16.06.2012 / 16:04 / Filed Under: Konkuranse

Konkurranse!

Heeej! Jeg er helt på farten akkurat nå, så rekker seriøst ikke noe blogging i det hele tatt. Skal prøve å få i gang en mini maraton imorgen, VI FÅR SE!Men som en unnskyldning setter jeg i gang en konkurranse nå, dette er det du kan vinne:

Konkuransen varer fram til IMORGEN!!! Jeg trekker den altså IMORGEN. Og det er kun lov å melde seg på 1 gang.

 

-Bare skriv hvordan du vil ha det nye designet. - eksempler
-Legg ved din epost og navn.

 

Så er du med i konkurransen. Alt foregår så klart i kommentarfeltet, og jeg avslører vinneren imorgen.

 

 

 

-Rano 


Postat av: Hannah

Det hadde vært morsomt om dere kunne laget ett design som er lilla og grått kanskje. Det er to farger som passer bra sammen pluss at lilla er jo JB fargen :)) Og kanskje både gamle og nye bilder :-) Digger bloggen deres, sjekker den flere ganger daglig!

16.06.2012 @ 16:10
URL: http://hannahmarieikelia.blogg.no
Postat av:

Lyst og enkelt med masse fine bilder av Justin :)

hanna-w-l@hotmail.com

Hanna

16.06.2012 @ 16:11
Postat av: Veronica

Med masse masse fine nye bilder av Justin, kanskje litt beige eller andre lyse farger. Eller lille eller blå! Jeg syns også det skal være enkelt, men med fine detaljer! :)

16.06.2012 @ 16:14
Postat av: IDA

enkelt lyst, men masse fine bilder av Justin! kanskje noe annerledes enn det dere har hatt tidligere.

ida.e.solli@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:19
URL: http://theidasolli.blogg.no
Postat av: Alexandra

Digger bloggen! det hadde vært kult vist dere hadde lilla, hvitt eller grått, siden justin bieber sin ynglingsfarge e lilla tror jeg kanskje grått eller hvitt hadde vært fint sammen med lilla. kanskje mange bilder av justin, både gamle og nye hadde vært fint, hva er vell en justin bieber blogg uten bilder av han ? hehe, bare at side ser lys og oversiktlig ut så tror jeg mange blir glad<3

16.06.2012 @ 16:19
Postat av: du e best

jeg syns designe skal være med lyse farger, som dere sa.. og mange nye bilder av justin. Gjerne bilder av at han synger men også noen hvor han smiler det skjønne smilet sitt;)) også syns jeg det skal være bilder av dere bloggerne i headeren!! Ogsåå... Hm.... Ja, sommerlig med blomster og vannsprut (vannsprut ftw..??) Og litt sånn... sånn at når man kommer til bloggen får man både sommmerfølelse OG man blir samtidig helt betatt av justin;)) yeyee jeg er ikke akuratt verdensmester nei... men håper jeg vinner fordet<3

Jeg er Synnøve Hoftun

E-mail: ragsyn88@hotmail.com

<3<3<3<3<3<3

16.06.2012 @ 16:24
Postat av: Alexandra

Sorry at jeg må skrive et innlegg til, men det skjedde en feil da jeg sendte den forige komentaren, epost adressen kom ikke med :-) skriver den på nytt her håper det e greit

alexandra.emilie@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:25
Postat av: Anine

Jeg syntes fargene burde være beige og lyselilla, syntes det burde være ett ganske enkelt design men med mange fine detaljer! Syntes det burde være nye bilder fra en fotoshoot eller lignende, og helst ikke mase forskjellige bilder!

Jeg liker veldig godt designet som er nå, så det hdde vært fint med noe lignende. Håper dette kommer til nytte, og gleder meg til det nye designet! <3

Anine Olsen

Kontant meg: anine-123@live.no

16.06.2012 @ 16:25
Postat av: Madina

Noe enkelt,med noen nye bilder av justin kanskje ; )

Madina_D_@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:26
Postat av: Anne Nora Momrak

Syns det hadde vært litt kult om dere valgte et design med sterke farger.

sånn som f.eks lilla og blått!

Smurfetrollet-97@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:29
Postat av: silje <3

jeg vil ha bloggen med lyse farger, sånn sommerfarger <3 foreksempel: baby blå, gul og grønn :D hvis dere tar og blander fargene sånn at J-en blir baby blå, D-en blir baby gul, og B-en blir baby grønn osv.... vet ikke hvordan det hadde sett ut, men det er bare et forslag.... og med de fineste bildene av Justin selfølgelig! <3

et forslag til:

Baby rosa og hvit <3 nesten sånn som dere gar det bare gjør det litt mer sommerli :D <3 med masse fine bilder av Justin Bieber <3

navn: Silje Hauge

e-post: Silje97@broadpark.no

16.06.2012 @ 16:29
Postat av: Silje

Enkelt med lyse farger. Ser for meg hvitt med enkle lilla dekorasjoner og masse matchende bilder av Justin. Bildene synes jeg skal passe sammen og være nokså like slik at det ikke ser så rotete ut.

