollnes

Og navnet mitt er Sunniva Tollnes ;)

23.08.2012 @ 18:23
Postat av: Matilde

Jeg har tenkt en Justin T-skjorte og en lys dongri eller shorts. Men det er litt langt fram i tid så er litt usikker, jaja.

Jeg hadde blitt veldig, veldig glad hvis jeg hadde vunnet en av dem, da blir det den første konkurransen jeg vinner :)

Stoooor klem fra meg

PS: epost: matilde.nybakk@hotmail.no

23.08.2012 @ 18:24
URL: http://storyaboutjbtoyou.no
Postat av: Thea

Har ikke tenkt så veldig mye på det enda, men når du sier det får eg skikkelig mange ideer! Kanskje en dongerishorts og en topp med trykk av justin, og enten girlfriend eller someday parfymen. Skal også ha jb silikonarmbånd og jb deksel på iphonen. Hadde vært superfett å ha supraene som han hadde på intervjuet med jimmy fallon, de med nagler! Men tror kanskje de er litt for dyre, men vi får se!

23.08.2012 @ 18:26
URL: http://Theajansen.blogg.no
Postat av: Eli

Fikk ikke biletter til konserten i norge, men fikk til konsert i London. Får sikkert shoppet litt justin bieber-klær rundt omkring der, feks topshop.

Foreløbi går jeg med en lilla topp, hvit shorts, lilla bånd rundt armen og hvite converse.

(eller... Hvis jeg er veldig heldig , en justin bieber top)

23.08.2012 @ 18:27
Postat av: Amanda Marie florin

Hei! Jeg skal gå med en bers shorts. Tenkte det ikke er så bra og gå i bokse. Hvis det blir varmt. Jeg skal ha en helt vanlig hvit singlet nesten lik som den andre hvite men bare uten noen ting på den. Under toppen skal jeg ha en Hvit tubebh.

Som sko så skal jeg ha helt vanlige berse tøysko. I håret kommer jeg til og ha en hvit bandana . Facebookgruppen min er www.facebook.com/Amanda Marie mailen min er Amfj@live.no

23.08.2012 @ 18:27
URL: http://Jbieberen.blogg.no
Postat av: Carina

Heihei :)

Hoho, vi ble også sponset to topper av WOW !

Jeg skal gå med en I love Justin bieber hettegenser over en annen justin bieber topp med en ola shorts. Så skal eg ha lilla bandana, skrevet JB på kinnet med lilla glitter, Jb tatoveringer, girlfriend eller someday og Justin bieber skoene mine :D<3

Betyr mye hvis jeg vinner !

carinab97@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:28
Postat av: Ozan

Hei!!

Jeg har ikke noe spesielt å gå med det edderkopp jeg vil vinne det:)

Ozan98@live.no

23.08.2012 @ 18:31
Postat av: Sarah Andersen

På konserten har jeg planer om å gå med shorts og en justin bieber t-skjorte eller topp og converse, håret skal jeg ha i hestehale tenker jeg :)))

23.08.2012 @ 18:31
URL: http://sarcasm-is-my-passion.tumblr.com
Postat av: Gabi

Kommer nok til å bli varmt, så blir shorts og singlett, feks en av de to hvis jeg vinner en ;)Gabriela Michelle Løberg, ga_bi@live.no

23.08.2012 @ 18:31
Postat av: Hedda Grieg

Har lyst på den hvite! Kjempefin:)

Mail: hmgrblogg@hotmail.no

Facebook: Hedda Grieg Riisnæs

23.08.2012 @ 18:32
Postat av: Andrine

Jeg fikk ikke billetter til konserten :(

Men håper jeg kan vinne selv om :)

23.08.2012 @ 18:32
Postat av: Connie

Jeg tror jeg skal gå med en dongrishorts, lilla kne-strømper, hvite converse og en eller annen bieber-overdel!

connie_graawe@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:33
Postat av: Ozan

Hei!

Skrev feil Hehe:)

Jeg har ikke noe spesielt jeg skal ha på meg på konserten det er derfor jeg vil vinne det:)

E-post: Ozan98@live.no

23.08.2012 @ 18:33
Postat av: Eva Marie Øye

Jeg har ikke fått biletter enda, men jeg skal kjøpe av noen :) På konserten tror jeg at jeg skal ha på meg: En svart topp, svart shorts, Lilla sko, lilla caps og noen armbånd.

Facebook: Eva Marie Øye.

Epost: Evamoye@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:34
Postat av: Emma Helene Gjerde

På konserten skal jeg ha på meg en shorts og en topp/t-skjorte, jeg skal ha på meg et Believe bånd o et JB svettebånd :D Hadde vært utrolig kult å vnne en av de 2 toppene..fikk aldri sjangsen til å kjøpe noen da de var i wow butikken..

du kan kontakte meg på: https://www.facebook.com/EmmaHeleneGjerde

og på: emmahg_97@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:34
Postat av:

Har lyst på den hvite, om jeg vinner tar jeg på meg den og er stram skinn bukse

Raghad_moa@live.no

Raghada halabi

23.08.2012 @ 18:34
Postat av: Henriette : )

Siden det kommer til å bli varmt på konserten, så skal jeg ha på en kort vanlig shorts, en topp, en caps og en JB hettejakke som jeg kan ha på meg før konserten :)

Og så skal meg og de 2 vennine jeg skal med lage plakat, og skrive ''Justin Bieber'' i fjeset! :))

Gleder meg helt utrolig mye !

23.08.2012 @ 18:34
URL: http://asl0ngasyouloveme.blogg.no
Postat av: Idunn

Jeg har tenkt å gå med en lilla hettegenser der det står "I ♥ Justin Bieber" på som jeg kan bruke mens jeg venter på at dørene skal åpne (Det er sikkert litt kaldt ute), under den skal jeg bruke en Justin Bieber t-skjorte, men har ikke bestemt meg for hvilke. Enten shorts eller jeans avhengig av været. Pluss en bag som også har "I ♥ Justin Bieber" trykk på.

Jeg syntes begge toppene var like fine egentlig :DD

E-post: Idunn.Bieber@hotmail.com

Facebook: Idunn Solberg Bieber

23.08.2012 @ 18:41
Postat av: Miriam <3

jeg er med!

Jeg har tenkt til og gå med den lilla justin bieber gensere min og de lilla supra skoene mine som justin har og kanskje en shorts siden det blir nok varmt der inne!

håper jeg vinne sånn at jeg kan ha den singleten på konserten vist det blir varmt og jeg må ta av meg genseren :)

Kontakt meg på nusspuss@hotmail.com eller på facebook: Miriam (ler alltid) dale

Navn Miriam

23.08.2012 @ 18:41
Postat av: Synne

Jeg har ikke billetter til konserten, men visst jeg får skal jeg nok gå med en JB-singlet og en shorts ;)

Navn: Synne Stensvand

Epost: stensvand99@live.no

Facebook: Synne Stensvand

23.08.2012 @ 18:42
Postat av: justindirection

Hei!

Vi har tenkt til å gå med singletten vis vi vinner og shorts eller bukse :)

Du kan finne oss på facebook vi heter Justin Direction. Vi har ikke hatt den så lenge, gjerne bli venn med oss <3

23.08.2012 @ 18:42
URL: http://justindirection.blogg.no
Postat av:

På konserten har jeg tenkt og gå med en dongeri(?) bukse, en justin bieber hettegenser og en hvit topp (som jeg skal ha under hettegenseren og som har blonde kant nederst) :)

Jeg skal med ei venninne tegne oss i ansiktet og skrive "JB ♥"

Jeg har veldig lyst på den svarte om jeg vinner :) Gleder meg utrulig mye!

23.08.2012 @ 18:44
Postat av: Ingeborg

Har ikke fått bilett:-( men om jeg får så skal jeg ha på Ola bukse eller shorts og en lilla Justin Bieber t-shorte! Og en hette genser med i ❤ Justin bieber på...

Min e-post er ingebo.4@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:45
Postat av: Tina

Jeg fikk ikke bilett, men jeg gir jo ikke opp om å skaffe biletter MEN hvis jeg skal då skal jeg ha på meg en Shorts og en topp fra konkurannsen hvis jeg vinner, og en caps og mangen JB tilbehør:))

23.08.2012 @ 18:45
Postat av: Julie

På konserten skal jeg nok gå med en svart bieber tskjorte som jeg fikk av min bestevenninne til jul og JB capsen fra bieberfever når den kommer i posten! Om jeg vinner en av disse blir det nok den :D

23.08.2012 @ 18:45
Postat av: Malin

Hei :)

På konserten tenkte jeg å ha olabukse og en søt topp! En av disse toppene hadde vært perfekt!

malin.eng@hotmail.no

23.08.2012 @ 18:45
Postat av: Elishadai<3

Hei det kan jo hende jeg ikke skal siden jeg ikke har fått bilett men vis jeg vinner en eller vis jeg hadde hatt en så hadde jeg hatt på meg Justin Bieber s-shorten min og lilla Justin Bieber caps og Lilla bukse og skrivd JB på ansikte mitt og på armene mine <3 Gjør alt for Justin Bieber #PROUDABELIBER! #GOBELIBERS

Håper jeg vinner har kjempe lyst fikk jo ikke biletter så har jo litt lyst på en ''trøste premie'' holdte jeg å å si eller skrive da

Hilsen Elishadai <3

23.08.2012 @ 18:47
Postat av: Silje Hoel Romskaug

På konserten har jeg tenkt til å gå med en shorts og en JB topp. +converse

silje.romskaug@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:48
Postat av: hedda

jeg skal gå med en stoor flosshatt og ett par klovnesko ! justin kommer til å legge merke til meg da ;D

23.08.2012 @ 18:53
Postat av: Siren Jøssang

På konserten har jeg tenkt til å gå med en shorts viss det er bra nok temp. men viss ikke skal jeg gå med en bukse som går meg til midt på leggen :) Jeg skal også ha mørke lilla høge converse, og en JB T-skjorte/singlet :)

siren-1998@hotmail.com

facebook: Siren Jøssang

23.08.2012 @ 18:53
Postat av: Camillla

På konserten (hvis jeg får tak i billetter) har jeg tenkt å gå med en shorts og en JB-topp og converse og en søt ring/smykke/armbond :-)

camillaholseth1@hotmail.com

23.08.2012 @ 18:53
Postat av: Helena Andersen Hollevik

har ikkje bestemt meg om eg skal ha bukse eller shorts på konserten, men skal ivertfall ha på meg en rosa justin bieber siglett(vist eg ikkje vinner her da) så skal eg gå med dei lilla justin bieber skoa mine, justin bieber klokka, og justin bieber armebånd! kan hende at eg tek på meg justin bieber buksa mi <3

Helena Andersen Hollevik - facebook

helena-a@live.no - epost

23.08.2012 @ 18:53
Postat av: Line Elise Hermansen

på konserten har jeg tenkt til å gå med en hvit singlett med knyting nederst forran som det står My boyfriend is the drummer, det står 2 ganger(speilvendt en gang)

og en svart stram bukse, eller en svart shorts med glidelås bak +lilla converse og lilla bandana og håret i hestehale og noen lilla armebånd jeg har:)

navn:line elise hermansen

epost: lineelise48@gmail.com

facebook: line elise hermansen

23.08.2012 @ 18:54
Postat av: natalie

Jeg vurderte i starten å ha på justin bieber genseren, men som du sa , det kommer til å bli så varmt, å stå inne i en klynge. Så jeg hadde tenkt n fin shorts og en jb topp eller noe lignende.

