hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
21.06.2012 / 11:07 / Historie: The Switch

Historie del 95 # THe Switch - Aller siste del

Uff, beklager for at jeg ikke blogget igår. Blogg.no funket ikke for pc-en min absolutt, så da kunne jeg ikke så skrevet på word heller, fordi da blir den helt rar når vi limer inn her! da blir de forskjellige tegnene om til spørsmålstegn osv. Her kommer aller siste del av historien min, og håper dere liker den! Idag skal jeg på vitnemålsutdeling og klasseavslutning, så får nok ikke skrevet mer enn dette heller. 


''Tro meg vennen min, det skal jeg ikke. Aldri. Ikke når jeg har deg i blikket. Og jeg lover at når jeg kommer hjem fra resten av promoen, så er det bare oss to i hovedfokus med musikken og belieberne mine så klart. Men du skal være der'' sa han bestemt med en hviskende stemme. ''Awe'' sa jeg glad. ''-Jeg kommer til å være der for deg, no matter what. Men nå må jeg faktisk gå! For nå har jeg en lang flytur i ventet, og et helt nytt sted som venter på meg.. Herregud jeg kan ikke tro det'' sa jeg og snudde meg mot damen som tok imot de siste billettene. ''Ikke bli alt for skremt. Atlanta er helt perfekt! Og Chaz skal jo være der og'' sa Justin fornøyd. ''Vet, det blir perfekt tror jeg'' smilte jeg. ''Jeg elsker smilet ditt. Men nå må du gå, for hun virker litt utålmodig'' sa Justin og så opp også ned igjen på meg. Ansiktene våre var utrolig nærme, og vi kysset endelig.. Veldig lidenskapelig. ''Gå nå, vi snakkes. Loveyou'' sa Justin og blunket til meg.
________________

Jeg nikket med tårene mine renne nedover kinnet. Jeg snudde meg kjapt og gikk bort til damen bak disken. ''Det var på tide, men jeg skjønner deg'' blunket hun til meg. Jeg ga henne et skjevt smil og snufset, før jeg la fram passet mitt og billetten. Mens hun sjekket meg inn, så sto Justin med hendene i lommen og et stort smil. ''Sånn, du kan gå ombord på flyet nå'' sa damen og smilte til meg. Jeg nikket og tok imot både billetten og passet mitt, før jeg snudde meg mot Justin igjen. ''Hade Justin'' mumlet jeg lavt med leppene mine. Justin slengte et slengkyss til meg med et stort smil. Og jeg kunne så klart ikke lavær å smile tilbake selv. Han mumlet 'Jeg elsker deg' med leppene sine. ''Jeg elsker deg også'' svarte jeg tilbake, før jeg snudde meg og gikk igjennom tunellen, for og så dra ræven min til USA og bo der for en veldig god stund ihvertfall.

  Tumblr_m5xj528dbw1qe4u3ao1_500_large

 

3 uker senere:

''MAMMA, hvor er toppen min!?'' ropte jeg og løp fram og tilbake i det sværet huset vi hadde kjøpt oss her i USA. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med så og si alt. Skolen begynte igjen om faktisk 1 uke, litt annet enn i Norge. Sophia og Jessica hadde allerede begynt, så det var kanskje litt positivt for min del. ''Den ligger på tørk i vaskerommet tror jeg'' mumlet mamma. ''Okej takk!'' svarte jeg og løp mot vaskerommet. En person som hadde vært til god støtte for meg allerede da vi landet, var Chaz. Chaz sine planer var endret, så  han hadde flyttet tidligere som en overraskelse for meg. Og sammen med han, hadde vi skaffet oss flere venner til og med. Spesielt i nabolaget. Det beste med opplevelsen her allerede, var at folk var så høflig, og ikke minst veldig hyggelig. Kulturen var litt mer annerledes enn som så. Justin derimot, hadde jo vært rundt om på konserter i forskjellige land! Og det var han jeg holdt på å fikse meg for nå.

