hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
19.06.2012 / 17:23 / Historie: The Switch

Historie del 92 # The Switch

Takker for sååå mange fine tilbakemeldinger! Betyr masse for meg at enkelte syns dette er favoritthistorien deres, og jeg leser alle kommentarene jeg får! <3


''Sorry bro, jeg vet du digger hun og hvor mye du liker-'' ''-ALFREDO!'' ropte Justin for å avbryte han. Alfredo la bare til en latter og skjærte en grimase. ''Nei men seriøst bro, du har sånn cirka 30 000 jenter ventende på deg ut i konsertsalen. Hører du dem ikke?'' spurte Alfredo sjokkerende. Jeg hadde ikke lagt merke til det, men de skrek faktisk i kor ''We want Justin''. ''Jeg kommer nå'' sa Justin og gikk rolig inn igjen for å gå på scenen igjen. ''Hvilke sang skal han synge nå da?'' spurte jeg mens meg og Alfredo sakte gikk inn i hovedrommet igjen. ''One less lonely girl'' sa Alfredo og smilte veldig lurt mot meg. ''Okei.. Så hvorfor smiler du så lurt til meg?'' spurte jeg og tok et skritt tilbake.

__________________

''Fordi du skal ut på scenen'' sa Alfredo med et stort smil. ''Nei!'' sa jeg bestemt og trakk meg unna. ''Hvorfor ikke?'' spurte Alfredo misstenksomt. ''Fordi.. Jeg vil at en annen, verdig belieber skal utpå scenen og få drømmen sin oppfylt'' smilte jeg til Alfredo. Han nikket forståelsesfullt. ''Men du er også en verdig belieber skal du vite. Og ikke minst, så er dette jo den siste konserten i Norge før på en god stund!'' sa han og prøvde og få meg til å ombestemme meg. ''Jeg vet det, Alfredo! Men jeg av alle disse tusen belieberne har vært så heldig og få møtt Justin, og opplevd hvordan det er å være en del av livet hans til og med. Og nå som vi har fikset litt her og der, tror jeg vi kanskje kan gå videre snart også'' svarte jeg bestemt på mitt svar.

 

Var det en jente som fortjente å være One Less Lonely Girl, skulle det være en av disse jentene her i konsertarenaen som sikkert hadde ventet fra morgenstunden av for å komme inn, eller for å kjøpe billettene. ''Det er kjempe snilt gjort av deg, *dittnavn*! Ikke hvem som helst ville gjort det. Men du vil være med for å plukke henne ut da?'' la Alfredo til som et forslag. ''Selvfølgelig! ææ, dette blir gøy!'' sa jeg skikkelig spent. Alfredo la høyre armen sin rundt meg og dro meg med ut i salen, og for hvert skritt jeg tok, ble skriket fra alle jentene og guttene i salen høyere. ''Hva med henne der borte? Hun som står på sånn cirka rad 14 og har brunt hår, med den dere rosa t-skjorten!'' ropte Alfredo for å overdøve musikken. Jeg nikket meg enig og gikk bort til henne. 

 

''Kunne du blitt med meg to sekunder?'' spurte jeg. Hun nikket sjokkert da hun så meg, men vi måtte dra et annet sted for å kunne snakke siden det var så høy musikk. ''Hva er det? har jeg gjort noe gale?'' spurte hun litt småredd. Jeg fniste forsiktig. ''Neida, men vil du bli one less lonely girl?'' spurte jeg kjapt. Hun begynte å skjelve, og nærmest skrike meg inn i øret. ''OMB, JA!'' ropte hun så høyt. Jeg kunne se tårene hennes renne nedover som en foss, og jeg fikk en god følelse inni meg. Denne jobben var jo faktisk gøy! Gjøre livet til en jente så mye bedre på denne måten. ''Så ut til at hun ble glad!'' sa Alfredo og dultet borti meg. ''Seff!'' smilte jeg da danserne tok henne godt imot. Jeg ble stående ved siden av scenen for å få med meg det magiske øyeblikket, selv om jeg garantert kom til å bli småsjalu.

Tumblr_m5vb5scbk91r6hr20o1_250_large

 

Skal skrive flere deler idag! Men liiitt usikker på om jeg får avsluttet den akkurat idag.

 

 

-Rano


Postat av: Anonymous

Hvor bra er ikke denne historien? Har ikke oooord!! Elsker den er det beste jeg kommer på! MEEER <3

19.06.2012 @ 17:34
Postat av: Ingvild :)

Meeer! <3 ELSKER historien!! :)))

19.06.2012 @ 17:52
Postat av:

Meere i dag<3

19.06.2012 @ 17:54
Postat av: Marlene

Mer!<33

19.06.2012 @ 18:14
Postat av: Hanne Elisabeth

meeeer!

19.06.2012 @ 18:30
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/37294694