Siljelundelie@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:31
Postat av: Eline Storvik Grønvold

Jeg syntes det nye designet burde ha bilder av når Justin var i Norge. Kanskje fra konserten. Også matchende farger <3 Off så gode minner!!!

Email: elinesg@live.no

16.06.2012 @ 16:32
Postat av: Silje Marie

Hold deg til lyse farger, så det er lett og ryddig. En header med kanskje forsiden på #belive albumet nå som det er "hot" .

Svart skrift, men behold #SWAG og JBNORWAY i blått med glitter i, dette var drit kult! Få inn litt pastelle farger i overskrifter, nå som det er sommer.

siljesveum@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:33
Postat av: jdbmydreamstory

lyse Lilla og lyst med med fine og enkle detaljer, og bilder fra den nye photoshooten av justin ofc. ;) <3

Jeg har gmail.. : theamelbe@gmail.com <3

16.06.2012 @ 16:33
URL: http://www.jdbmydreamstory.blogg.no
Postat av: HEI

Jeg synts det skal være lilla for justin sin ynglingfarge er lilla <3 og noen bilder fra den nye parfyma hannes. Og ryddig og fint, litt sånn som dere har det nå bare i lilla :D

Epost: Dina@hotmail.no

16.06.2012 @ 16:35
Postat av: Selgai

Jeg synes dere burde ta lyse lilla farge på bloggen, siden det er favoritt fargen til gutten vår :)Også med et nytt, stort og fint bilde i midten, av Justin. Ved siden av det store bilde kan det være to små, kule og kanskje ikke så nytt, men med det gamle håret hans. under der kan det stå et lite dikt om Justin eller bare "Once a belieber, always a belieber"

Kontakt meg: selgaiwr@hotmail.no

16.06.2012 @ 16:36
Postat av: lava

Den nye designet kunne ha vørt eks: de nye photoshootene til Justin (ca3-4 bilder) helt øverst. Og den kan være litt gul og litt rosa farge med. Det hadde vært litt kult om dere hadde laget en litten chatt box ved/under kategorien, der leserne kunne spørre dere om ting anngående bloggen, Justin og dere bak bløoggen, så kunne dere svare på de spørsmålene i et innlegg kanskje:)

Skrev bare det jeg hadde i hode. haha;P

Navn: Lava

Epost: lava398@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:36
Postat av: Diinoo

Hadde vært bra om dere hadde lilla farger og bilder av Justin fra da han var i Norge!<3 og at det står Never Say Never på headeren (:

navn: Dina

e-post: dina-100@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:39
URL: http://diinoo.blogg.no
Postat av: Claudia R.

Kansje lyselilla, litt blå og rød innimellom.

Nye bilder av Justin,(f.eks. når han var i Norge).

Litt JB-ord, som Swag, Never Say Never osv.

Jeg synes det er kult når headeren beveger på seg.

Ikke for mye, men noe enkelt men samtidig unikt :)

cladi.blogg@live.no

16.06.2012 @ 16:40
Postat av: Lene Gudvangen

Det hadde vore kult viss den hadde vore lilla eller rød og bilder av justin fra når han var fra norge !:D btw, elsker bloggen!<333

16.06.2012 @ 16:42
Postat av: Lise

Jeg syntes at dere bør ha med lilla i det nye designet fordi det er yndlingsfargen til Justin (: (kjempe fin farge er det også), men pass på at det ikke bli for mørkt, da blir det bare trist. Ha med mange bilder av Justin sånn som dere har nå og det med JDBNORWAY er kjempe fint så ha noe sånt :) Det designet dere har nå er kjempe fint så trenger ikke å ha så mye annerledes. Elsker bloggen <3

lise_brekke_nilsen@live.no

16.06.2012 @ 16:42
Postat av: Amanda Østhus Beien

det kan være navn på norske belieber på siden liksom (kanskje twitternavn)

Bilder Fra når justin var i Norge.

ordet SWAGGY<3

det må være unikt.

folk må huske at det var på jdbnorway de så det dritfine designet.

noe lilla og blått sammen.

:)

amanda_b3@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:43
URL: http://abeien.blogg.on
Postat av: Katrine

lyse farger , med bilder av justin fra 2012.. fargene kunne være (lyse) lilla,blå,grønn,rosa osv . og forsett og ha sånn design dere har siden det er fengene og det er ikke mange som har "vanskelig" design på bloggen . tror det hjelper med og få lesere med sånn design dere har .

face : katrine drew kjerrgård

mail : klk97@hotmail ...

men hvis jeg vinner kan du kontakte meg på face då ?

16.06.2012 @ 16:44
Postat av: Bieberworld

Hadde vært fint med et gnaske enkelt design. Syntes lyse lilla hadde passet veldig bra, med gull og svart til, det hadde vært stilig. Og kanskje bilder fra da Justin var i Norge,om ikke noen nye bilder. Hadde vært supert om chatten kom tilbake, jeg savner den. Jeg syntes ikke bildene burde bevege på seg eller noe sånt, de blir litt for mye.