Toppene var utrolig fine :-)

Mail : natti96@hotmail.com

Facebook : natalie schjetne

23.08.2012 @ 18:56
Postat av: Ingunn

Har egentlig ikke bestemt meg enda, men blir nok noe sånn som en dongeribukse, en topp (cardigan over?) og toms eller noe! Prøøve å få til noe lilla også da, haha ;)

Ingunn Berntsen <- facebook

ingunnbernt@hotmail.com <- mail

23.08.2012 @ 18:58
Postat av: Maja Bieber

Har desverre ikke fått billeter, men vis jeg får skal jeg ha på en jdb skjorte, shorts og taits.

Også er de i min sørelse og

Ps er verdens største fan av Justin, dere og Woe

23.08.2012 @ 19:08
Postat av: Sunniva99

Tenkte shorts og topp, for det blir nok varmt med så mange i samme rom:) Håper å kunne gå med en av toppene;) Var i en WOW butikk for å kjøpe, men der var det ikke flere igjen:(

Twitter: @sunniva99

E-post: sumyha@hotmail.no

23.08.2012 @ 19:08
Postat av: Ada Celine

Jeg har tenkt å gå med en vanlig dongrishorts, en lilla topp som det står i love Justin Bieber på, lilla converse, og masse armebånd som det står I love JB på! Også må jeg ikke glemme, den lilla capsen <3 Hehe

ada-celine@hotmail.com

Ada Celine Nikula

23.08.2012 @ 19:13
URL: http://adaceline.blogg.no
Postat av: Lisbeth

jeg har tenk olabukse og denne toppen jeg SKAL vinne!

lis_l_93@hotmail.com

Lisbeth Larshus

23.08.2012 @ 19:16
Postat av: Hannah

Tenkte topp og t-skjorte med hoodie-vest på utsiden! Tror jeg skal bestille en JB topp fra nettet, eller forhåpentligvis kanskje vinne enten t-skjorte eller topp, hihi :-)

hannah.jensen@hotmail.no

Hannah Mari Eikelia Jensen på facebook

23.08.2012 @ 19:18
URL: http://www.hannahmarieikelia.blogg.no
Postat av: Karolime Skatteboe

Tenkte å gå med en hvit bukse som jeg har laget selv, altså limt på bokstaver, så det står altså Justin Bieber nedover lårene frampå og bak står det "Love", "?", "Watch You" og to " :)" og ":(". Så har jeg en hvit t-skjorte med Justin på og ikke lilla hettegenseren min siden du sa det kommer til å bli varmt. Vet ikke helt om det blir varmt med bukse heller? Kanskje jeg da tar skjorts, vi får se! :) Så blir det convers til sko, lilla bandanas og noen armbånd og sånn som er lilla. Vil selvfølgelig også skrive Justin Bieber, JB og belieber på armene mine og i ansiktet<3!

Face; Karoline Skatteboe

Epost er skrevet inn ;)

23.08.2012 @ 19:18
Postat av: Bjørg Lidal

På konserten hadde jeg tenkt til å gå med i <3 Justin Bieber genseren+ en shorts og en lilla caps, masse I love Justin Bieber armbånd og masse lilla tilbehør.

Facebook: Bjørg lidal Erland

Instagram: @lovebieber98

Twitter: 9bella8

23.08.2012 @ 19:21
Postat av: Miriam

Tenkte å gå i dongeri shorts og en JB topp og hvite converse:)

facebook: miriam korsvold

epost : miriam.korsvold@gmail.com

23.08.2012 @ 19:24
Postat av: marthe løkken hoel

på konserten så tenker jeg og gå med en dongerishorts og en topp pluss jb-armbånd og tøysko :)

så det hadde vært supert og vinne toppen her :)

23.08.2012 @ 19:24
Postat av: Ingvild

Jeg har ikke billetter til konserten, så siden jeg ikke hadde noe flaks med det, så håper jeg at jeg kunne ha funnet en topp.

23.08.2012 @ 19:30
URL: http://twitter.com/bieberringen
Postat av: Elise

Jeg har tenkt å ha på meg en ola shorts, og en fin topp eller singlet. Hvis jeg vinner en av toppene kommer jeg til å ha på meg den :)

facebook: Elise Kluften

23.08.2012 @ 19:37
Postat av: Irene - foto og hverdag

jeg skal gå med bukse og singlet fra wow sin kolleksjon:)

23.08.2012 @ 19:38
URL: http://izoom.blogg.no
Postat av: linn veronica

linn.veronica@live.no

Ja jeg vil vell gå med en singlet og dongri hotpans håre løst og noen grå tøy sko eller justin biber singlet om jeg vinner da :)

23.08.2012 @ 19:38
Postat av: Sandra

Åh, tenkte å gå i lilla sko, baggybukse og den øverste toppen fra WOW. ehhehehe :-) Jeg vil haa. Blir sikkert noe lilla-ish andre konserten også :-)

23.08.2012 @ 19:44
Postat av: Victoria Tysse

Jeg vet ikke hva jeg skal gå med på konserten. jeg har ingen JB klær så vi får se, men mest sannsynelig en singlet og en shorts :)

Victoria.tysse@gotmail.com

Face: victoria Tysse

23.08.2012 @ 19:46
Postat av: Therese

Skal gå med en shorts, og en t-skjorte med bilde av han eller ei der det står masse på :) Vist jeg vinner kommer jeg til å bruke den :)

terese-olsen99@hotmail.com

23.08.2012 @ 19:48
URL: http://www.theresepromo.blogg.no
Postat av: Eirin

Skal gå med I <3 Justin Bieber hette genser og et smykke der det står mrs Bieber, lilla neglelakk, svart bukse, sko (converse), sokker, truse, bh, singlet, someday eller girlfriend vis jeg får tak i den da!, lilla øredobber, smike og en lilla caps vis jeg får tak i en!!! :D

Eirin Hammer, EirinHammer@hotmail.com, https://www.facebook.com/eirin.hammer.12

23.08.2012 @ 19:51
URL: http://www.MyLifeEirin.blogg.no
Postat av: Linn Bieber ♥

Jeg har tenkt å ha på meg en søt topp med bilde av Justin på, shorts,caps og converse!:-) Om jeg vinner en av disse toppene, kommer jeg til å bruke den på konserten!:-D

♥ Linn Brautaset

♥ Linn_Brautaset@hotmail.com

23.08.2012 @ 19:55
URL: http://llinzy.blogg.no
Postat av: Cecilie Island

Jeg har tenkt til å gå med en av Justin Bieber t-skjortene mine, mange Justin armebånd, Justin Bieber tattoveringer (fikk de av venninnen min når hun var i Tyrkia), lilla converse, shorts (bare jeg som har merket at de fleste som blir ollg har shorts? og fordi justin liker det da) og selvfølgelig Someday (hvis jeg ikke har fått girlfriend før det ;)

Jeg så faktisk på de to toppene når jeg var i byen en dag, men de hadde small igjen :( de hadde bare medium og large :´(

Mail: cecilie.island Facebook: Cecilie Island

23.08.2012 @ 19:57
Postat av: Christina Karlsen

Har planer om å kjøpe meg en ny topp/t-skjorte med bilde av Justin på, også en bukse eller shorts :)) Kanskje jeg vinner en av disse og ender opp med å bruke den!

23.08.2012 @ 19:58
Postat av: Nora♥

Jeg har tenkt å bruke en JB t-skjorte som jeg kjøpte på H&M for litt siden, men den har krympet litt etter vask så derfor håper jeg å vinne en av disse for å bruke dem på konserten ! :D

23.08.2012 @ 20:01
Postat av: sara johansen

jeg har tenkt å gå med en justin bieber topp, shorts, en lilla caps og lilla supra!!!<3

epost: soyangen@gmail.com

<3

23.08.2012 @ 20:04
Postat av: Silje Ådnegard

Jeg har tenkt til å gå med en av Justin Bieber T-skjortene mine, og en olabukse. Jeg har også tenkt til å gå med en caps som man får når man melder seg inn i bieberfever. Også har jeg tenkt til å ta lilla dip dye til konserten! Men om jeg vinner en av disse toppene kommer jeg til å bruke den på konserten. :D

Mail: siljeaadnegard@gmail.com

Facebook: Silje Ådnegard

23.08.2012 @ 20:05
Postat av: Linn

har tenkt og ha en shorts og en topp :) er ikke helt sikker enda, kommer ann på været :) så skal jeg prøve og finne masse justin bieber stuff og ha på meg kanskje jeg vinner en av disse toppene, who know :D

facebook: Linn Hansen

Epost: linnhansen97@hotmail.com

23.08.2012 @ 20:05
Postat av: Aase Løvaas Hansen

Jeg skal ha på meg noe som skiller seg ut! Kanskje noen skikkelig knæsje farger! Og selvfølgelig noe som er justin bieber relatert! :D

23.08.2012 @ 20:12
Postat av: victoria<3

ja jeg er med ! på facebook heter jeg Victoria Zaferi Glad ! på konserten skal jeg gå med en taights ned til knærne eller en shorts ( spørs være ) vet at konserten er inne i arenaen, men vi har en lang reise for å komme oss dit ! også skal jeg ha på meg en justin bieber topp/t.skjorte ! i am a true belieber and a`m proud of it ! fin blogg , kommer til å lese den fast siden du skriver om JB !

23.08.2012 @ 20:12
URL: http://victoriaogcelina.blogg.no
Postat av: Malin

Eg har tenkt til å gå med ei blå høgtlivsbukse og kanskje ein singlett til, så hadde jo våre supert og vunne en av disse.. :* :D

Facebook: Malin Søgnesand

Epost: malinkiil@hotmail.com

23.08.2012 @ 20:13
Postat av: beliebersjustinnn

Vi har tenkt å gå med Justin Bieber collage gensere eller t-shorte og en vanelig bokse/*shorts :)

Mail: Jdb97@live.no

Blogg: Beliebersjusstinnn.blogg.no (istedet for facebook)

Gjerne bli venn med oss :)

23.08.2012 @ 20:14
URL: http://beliebersjustinnn.blogg.no
Postat av: Malin Bjerketvedt.

Jeg blir med! Jeg skal gå med en shorts, Converse og en stor hette genser med i ♥ Jb på <3 Og t-skjorta som er på konkurransen, om jeg vinner. Så jeg skal gå med alt jeg har av Justin bieber klær Parfymen også.. Mobil camera aaaalt! min facebook: Malin Bjerketvedt

Er 10 år .. og.. ja, send mld der eller på e-mail ;)

23.08.2012 @ 20:16
Postat av: Elise

Har tenkt til å gå med bukse og en justin bieber-singlett, og selvfølgelig den over her om jeg skulle vært så heldig og vunnet den.