 

279012139384534473_vmcayevp_f_large

''Du ser bra ut, *dittnavn*! Sett deg i bilen'' sa Chaz fornøyd, som kom med Justin sin Range Rover som han så klart hadde fått låne. Man kunne ikke skryte av Chaz sine kjøreevner, men det var bedre enn å ta bussen eller taxi for den slags skyld. ''Jeg gjetter sykt masse på at du savner han'' sa Chaz da vi kjøre mot flyplassen. ''Nei Chaz, jeg savner han aldeles ikke! Det er bare derfor jeg har skypet med han hver eneste dag siden vi kom hit, eller mast om han hver eneste time!'' sa jeg ironisk. Chaz begynte å le. ''Skjønner den! Gleder meg bare til Sophia og Jessica kommer i høstferien, så får jeg blitt kjent med dem!'' sa Chaz fornøyd. ''Sophia er nok opptatt med Alfredoen du, men Jessica er veldig søt da'' fniste jeg. ''Perfekt!'' sa Chaz fornøyd mens vi begge to kjørte mot flyplassen i Atlanta. Jeg følte livet nesten var komplett perfekt, alt som manglet var Justin.

 

Vi ble stående en god stund på flyplassen, fordi privatflyet til Justin ikke fikk lov til å lande på grunn av forsinkelser alle steder. Jeg snudde meg mot Chaz utålmodig da vi sto ved bilen, sånn at jeg sto ansikt mot ansikt med Chaz. ''fyfaen, flyplass reglene her suger! Hvorfor kan ikke Justin bare lande da for faen!?'' spurte jeg irritert. Min frustrasjon lot jeg garantert gå utover Chaz, stakkar. ''Jeg vet ikke *dittnavn*, livet suger vel av og til!'' sa Chaz og så litt smånervøs ut. Akkurat da han sa det, kjente jeg to sterke armer holde meg rundt midjen min. Nei det kunne ikke være Justin! Jeg snudde meg brått, og så rett inn i øynene på gutten jeg var dødsforelsket i. Hadde blitt dødsforelsket i de siste månedene. Livet var perfekt nå. ''Justin!'' sa jeg glad. Mer fikk jeg ikke sagt før leppene hans var oppå mine, og bevegde seg heller der. 

Tumblr_m23dbm24gt1ro3l2bo1_400_large

 

Jeg prøvde å slippe opp, bare for og være hundre prosent sikker på at det var han, og det var det.. Der sto Justin med dongerishortsen sin, caps og en fin lyseblå t-skjorte til. ''Sorry for forsinkelsen da jenta mi, jeg og hater de dumme reglene'' sa Justin uskyldig med et smil man lett kunne falle for. Han var så sjarmerende! Jeg så bak Justin, hvor nærmest hele gjengen til Justin sto med kofferter, og flere i telefonen for å snakke. ''ALFIII'' ropte jeg glad og løp mot han også, for og gi en klem til min kjærese bestevenn Alfredo. ''Æ, savnet deg lil sis!'' sa Alfredo glad. Etter og ha gitt en klem til omtrent hele crewet til Justin av glede, gikk jeg bort til justin igjen. ''Du aner ikke hvor mye jeg har savnet deg for faen'' sa jeg til Justin. ''Og du aner ikke hvor mye jeg har savnet deg'' svarte Justin. Jeg lente meg over til et kyss, og merket Justin smile veldig i kysset sitt. Jeg var nesten hundre prosent sikker på at livet videre, kom til å bli minner for livet. Og hvem kunne jeg takke dette for egentlig? Det visste jeg ikke selv. Men alt var takket være The switch.


598831_379207055462538_2100019771_n_large

 

DA ER HISTORIEN MIN THE SWITCH FERDIG! Og jeg er faktisk utrolig lei meg for det egentlig. Grunnen til at jeg ikke skrev en sesong to, var fordi vi har fått så mange nye lesere siden oslo turen, og fler utenom! Så da var det på tide med en ny historie for og få alle nye til å følge med! De som er interessert ihvertfall :D Håper dere seriøst har likt denne, og at dere vil like min nye historie Love Bridge like mye! Jeg er faktisk veldig fornøyd med The Switch, den har vært utrolig spesiell fra mine andre historier egentlig. Så nå er hovedfokuset på Love Bridge, og jeg skal skrive så bra som jeg kan. Maraton skal jeg prøve og få gjort i løpet av helgen, for å komme inn i historien! :-) Hadde vært veldig koselig om dere kom med tilbakemeldinger på The Switch. Alle som har lest den <3  Tusentakk alle mine fantastiske lesere! Dere betyr masse for meg!

 

 

hva syntes DU om the switch??