Håper dere bruker noe av ideen min. :) Navnet mit er i eposten. :)

Bløir glad om noen ser innom bloggen min. c:

16.06.2012 @ 16:44
URL: http://bieberworld.blogg.no
Postat av:

jeg mener at designet ikkje er så viktig, siden jeg ser mest på justin (<3) og ikkje designet... men visst jeg skulle valgt et design ville det vert nåke nytt og annerledes. hadde sikkert vert sykt fint med lilla og noen andre farger. noen bilder av kjekkasen vår er selfølgelig viktigast :)

Digger bloggen deres! gøy å lese uansett ka design den har <3

helsan06@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:45
Postat av: Kari Brekken❤

Det kunne jo vært sånn alle tingene Justin likte rundt på bloggen, slik at han kjente seg sånn igjen hvis du skjønner. Slik at designet er favorittfargen hans, blå eller lilla, og at favorittretten hans var en plass og sånne små ting som han elsker. Favorittsnopet osv.... Og så kunne det jo vært alle som er med i crewet til Justin, Alfredo, Pattie, Ryan, Kenny osv... :-D bare et forslag!

Face: Kari Brekken

Mail: kari_steinbukk@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:48
Postat av: Christine

Det hadde vært litt kult om dere hadde tatt med et bilde av når Justin var i Norge elns :) Liksom vetikkje hatt temae på ein måde når han va i norge :P

Å kanskje lyse farger siden det er sommer snart :D Fargen må ikkje vær lilla siden justin sin farge er lilla :) er kult om dere variere litt på tingene ;)

drittkul genser btw ;D

iloveujustindrewbieber@hotmail.com :)

16.06.2012 @ 16:51
Postat av: Ane B

På det nye designet vil jeg ha lise farger siden det er sommer, altså f.eks baby-farger! Hadde også vært veldig kult med en header som bytter bilder, slik at vi ikke blir lei så lett :-D

16.06.2012 @ 16:53
Postat av: Julie Johannesen

jeg syntes det nye designet bør passe til den nye believe plata til Justin Bieber, at designet går i de fargene det er på coveret også videre, og de nyeste bildene av han :)

uansett hvordan designet kommer til å se ut vet jeg at det blir superfint!

lykke til

juliesophie_98@hotmail.com

16.06.2012 @ 16:55
Postat av: Riya - kommenterer tilbake!<3

Hmm.. jo, det hadde vært bra med litt farger som Juju liker.. f.eks. blå eller lilla! Og noen bilder av han med viktige personer; Pattie, Jeremy, Jazzy & Jaxon, Scooter og Selena f.eks.

itscalledbieberfever@hotmail.com

www.riyathakur.blogg.no

16.06.2012 @ 16:56
URL: http://riyathakur.blogg.no
Postat av: Camilla

Elsker designet du har nå,men til det nye så kanskje litt mere lilla rundt omkring? Og lyst med mange bilder av Justin Bieber? Har så ubeskrivelig lyst på den hettegenseren!<3

ILU JDB !<333333

16.06.2012 @ 17:04
Postat av: Mari Stenberg

heihei :)

hadde vert fint at foreksempel dere hadde tatt et bilde av noen lyserosa roser inn på picasa og lagt flere lyse bilder av justin oppå der igjen,siden det er sommer <3

maristenberg98@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:04
Postat av: Camilla

Det nye designet kommer til å bli sykt fint <33

LYKKE TIL <33

Har sendt inn eksempler til designet litt lengre opp.

16.06.2012 @ 17:06
Postat av: juliemhh - Kommenterer tilbake :)

Lysegrønn som hovedfarge. Noen hint av rosa av et eller annet slag og bilder av Justin selvsagt.

16.06.2012 @ 17:07
URL: http://www.juliemhh.blogg.no
Postat av: Marja

Hadde vært kult med lyse-lilla og hvitt på selve bloggen..

Også en header som skifter bilder, bildene kunne byttet fra gammle - de nyeste!

Skrevet noen av hannes ord; Believe eller Never Say Never? Også hatt noen bilder av hannes nærmeste.

-marja97@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:09
Postat av: Tiril

det kunne vært lyst som Lyse-Rosa, hvit og lyse-lilla :) så noen gamle og nye bilder fra Justin, det hadde vært kult! :) så kan det være litt sann som dere har det no , enkelt og ikkje for rotete. :)

Tirildb@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:13
Postat av: Anniken Nalum Sølyst

Jeg synes designet burde være noen sommerlige og lyse fargen, og kanskje me dlitt lilla detaljer ettersom det er "justin sin farge". Kankje også ha med en del av dem nyeste bildene av han, og kanskje også bilder fra han sang i Norge, ettersom dette er bloggen som skal på en måte representere dem norke belieberne, og den er på Norsk. Gamle bilder er også veldig søtt da! kanskje noen av quotsene han sis, som Believe som nå er det nye albummet hans osv. Synes det også skal være lett, og overskikkelig (som det er nå) og kankje ikke sånn alt for mye dill dall som gjør at det tar lang tid å laste opp siden :)))

-Anniken

16.06.2012 @ 17:17
Postat av: siri pettersen

et enkelt og fint design, gjerne litt lyse farger siden det er sommer nå! :)

16.06.2012 @ 17:20
URL: http://siripetters1.blogg.no
Postat av: Ina

Jeg synes designet bør inneholde sommerlige, lyse farger. Det bør inneholde noen av bildene fra de nyeste photoshootene hans eller fra norge også ord eller sitater han bruker mye som f.eks SWAG. kanskje en sang tittel?