23.08.2012 @ 20:16
Postat av: Mia Davidsen

Har jo 1 singlett med det der magasinet du ville jeg skulle kjøpe, elller det du anbelfalte, en sånn fra en spillebutikk og den hettegenseren. Jeg tror jeg skal gå med den ene singletten, eller om jeg vinner denne konkurransen, og kanskje bukse eller shorts :D <3

-miabieber98@hotmail.no

-Mia Davidsen Heidenstrøm

-frkdavidsenh.blogg.no

23.08.2012 @ 20:17
URL: http://www.frkdavidsenh.blogg.no
Postat av: Sara

Tenkt å gå med midjeshorts fra bikbok, jb-topp og hvite converse :-) Hadd vært kult hvis æ vant, men blir selvfølgelig ikke sur, kjøpe mæ bare en jb-topp på e-bay :)

23.08.2012 @ 20:18
Postat av: Emilie Bothner

Skal ha på meg en Justin Bieber tskjorte og shorts tror jeg... også converse mest sannsynlig

23.08.2012 @ 20:20
Postat av: Pia Synnøve

Jeg har egentlig ingenting og gå med, jeg har skikkelig lyst til og ha på meg noen JB-ting men jeg har ingen! :(

Pia Synnøve Lyng Rudsengen

pia@rudsengen.org

23.08.2012 @ 20:23
Postat av: Eline HK <3

Facebook - Eline Hynne Knoff <3

Skal gå med en dongri-shorts med nagler, en JB-topp, svarte converse, lilla NY caps, og I <3 Bieber armbånd.

Forresten siden bibses ikke kommer til å blogge mer, så kommer jeg til å bli fast leser her!! <3

23.08.2012 @ 20:27
Postat av: Stephanie

Facebook: Stephanie Kim Huynh

E-post: stephanie-1999@hotmail.no

På konserten skal jeg gå i shorts, en bieber topp og høye joggesko.

23.08.2012 @ 20:33
Postat av:

E-post : tilla@utetid.no

23.08.2012 @ 20:34
Postat av: Sofia Minic

jeg har tenkt til å hå shorts og en topp? lilla converse ? + noe lilla tilobehør:) hva hadde ikke passa bedre da enn med en utrolig fin jb singlett?:P<3

jeg vil helts ha topp 2<3

dere kan kontakte meg på facebook -Sofia Minic og telefon:95332064<3

epost- sofiaminic@live.no

tuusen takk om jeg vinner!<3 bare å håpee:)<3

23.08.2012 @ 20:37
Postat av: AnneNoraMomrak

For å være ærlig, vet jeg ikke helt hva jeg skal gå med. Det er jo fortsatt en stund til, tar det litt som det kommer!

Facebook: AnneNora Momrak

23.08.2012 @ 20:37
Postat av: Tina

jeg skal gå med shorts og en i <3 JB armbånd og converse seff men jeg vet ikke hva skal jeg ha over shortsen....

facebook:http://www.facebook.com/tina.aljanany

E-post: totaty99@live.no

Navn: Tina Al Janabi

23.08.2012 @ 20:39
Postat av: Ingvild Hjelle

Jeg har rant til å gå med en shorts og den toppen jeg skal vinne i denne konkuranssen,hahah:)

23.08.2012 @ 20:47
Postat av: silje <3

jeg har tenkt å gå med bukse eller shorts (spørs været) og toms! og oppe en hettegenser eller en t-shorte! <3

facebook: silje hauge

E-post: silje97@broadpark.no

navn: silje hesthamar hauge

23.08.2012 @ 20:50
Postat av: Mari

Jeg har tenkt å gå i bukse eller shorts og en singlett :-)

e-post: mari.idland@gmail.com

23.08.2012 @ 20:53
Postat av: Synnøve

jeans og en topp :)

facebook: http://www.facebook.com/synnove.sunde

23.08.2012 @ 20:54
Postat av: Sandra H. Rolfsen

Jeg har tenkt å gå i bukse. Vil helst gå i shorts, men det er jo i April, men jeg for se om det kanskje blir varmt den dagen ;) Og Justin Bieber hettegenseren min eller den t-skjorten som jeg kan vinne her :D

Facebook: Sandra Heggebø Rolfsen

E-post: sandra.rolfsen@gmail.com

Navn: Sandra Heggebø Rolfsen

23.08.2012 @ 20:54
Postat av: Henriette - Kommennterer alltid tilbake

Jeg har tenkt å gå med en buske eller shorts, hvist ikke det blir kaldt og en I love Justin Bieber hettegenser og en Justin Bieber t-Shorte, jeg skal også ha med en begg. Det hadde vert så fint å vunnet en av de t-shortene digget de!

Henriette Falch

falch_henriette@hotmail.com

23.08.2012 @ 20:54
URL: http://www.henf.blogg.no
Postat av: Kristin Meisingset

På konserten skal jeg gå med en lilla i <3 justin bieber hettegenser siden jeg er ganske frossen av meg. Også skal jeg ha på meg en dongeribukse og en lilla JB caps! Jeg skal også ha på megbgummi armbånd og mange tattoveringer!!! håper jeg ser dere på konserten, hadde vært så utrolig kult, jeg har ogsp gc til den 16!!! <3 håper jeg vinner!!! <3

Mail: tinkanmin@gmail.com

Facebook: Kristin Skogen Meisingset

23.08.2012 @ 20:54
Postat av: Caroline

Har ikke fått billetter til konserten :( men om jeg hadde gått ville jeg gått med shorts, jB t-skjorte og caaps <3

car-pisc@hotmail.com (e-mailaddressa)

23.08.2012 @ 20:55
Postat av: Navn

Skal på konsert 17. April :-) Jeg vett ikke nøyaktig va jeg skal gå med men selfølgelig om jeg vinner denne skal jeg jo gå me den :-) Ellers må jeg kjøpe selv (sliter med å finne ) . Converse, og shorts :-)

celine_bjunes@hotmail.com

23.08.2012 @ 20:55
Postat av: Aurora

Jeg har tenkt og gå i en shorts og singlet :) Kommer til og bli veldig varmt der, så jeg kler meg veldig lett :)

Håper jeg vinner! De er sykt fine :)!!

23.08.2012 @ 20:55
Postat av: phot0sbyme

jeg tenkte jeg skulle gå med shorts, siden det kommer til å bli varmt og jb hettegenser eller tskjorte, men jeg hadde selvfølgeig gått med den singletten hvis jeg var så utrolig heldig og vinner en av de! :-)

facebook: marte mj

23.08.2012 @ 20:56
URL: http://phot0sbyme.blogg.no
Postat av: Ida Michelle

På konserten skal jeg ha på meg en shorts, singlet med justin på (en av disse hvis jeg vinner), lilla converse og lilla bandana + litt JB tilbehør :-)

Facebook: Ida Michelle Kleppe

23.08.2012 @ 20:57
Postat av: Lene Marie

Jeg skal gå med en Justin bieber t-shorte, Lilla shorts, lilla caps, lilla sko, alt i lilla :D Har lyst på den svarte !

lenem.andersen@hotmail.com

Lene Marie Andersen

23.08.2012 @ 20:57
Postat av: Cathrine

Jeg og en annen har panlagt anntrekkene helt siden vi fant ut at han kommer tilbake! Vi skal ha på en blå ola shorts, kjøpe en hvit t-skjorte som vi klipper på så den blir til en litt løs singlet også skal vi skrive på "Believetour 2013" og bruke glitter og vi skal også stryke på et bilde av justin enten bak eller forran. Rundt hode skal vi ha et lilla bånd som vi skriver justin på. På venstre arm skal vi skrive "Kidrauhl" og på høyre skal vi skrive "We <3 u" Jeg skal også ha på et armbånd hvor det står believetour og justin bieber på, så skal vi også ha på en måte dusker rundt håndleddene i forskjellige farger! Skal også lage en kjempestor plakat som skal matche anntrekkene på en måte!

Facebook: Cathrine Solberg Nygaard

e-post: cathrine.sn@hotmail.com :)

23.08.2012 @ 21:01
Postat av: Hatice.Bieber :)

På konserten har jeg tenkt å gå med en jeans skjorts, en hvit Bieber T-skjorte eller kanskje en av singlettene hvis jeg vinner, et Bieber smykke, Converse (lilla eller grå), hvis jeg får tak i en lilla caps og skrive JB på fjeset mitt <3 :) Håper jeg vinner :)

E-Mail: Hatice_den_1@hotmail.com

Navn/facebook: Hatice Demirbas

23.08.2012 @ 21:05
Postat av: Lisa

Jeg skal kanskje gå med en Justin Bieber singlett som jeg har laget selv og shorts :-)Og hvis jeg vinner en av t-skjortene så skal jeg gå med den<3

facobook: Elisabeth Nikolaishvili

har e-post men husker ikke passordet, så håper det går bra om dere sender meg melding på facebook?

23.08.2012 @ 21:05
Postat av: Astride

Hallo!

Hvis jeg hadde kunnet velge hadde jeg bare tatt på meg JB - klær...

Men det har jeg selvfølgelig ikke! Da hadde jeg bare tatt en vanlig singlet og en jeansbukse. Men jeg skal skrive på en plakat f.eks: I <3 Justin Bieber eller no...

Og kanskje male meg på armene, og skrive Kidrauhl eller lignende!

Håper jeg vinner! Elsker bloggen!!!

23.08.2012 @ 21:08
URL: http://astride.blogg.no
Postat av: Astride

PS: astridengen6@hotmail.com

23.08.2012 @ 21:09
URL: http://astride.blogg.no
Postat av: Nora

Jeg skal gå med en olashorts, converse skrevet med justin bieber og never say never over hele i lilla, en hvit tynn hettegenser som jeg skal skrive mrs bieber på ryggen, lilla neglelakk, lilla øredobbber, også skal jeg kjøpe meg armbånd som det står justin på, så skal jeg skrive JB i panna, og så skal jeg ha på meg someday parfyma! :D

Hvis jeg hadde vunnet denne toppen hadde jeg blitt utrolig glad for jeg har ikke noen t-skjorter/singletter med justin på og det hadde jeg blitt utrolig glad for siden jeg hadde bursdag igår!<3

facebook: nora amalie brinck wilhelmsen

e-post: nora_b_w@hotmail.com

23.08.2012 @ 21:10
Postat av: Maria

Eg skal gå med shorts, justin bieber topp, lilla skoo og skrive JB i panna <3

23.08.2012 @ 21:12
Postat av: Martine

Har den øverste toppen♥

Skal bruke den på konserten neste år♥

23.08.2012 @ 21:16
Postat av: Marie

Skal gå med svart highwaist shorts og kongeblå skjorte/topp :)

marie_goldmine@hotmail.com

marie berg nilsen

23.08.2012 @ 21:16
Postat av: Marte A

Jeg skal ha på meg en hvit t-skjorte/topp som jeg tegner/skriver ting på(JB, sanger, swag, believe, believetour 2013 osv), en svart bukse eller shorts og en JB-hettegenser (hvis jeg får tak i) :D

Venninnene mine har to sånne(det var utsolgt når jeg skulle på wow) og jeg misunner dem skikkelig!! Jeg hadde selvfølgelig hatt den på meg hvis jeg vant!!