 

 

-Rano


Postat av: Hanna

Tusen takk for at du ga oss en så nydelig historie til, og slutten passet perfekt! Gleder meg til Love Bridge kommer ut! Elsker bloggen deres! ;D

21.06.2012 @ 11:17
Postat av: Thea Hoff

Jeg esker the switch. Er trust at den er over! Du skiver på ann sykt bra måte Rano, go trot nest history blur like bra som denne.

Dette er den beste historien jeg har lest! Fortsett sånn ! <3

21.06.2012 @ 11:18
Postat av: solveig

den var syyykt bra da !

21.06.2012 @ 11:20
Postat av: Thea Hoff

Pcen klikka! Jeg esker the switch. Er trist at den er over. Du skiver på en sykt bra måte Rano, og tror neste historie blir like bra som denne!

Dette er den beste historien jeg har lest! Fortsett sånn ! <3

21.06.2012 @ 11:20
Postat av: Kari

FANTASTISK historie! Anderlendes enn alle andre og det liker vi! <3

21.06.2012 @ 11:26
Postat av: Emma Halvorsen

Åå, så kjipt at the switch er over .. elsket den! Tror og håper at love bridge blir like bra, kanskje til og med bedre :)) glædemæ <3

21.06.2012 @ 11:36
Postat av: Hanne Elisabeth

Jeg elsker The Switch. Det er en av de beste historiene jeg har lest! Du har stort potensial til å slå gjennom som forfatter, Rano. Keep doing the good work! Gleder meg sykt til du begynner med Love Brigde :)

21.06.2012 @ 11:39
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no
Postat av: heeedda

beste historie jeg har lest !!

21.06.2012 @ 11:40
Postat av: kristiane<3

sykt kjipt at den er over! elsket den, beste historien jeg har lest<3

21.06.2012 @ 11:52
Postat av: Pona

Jeg elsket historien din,beste historie jeg har lest ever!!! Litt dimt at den er slutt nå, men skjønner godt at du lager en ny til de nye lese'rne. Lykke til!, og gleder meg sykt til Love Bridge !!!!

21.06.2012 @ 11:53
Postat av: jbieberstory

Historien var dritbra1!! Du er så flink å skrive Rano :) <3

21.06.2012 @ 11:54
URL: http://jbieberstory.blogg.no
Postat av: sara

Utrolig bra historie! jeg elsker måten du skriver på, jeg lever meg virkelig inn i historien! håper den nye historien blir like bra:) stå på videre!!

21.06.2012 @ 11:55
Postat av: Elise

Utrolig bra historie!! Tror faktisk denne er en av favoritt historien som du har skrevet. jeg likte den gått fordi den var litt annerledes, og så skrive du på en veldig fin måte. Litt trist at den er slutt, men gleder meg til Love Brigde :)

21.06.2012 @ 12:01
URL: http://onedirnorway.blogg.no
Postat av: Solveig <3

Denne historien har vert helt utrolig!! <3 jeg har gledet meg hver eneste dag til en ny del! den er litt annerledes forhold til andre historier, noe som gjor den ekstra spennende. Du er kjempe flink til å skrive Rano, stå på videre! <3 jeg er sikker på at den neste historien kommer til å bli minst like bra <3

21.06.2012 @ 12:10
URL: http://biebesstories.blogg.no
Postat av: Kathrine

Elsket denne historien, det er av de beste historiene du har skrevet! Sier det igjen, du burde bli forfatter!!

Gleder meg til neste historie! :D

21.06.2012 @ 12:14
Postat av: Dorthe

Jeg elsket historien din kjempe mye, Rano! Gleder meg til neste historien din kommer ut! Og bloggen er fantastisk!! :D

21.06.2012 @ 12:15
Postat av: Ezel-Helene og Michelle

Omg, den historien her har seriøst vært DRIT bra! I førsten tenkte jeg at den kom til bli dårlig, men der tok jeg feil, det må ha vært den beste historien ever! Rano, du er sykt flink til å skrive historier, og du er helt klart den beste historie-skriveren ever! Jeg bare elsker historiene dine, og gleder meg kjempe masse til neste historie, blir jo hekta. Hver gang jeg leser historiene dine, drømmer jeg meg helt bort, jeg tror virkelig at jeg er der og ja, du er bare helt fantastisk! Du bør virkelig være glad for denne flotte egenskapen, og utnytte den. <3