16.06.2012 @ 17:22
Postat av: katrineex3

Et design burde være enkelt, men litt komplisert i tilegg så folk får lyst og se på det :) Siden vi går mot sommeren, kunne det vært fint med noen lyse farger - kanskje lilla eller en annen slags blå enn dere har nå, siden de to fargene er yndlingsfargene til justin, og bilder fra believe shooten siden det er believe justin nå har holdt på med og skal på tour med,+ de bildene er såå fine <3 Trur dere klarer og få et bra design uansett , men dette er det jeg tenker :)

katrine.hansen95@hotmail.com

Katrine Aannerød Hansen

16.06.2012 @ 17:24
URL: http://www.katrineex3.blogg.no
Postat av: Julie

Jeg synes designet skal ha litt lysere farger denne gangen :-) Kanskje grønn og oransje-ish? Bildene bør være fra de nyeste photoshootene ;)

Julie.lindland@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:26
Postat av: Emilie

Jeg syns designet bør være enkelt, men f.eks lilla og noen bilder av Justin! Og kanskje med noe tekst?

emilieb_99@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:27
URL: http://emiilieeba.blogg.no
Postat av: Marita Sekse

Det hadde vert fint med ett ganske enkelt design i mørkelilla og heeeelt lys lilla (eller lysegrå) farger!! Eller kansje noen andre lyse og varme sommerfarger (som beige, rosa, osv)?

Det hadde også vert fint med noen bieber- ord (som for eksempel swag, never say never, leggo, dream big...) eller bieber- sitat ;DD

Liker ikke gå godt når bildene beveger på seg, skifter av sei selv eller når det blir for mange, små bilder... Og så begynner eg å bli litt lei av blått :s det eg vertfall mine meninger ;DD

Btw!! DIGGER bloggen <33

E-post: atiramse@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:28
Postat av: Ruth Mathilde Andersen

Jeg syns designet burde være i alle regnbuens LYSE farger, med noen bilder fra da Justin var i Norge på headeren som fordufter når det kommer opp nye bilder... Og at JDBNORWAY skal stå i lilla farger ... Kanskje at det spilles musikk når du går inn på siden... Et eller annet kult!

ruth@hermon.no

16.06.2012 @ 17:29
Postat av: Kaja Monita

designet burde være i lyse farger, og farger som har noe med justin å gjøre. feks lyselilla og hvit. det burde være ryddig design og headeren burde ha nye bilder av justin

monita_girl@live.no

16.06.2012 @ 17:38
URL: http://kajamonita.blogg.no
Postat av: Kaja Pedersen

Designet:

>Bilder og farger som passer til albumet "Believe".

>Masse bilder.

>En eller flere Quoter. (vet ikke hvordan det staves)

katinka1270@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:39
Postat av: Mali skar

Jeg syns det hadde fint med noen lyse farger i bakrunnen og ein header som er av justin når han var i norge :)

Å lage noe kult som at de står jdbnorway med stor skrift å lillae bokstaver :-)

16.06.2012 @ 17:40
Postat av: Kamilla

Lyse og fine Farger, og kanskje noe med lilla siden det er justin sin favoritt farge? Kule og fine tydelige bokstaver på headeren og masse forskjellige bilder i små og store størrelser. Noen nye og gamle bilder og kanskje noen av bildene fra da han var i norge? Eller noe med justin og det norske flagget? Dette er jo en side for oss norske beliebers! Kanskje noen små bilder av familien og de som står han nærmst. Bare til å slippe fantasien og kreaktiviteten løs!

Kamillatran@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:41
Postat av: Thea

Lyse lilla og baby rosa farger. Bilder av da han var i Norge. På siden en plass kan det stå masse norske beliebers navn.

En header med masse forskjellige bilder som beveger seg sånn. Masse gullkorn som Justin har sagt og ord som han sier som swag, leggo osv:)

Justin sin Twitter i en sånn boks på siden!

Masse ideér her!

Navn: Thea Steinsland

Epost: theasteinsland99@gmail.com

16.06.2012 @ 17:41
Postat av: Sadaf

Hadde vært kult med lilla eller grå (eller begge sammen) med noen nye bilder av justin og at det står JUSTIN BIEBER :)

16.06.2012 @ 17:47
Postat av: Andrea

Jeg vil helst at designet skal ha masse lyse og fine farger! Og enten bilder fra Believe fotoshooten eller bilder fra da Justin var i Norge :-) Også hadde det også vært fint med en liten tekst på headeren!

Andrea Deglum

a.deglum@gmail.com

16.06.2012 @ 17:47
Postat av: Nora

Dere burde ha et design med bildene fra believe photoshooten og liksom fargene fra hvordan albumet ser ut osv :)

16.06.2012 @ 17:49
URL: http://bynoraa.blogg.no
Postat av: Sara

Hadde vært kult med mange fine forskjelige farger og med noen nye bilder av justin og at det står JUSTIN BIEBER :)

E-post: Sadaf_sharifi@hotmail.com

16.06.2012 @ 17:50
Postat av: Malin

Det hadde vert kult med lilla og blå sammen, og noen bilder av justin i Norge <3

E-post : malinkiil@hotmail.com

16.06.2012 @ 18:06
Postat av: Victoria Tviberg

det hadde vært om det var fullt av små bilder av han, og litt sølv/glitter og lilla rundt!