23.08.2012 @ 21:19
URL: http://mafte.blogg.no
Postat av: Vilde

Jeg har planer om å gå med en olashorts, hvite converse, Justin Bieber armbånd, JB i panna, bandana eller caps, en topp og olajakke :)

E-post: Vildis97@hotmail.com

23.08.2012 @ 21:28
URL: http://vilde19.blogg.no
Postat av: Gina

jeg tenkte å ha på meg noe lilla, vet ikke hva men noe! Også tenkte jeg å ha på meg en hvit Justin Bieber t-skjorte men hvis jeg vinner så vil jeg seff ha på en av de toppene! som underdel vet jeg ikke helt hva jeg skal gå i? dongeribukse? kortbukse? tights? vi får se!

på face heter jeg Gina Larsen ;)

23.08.2012 @ 21:29
URL: http://amicuz.blogg.no
Postat av: Henriette

Er ikke helt sikker men tror jeg skal gå i shorts, lilla supra og en lilla jb topp. Er ikke sikker på hvilken men det blir en lilla

Fb: Henriette Sandal

23.08.2012 @ 21:31
Postat av: Ingvild

Jeg har tenkt å gå med shorts og en topp, og noen lilla sko <3

E-post:Ingvild-no@hotmail.com

23.08.2012 @ 21:33
Postat av: Celina jonassen

helt garantert den ene toppen dær iallefall hvis jeg vinner ! :D

epost: celinamari@live.no

facebook@ Celina Jonassen

23.08.2012 @ 21:36
Postat av: Helene

Jeg og venninna mi skal få på konserten sammen og har tenkt til å ha på oss det samme:) Vi skal ha på oss I ❤ Justin Bieber hettegenseren, en svart tights og høy hestehandel:)! I tilleg skal vi prøve og få tak i noen kule sko:) Neglene våre skal vi lakke l

lilla og JB/Justin skal det atå i panna eller på kinnet! Maby vi skal få tak i noen JB armebånd også:) Dette kan bli litt varmt... Så jeg håper virkelig jeg en mulighet til og vinne/kjøpe en topp med ett kult trykk! Som bilde av Justin eller noe:)...

E-posten min er helene.karoline@gmail.com

23.08.2012 @ 21:36
Postat av: Lucia

Jeg er med! Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg, jeg har ikke billetter til konserten engang.. :/

luciamacn@hotmail.com

23.08.2012 @ 21:37
Postat av: Agnethe Maria Kjøle

Jeg må tenke på at det faktisk kan være snø og minusgrader i april, så jeg kan ikke gå med hva jeg vil av sommerklær fordi det blir varmt inne. Jeg,som sikkert mange andre,har tenkt til å være først inn i arenaen og stå først, så derfor må jeg være der tidlig. Å stå i shorts i 6 timer i minusgrader er ikke så godt. Så jeg tror jeg skal gå med en jeans, en av toppene over hvis jeg vinner, i <3 justin bieber hettegenseren min, og en gammel jakke jeg bare kan kaste siden jeg ønsker ikke at den skalvære i veien! :)

ethenga@hotmail.com

FB: agnethe maria

23.08.2012 @ 21:37
Postat av: Julie

Jeg har tenkt å gå med en Justin Bieber topp, hvis jeg vinner denne konkuransen ville jeg nok brukt den gråe toppen(øverst) , en ola shorts og et par lilla toms sko. Har vært så heldig å få billetter til konseten, så kan ikke vente! Herregud, døøør, GLEDER MEG SÅ MYE!!!

E-post- Julie.bolstad@hotmail.com

Facebook- Julie Mæland Bolstad

23.08.2012 @ 21:39
URL: http://juliabolstad.tumblr.com
Postat av: Malin Hempel

Jeg har tenkt å ha på meg en stram bukse og en hettegenster visst dt er litt kaldt ! :)

visst det er varmt har jeg tenkt å ha på meg en shorts og en singlet ! :)

Facebook: Malin Hempel

Mail: malin.hempel@hotmail.com

23.08.2012 @ 21:43
Postat av: natalie

Jeg fikk ikke tak i billetter til konserten da, men har ikke gitt opp håpet, prøver fortsatt!

Når jeg tenker over det så kunne jeg kanskje tenkt meg til å gå med lilla converse, en svart rocka shorts og lilla topp. Pluss noe Justin Bieber tilbehør eller noe smykker og ting. Så kommer jeg helt sikker til å skrive mye JB og sånt meg!

nataliey0@hotmail.no

23.08.2012 @ 21:44
Postat av: anne bondal

Jeans evt ein av desse singlettene + justin bieber hoodie. me masse jb smykker og skal ha med jb beatsa mine<3 og converse<3<3<3

23.08.2012 @ 21:49
Postat av: Christine

Jeg har planlagt antrekket helt siden jeg bestilte billetten til konserten. Jeg tenkte at jeg skulle ha på meg noe som er GODT synlig, så Justin kanskje legger merke til meg, selv om det er utrolig vanskelig. Siden favorittfargen hans er lilla hadde jeg tenkt å gå med MASSEMASSE lilla. Har nettopp fått lilla hettegenser hvor det står "this girl has bieber fever" på, den skal jeg ha over en Justin Bieber-topp (forhåpentligvis en av de man kan vinne), siden det blir nok veldig varmt! Også skal jeg ha på meg en shorts som jeg skal farge lilla nederst, også skal jeg ha lilla Converse. Masse lilla, haha :) Så når jeg kommer dit skal jeg bare høre på musikken og danse og ha det kjempegøy, og forhåpentligvis legger Justin merke til meg, så han vil ha meg med opp på scena og synge for meg! Haha, LITT høye forhåpninger ;) Men dette er ihvertfall det jeg skal ha på meg. Gleder meg helt SYKT til konserten!!!! <3

Navn: Christine Holt Johansen

Facebook: Det samme

Mail: hol-j@live.no

BELIEVE!!!! <3

23.08.2012 @ 21:50
Postat av: Donika

Hei :)

Jeg er tenkt ha på meg jeg en shorts og topp(hvis jeg vinner den en JB topp da) og noe Justin Bieber tilbehør:) og jeg sier Takk til dere som eier bloggen<3

facebook: Donikanez

23.08.2012 @ 21:52
Postat av: siri pettersen

På konserten har jeg tenkt til å gå med en shorts og en topp og converse :) håper jeg vinner og kan gå men en av de toppene!

23.08.2012 @ 21:55
URL: http://siripetters1.blogg.no
Postat av: CharlotteNg

på konserten har jeg tenkt til å ha på en magetopp med justin på og en vanlig buske..

23.08.2012 @ 22:02
Postat av: Julie Grinaker

forhåpentligvis skal jeg gå med en av de :) haha, neida. på konserten har jeg tenkt til å gå med en bukse og en justin bieber- singlett.. hvis jeg i det hele tatt får dratt på konserten. har billetter og sånt, men skal operere og har ikke fått vite datoen ennå, og hvis den datoen kommer i nærheten av 16.april, får jeg jo ikke dratt på konserten.. da vil jeg bli helt knust..

facebook - Julie Grinaker

twitter - JulieGrinaker

23.08.2012 @ 22:04
Postat av: Victoria

Navn & Face: Victoria Skogvoll Skjellnes

E-post: vicskjel@hotmail.com

Tror jeg blir å gå i en JB topp/t-skjorte, en lilla caps, svarte bukser, og noen lilla sko :) og masse JB armbånd

23.08.2012 @ 22:07
Postat av: Maja

Jeg tror jeg skal ha på en dongri-shorts og en genser/t-skjorte er litt usikker, men hadde blitt veldig glad hvis jeg hadde vunnet en av de singlettene da hadde jeg godt med den:)

23.08.2012 @ 22:10
Postat av: Cecebieber <3

Jeg. Skal på konsert begge dagene

Epost: Celine1906@osloskolen.no

23.08.2012 @ 22:23
Postat av: Thea

Jeg har ikke fått billetter:((

Men en shorts eller bukse, en JB-genser/t-skjorte, JB smykke og converse:)

Epost: theasteinsland99@gmail.com

23.08.2012 @ 22:24
Postat av: Cecebieber <3

Jeg. Skal på konsert begge dagene

Epost: Celine1906@osloskolen.no

23.08.2012 @ 22:24
Postat av: Tuva

Jeg skal ha på meg en shorts eller dongerishorts og en t-shorte og med masse bieberarmbånd osv. (kommer til å bruke en av toppene der om jeg vinner de)

tuva_97@hotmail.com

23.08.2012 @ 22:24
Postat av: Maria Mishra

Jeg har ikke fått billetter, men vist jeg får så har jeg tenkt å bruke en lilla I <3 Justin Bieber genser på med en denim bukse fra bikbok og noen hvite coneverse ( vet ikke hvordan man skriver det )

maria_gmishra@hotmail.no

facebook : maria mishra

23.08.2012 @ 22:25
Postat av: Maria Mishra

sorry skrev feil på facebook mente maria gangsøy!!!!!!!!!

23.08.2012 @ 22:26
Postat av: eejdb

Fikk ikke billetter men kan vell fortsatt være med ??

Isåfall så hadde jeg gått med en Justin Bieber t-skjorte,

En shorts/ hullete bukse (spørs på været) lilla converse og oppsatt hår ;)

emmalinh@hotmail.com

Facebook: Emma Phung

23.08.2012 @ 22:27
URL: http://eejdb.blogg.no
Postat av: Emilie Lundevold Bieber

På konserten skal jeg gå med shorts tror jeg siden det kommer til å bli glod varmt å en Justin t-skjorte så klart <3 å så skal jeg kjøpe sånne armebånd som lyser i mørke å converce(siden Justin elsker jenter med converse)

Navn: Emilie Lundevold

Facebook: Emilie Lundevold

E-mail: emilie20@live.no

23.08.2012 @ 22:30
URL: http://emiliebiieber.blogg.no
Postat av: jdbswaggy

om jeg skal på konserten så skal jeg ha på meg justin bieber skjorte om jeg vinner denne går jeg med denne men om ikke så går jeg med enn annen :)

navn:mali skar

facebook: mali skar

email:mali.skar@hotmail.com

23.08.2012 @ 22:34
URL: http://www.jdbswaggy.blogg.no
Postat av: Ragnhild

På justin konserten skal jeg på meg en shorts og en topp eller justin genser:)

E-post: Ragnhild_98_98@hotmail.com

Facebook: Ragnhild Hamre

23.08.2012 @ 22:38
Postat av: DayByDayEW ♥ Kommenterer tilbake

Har ikke billett ;`( Men hadde tenkt en JB T-skjorte, som jeg har Og en tight jeg pleier å gå med ! :)

emmaw00@hotmail.com

23.08.2012 @ 22:40
URL: http://daybydayew.blogg.no
Postat av: Ingvild

Jeg skal gå med dongeri shorts og JB topp og lilla sko :) Navn/facebook: Ingvild Kvalheim

23.08.2012 @ 22:50
Postat av: Ane

Jeg skal gå med svart høytlivs skjorts, justin bieber genser, svart skinnjakke, lilla bandana og lave converse<3 og selvfølgelig armbånder<3

23.08.2012 @ 22:55
Postat av: Marie Ødegård Johnsen

Jeg troor vel det blir rosa converse, shorts med nagler og Justin bieber topp! +masse armbånd, fint hår og diamant deksel på mobilen :D jeg skal på konserten den 17 med veninna mi Oda!