21.06.2012 @ 12:22
URL: http://www.ezel.blogg.no
Postat av: Ingvild

Den historien var dødsbra!!! Du er sinnsykt flink til å skrive historier Rano! Jeg elsker alle historiene dine og gleder meg til du begynner på den nye!! <3

21.06.2012 @ 12:40
Postat av: Lene

Fantastiks bra!! Levde meg skikkelig inn i historien. Så kan ikke vente til neste historie kommer :-)

21.06.2012 @ 13:14
Postat av: Vanja

Den historien var dødsbra <3. Gleder meg til du begynner på den nye. Du er kjempe flink å skrive historier Rano :D <3

21.06.2012 @ 13:14
URL: http://sminkedokka997.blogg.no
Postat av: Henriette

the switch har vært så utrolig bra! en glede å lese!

21.06.2012 @ 13:21
Postat av: Paula

Helt FANTASTISK historie! Dette må være den kjekkeste historien jeg har lest, den er så anderledes i forhold til alle andre historier, noe jeg liker.TUSEN TAKK for at du har skrevet så bra! Jeg har alltid blirr lei meg hvis du skulle ha loggfri, eller ikke hadde tid til å skrive. Men når du skrev ble jeg helt i hundre! TUSEN TAKK! Gleder meg til Love Bridge kommer ut, håper den er like bra! <3 Klem<3

21.06.2012 @ 13:24
Postat av:

Du er så utrolig god til å skrive og jeg ville at denne historie aldri skulle slutte! Glerder meg enormt mye til Love Bridge kommer! Bare stå på!! :D

21.06.2012 @ 13:31
Postat av: <3<3

helt fantastisk!!!!<3

21.06.2012 @ 13:31
Postat av: Rhythm

Trist, elsket den :(

21.06.2012 @ 13:33
URL: http://thecullendiary.blogg.no
Postat av: Marthe

Den var syyykt bra! Gleder meg til Love Bridge :)

21.06.2012 @ 13:37
Postat av:

ÅÅÅÅÅ elsket den!

Liker at den ble ganske realistisk selvom den egentlig er ganske urealistisk! Bra forklaringer, og likte at det ikke ble for mye drama! Gleder meg til neste historie!

Likte også aat du ikke endte den med "Vi har fått 2 barn og skal gifte oss, og lever lykkelig hele livet"

GOD SOMMER!!

21.06.2012 @ 14:00
Postat av: Therese

ååå, elsker The Switch! Kommer til å savne litt denne historien for denne var veldig spessiel! du skriver veldig bra Rano.. Kunne ønske jeg var så flink! gleder meg masse til din neste historie!;*<3

21.06.2012 @ 14:03
Postat av:

verdens beste historie!!! Helt sykt bra <3 har lest siden startet, og har elsket den fra første stund! trist at den er over :/ men gleder meg til den nye historien! du er foresten utrolig flink til og skive, helt sykt!

21.06.2012 @ 14:12
Postat av: kristinehi

elsker denne historien!! skulle gjerne lest en million deler til men skjønner det med nye lesere osv! gleder meg kjempemasse til en ny historie da <3

21.06.2012 @ 14:22
URL: http://kristinehi.blogg.no
Postat av:

Er litt trist at The switch er over,

for den var veeeldig bra..!!!

Men nå ser jeg frem til din

neste historie Rano!!!

21.06.2012 @ 14:36
Postat av: mee<3

eeelsker the sandwish! kommer til og savne den, men gleder meg kjempe mye til 'love bridge' kommer ut! høres bra ut allerede! elsker deg rano! du eier i å skrive historier, og være en blogger, og blogge OSV.. jeg takker deg kjempe mye for og oppdatert 24/7. hele tiden. og du er super flink i det du gjør! håper du forever blir en blogger! klikker vist du legger ned jdbnorway. men det er jo ditt vaks seff! du har den beste bloggen ever, og håper du kan fortsette med det til evig tid!!<33 luv u!

<3 jdbnorway!

