hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
18.06.2012 / 17:24 / Historie: The Switch

Historie del 91 # The Switch

Historien nærmer seg snart slutten! Og da blir det ny historie.. Men ideer har jeg faktisk null av, og det suger veldig.. Haha.


 

Justin så sjokkerende på meg med et ansiktsuttrykk som var litt smått skremmende. ''*dittnavn*.. Nei ikke tenk sånn'' sa han og la hånden sin på min venstre skulder. ''Kan du si meg hvordan jeg kan lavær?'' spurte jeg kjapt, og litt kaldt. ''*dittnavn*.. se på meg. '' sa Justin bestemt og løftet haken min litt opp så jeg traff de brune øynene hans. ''Hva?'' spurte jeg kjapt. Jeg klarte ikke lavær og få tårer i øynene mine da jeg så at Justin var lei seg. ''Jeg beklager for at jeg fikk deg til å føle det. Det var absolutt ikke med vilje! Jeg ble jo dratt ut på scenen, og etter det fikk belieberne kun kjappe minutter og sekunder med meg, så jeg hadde ikke tid til å si noe. Og jeg kunne ikke lavær.. Og jeg ble skikkelig stresset da du sa du skulle hjem, for jeg ville ikke det. *dittnavn*, det er noe jeg må fortelle deg..''

________

''Hva?'' spurte jeg nervøst og så opp på Justin. Justin var plutselig mye nærmere meg nå. Han la kjapt håndflaten sin ved kinnet mitt og stirret meg i øynene. ''Jeg tvilte aldri på deg da du fortalte meg det første gangen. Selv om jeg ikke husker det, så vet jeg at grunnen til at jeg reagerte slikt må ha vært fordi jeg ble sjokkert. Ting gikk mye bedre andre gangen da du fortalte meg, for jeg visste at det var noe spesielt med deg. Jeg visste at jeg hadde deg fra et sted før, men det var ikke fra sånn møte med beliebers. Jeg vil også si at du betyr verden for meg akkurat nå'' sa Justin hviskende, og med en hes stemme. Jeg rakk ikke reagere stort mer, før jeg kjente Justin sine lepper presse seg mot mine og kysset meg lidenskapelig.

 

Kysset vårt ble dypere og dypere, og plutselig kjente jeg tungen hans i munnen min. Justin sine armer holdt rundt midjen min, og han var veldig varm. Siden jeg frøs hjalp det veldig på kroppstemperaturen min. Vi ble stående og kline veldig sakte faktisk, bare fordi det var mye koseligere. Justin var seriøst min største kjærlighet, og jeg elsket han faktisk. Det kunne jeg faktisk si, jeg elsker han! Jeg har kjent han en god stund, så jeg visste det godt. Rolig gjorde vi om kliningen til vanlig kyssing, og jeg merket Justin smilte mens han kysset meg, noe som fikk meg til å smile. ''-Ja men, oj.. Sorry for at jeg avbryter'' sa Alfredo, så både meg og Justin slapp hverandre brått.

 

''Hmpf'' mumlet Justin og så stygt bort på Alfredo. ''Sorry bro, jeg vet du digger hun og hvor mye du liker-'' ''-ALFREDO!'' ropte Justin for å avbryte han. Alfredo la bare til en latter og skjærte en grimase. ''Nei men seriøst bro, du har sånn cirka 30 000 jenter ventende på deg ut i konsertsalen. Hører du dem ikke?'' spurte Alfredo sjokkerende. Jeg hadde ikke lagt merke til det, men de skrek faktisk i kor ''We want Justin''. ''Jeg kommer nå'' sa Justin og gikk rolig inn igjen for å gå på scenen igjen. ''Hvilke sang skal han synge nå da?'' spurte jeg mens meg og Alfredo sakte gikk inn i hovedrommet igjen. ''One less lonely girl'' sa Alfredo og smilte veldig lurt mot meg. ''Okei.. Så hvorfor smiler du så lurt til meg?'' spurte jeg og tok et skritt tilbake.

37407347_large

 

Hva tror du skjer? :D

 

Er bare sånn 3-4 deler igjen av historien!

 

 

-Rano


Postat av: LOVE IT

MEER!

men neeeeeeei! ... du kan ikke stoppe denne her! den er jo drit bra! den beste jeg har lest hittil!!!