Marie@roros.net og jeg heter marie Ødegård Johnsen på Facebook <3

23.08.2012 @ 22:58
Postat av: Lisa

Jeg skal gå med enten shorts eller dongeri bukse, med en jb topp og hvite converse <3

23.08.2012 @ 23:04
Postat av: Maria

Svart olabukse eller shorts, JB topp/singlett, lyslilla converse, JB deksel på iphonen + armbånd, smykke, klokke osv :))

Facebook: Maria Heidenberg Lund

E-post: rg_maria_96@hotmail.com

<3

23.08.2012 @ 23:10
Postat av: Rosa Maria Ridder-Nielsen

skal ha på meg en svart bukse og en I love justin bieber hoodie Og en

I love justin bieber singlett under :)

Rosa-msrn@hotmail.com

23.08.2012 @ 23:27
URL: http://rosa1996.blogg.no
Postat av: Mia

Tro jeg skal ha på meg shorts, i <3 justin Bieber hettegenser og vis jeg vinner konkurransen skal jeg ha på den toppen!

Mia Oldervik Andreassen

Miaandreassenlive.no eller 94139560

23.08.2012 @ 23:31
URL: http://miaoldervik.blogg.no
Postat av: Vilde

Tenker at jeg skal ha på meg en shorts som jeg kjøper senere, hahaha, den ene toppen (om jeg vinnner da<3), lilla converse og smykker :) æææææ gleder meg sånn!! <3

23.08.2012 @ 23:40
Postat av: Hannah Lund

Hadde vært utrolig gøy å vinne t-skjorte! På konserten tenker jeg at jeg skal ha på en av de toppene (hvis jeg vinner en). hvis ikke jeg vinner, så får jeg finne en annen justin bieber topp som jeg kan ha på meg! hvis det er fint vær tar jeg på meg shorts og hvis ikke så tar jeg på meg bukse. også hvite converse! :) håper så veldig at jeg vinner!

lund_hannah@hotmail.com

23.08.2012 @ 23:46
Postat av: MiriiM

Jeg hadde tenkt til å kjøpe en sånn lilla "I love Justin Bieber" genser, men siden jeg ikke har råd og ikke får penger av foreldrene mine fordi vi ikke har så mye, så jeg vil da ikke mase på dem med å få penger eller kjøpe JB klær eller andre ting som har med han å gjøre fordi vi rett og slett ikke har råd. Fikk egentlig ikke lov til å gå på konserten hans til neste år fordi vi har dålig råd, men siden foreldrene mine visste hvor stor belieber jeg faktisk var så jeg fikk lov til slutt. Jeg skal bare gå med noe fint jeg finner i klesskapet mitt evt noe jeg kanskje kjøper De støtter meg hele tiden og jeg elsker dem over alt på denne jord. Jeg vil ikke mase mer på dem når det gjelder penger fordi jeg har allerde fått det jeg ville aller mest, selvfølgelig en billett til Bieber konserten neste år.

23.08.2012 @ 23:55
Postat av:

Jeg har tenkt skjorts og en singlett pluss litt smykker der det står i love jb osv! Har tenkt å bestille litt før selve konserten eller bare melde meg på som sånn dette :) PLUSS jeg har tenkt å skrive på armene min og mulig beina :P håper jeg vinner, fingrene er krysset!! Iselin Enger, iselinme@live.no

24.08.2012 @ 00:04
Postat av: Makafi

Jeg skal ikke på konserten, jeg fikk ikke billetter. Jeg satt å gråt over 2 uker.

Første gangen jb var her i Norge fikk jeg ikke lov til å dra. Å denne gangen fikk jeg ikke billetter.

But I Believe håper virkelig jeg for møtt han en dag å takke han for alt han gjør får oss.

He is my hero!

Facebook : Makafi Kaba

Mail : Makafi_kaba@hotmail.com

24.08.2012 @ 00:19
Postat av: Aya

Jeg orker ikke og bruke shorts.

Jeg skal bruke en stram jeans med jb genser fra ebay i lilla. Så skal jeg skrive masse justin bieber ting på mine lilla Coverese

Lykke til :)

24.08.2012 @ 06:52
Postat av: Sofie's Fotos

sofie-a-t@hotmail.com

jeg skal bruke min tskjorte med bieber på når han var 16 år også skal jeg ha en mørkeblå only bukse og justin bieber smykke fra claire's

24.08.2012 @ 07:01
URL: http://sofiesfotos.blogg.no
Postat av: nora

Jeg skal ha olabukse eller shorts og en topp, kanskje en med jb på:) Jeg skal også ha armebånd eller noe der det står Justin bieber, men er ikke helt sikker :) Du kan kontakte meg på: nor_hal@hotmail.com

24.08.2012 @ 07:14
Postat av: Anniken

Jeg skal ha på meg en lys olebukse, men jeg aner ikke hva jeg vil ha over. Jeg har leta etter en topp som dette (: Håper jeg vinner den, da blir jeg fin! ( lilla er fineste å kler meg best)

Anniken Larsen Rønningen på facebook, anniken_angel@hotmail.com

24.08.2012 @ 07:29
Postat av: Alice

Jeg vet ikke hva jeg skal ha , fikk ikke tak i justin bieber top fra wow var litt sen , hadde ikke mulighet til å dra der da , hadde blitt veldi glad for en top jeg kunne hatt på meg der ! <3 farge lilla <3 facebook: alice grønås eller på bloggen min

24.08.2012 @ 07:48
URL: http://aliceg.blogg.no
Postat av: ala hamdi

Med.

Elsker bloggen deres.

24.08.2012 @ 07:55
Postat av: Mie

Jeg skal gå med en JB topp, så viss jeg ikke vinner en av de toppene, får jeg kjøpe en selv, for jeg har bare JB pysj :c Også en stram jeans, og someday parfymen, mascara (VANNFAST! ellers kommer mascaraen til å renne, hehe) og lipgloss :)

mdraegni@gmail.com

24.08.2012 @ 08:08
Postat av: Lene

jeg har tenkt å gå med justin bieber klær :) Håper også jeg får lagd en plakat !<3

www.lenekm@live.no :)

24.08.2012 @ 08:54
URL: http://lenekm.blogg.no
Postat av: Britan

Jeg har tenkt å gå med en JB t-skjorte :)

Facebook: http://www.facebook.com/#!/britan.salman

24.08.2012 @ 09:54
Postat av: stine

jeg har tenkt til å gå i en blå olabukse- kanskje shorts, er ikke helt sikker og en justin bieber t-skjorte jeg har.

stine_karlsen25@hotmail.com

24.08.2012 @ 10:16
Postat av: Charlotte

Har tenkt til å gå i en olabukse og en Justin Bieber topp :)

E-post: chotte2@hotmail.com

24.08.2012 @ 13:41
Postat av: thea

jeg tenkte å gå med I LOVE JUSTIN BIEBER hettegenser!

og en olabukse. det kommer jo til å bli litt varmt så derfor

skal jeg finne en justin bieber genser ti å ha under<3<3

24.08.2012 @ 13:48
Postat av: Frida Rudiløkken Larsen

E-post: frida-rudi@hotmail.com

Jeg skal gå med en shorts, en av Bieber t skjortene mine og kanskje lilla supras og lilla bandana (eller lilla caps) ;)

24.08.2012 @ 13:56
URL: http://fridalar.blogg.no
Postat av: Sylvi

På konserten skal jeg gå med en ola shorts, og så en jb topp. Har ikke tenkt til å ta på meg bukse eller genser for det kommer til å bli sykt varmt der. Jeg har veldig lyst på sånne silikon armbånd, så skal prøve å skaffe meg det til konserten.

sylvi2602@hotmail.com

24.08.2012 @ 14:24
URL: http://sylvi.blogg.no
Postat av: Sara Barzinje

Jeg har tenkt til å gå med en Justin Bieber t-skjorte der det står Forever a Belieber også over den som en jakke da på en måte hettegenser (tar av om det blir for varmt), bukse, sko - sneakers og caps! :))

sara_kurd_98@hotmail.com :))

24.08.2012 @ 14:24
Postat av: Johanna

Jeg har tenkt til å gå med en hvit/lilla shorts og en Justin Bieber t-skjorte og et lilla bandana :D

Kontakt på facebook: Johanna Berge (JB)

24.08.2012 @ 14:24
Postat av: anette

jeg har tenkt å ha på meg en hvit shorts, og ei justinbieber tskjorte som det står never say never på og et bidle av ham, men hvis jeg vinner en av disse, skal jeg selfølgelig bruke den! ;)

24.08.2012 @ 14:33
Postat av: Sanna

Tenkte jeg skulle ha på med en shorts på grunn av varmen, og hvis jeg er heldig en av de toppene!

Facebook: http://www.facebook.com/sanna.martinussen

24.08.2012 @ 14:53
Postat av: ida bieber

Jeg har tenkt og gå med en lilla Justin Bieber hettegenser (har ikke så mye annet..desverre) en svart shorts, en lilla banada og noen Justin Bieber ting. altså et armbånd eller noe og skrive noe på meg. Men dette er altså vis jeg får bilettene..ikke så lett og få tak i nå men jeg gir ikke opp. Never Say Never! (Men vis jeg vinner denne konkurransen så skal jeg bruke en av disse) lykke til alle beliebers!

ida_maria_hildonen@hotmail.com

24.08.2012 @ 14:54
URL: http://hildoonen.blogg.no
Postat av: Astrid

Hvis jeg vinner skal jeg gå med den sorte singletten av Justin<3 hvis ikke skal jeg gå med en egenlagd genser som det er bilde av justin på, og masse skrif. eks: I love justin bieber, belieber, og masse hjerter <3

Astrid Aamodt

astrid-aamodt@hotmail.com

http://www.facebook.com/astridmargrethe.aamodt

24.08.2012 @ 14:59
Postat av: Linda

Har tenkt å ha på meg en blå dongeri shorts å Justin Bieber t-skjorte og om jeg vinner så skal jeg jo så klart ha på meg singletten ,hvis jeg kan dra på konserten..:(

24.08.2012 @ 15:08
URL: https://twitter.com/lindabieberl
Postat av: Mina

Enten en shorts og justin bieber hettegenser men blir sikkert litt varmt med hettegenser så kanskje eg tar en litt tynnere <3