21.06.2012 @ 15:04
Postat av:

For å være helt ærlig så er denne historien min favoritt historie! :D Kjempe bra historie, Rano!! Gleder meg til neste historie kommer

21.06.2012 @ 15:07
Postat av: Eline Engås

Elsker historien!! Det må vell være den beste jeg har lest hittil! Gleder meg veldig til den nye historien!! WIII <3

21.06.2012 @ 15:36
Postat av: Kathlene (:

Den var sinnsykt bra! <3

21.06.2012 @ 15:46
URL: http://kagv98.blogg.no/
Postat av: Andrea

Beste historien jeg har lest på lenge!!

Oppdaget the switch i går kveld siden jet er en ny leser, og jeg leste hele historien i går:)

Gleder meg til neste historie kommer<3

21.06.2012 @ 15:47
Postat av: lava

Elsker den!!! Det var en veldig fin historie<3 skulle ønske det skjedde på ekte med meg, men nei. Det er bare fantasi, Hahah lol:P

Gleder meg til å lese den nye historien din. Hvor får du tak i alle disse fine historie tankene fra?!

21.06.2012 @ 16:03
Postat av: carita

DIGGA DEN!!

21.06.2012 @ 16:12
Postat av: Ingvild :)

Utrolig bra historie!! Du er så utrolig flink til å skrive, digger alle historiene dine!! Trodde egentlig ikke helt i starten når du skulle starte å skrive den og du fortalte om the switch at den skulle bli så bra og at jeg kunne klare å leve meg inn i historien siden det ikke er en sånn historie som man kan oppleve in real life... men jeg klarte å forestille meg alt sammen!! :) <3 Gleder meg til den nye histoien din, Rano!! :))

21.06.2012 @ 16:38
Postat av: Mariel

Ååååå, så syykt bra! Har lest denne historien fra dag en og har levd meg skikkelig inn i den, ELSKER DEN!! Forundrer meg ikke hvis jeg om noen uker kommer til å sitte å lete etter denne i arkivet og lese den omigjen, for dette er serriøst det beste jeg har lest! Kanskje du skal bli forfatter? hehe <3<3<3<3<3<3<3 Gleder meg virkelig til den nye historien!!! :D:D

21.06.2012 @ 17:00
Postat av: Heidi

eg syntes denne var utrolig kul <3 du kunne godt skvet mye lenger men forstår att du ikke kan de siden de nye leserne.. ;) gleder meg til den andre historien den blir sikkert like bra :D ;) <3

21.06.2012 @ 17:06
Postat av: Fra Meg!

Jeg har lest mange hisrorier på mange forskjellige blogger, MEN denne blogg-historien er den aller BESTE!Håper Love Bridge blir like bra...eller bedre! <3

-Stor klem fra meg EMILIE. :-)

21.06.2012 @ 17:17
Postat av: Maja Thorgersen

Syntes denne fortellingen var kjempebra!!

21.06.2012 @ 17:18
Postat av: Vilde

BESTE HISTORIEN EVEEERRRR! <3

21.06.2012 @ 17:38
Postat av: Marte

fikk frysninger og elsket måten du avsluttet historien på! :-D gleder meg til neste historie!

21.06.2012 @ 17:38
Postat av: Mikaela

uff, trist at den er ferdig! den var kjempe bra! du er virkelig dyktig og jeg håper du leser alle de fine tilbakemeldingene du får, fordi det fortjener du!

gleder meg til enda en historie :D

GOD SOMMER <3

21.06.2012 @ 17:45
URL: http://mikaelakittelstad.blogg.no
Postat av:

kjempe bra historie <3 gleder meg te neste historie <3<3

21.06.2012 @ 17:51
Postat av: Inger Louise

Utroooolig bra skrevet Rano!! Du er seriøst verdens beste historie skriver, har lest alle historiene dine og elsker dem alle sammen, men må innrømme denne var den beste til nå! Gleder meg kjempe masse til neste historie! Can't wait!! Stå på <3

21.06.2012 @ 18:59
Postat av: Vilde

The Switch er en utrolig bra historie, den beste du har skrevet! :-) For hver historie du skriver blir du mer og mer erfaren, men denne har bare toppet alt! Stå på Ranooo!

