05.07.2012 / 23:59 / Filed Under: Konkuranse

VINN DIAMOND CIRCLE BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER SIN KONSERT!!! 2 VINNERE!!

Heisann dere fantastiske mennesker!

 

LES HELE INNLEGGET FØR DERE STILLER SPØRSMÅL OM KONKURRANSEN. HVIS DERE HAR VANSKELIGHETER MED Å MELDE DERE PÅ AV EN GRUNN, SEND MELDING TIL rano-brann@hotmail.com. 

 

If you are from another country in Scandinavia like Sweden and Denmark, you can join! But you have to come to the concert of course. Just use google translate on this, or you can contact me on the email. This one is for our swedish and danish readers also. Spread the words!!!

 

Info om konkurransen:


Husker dere jeg nevnte at vi skulle få to stå plass billetter for å gi ut til dere herlige? Etter mye som skjedde igår, med missforståelser har vi endelig ordnet opp. Vi håper ingen setter hat på toppbloggerne eller atomicsoul for den slags skyld. På grunn av dere beliebers, er vi så heldig og fått gitt ut 2 diamond circle billetter istedenfor 2 vanlige ståplass billetter, hvor DIGG er ikke det?? Alt takket være hvor mye dere beliebers engasjerer dere, og hvor snille dere er. Og ikke minst, en stor takk til herlige Elisabeth. Vi har ikke fått noe for å ha konkurranse, så det er avklart! Derfor velger vi å gi ut disse til dere! For dere som ikke vet hva diamond circle billetter er, så her på kartet kan dere se:

ALTSÅ, HELT NÆR VED SCENEN! Det er bare 1000 av disse plassene, så det kommer til og være vanskelig å få tak i.

 

Husk at alle kan melde seg på konkurransen, men vi ser til at hvis du er hater så håper vi ikke dere gjør det. Vinneren blir trekket via random.org, og den blir trekket på søndag.  Altså dagen før selve pre-sale hos bieberfever.com. Vi håper også dere skjønner at vi ikke kan trekke akurat deg med vilje. Denne konkurransen her er 100% rettferdig, og alle har like stor sjanse til å vinne. Er så mange som sender meldinger med '' kan du ikke trekke meg med vilje er du snill? pga ditt og datt'', vi kan ikke det og håper derfor dere respekterer dette. Vi håper også at de som er under 13, får med seg en voksen under konserten, siden dette MÅ gjøres. Handikappede får dessverre ikke plass på verken Diamond eller Golden. Foreldre og søsken kan også melde seg på med samme IP-adresse. men de skal ha sin egen epost til og melde seg på. Det kommer til å være litt å gjøre for å være med, men husk det er verdt det. Og selve billetten er verdt 1350kr per billett!! Det blir 2 vinnere som får 1 billett hver. Spørsmål som blir sendt på facebook til oss blir besvart på så straks vi har sett det.

 

For å melde seg på konkuransen, må du:

 


-
Like AtomicSoul sin side på facebook. Er de som har ordnet opp dette. Trykk HER for å komme dit. Hvis det er trøbbel, søk ATOMIC SOUL på facebook!


-Signe opp nyhetsbrev sånn at DU kan få pre-sale hos Atomic den 11.juli. Altså få muligheten til å kjøpe billetter før alle andre som ikke har signert seg inn. Dette er gratis også til dere som lurer! Dere kan melde dere inn, ved å trykke HER.  Når dere har komt inn på siden, så gjør dere som på bildet under. Skriv inn eposten din der. Du skal få en bekreftelse for å være med i AtomicSoul da.

- -Når du har gjort disse to, kan du kommentere at du har gjort det. Og du er med i konkurransen!

 

 

Hvis dere vil ha større sjanse, altså dobbelt så stor sjanse til å vinne, må dere DELE innlegget på facebook. Husk, deler dere innlegget på facebook har dere større sjanse til å vinne enn folk som ikke har gjort det. Hvis du har delt på facebook, så kan du kommentere ENDA engang, altså 2 kommentarer. Hvis ikke, så 1 kommentar per person. Om du har delt, så 2. Og det finnes ikke annet muligheter for å få større sjanse. Facebook blir sjekket.

 

HVIS DERE LURER PÅ NOE ANGÅENDE KONSERTEN, KAN DERE TRYKKE HER FOR Å FÅ MASSE INFO OM FOR EKSEMPEL BILLETTER, BILLETTSALGET, OG RETT OG SLETT ALT NESTEN. Spar dere for spørsmål som allerede er svar på i innlegget! :-D Dere kan også stille spørsmål direkte til meg på formspring hvis du skulle lure på noe viktig HER.

 


Ikke glem å legg ved ditt navn og en måte jeg kan kontakte deg på. Alle kan bli med, så GOGOGOGOGO og LYKKE til!!

 

VISS dere ønsker flere plasser hvor man kan melde seg på en konkurranse om og vinne billetter til Justin, så meld dere på EF sin konkurranse! Virkelig det beste selskapet som deler ut billetter! trykk >her< for og komme dit!

-Rano, Katrine og Esin!

 

 

 

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37611780