Navn og facebook : Mina Føleide

e-post: mina_foleide_98@msn.com

24.08.2012 @ 15:11
URL: http://mifo98.blogg.no
Postat av: Erle

Jeg fikk ikke billetter så jeg kan ikke vinne eller noe:(

24.08.2012 @ 15:30
URL: http://Dogsandme.blogg.no
Postat av: Inger-Louise

jeg kommer til å gå med en lilla eller svart bukse med enten hettegenseren eller en Justin tskjorte eller en hvit som jeg tegner på selv og sko spørs det litt hva slags være det er... <3

inger.louise@hotmail.com

24.08.2012 @ 15:43
Postat av: Vanja

Jeg kommer til å gå i bukse/shorts og en topp også turkise converse kanskje, vist jeg vinner kommer jeg til å gå i den toppen :) <3

Navn og facebook: Vanja Hanssen

vanja-h@live.no

24.08.2012 @ 16:08
URL: http://sminkedokka997.blogg.no
Postat av: Julie

Jeg skal gå med en svart shorts eller bukse,det spørs hva slags vær det er.Jeg skal gå med en t-skjorte med bilde av Justin Bieber på,som jeg ikke greier å beskrive.MEN! Om jeg vinner skal jeg selvfølgelig bruke den jeg vinner :)

er det greit at jeg ikke skirver facebooken min? Er det liksom fordi dere skal få kontakt hviss man vinner? Fordi jeg vil ikke skrive facebooken min til alle de andre som kan se den,og jeg er på hotmailen min ca. hver dag ,så er det nok? :)

24.08.2012 @ 16:12
Postat av: stine abrahamson

jeg ville gjene hatt den hvite :)

Jeg skal til Birmingham i februar og da er det vel kaldt, så jeg har tenkt til å gå med bukse, en justin bieber singlet( hvis jeg vinner bruker jeg den hvite :D) , kanskje en cardigan over og som sko må jeg skaffe meg noen lilla sko :D

24.08.2012 @ 16:19
Postat av: Yvonne Bieber

Skal ha på en lilla shorts og en hvit speisell laget gesner men jeg vet ikke hva jeg skal ta under enda. OG mine lilla Bieber sokker :D

Er litt redd for å skrive facen min her men Email er: yvonne-hilario@hotmail.com

24.08.2012 @ 16:29
Postat av: Eirin

Jeg kommer til å gå i shorts og topp tror jeg! Og kanskje en genser utenpå der!

Hvis jeg vinner så vil jeg ha den hvite!:-)

ei-rin96@hotmail.com

24.08.2012 @ 16:31
Postat av: Celine <3

Jeg skal ha på meg en topp som er lilla med bilde sv Justin på, skjorts og sneakers ❤

24.08.2012 @ 16:38
Postat av: Heidi mikael

heihei!

TAkk for at dere lager konkurannser her på bloggen,.Om jeg vinner dette kommer jeg til og bli EVIG takknemlig,..!JEg skal nok gå i min vanlige stil den dagen.Hmmm.. Et par converse med jeans skader ikke.Jeg skal nok bruke en stor genser eller t-shir med noen briller og caps, Just so you know så er stilen min det der hver eneste dag , ehhe. jajaajaa lykke til alle sammen <3' BELIEBER FOREVER

24.08.2012 @ 16:40
Postat av: Dafina Zeqiri

Jeg tror jeg skal ha på meg en topp, har desverre ikke Justin bieber singlett som jeg kan ha på meg, også tror jeg at jeg skal ha på shorts vis det blir varmt, eller en vanlig topp. Og conerse skoo :)

Du er venn med meg på facebook :)

24.08.2012 @ 16:42
Postat av: Kristine

Jeg er dessverre en av de som ikke har fått bilett. Men jeg gir ikke opphåpet ! Så hvis jeg får billett ville jeg hatt på meg en olabukse eller shorts og en av toppene hvis jeg fikk en da! Men Never say never!

24.08.2012 @ 16:42
Postat av: Dafina Zeqiri

Jeg tror jeg skal ha på meg en topp, har desverre ikke Justin bieber singlett som jeg kan ha på meg, også tror jeg at jeg skal ha på shorts vis det blir varmt, eller en vanlig topp. Og conerse skoo :)

Du er venn med meg på facebook :))

24.08.2012 @ 16:42
Postat av: Marie

Jeg regner med at jeg blir å gå med en vanlig dongerishorts (hvis ikke blir det en høytlivsbukse mest sannsynlig), og en vanlig, løs singlett. Men selvfølgelig, hvis jeg skulle vært så heldig å vinne en av disse singlettene, kommer jeg nok til å bruke den :-)

Navn/facebook - Marie Vollen

e-post - marievollen@hotmail.com

24.08.2012 @ 16:52
Postat av:

shorts å hettegenser tror jeg, men hvis jeg hadde vunnet hadde jeg garantert brukt sigletten istede for:)

maja_robertsen@homtail.com

24.08.2012 @ 16:54
Postat av: Line Hauge

Shorts og en singelet. Har ikke noen JB T-shorter Så hadde blitt utrolig takknemlig og glad om jeg hadde vunnet en singelet! :D

E-mail: line-hauge@hotmail.com

24.08.2012 @ 16:58
Postat av:

Jeg tror jeg skal ha på meg en vanlig topp, har desverre ikke Justin bieber singlett som jeg kan ha på meg, også tror jeg at jeg skal ha på shorts vis det blir varmt, eller en vanlig topp. Og converse skoo :)

Du er venn med meg på facebook :))

24.08.2012 @ 17:09
Postat av: Eline Nyhagen

Jeg skal gå med:

-Believe t-skjorte

-Believe armbånd

-gull suprasko i buttOn

-en sånn baseball jakke som det står J foran og 'girlfriend' bak og hvis det blir varmt tar jeg den bare av.

-Ola shorts, tror jeg.

-lilla cap hvor det står JB

-Supra sko, tror jeg.

-smykke med bilde av Justin

-masse andre Justin Bieber armbÅnd

-someday eller girlfriend

-Justin Bieber tatoveringer

Epost: eline.nyhagen@hotmail.com

Facebook: Eline Drew nyhagen

24.08.2012 @ 17:15
Postat av: Aisha Aziz

vERDENS beste gave å gi bort til lillesøster, haha! Men håper virkelig på vinne har aldri vunnet før og får desverre heller ikke dratt til konserten siden vi skal reise :( Ønsker virkelig og dra men desverre :/ Digger bloggen deres!

Aisha (FASTLESER 4ever)

24.08.2012 @ 17:39
Postat av: Eline

eline.wager@gmail.com

Jegh ar tenkt til å gå med shorts og en av de toppene hvis jeg vinner, eller en topp jeg skal skrive JUSTIN på ♥

24.08.2012 @ 18:08
Postat av: Nora

Jeg har ikke helt bestemt meg, det er jo enda flere måneder til! ;) Men kaaaaanskje en blondertights å en shorts elns.. En fin topp, kanskje en av de du har hvis jeg vinner. #NeverSayNever ;D Og et par converse :) Pluss, hvis jeg får lov, skal jeg få sånn tattovering som det står Believe på, men bare sånn som går bort etter 8 uker ;) Men det er jo bare kanskje da, for jeg skal kjøpe i Oslo, å se hva jeg finner :)

Nora Amalie Karlsen, noraamaliee@hotmail.no har ikke face... ;|

24.08.2012 @ 18:17
Postat av: Nora Rød

Jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg skal bruke,. Men jeg kommer nok til å kjøpe/bestille en Justin Bieber topp som jeg da kommer til å bruke men hvis jeg vinner kommer jeg nok til å bruke den toppen og en shorts hvis det er fint vær, hvis ikke blir det en bukse<3 også skal jeg bruke Justin Bieber armbånd og converse<3

nora_1999@msn.com

24.08.2012 @ 18:31
Postat av: Halat

Jeg tenker jeg skal ha på meg bukse eller shorts kommer litt ann på været også skal jeg ha på meg en justin t-skjorte/topp med converse.

Håper jeg vinner :)

Halat.9@hotmail.com

24.08.2012 @ 18:56
Postat av: Julia Emilie Kristiansen

Tenkte jeg skulle gå med tights eller shorts, og en Justin Bieber t-skjorte + noe JB tilbehør også skal jeg få converse! :-)

Jeg kunne gjerne tenkt meg den hvite t-skjorten!:)

håper jeg vinner!!

Facebook: Julia Emilie Kristiansen

Email. julia-emilie@hotmail.com

24.08.2012 @ 19:22
Postat av: Rebekka

Jeg skal desverre ikke på konserten for jeg fikk ikke biletter, men hvis jeg hadde gått hadde jeg nok hadd på meg en høytlivsshorts, converse og en kul singlet. Og da hadde en av de vært perfekt. Ønsker den hvite, og håper virkelig jeg vinner.

24.08.2012 @ 19:28
Postat av: Marte

på konserten skal jeg gå med en shorts og en topp, det kommer til å bli varmt tenker jeg!<3

facebook: Marte K. Hjalland

(du er venn med meg på facebook)<3

24.08.2012 @ 19:52
Postat av: Victoria <3

På konserten har jeg en t-sjorte og en collage genser, bukse, armbånd (med justin) viss jeg fortsatt passer det :D så vi får se, håper jeg vinner!

#NeverSayNever og #Believe

Facebook: Victoria Augustsen Paulsen.

Gmail: Dokka.Bamse@gmail.com

24.08.2012 @ 20:44
Postat av: sofie

en svart highwaist shorts og en lilla tank top og en lilla caps! :)

facebook: sofie bakkevoll

24.08.2012 @ 20:51
Postat av: BaoBao Ng

Jeg har tenkt til og gå med jb genseren min, og en shorts og viss jeg vinner skal jeg ha den tskjorten under <3

Facebook : BaoBao Nguyen

24.08.2012 @ 21:01
URL: http://www.Bbbao.blogg.no
Postat av: Sara

På konserten har jeg tenkt å gå med en Justin Bieber t-skjorte og en vanlig shorts.