18.06.2012 @ 17:33
Postat av:

mer!!! en idee til ny historie: du og justin er i Frendzone, begge har følelser for hverandre men tar ikke sjansen på å si det fordi begge er redde for å miste den andre :) åhh MASSE drama <3

18.06.2012 @ 17:36
Postat av: Marie

Du kan jo ikke stoppe historien enda! Den er jo så vidt begynt!! Mer!!

18.06.2012 @ 17:54
Postat av: Jbmystory

meeer

18.06.2012 @ 17:56
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Postat av: Hanne Elisabeth

meeeeeeer <3

18.06.2012 @ 18:08
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no
Postat av:

uæææ, MEEER? :D:D

18.06.2012 @ 18:46
Postat av:

vil ha mer! ikke stopp den enda, please!!

18.06.2012 @ 18:50
Postat av: Sophie!

blir det en del om dagen fram til sommerferien (fredag)?

Og kanskje du kunne starte med å se ting fra Justin og se hvordan han oppdager jenta fra hans perspektiv? For eksempel hvis hun er belieber og er på meet and greet eller konsert ellerno :) Så blir det en annerledes historie enn det alle andre har skrevet :) også kan det være problemer fordi hun faktisk BOR i norge og har et LIV i norge, så hun kan ikke stikke til Justin hele tiden. Og derfor blir det litt mere vanlig norsk beliebers liv i historien :)

18.06.2012 @ 18:54
Postat av: Sara - Belieber

meeeeeeeeeeeeeer <3 :-)

18.06.2012 @ 19:37
Postat av: heihei

Jeg tenker at siden du har hatt så mange historier nå hvor temaet har vert "kjærlighetsdrama" om du sjønner, så kunne du kanskje ta en ny vri på det? F.eks. så kan det vere sånn at du er en vanelig jente som bor i Norge, så får du vite at før du ble født hadde foreldrene dine litt problemer og var mye av og på. I denne perioden møtte moren din Jeremy og de hadde en slags flørt, det var i denne perioden du kom inn i bildet. Poenget er da at det viser seg at han du alltid har trodd har vert faren din ikke er det likevel , men at den egentlige faren din er Jeremy Bieber, Justins far. Du drar dit i en månede og får oppleve et liv med din egentlige far og knytter sterke bånd med både han, Justin, Jaxon og Jazmyn. ++ at det kan skje mye drama innimellom for å gi det litt spenning.

Dette er jo bare en ide for å få deg inn på en tanke til hva historien kan handle om, kanskje ikke så sannsynlig at dette kan skje i virkeligheten da, men på samme tid: hvor sannsynelig er det vell at Justin faller pladask for en vanelig jente fra Norge? Så jeg tror at ingen av Justin's beliebere hadde hatt noe imot å få opplevd Justin som bror! :)

18.06.2012 @ 19:38
Postat av: LoveJB

Den komentaren som er over meg har faktisk jeg sittet å tenkt på en stund (Haha). Jeg er enig at noe lignende kunne være morsomt, men samtidig.. Så er det utrolgi kos med Justin som "Kjæreste"..!! <3

18.06.2012 @ 19:45
Postat av: Vilde

*DN* er one less lonely girl.. Haha! Men jeg er enig med mange over her, dette er den beste Justin Bieber historie jeg noen gang har lest faktisk, det er bra skildring og jeg elsker litt fantasy! Idè for neste historie kan jo være at hovedpersonen for eksempel tar et utvekslingsår i utlandet og havner i Canada, hos for eksempel Chaz eller Ryan og hun blir kjent med Justin via dem da han er på en lang pause-ferie hjemme eller noe sånt, og at det går lang tid før de blir sammen :-)

18.06.2012 @ 20:00
Postat av: rikkegjerde

mer mer! Du er så flink : D

18.06.2012 @ 20:07
URL: http://www.rikkegjerde.blogg.no
Postat av: Karoline

meeeeeeeeeeeeeeer

18.06.2012 @ 20:20
Postat av: Kathlene (:

ntaaa! så søtt! <3<3 Meeeeeer!

18.06.2012 @ 20:31
URL: http://kagv98.blogg.no/
Postat av: Line

meeeeeere! digger denne historien!

18.06.2012 @ 20:44
Postat av: JDBNORWAY

Tusentakk for all positiv respons!