-victoria.star8@hotmail.com

16.06.2012 @ 18:07
Postat av: Sara R

Jeg synes det ville vært fint om bakgrunnen var lilla også om det var feks.et hjerte med Justins bilde inni som følger deg helt ned til kommentarfeltet, istede for at bakgrunnen skal være kun grå og vanlig helt til vi kommer helt ned i siden hvor det står JDBNORWAY. Jeg synes det ville vært utrolig kult!:) Mitt fulle navn er Sara Rekabi, e-post: zahrae-99@hotmail.com , håper jeg vinner, NEVER SAY NEVER! :D

16.06.2012 @ 18:09
Postat av: Lise

plain and simple! ikke for mye forskjellige farger og "dilldall", men litt sommerlige farger!

også at det er fine bilder av Justin. trenger ikke å være så mange, men noen få!

noe lignende som det dere har nå kanskje?

16.06.2012 @ 18:12
Postat av: Linn

Noe som hadde vært kult var om dere kunne hatt fargene i Never say Never filmen. og kanskje et stort bilde av Justin på midten av hederen og to skygger bak liksom

16.06.2012 @ 18:15
Postat av: Rebekka

Jeg synes kanskje designet kunne vært hvitt og Lilla! <3 Og kanskje ikke så mange bilder men noen lyse fine bilder (?) <3

-Rebekka Heggelund (rebekkaheggelund@live.com)

16.06.2012 @ 18:17
URL: http://l0vebekka.blogg.no
Postat av: Matilde

E-post: matilde.nybakk@hotmail.no

Genseren kunne vært lyseblå med 'justin' skrevet på høgre armen og 'bieber' skrevet på venstre armen. Så kunne et eller to bilder på framsiden og '#SWAG' skrevet på ryggen.

Elsker bloggen, opdaterer meg 24/7. Hehe

16.06.2012 @ 18:19
Postat av: Hatice.B

Navn: Hatice Demirbas

E-post: Hatice_den_1@hotmail.com

Jeg vil kanskje at designet kunne vært lilla, sommer, sommer farger, noen av sitatene til Justin, nye og gamle bilder av Justin, Bevegelses bilder, crewet, beliebers, glitter, flagg (Canada og Norge) eller noe :D

16.06.2012 @ 18:19
Postat av: Herborg

Sommerslig med masse nye bilder av Justin!<3

Herborg Berge Engelsen

herborg97@hotmail.com

16.06.2012 @ 18:21
Postat av: mariaakselvoll

Det hadde hvert bra med et design som var lyseblått og lyselilla det hadde hvert utrolig kult. Også kanskje litt diamanter og sånt, med justin på siden sefølgelig. Hvor det stod "once a belieber, always a belieber" på en av sidene eller på headeren.

Maria-akselvoll@hotmail.com

16.06.2012 @ 18:22
URL: http://Mariaakselvoll.blogg.no
Postat av: Tina Le

Siden kan være lilla og overskriftene kan være blå eller hvit. Headeren kan ha bilder av han fra 2012 eller de nyeste bildene til nå.. Og på sidene kan det bære bilder av noen av fotoshoot bildene til boyfriend f.eks og på kommentaren når vi skal sende kan det stå "send en swag " eller noe lignende. Sidemenyene kan være hvit med lilla skrift eller blå.

16.06.2012 @ 18:25
Postat av: Ida Louise <3

Det nye designet kan kanskje være inspirert fra Believe? foreksempel cover bildet og de bildene fra innsiden av den?! også må det stå BELIEVE med store glitrene gule bokstaver!!!!

epost : idaloped@hotmail.com

16.06.2012 @ 18:26
Postat av: Celine <3

Kanskje et design med bilder fra Believe Av Justin :) Albumet kommer jo snart ut, og det ville kanskje vært kult å ha et Believe-design ❤

pcolafsen@hotmail.com

16.06.2012 @ 18:29
Postat av: Inger-Louise

Det hadde vært dritkult om dere hadde hatt sånn halvgjennomsiktelig bakgrunn med nye bilder av Justin og at hovedfargene på bloggen er lilla + sitater av han <3

16.06.2012 @ 18:29
Postat av:

Heia.