Pluss masse JB armbånd og lillae sko :-)

E-post: s.horg@hotmail.com

Facebook: Sara Horg

24.08.2012 @ 21:19
Postat av: Michelle Lavik

På konserten har jeg tenkt å gå med en Justin singlet med I love Justin Bieber genser over, en shorts, believe armbånd og en gull supra sko gadget(?) som jeg skal feste på genseren! :D

Mail: michelle_lavik@hotmail.com

24.08.2012 @ 21:22
Postat av: Mia

Hvis jeg får biletter skal jeg gå med converse, i love justin beieber genser, den singleten (hvis jeg vinner eller kjøper den) og en shorts <3

Håper jeg vinner og får biletter! <3

24.08.2012 @ 22:10
Postat av: Sanna

Hei, Jeg har aldri vunnet på en konkuranse på nettet før så det hadde vert super gøy og kunne vunnet disse ;P Hva jeg skal gå med på Konserten?.. Vist jeg vinner vil jeg gjerne gå med en av disse toppene og en skjorts eller en av de tusen Justin Bieber toppene jeg har! :D Men jeg hadde blitt såå glad vist jeg vant! Det er super snillt av dere og få til sånne konkuranser til alle fansene! dere er så skjønne ;*

Navn: Sanna

E-post adresse: Sanna-sl@hotmail.no Kontakt meeg! :P

24.08.2012 @ 22:14
URL: http://Sanniiz.blogg.no
Postat av: emmybieber

har ikke belietter til konserten men prøver å få tak i hvis jeg skal på konserten skal jeg ha på meg det det samme som justin går med i never say never altså hvit bukse lilla supra sko en slik topp lilla caps og hvit kort skinn jakke <3

emaline.weah@hotmail.com

24.08.2012 @ 22:15
Postat av: Gøril

Jeg skal ha lilla ''I love Justin Bieber hettegenser'', lilla converse, lilla ny caps og vanlig bukse ;)

24.08.2012 @ 22:16
URL: http://guttormseen.blogg.no
Postat av: Marte

En shorts, justin bieber singlett justin bieber caps og converse :)

Navn: Marte

E-post: marte.alsaker@hotmail.com

24.08.2012 @ 22:18
Postat av: Katrine kjerrgård

Jeg har ikke billett men om jeg hadde hatt hadde jeg gått med . en shorts ,og en jb t-skjorte elns , ALt skal være i jb klær siden då er det lettere og bli OLLG . heh .. ja håper jeg får være med i konkurransen selv om jeg kanskje ikke skal på konserten

Vil ha svart :)

klk97@hotmail.com

24.08.2012 @ 22:19
URL: http://www.katrinekjerrgaard.blogg.no
Postat av: Hege

Jeg kommer til å gå med den nederste toppen ( hvis jeg vinner ) også kommer jeg til å ha på meg en litt hullete shorts, en rød bandana i håret, en liten lysebrun veske og så klart Converse! Hvis jeg vinner hadde jeg blitt utrolig glad! Jeg har aldri vunnet en blogg konkurranse, så det hadde vært utrolig gøy om jeg vant! Elsker bloggen, stå på! :-) Hilsen en som har utrolig lyst til å vinne!

24.08.2012 @ 22:29
Postat av:

Jeg har ikke noe særlig Justin Bieber klær(desverre), og den ene T-shorten jeg har begynner å bli litt liten og utvasket :p Men har tenkt til å gå med shorts og t-shorte/singlet og sikkert en liten jakke eller noe utenpå i tilfelle det bli kaldt etterpå eller noe! Jeg skal desverre ikke på konserten i Norge, men skal til Nottingham! :D

24.08.2012 @ 22:56
Postat av: Belieber Katarina

Har tenkt og gå i en skorts og en justin bieber genser :) lilla bandana i håret og på armen og justin bieber veske og kjede :)

Navn: Katarina Groth

Epost: prinsesse-katarina@live.no

Face: Katarina Groth <3

Håper jeg vinner, elsker bloggen deres <3

24.08.2012 @ 22:58
Postat av: Lisa Rude

På konserten har jeg tenkt til å ha på meg en Justin Bieber t-skjorte, Justin Bieber hettegenser (til før og etter konserten) og bukse :).

Navn/Facebook: Lisa Rude

Epost: lisa_rude@hotmail.no

24.08.2012 @ 23:06
Postat av: Ida

Jeg har tenkt til å ha på meg en olabukse og en topp med en cardigan over. Hadde også tenkt å ha på meg noe lilla, siden det er Justin sin yndlingsfarge. Har dessverre ikke fått kjøpt noen Justin Bieber topp enda, men hvis jeg hadde vunnet denne, så slipper jeg jo det også! :-)

Epost: ida.h.lanto@hotmail.com

24.08.2012 @ 23:16
Postat av: Sarenalovee

Skal ikke på konsert får jeg fikk ikke billeter

25.08.2012 @ 00:27
Postat av: Sarenalovee

Skal ikke på konsert får jeg ikke fikk billetter

Epost sarenakristiansen@hotmail.com

25.08.2012 @ 00:29
Postat av: thea

med

25.08.2012 @ 07:26
Postat av: thea

er med

25.08.2012 @ 07:26
Postat av: thea

er med.

25.08.2012 @ 07:27
Postat av: thea

jeg er med

25.08.2012 @ 07:29
Postat av: thea

jeg skal ha på meg en olabokse og en justin bieber genser

25.08.2012 @ 07:30
Postat av: Cpw

Har ikke biletter :(( Men hadde gått med tights + singlet (jb♥)

25.08.2012 @ 11:05
URL: http://cpw.blogg.no
Postat av: Lene

Jeg er med :) Vet ikke helt hva jeg skal ha på meg, er jo så lenge til.

lene.sophie@hotmail.com

25.08.2012 @ 11:17
Postat av: maritell tesaker

på konserten skal jeg gå med en lilla jb t-skjorte å en dongi bukse.

25.08.2012 @ 11:49
Postat av: Ronja(BELIEBER)

Hei !

På konserten hadde Jeg tenkt å ha på en topp og en shorts eller ola jeans :)

Jeg har ingen topp ennå så det hadde jo vært perfekt om jeg hadde vunnet en nå da !:)

Hvis ikke må Jeg nesten bruke JB hettegenser men det blir nok for varmt ja.

Håper Jeg vinner en herlig Justin bieber topp til konserten <3

Håper jeg vinner !:)

25.08.2012 @ 12:05
Postat av: Ronja(BELIEBER)

Ronja Wangen Larsen ;)

25.08.2012 @ 12:07
Postat av: Marie

Jeg har vært en belieber lenge nå! Men jeg har fortsatt ikke billetter. Men jeg skal på konserten. Jeg bare har på følelsen at 16. eller 17. April står jeg der inne og ser på mitt STØRSTE idol. Da har jeg lyst å gå med en t-skjorte jeg har bestilt fra bieberfever.com og kanskje en shorts hvis det er varmt ute. Men som sagt. Har ikke billetter så man kan aldri vite.

25.08.2012 @ 12:07
Postat av: Marte

Jeg håper virkelig jeg vinner!

Facebook: Marte Dreng Kristoffersen

Twitter: @MarteDreng

Jeg skal gå med en topp, gjerne en av de vi kan vinne her! Også en lilla bukse, pluss noen andre Justin Bieber ting!

25.08.2012 @ 13:57
URL: http://jubie.blogg.no
Postat av: ♥ Michelle ♥

Jeg skal dra på konserten den 16. april 2013 så jeg tipper det kommer til å bli sykt varmt siden jeg kommer ikke akkurat til å stå rolig.. Hahaha. Jeg tror jeg kommer til å bruke shorts, ballerina sko, lilla topp, NY caps i lilla, lilla armbånd, lilla dipdye!! :)♥

25.08.2012 @ 14:05
URL: http://michia.blogg.no
Postat av: Line

På konserten skal jeg ha på meg en bukse og t-skjorte/topp ! :) Jeg har ingen Justin Bieber-klær, og har tenkt at det hadde passet så utrolig fint å gå med det på konserten! Og nå har jeg jo en mulighet og en liten sjangs til å vinne! :D Hadde blitt så glad om jeg vant !! :D

(line-charlotte@live.no)

25.08.2012 @ 14:43
Postat av: Cathrine

Jeg skal gå med shorts eller jeans, en justin bieber topp eller t-skjorte, converse + justin bieber amebånd osv :)

25.08.2012 @ 15:25
URL: http://tmkf.blogg.no
Postat av: vicky

jeg har tenkt til å gå med shorts, en topp eller t-skjorte og lilla converse, men hvis jeg hadde vunnet en av de toppene hadde jeg gått med den, for jeg har egentlig ikke noen Justin Bieber klær<3

facebook: victoria skeppland hole

25.08.2012 @ 15:40
Postat av: Ronja(BELIEBER)

Jeg glemte å si at Jeg Skulle ha svarte eller lilla converse :)

Håper Jeg vinner, Rano !<3

Ronja Wangen Larsen.

25.08.2012 @ 16:54
Postat av: nora

jeg har tenkt å gå med et par jeans, en topp og flis / bommull jakke :) blir gøy :D hotmail : norasol96@hotmail.com facebook : nora maroine :D lykke til alle sammen !

25.08.2012 @ 16:57
URL: http://beliebersofjb.blogg.no
Postat av: KellerTwins

Hei<3

Jeg ha tenkt til og gå med det gamle scene antrekket til Justin! Altsa hvit bukse, lilla hette genser og hvit ola jakke<3 gleder meg helt sykt!!!!,!!!,!,!

Victoriakellerstam@live.no

25.08.2012 @ 17:22
URL: http://kellertwins.blogg.no
Postat av: SHARIFA DREWGOMEZ

jeg har ikkke bilettder ennåå, men jg gir ikke opp! jg skal få en bilett uansett hvaa! haha, men jg har tenkt til å gå i en olabukse elns men en sånn i love justin bieber hettegenser fra ebay, og en caps1 men hvis jeg vinner så skal jg seff gå med den toppen jg vinner!:))) kontakt meg på fb sharifa drewgomez

25.08.2012 @ 18:09
Postat av: Cathrine Bieber

Har tenkt til å ha på meg en shorts og en t skjorte og singleten hvis jeg vinner den!

ccaspari@gmail.com

47700849

25.08.2012 @ 19:07
Postat av: Oda

Jeg kommer til å gå i shorts og en fin blå topp:) eller en disse hvis jeg vinner ,var jo utrolig fine da:D

Facebook: Oda Amondsen

Epost: odaamundsen@hotmail.com

25.08.2012 @ 20:26
Postat av:

Jeg kommer til å gå i shorts og en fin blå topp:) eller en disse hvis jeg vinner ,var jo utrolig fine da:D

Facebook: Oda Amundsen

Epost: odaamundsen@hotmail.com

Unnskyld hvis det bare var lov å kommentere en gang, men det ble en liten skrivefeil på navnet mitt, så her er det riktige ;)

25.08.2012 @ 20:28
Postat av: Henriette

Jeg var en av dem som ikke fikk biletter:(( men jeg har tengt til å skaffe meg en, men siden jeg kan vinne en her så er det verdt et forsøk

Mail: Henbi10@hotmail.com

Facebook: Henriette Birkeland

25.08.2012 @ 20:31
URL: http://henbirkeland.blogg.no
Postat av: Vilde Madland

HVIS jeg vinner denne premien, tror jeg at jeg skal ha en av disse t-skjortene. Hvis ikke, en annen Justin Bieber t-skjorte som jeg kjøpte i London;-)

Navn: Vilde Madland

Facebook: Vilde Madland

Epost: vildemadland@hotmail.com / omadland@online.no

25.08.2012 @ 20:46
Postat av: Amanda

Jeg reiser til danmark på konsert så gleder meg masse til det. Jeg har tenkt å gå med hvite lave converse, en mørk/lys dongribukse som er oppbrettet nede. Og en singlett.