18.06.2012 @ 21:00
URL: http://www.jdbnorway.blogg.no
Postat av:

Meeeeer :D

18.06.2012 @ 21:05
Postat av: Karoline Staberg

TIPS TIL NESTE HISTORIE!

det hadde vært litt gøy om du hadde tatt hele historien fra justin sitt pov. at DN hadde blitt one less lonely girl og justin synes at DN var så pen og ville bli bedre kjent osv. etter konserten da han prøver å lete etter DN så finner han ikke DN. Justin går å tenker på DN, men til slutt må han bare gi opp. etter noen dager får justin en melding av Ryan at han får en utvekslingsstudent som er DN. ogsåå fortsetter det. :))))

18.06.2012 @ 21:13
Postat av: Emily

Synd at denne snart er ferdig da ;/ håper du begynner med en ny en, for du er såå flink :)

Mer!

18.06.2012 @ 21:40
Postat av: Anna

Elsker denne historien, vil ikke at den skal ta slutt ; o Mer ! ^^

18.06.2012 @ 21:51
URL: http://wonderbrahs.blogg.no
Postat av:

MEEEEEEER! :-D <3

Tipset til Karoline Staberg litt lenger opp her hørtes veldig bra ut, så håper du tar noe av hennes tips med i den neste historien din! :-))

18.06.2012 @ 21:52
Postat av: Vilde

HUN KOMMER TIL Å VÆRE ONE LESS LONELY GIRL, JEG VET DET!! :OO <3

MEEEEEEEEEER!!!!1

18.06.2012 @ 22:08
Postat av: Charlotteee

En ide til historie er vell at hovedpersonen,jenten altså, kan være litt badass. hun har hatt en vanskelig tid. kjæresten døde i bilulykke, hun er ikke norsk, men lillesøsteren til ryan good. moren og faren har prøvd utrolig hardt på at hun skal bli bedre, men det har utviklet seg til det verre. hun har skyvet familien vekk fra seg - fester enda mer enn før, røyker & drikker mer enn før. trenger nødvendigvis ikke og handle om det hele tiden, men det er sånn type jente hun er, det er det som er henne. Tilslutt blir det til at foreldrene ikke takler mer og når Ryan skal på tour med justin i 4 mnd MÅ hun bli med. Hun liker han ikke spesielt fra før av, grunnene til det er at hun føler Justin tok Ryan fra henne, og etter det med bilulykken har hun isolert seg og føler seg glemt fra Ryan sin side.

Hadde jo vært litt gøyt da? :) litt ny vri, at hun faktisk er sånn fra før og kommer til og være sånn, bare det at hun forandrer seg og gjør det heller med måte? hadde vært skikkelig kult om du brukte denne type historien!! :D

18.06.2012 @ 22:25
Postat av: Marie

Jeg likte veldig godt ideen til "Heihei"....

Eller kanskje noe med at de møtes litt son random.. Og de ikke liker hverandre men etter hvert forandrer de mening..??

Men historien kommer til å bli bra uansett!! Elsker historiene dine Rano!!

18.06.2012 @ 22:49
Postat av: Julie

meeeer :)

18.06.2012 @ 23:12
Postat av: Ingvild :)

Meer! <3 :)

18.06.2012 @ 23:16
Postat av: Anonymous

Åh!! Du er så fantastisk flink til å skrive Rano! MEEER!

Jeg vil helst ha kjærlighet, ikke å ha Justin som bror :P <3 Selv om det kunne vert kjekt! Jeg elsker historier som ikke er så veldig realistiske, men samtidig realistisk om du forstår? :D <3

18.06.2012 @ 23:20
Postat av: Kathrine - Språkreise 2012 & 2013

Meeer!!! Plis lag flere deler, den kan ikke stoppe snart nå!

18.06.2012 @ 23:45
URL: http://kathrinee95.blogg.no
Postat av: Mikaela

Jeg virkelig elsker historiene dine, Rano! du er så flink til å skrive <3

lvoe it! meeeer :D

18.06.2012 @ 23:48
URL: http://mikaelakittelstad.blogg.no
Postat av: kristinehi

jeg blir ollg <3 wii, meer!!

19.06.2012 @ 00:34
URL: http://kristinehi.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/37274437