Det hadde vært syykt kult med den genseren du hadde på bildet i innlegget <3 akkurat samme design og farge :D

navn: Hajar Boudaya

e-post: hajarboudaya@hotmail.com

16.06.2012 @ 18:30
Postat av: Malin Gjesdal

Jeg vil at designet skal være sommerlig og slik det aldri har vært før <3 Og jeg synes lyse lilla er en veldig fin farge <3 Kanskje litt gull i det og? <3

-Malin1999@live.no

16.06.2012 @ 18:30
Postat av: Kathrine Wølner

Design i de fargene de har brukt til Believe :-) !! Og noen av de bildene, som viser litt av hva han kan. Danse likt MJ, og spille gitar osv :)

16.06.2012 @ 18:33
Postat av: Amanda Oliversen

Helt enkelt med lyse sommerfarger , og masse bilder av Justin !<3

E-post : aoliversen@yahoo.no

16.06.2012 @ 18:39
Postat av: Ingvild <3

Oooh, en ny konkurranse <3

Vis det var jeg som skulle lage designet ville jeg hatt lilla, beige og sølv. Kanskje et "helkropps" bilde av Justin med englevinger på? Han er jo vår engel :)

Å for å alltid huske på hvor han kommer fra, kanskje noe fra når han var liten eller det er skilte der det står "Stratford Population 32 000". Så vi husker på at selv om man er fra en liten plass kan man bli like kjent som Justin.

Eller noen av sitatene hans som: Dream Big & Never Say Never<3<3<3

Også må man jo såklart ha med Swaggy, vettu :P

Håper dere/du fikk noen nye ideer til designet. Det var egentlig ganske morsomt å finne på dette :)

E-post: ilk@hotmail.no

16.06.2012 @ 18:41
Postat av: Ida Elise

jeg syntes fargene på designet må være lilla og bilder fra believe og andre nye photoshooter.

Ida@tangjerd.com

16.06.2012 @ 18:43
Postat av: Pernille

Lyst og enkelt. Noe med Believe å gjøre. Masse bilder av Justin fra Believe:)

16.06.2012 @ 18:43
Postat av: Ada Celine Nikula

Lyselilla, hvit og/eller lyse rosa. Headeren kan være noen bilder fra den nye photoshooten. Headeren burde være sånn skrift dere har nå, men med lyselilla farge, også flere personer ved siden av hverandre i stedet for èn (som dere har nå) :)

16.06.2012 @ 18:47
Postat av: Teodora Refsnes

lille design, der det står stor øverst

"Dream Big and Never Say Never"

Justin Drew Bieber

og bildene fra den shooten han hadde for noen dager siden? :-D

r.teodora@hotmail.com

16.06.2012 @ 18:53
URL: http://jbieberzone.blogg.no
Postat av: linda

siden du skulle ha sommerslige farger syns jeg det hadde hvert fint med hvit, litt lyse rosa eller baby rosa kontraster og sån beige, lyse farger, også er det jo veldig fint med sølv nå så det haddehvert utrolig kult. :D

skriften på headeren kan feks være beige med lyserosa kontraster og kanskje med litt "diamanter" som dere har nå eller lignenes.

headeren kan være med bilder fra alle de nye photoshootene.

eller kunne du jo brukt believe albumet, bilder derfra som inspirasjon

linda.engelsvoll@lyse.net

linda engelsvoll

16.06.2012 @ 18:58
Postat av: Henriette Sandal

Jeg vil ha det nye designe lilla eller bilder fra Norge

HenrietteS98@hotmail.com

16.06.2012 @ 19:09
Postat av: Gunhild :-)

Gult og/eller lilla design med mange bilder av hote Justin da han var i Norge og på believe shooten hans. Og mange småe blanda med store ord hvr det står Swaggie og Swag i forskjellige farger for å passe til årstiden. ;** <3 <3

Navn: Gunhild Bakaas

Email: gbakaas@hotmail.com

Woop Wooop har ikke JB genser så håper jeg vinner! Hadde vert så UTROLIG gøy! #NeverSayNever #Believe <3

16.06.2012 @ 19:13
Postat av: Dorthe

Jeg vil ha det nye designet litt lyse lilla kanskje, også enkelt, ikke så langt ifra som det er nå. Litt bilder fra norge også kanskje :*

elsker bloggen

dbe_99@hotmail.com

- Dorthe Engeset

16.06.2012 @ 19:15
Postat av: asri

den skal være lilla med mange nye bilder av den sexye justin bieber <3

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/asri.abdulle

16.06.2012 @ 19:16
Postat av: Lise-Marie Sønvisen

Jeg syntes det hadde vært fint hvis det hadde vært lyse og fine farger. Ganske mye lilla siden det er Jb fargen og litt grå/sølv.

Skriften kan være med litt "bling" men ikke for mye. Ganske enkelt med noen nye bilder av Justin og kanskje noen da han er i baroverkropp så blir det litt ekstra digg og se på! <3

Brukt litt inspirasjon fra det nye albumet Believe hadde også ært fint syntes jeg (:

Håper jeg vinner denne gangen! <3

Never Say Never som Jb sier!<3

16.06.2012 @ 19:18
Postat av: Farah

Ha 3 bilder av Justin med hjerte <3 :) Første bilde av han mellom 2009-10, 2 bilde av han i 2011 og 3 bilde av han nå. Og skal ha hjerte form rundt bilde, i rødt. Første bilde skal være til siden, også 2 bilde av han litt nede også 3 bilde litt oppe der 1 bilde er. #NICE Også etter de 3 bildene, så øverst skal det stå #TRUEBELIEBERS også helt nederst #NORSKBELIEBERS på engelsk.. :) Ååå! KJEMPE LYST PÅ EN SON GENSER! JEG ELSKER HAN VIRKELIG Å HAR IKKE NE ENESTE GENSER AV HAN! Jaja, #swagg

16.06.2012 @ 19:23
Postat av: Farah

JA EPOSTEN MIN FARAH ER : FARAH_KHAN_@HOTMAIL.COM OG RANO DU HAR MEG PÅ FACE SÅÅ :) <3

16.06.2012 @ 19:24
Postat av: Amanda Sofie Jarnang

jeg synes selve bloggen burde være lilla siden det er yndlingsfargen til justin, også kan det stå små ord rundt som: swaggy, believe, never say never osv. i en lilla glitterfarge! også burde det være en del nye bilder av han. Bilder fra believe photoshoot og sånn.