21.06.2012 @ 20:15
Postat av: Laura

Ååå, så trist. The Switch var jo skikkelig bra! Men, jeg gleder meg kjempe mye til den nye historien! :):):)

21.06.2012 @ 20:27
Postat av: Eline :)

Syyyyykt bra historie ! <3<3<3

21.06.2012 @ 20:28
Postat av:

Åherregud, RANO! ELSKER DEN !!! ♥♥ Fikk tårer i øynene å gliste som en glaning, hahah. LoveU♥

21.06.2012 @ 20:36
Postat av: Emily

Digger denne historien! Lest den fra dag en, og det er nok en av de mest spesielle jeg har lest :)

Kommer til å lese love bridge også, den blir sikkert like bra. Du er flink <3

21.06.2012 @ 21:11
Postat av: Ada Celine

Du burde endre *dittnavn* med ett navn som du finner på, skrive ut i historien og sende den til et forlag. Væredens beste historie, og det hadde blitt en jævlig bra bok. JEG HADDE KJØPT DEN. Du burde sende den inn til et forlag, er jo ikke sikkert at de gjør den til en bok, men da har du jo i alle fall prøvd!!

21.06.2012 @ 21:46
URL: http://stepforstep.blogg.no
Postat av: Karoline

En helt fantastisk historie!! Blir så glad når jeg leser den<3

21.06.2012 @ 21:49
Postat av: :)

har fulgt med på historien nesten helt fra starten, men har ikke funnet ut hvor jeg skulle trykke for å kommentere :s haha, men, elsker historien!! <3

21.06.2012 @ 21:50
Postat av: siri pettersen

elsket den! :)

21.06.2012 @ 21:57
URL: http://siripetters1.blogg.no
Postat av: Ida Karoline

jeg liker eller liket denne historien som det heter no veldig mye :) den var vant til alle andre historier jeg leser, Eller jeg har lest alle historiene på denne bloggen og alle er gode (den bli jo bedre og bedre etter mer man skriv) så jeg veit at den neste skal også bli like eller bedre (etter min mening kommer den til å bli bedre) :D

21.06.2012 @ 22:37
Postat av: lise

elsker den! kunne ikke drøyd den til 5 deler til? sånn at det ble 100 :)

21.06.2012 @ 23:02
Postat av: mari

Elsket The Switch så mye! Du er den absolutt flinkeste historiebloggeren jeg vet om! DIGG YOU!

21.06.2012 @ 23:11
Postat av: Susanne

Ett ord: FANTASTISK

21.06.2012 @ 23:30
Postat av: Viktoria

Beste historien jeg har lest!! Du er drit flink :-)

22.06.2012 @ 00:01
Postat av:

Jeg er ikke veldig emosjonell, men når det kommer til Justin gråter jeg altid! I denna historien grein jeg såå mye! Spesielt når justin ble lei seg :( da var det s bra skildring at jeg liksom følte jeg var "DN". Det var sinsykt! Det var bare såååå trist! Elsket historien Rano!

22.06.2012 @ 00:28
Postat av: JDB historiene

Verdens beste historie! Elsker den, synd at den sluttet nå :/

Gleder meg siiiick til Love Bridge kommer ut :-D

22.06.2012 @ 00:31
URL: http://www.jdbhistoriene.blogg.no
Postat av:

Syns denne historien er helt utrolig! Du skriver så bra, Rano! Jeg begynte med å lese del 77, og jeg syns det var så spennende at jeg begynte på del 1 og leste frem til den nyeste delen. Siden det har jeg fulgt godt med på om det har kommet noe nytt. Utrolig trist at dette var den siste delen, men dette er en historie du kan være stolt over. Den er den beste Bieber-historien jeg har lest :) stå på videre du. Jeg gleder meg til Love Bridge! <3

22.06.2012 @ 00:34
Postat av: JBieberZone - Teodora

beste jeg har lesT !!!!

22.06.2012 @ 08:20
URL: http://jbieberzone.blogg.no
Postat av: Ellen

Jeg elsker The Switch,det er synd den er over,men fårstår jo siden dere har fått mange nye lesere å det er jo bra<3

22.06.2012 @ 11:06
Postat av:

beste historien du har skrevet!!!!!

22.06.2012 @ 12:05
Postat av:

VERDENS BESTE HISTORIE.