25.08.2012 @ 20:48
URL: http://pandamanda.blogg.no
Postat av: Kristina Sofie

Har tenkt å gå i kjole eller noe som ikke er så særlig varmt siden tenker at det kommer til å bli sinnsykt varmt der inne tilslutt! Og høyhelte sko osv. Er noe jeg gleder meg så syyykt til, så skal ihvertfall se bra ut hahah

Men skal også ha noe accesories(?) som har noe med Justin å gjøre <3

Kristina Sofie@Facebook

25.08.2012 @ 21:45
Postat av: Susann Lofthus

Facebook: Susann loftpus

Heej.. Vist jeg noen gang får biletter så ville jeg gått med en dongri bukse. og en jb singlet ;)

25.08.2012 @ 22:13
Postat av: Sarah Grøtte

Hei! På konserten skal jeg ha på meg en JB tskjorte (hvis jeg vinner skal jeg bruke den, hvis ikke må jeg kjøpe meg en) og en hette ganser med I <3 Justin Bieber (FØR vi kommer inn fordi det er kaldt i April) og en dongeribukse :)

Sarah Grøtte-sarah.grotte@loqal.no-Sarah Grøtte

25.08.2012 @ 22:27
Postat av: Johanne Brun Vekterud

på konserten skal jeg gå med JB-buksa mi, som er "jenteversjonen" av den buksa Justin hadde på når han var her i mai. Bestevenninnen min er kjempeflink med klær, så vi skal designe våre egne t-skjorter så vi får våre egne, så ingen har lik! skal også ha caps og lilla hettegenser utenpå <3 pluss alle sånn biebergreier jeg finner, haha!

25.08.2012 @ 22:52
Postat av: Inga Marie

på konsterten ville jeg gått med like sko som justin har og en shorts også ville jeg gått inn med hettegenseren som dt står i <3 justin bieber på men vilee har tatt den av meg senere også en caps :) Pluss someday parfymen

25.08.2012 @ 23:06
URL: http://www.hostonjr.blogg.no
Postat av: Mariell

Fikk desverre ikke billett :p

Men hadde jeg dratt ville jeg vært helt vanlig.

Kanskje en stømpebukse, shorts å en digg topp.

mariell_ma@live.no

25.08.2012 @ 23:48
URL: http://mariellta.blogg.no/
Postat av: Anette

Eg trur eg kommer til å gå med ei buksa og ein justin bieber topp eller t-skjorta ;)anettesiggervog@hotmail.com

26.08.2012 @ 00:56
Postat av: Sandra

hvis jeg får billetter til konserten, har allerede fått et tilbud om billett

da blir jeg og gå med en av de toppene og mest lilla klær <3

justin sin favoritt farge vet du : )

26.08.2012 @ 10:44
URL: http://www.dansepiah1.blogg.no
Postat av: Nina Bentsen

Jeg har desverre ikke billett til en av konsertene(.....), men om jeg skulle gått så hadde jeg hatt på meg en shorts, og en Bieber singlett/tshorte. De to over er jo helt perfekte!!

LYKKE TIL ALLE SAMMEN, OG DERE SOM SKAL PÅ KONSERT; KOS DERE (hils Justin fra meg, haha)!

nina_13@msn.com

Facebook: Nina Bentsen

26.08.2012 @ 13:20
Postat av: Mylinh Tran

Jeg skal ha på meg en topp og en shorts og supra sko <3 håper jeg vinner <3

t_mylinht_@hotmail.com

Facebook: Mylinh Tran Truong

Håper jeg vinner <3

26.08.2012 @ 14:14
Postat av: åslaug

heeey ! jeg har tenkt til å gå med en jenas og en genser :) hotmail : aaslaug_maroine@hotmail.com facebook: åslaug holm

26.08.2012 @ 14:28
Postat av: Chikondi

Det har jeg egentlig ikke tenkt noe særlig på det, men når jeg tenker over det, så hadde det jo vært en fin ting å ha på meg en av de to toppene hvis jeg vinner!

Chikondi.mutoloki@hotmail.com

26.08.2012 @ 17:06
URL: http://www.beliebethedream.blogg.no
Postat av: Rebekka og Lene

Er med :)

e-post: rebekkao_97@live.no

facebook: Rebekka Østlyngen

På konserten skal jeg ha på meg enten toppen (om jeg vinner) eller en t-skjorte av justin og dongeribukse eller shorts :)

26.08.2012 @ 18:18
URL: http://f0ll0w.blogg.no
Postat av: Ninnipia - Love is all you need

hei<3 jeg skal desverre ikke på koserten... jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke skal(privat grunn). men jeg har fordeom sinnsykt lyst på en av de. jeg har ikke parfymen(e) hans, klær av han eller noe sånnt untatt plakater og cd. men det handler vell ikke om hva man har, sant? det handler jo om hva man mener og står for. hehe!

e-post: ninnipia@hotmail.com eller ingridvedeler@hotmail.com

facebook: ingrid w. vedeler

26.08.2012 @ 18:33
URL: http://ninnipia.blogg.no
Postat av: Malin Stålesen

Jeg har tenkt til og ha på meg en shorts og en JB topp, men visst det ikke er så varmt kommer jeg til og ta på en bukse + en JB topp og kanskje en cardigan som er lett og ta av! :-) Kommer jo også til og ta på Converse og event. JB ting, sånn som smykke eller noe sånnt. Skal også kjøpe inn masse mere ting jeg kan bruke til konserten :-) Håper veldig på og vinne, liker begge toppene, men den nederste har jeg, så kunne godt tenkt meg den øverste :-)

På Facebook heter jeg Malin Stålesen og e-posten min er: Malin-jenta123@hotmail.com! Elsker bloggen også! Får med meg så mye nytt ! <3

26.08.2012 @ 18:40
Postat av: nancy

jeg har tenkt å bruke JB topp fra WOW eller en JB t-shorte som jeg fikk i JB pakkeder det står BELIEVE . har tenkt å bruke genser eller cardigan over hvi det er litt kaldt. tenkt til å bruke enten someday eller girlfriend parfyme! jb øredobber ( øredobbene er formet som skoene fra boyfriend musikk video), JB skjede og believe armbånd.tror jeg bruker lilla bukser fordi det er en JB konsert!!! skal ha tattovering av JB på ansikte (fake). JB hårspray. og sist men ikke minst håret. har sidelug men striper det brunt! og klipper luggen kortere sånn at det ser mer JB aktig. haha lurer på hvorda jeg kommer til å se ut men det viktiste er at du er en belieber og har smak for musikken hans og liker ''SWAG'' stilen hans ;) <3 JDBNORWAY!!!!!! nancy nixon

26.08.2012 @ 18:56
Postat av: Christine <3

jeg har tenkt til å gå med lilla I <3 Justin Bieber hettegenser, hvis jeg ikke finner noe nytt når jeg skal til London om 39 dager!! og en helt vanlig bukse og masse JB smykker <3

26.08.2012 @ 19:07
URL: http://www.believeatpictures.blogg.no
Postat av: RikkeMartineSæther

På konserten har jeg tenk å gå med en lilla intilsittende bukse, og svarte converse med bilde av Justin også skal jeg ha smykker og armebånd med justin, har ingen topp med justin på så derfor hadde en av disse vært perfekt, også har jeg jo hettegenser med I <3 Justin Bieber men det blir nok for varmt:)

26.08.2012 @ 19:43
Postat av: Caroline Klubben

Skal garantert ha på meg noe lilla eller blått, siden det er yndlingsfargene til Justin :-) Har kansje lyst til å gå med en lilla kjole :) caroline_klubben@hotmail.com

26.08.2012 @ 20:19
Postat av: Kaja Monita

jeg skal ha på en levis shorts, før konserten har jeg på en justin bieber genser og under skal jeg ha en justin bieber topp som jeg skal kjøpe, lage eller kanskje vinne? :) så skal jeg ha på converse, ha justin bieber deksel, justin bieber tatovering, lilla bånd og skrive i ansiktet! har prøvd masse og planlagt ganske masse med de jeg skal dra med, gleder meg!!

facebook: http://www.facebook.com/kaja.freitag

26.08.2012 @ 21:01
URL: http://kajamonita.blogg.no
Postat av: Marianne Liverpool <3

Hehe ups har tenkt til å gå med olabukse eller tights og en rosa JB hettegenser :)<3

Navn: Marianne Kristoffersen

E-post: Marianne_turn@hotmail.com

26.08.2012 @ 23:09
URL: http://null
Postat av: Julia

Har tenkt shorts eller dongeri bukse + Bieber topp ;)

Epost: juliaovestnes@hotmail.com

27.08.2012 @ 18:53
Postat av: Madelen

På konserten vil jeg ha på meg en shortsh og en t-skjorte

der det står at jeg elsker justin Bieber!!! Og Hvist jeg vinner

en topp her i fra, så vil jeg selvfølgelig gå med den!!!<3

Elsker jdbnorway!!!

E-posten min: mmhmsn@hotmail.com

28.08.2012 @ 21:06
URL: http://C
Postat av: Ronja(BELIEBER)

Hei, på konserten tenkte jeg å ha på meg en justin bieber topp og jeans eller shorts og lilla converse,Believe armbånd. Men Jeg har ingen topp ennå så det hadde jo vært fint om jeg hadde vunnet en nå:) Håper Jeg vinner :)<3

Elsker bloggen !!

Hilsen Ronja Wangen Larsen, ajnor1@live.no.

01.09.2012 @ 20:49
Postat av: Sofie

Hei :D på konserten skulle jeg ha på meg justin bieber

t-shorte og en thaits ellerno men converse :DDD

facebook: sofie st

blogg: sssooofffiiieee.blogg.no

msn; sofie-s0@hotmail.com

14.09.2012 @ 23:03
URL: http://sssooofffiiieee.blogg.no
Postat av: Sibylla

Eg he ikkje fått bilett til konserten enda, men eg skal prøve så godt eg kan. Viss eg skal å konserten skal eg kjøpe meg ein singlett siden det blir veldig varmt og gå med hettegenser.

16.09.2012 @ 14:35
Postat av: Sigrid

Jeg skal gå med en Svart Justin Bieber bukse som jeg har kjøpt på wow, Converse, og en lilla

I<3Justin Bieber hettegenser som jeg kjøpte på ebay. Gleder meg veldig til konserten. Hvis jeg får en av de toppene skal jeg gå med det:) Elsker bloggen!<3

10.10.2012 @ 14:38
Postat av: Tanja

Har tenkt til å ha på meg shorts eller jeans, og har tenkt å ha på meg en topp siden det kommer til å bli varmt. Jeg har desverre ikke noen Justin Bieber topp så jeg ville blitt utrolig glad om jeg hadde vunnet! ♥

E-mail: tanja-dahlen@hotmail.com

11.12.2012 @ 18:38
Postat av: RaniaBiggestBelieber

Har tenkt å ha på meg jeans eller shorts, og lilla singlett med hvite Converse Men Jeg har ingen topp ennå så det hadde jo vært fint om jeg hadde vunnet en nå :) har hettegenser fra Ebay men jeg kan ikke gå med den det er varmt... så vil jeg ha masse someday parfyme på meg I LOVE JUSTIN BIEBER ♥♥ så skal jeg pynte meg utrolig mye :D jeg vil bare gå med lilla og blå fordi det er liksom fav. fargen til JB :* HÅPER HÅPER JEG VINNER ♥ Lykke til alle sammen!

Facebook : http://www.facebook.com/rania.n.saleh

Epost : Rania2010@live.no

jeg hadde blit utrolig glad om jeg hadde vunnet for da er jeg heldig!:*

-Rania

18.12.2012 @ 15:37

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38506542