16.06.2012 @ 19:25
Postat av: Kristinehi

jeg tenker kanskje beige eller i allfall lyse farger! masse nye bilder av justin. synes det er dritkult når bildene byttes i headeren, så det kunne jo fortsatt vært kanskje! enkelt, sommerfarget design <3 vil ha tilbake den boksen i sidemenyen der man kunne høre sangene hans, sykt genialt <3

kristin_hilmarsen@hotmail.com <3 - kristine hilmarsen

16.06.2012 @ 19:27
URL: http://kristinehi.blogg.no
Postat av: Marie

Jeg syns det er veldig fint sånn som dere har med små detaljer rundt om kring, som f.eks sitater osv. Også er det veldig bra når man kan chatte på siden, og når man kan høre sangene hans. Ellers syns jeg kanskje designet burde være litt sommerlig og "glad" på en måte. Sånn at man blir glad av å lese her om du skjønner :)

marie_hatten@live.no

16.06.2012 @ 19:40
Postat av: Britan

Jeg synes at designet bør være lyst, kanskje blå eller lilla og med fine nye bilder av Justin. Det kan godt også være sitater under bildene :)

britan_95@hotmail.com

16.06.2012 @ 19:51
Postat av: Ylva

det hadde vært kult med et list design, med kanskje fargene lilla, og grått. dere burde også ha mange filne bilder av Justin!

16.06.2012 @ 19:55
Postat av: Marte

Noen bilder fra da justin var i Norge. Lyse lilla farge, altså ganske enkelt design:-) åsså kan det stå believe på siden eller noe<3

Martesoldal@hotmail.com

16.06.2012 @ 20:03
URL: http://marteesoldal.blogg.no
Postat av: Benedikte

Jeg synes designet burde være lyst, lilla, rosa, blå! og mange fine bilder av Justin f.eks da han var liten og opp til sånn som han er nå <3

Snehvit9@hotmail.com

16.06.2012 @ 20:05
Postat av: Anette Staxrud

Jeg synes det hadde vært fint med litt lilla, kanskje en litt lys lilla farge, med enten litt grått eller beige. Med bilder av Justin Bieber, en del nye og gamle bilder, hadde vært flott! Headeren kunne vært ganske lett, med et av de nyeste bildene av Justin. Overskriftene burde være lette å lese. Skrifta burde kanskje være noe ala det den er nå, slik at det er lett for oss beliebers å lese. Grunnen til akkurat lilla, er fordi det er liksom "Justin's farge" og lilla er en utrolig fin og lett farge. Jeg ser for meg et design som er lett og oversiktlig, og litt sånn "koselig" å lese og se på. Btw, jeg elsker bloggen, og er stor fan av både Justin og bloggerne!

E-post: an-stax@hotmail.com

Navn: Anette Staxurd

16.06.2012 @ 20:16
Postat av: Sigrid

Jeg vil ha en enkel litt stor lysegrå genser, jeg vil ha helst ha et av de nye bildene, men det spiller ikke så stor rolle : )

Om det er mulig vil jeg ha lilla glitter-skrift der det står '' Justin Bieber ''

Lie_sigrid@hotmail.com

Takk! <3

16.06.2012 @ 20:17
URL: http://tudli.blogg.no
Postat av: Eline

Litt lyse farger, og sånn 2009-2012 bilder som header elns. Åsså sån at når man har kommet nederst på siden, så er det en "eldre" knapp sånn at man kan gå videre. Hadde vært utrolig greit! Der det står Jdbnorway med blå skrift kan f.eks være lyselilla. Resten av designet kan være hvitt, og litt forskjellige mønster i forskjellige sommer/lyse farger.. :)

16.06.2012 @ 20:19
Postat av: Eline

Litt lyse farger, og sånn 2009-2012 bilder som header elns. Åsså sån at når man har kommet nederst på siden, så er det en "eldre" knapp sånn at man kan gå videre. Hadde vært utrolig greit! Der det står Jdbnorway med blå skrift kan f.eks være lyselilla. Resten av designet kan være hvitt, og litt forskjellige mønster i forskjellige sommer/lyse farger.. :)

16.06.2012 @ 20:19
Postat av: Madelen

Masse bilder av Jb og hvit genser med lilla på elns:):)

16.06.2012 @ 20:25
URL: http://mlwm.blogg.no
Postat av: Johanne Benonisen

det hadde vært kult med et lilla og hvitt/grått design, med noen bilder fra photoshootene han har hatt i det siste! det burde også være litt sommerslig ;)