22.06.2012 @ 14:39
Postat av: Tonje

tusen takk for en herlig historie :) sluuten var også kjempe bra!! elsker sånn lykkelig og åpen slutt :D TAKK FOR ALT, gleder meg til å lese den neste

22.06.2012 @ 14:52
Postat av: Kathrine - Språkreise 2012 & 2013

Utrolig herlig!! <3 Har lest den mange ganger :D

22.06.2012 @ 15:54
URL: http://kathrinee95.blogg.no
Postat av: Vilde

Det var en sykt bra historie, Rano! Håper den nye blir like spennende :-)

22.06.2012 @ 16:06
Postat av: Belieber

den beste jeg har lest, og jeg har lest mange! ;) <3

22.06.2012 @ 16:18
Postat av: viktoria

har vært en syyyk bra Historie !! <3<3 love it <3<3

22.06.2012 @ 19:18
Postat av: malin helen

The switch var belt sykt bra ! elsket historian !!! domt det ikke kommer sesong 2 ... :(

22.06.2012 @ 21:28
Postat av: sofie

åå du er utrolig flink!! du har holdt spenningen gjennom hele sesongen og skriver så man klarer å leve seg inn i det, veldig braa<3

23.06.2012 @ 13:53
Postat av: mathilde

herregud den her var så bra!! begynte seriøst å gråte på slutten, fordi jeg levde meg sånn inn i historien men så innså jeg at det bare var en historie.. :( DRIIT BRA, love bridge er veeeldig bra den og så langt!

25.06.2012 @ 00:56
Postat av: Sara - Belieber

Jeg elsker The Switch!

Har lest den fra dag 1 og du har holdt spenningen oppe gjennom hele historien! Jeg har virkelig levd meg inn i den!

Det var mye gråting gjennom hele historien! :')) Hele historien var bare så vakker!<3 Du er kjempe flink til å skrive! Love Bridge er kjempe bra så langt den også! <3

26.06.2012 @ 20:19
Postat av: Andrea

Gud som jeg elsker denne historien. Har levd meg inn i den fra dag 1.. Du har holdt spenningen oppe gjennom hele historien, du er ekstremt flink til å skrive historier.. Må vel være en garantert 6 i norsk? Haha

27.06.2012 @ 11:33
Postat av: Silje

Hei Rano! Du leser sikkert ikke dette, men jeg må bare få sagt det.

Jeg har lest denne bloggen ganske lenge, men før hoppet jeg alltid over historiene.. Jeg syns det var så teit osv. Men en dag tenkte jeg at siden det var så mange som leste dem måtte de være interessante, derfor ville jeg gi det en sjanse. Da holdt du på med one moment will last forever eller noe sånt. Og jeg elsket den!! Klarte ikke å slutte å lese og jeg ble veldig lei meg når den var ferdig siden jeg ville den skulle vare lenger. Du begynte med the switch og jeg leste første del. Jeg tenkte den kunne umulig toppe den forrige så jeg gadd ikke mer.

Nå som jeg har sommerferie og nesten ingenting å gjøre tenkte jeg at jeg kanskje skulle begynne å lese the switch igjen for å gi den enda en sjanse. Jeg begynte i går og har lest hele historien på en dag. Den er utrolig bra, Rano. Du bør være stolt av deg selv. Du er utrolig flink!! Måtte bare få ut dette, haha

30.06.2012 @ 13:19
Postat av: susann<3

drit bra <3 følt med helt fra starten av<3 du er drit flink!!

18.07.2012 @ 18:56
Postat av: Frida

haha, fikk lyst å lese en JB historie idag! også så "The Switch" ganske spennende ut dah(: så jeg begynte å lese den, og klarte ikke stoppe! den var virkelig fantasisk! hahah fikk faktisk tårer i øyene noen ganger;* :D btw du er utrolig flink osvosv! og heldi dah som får møte selveste HAN! ehhaa<3

19.07.2012 @ 18:01
Postat av: Celine <3

Skikkelig bra Historie!

Du er god! :)

06.08.2012 @ 13:40
Postat av:

Jeg er sånn gal etter historier jeg, så jeg leser ferdige historier. Igår leste jeg i 10 timer I STREKK og idag har jeg lest denne i 7 timer i strekk! Denne her var helt shk og kommer alltid til å være min favoritt! Håper så inderlig at sesong 2 kommer en vakker vakker dag!:)

07.08.2012 @ 17:25
Postat av: Malin

Utrolig bra historie, elsker den! Du er kjempe flink til å skrive. Forsett sånn! :)

15.10.2013 @ 19:56
Postat av: Malin

Utrolig fin historie, elsker den! Du er kjempe flink til å skrive. Forsett sånn! :)

15.10.2013 @ 19:58

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/37327996