16.06.2012 @ 20:27
Postat av: Mari

hadde vært fint om dere hadde hatt litt mørk lilla i "headeren" liksom. åsså hatt litt lysere i bakrund, bak inleggene liksom :) også nye bilder i "headeren" osv ;) hadde vært kjempe fint!

kan kontakte deg på facebook, om jeg vinner :)

16.06.2012 @ 20:29
Postat av: Yaren

Et bilde av Justin, der det står: Never say never. Kan godt være lilla, kanskje lilla og hvitt?:D

Navn: Yaren Sucu

E-post: yarenkiz_08@hotmail.com

16.06.2012 @ 20:37
Postat av: Hilde

Mange bilder av Justin, noe fra Believe kanskje, ville vært fint nå! Eller noe sommerlig :)

Navn: Hilde Haugsbakk

E-post: hildelb97@live.no

16.06.2012 @ 20:44
Postat av: Henriette

lyst og sommerlig, kansje med bilder av justin der han startet (for eksempel der han sitter på trappen utenfor teateret og spiller gitar) og det nyeste bildene av han nå :)

Facebook: Henriette Guddal

16.06.2012 @ 20:56
Postat av: sarah andersen

Lyse farger, lilla ihvertfall og kanskje grått eller hvitt :) med masse nye bilder :) også sånne som skifter :) det er kult :) også god oversikt på sida! trur det blir bra bare det er lyse farger og god oversikt egentlig :) digger bloggen! keep up the good work!

16.06.2012 @ 20:59
URL: http://sleeping-in-tears.tumblr.com
Postat av: Kristina Hovland

Ville tatt lilla siden det er Justins yndlingsfarge, men siden det kanskje blir veldig mye med en sterk lilla farge så i lys lilla? Så kunne dere tatt med i headeren - et eller to bilder av han når han er i Norge, siden det tross alt er JDBNORWAY :)!

16.06.2012 @ 21:13
Postat av: Kristina Hovland

Lys lilla siden det snart er sommer, og da er det veldig fint med lyse farger* Når han var i Norge*

kristinahh.96@hotmail.com

16.06.2012 @ 21:17
Postat av: sara

jeg syntes det burde være sommer farger lyse lilla, turkis er også ganske fint men jeg er sikker på at dere finner ut av det ;)

Jeg har aldri vunnet på noen konkuranse før derfor har jeg veldig lyst på den super fine genseren

HÅPER PÅ DET ALLER BESTE :D

gleder meg virkelig til å se det nye designet jeg er sikker på at det blir super fint

dere kan kontakte meg på saddaf@hotmail.no

16.06.2012 @ 21:38
Postat av: Caroline Martinsen

Jeg syns det nye designet skal ha bilder fra believe, og kanskje noen lysere farger siden det er sommer! Kanskje noen musikkvideoer i headeren sånn som dere hadde på jule-designet <3 :-)

facebook : http://www.facebook.com/caroline.martinsen.96

mail: cocco-martinsen@hotmail.com

16.06.2012 @ 21:42
Postat av: maria

jeg har lyst på rosa og lilla men blått er også ganske fint og mange nye og søte bilder av justin som framhever bloggen....

'

er utrolig spent på hvordan designet kommer til å bli.

genseren er veldig fin og har veldig lyst på denn

derfor håper jeg at jeg vinner har aldri vunnet noe før så da gleder jeg meg veldig til i morgen.

gleder meg til å se designet

hvis jeg er den heldige finner dere meg på :

nadia.shafiat@hotmail.com

16.06.2012 @ 21:42
Postat av: Kristiane

Jeg ville hatt lyseorange/fersken aktig, med kvit og svart :DD tror det kan bli veldig fint! Det blir jo lyse farger, slik at bildene blir på en måte mer fremhevet i tilleg til at designet blir kjempe fint! + er jo sommerfarger det også <3

16.06.2012 @ 21:52
Postat av: CharlotteNg

Vil ha sommeraktige farger til designet og nye bilder av justin...Hadde vært utrolig fint om dere beholder det der hvor det står litt om dere på siden også.

16.06.2012 @ 21:54
Postat av: Ine L.H.

Det hadde vært best med et lyst design, slik at man ikke blir "sliten" av å se på det. Av farger hadde det vært fint med hvit og lilla. Enkelt og greit :D Jeg syns også at det burde være veldig nye bilder av justin i headeren ;))

love love :)

16.06.2012 @ 21:59
URL: http://photoine.blogg.no
Postat av: Hedda

Det må jo være litt sommerlig og så må det ha masse fine og lyse sommerfarger som du fåreslo ! Det kan være ( burde) bilder fra believe osv. Og gamle bilder fra one time så folk ser hvordan han hår forandret seg :) så kan det jo være ordtak som: swag, never say never og alle de der.. Så kan det være masse sager som blir ramset opp i headeren eller rundt innleggene eller noe sånn ! Men så hadde det jo vært stilig om bildene fortsatt hadde bevegd seg ! :D og det hadde vært bra om designet kunne holde ut høsten ogsåmhvis t hadde vært en tanke !!

16.06.2012 @ 22:03
Postat av: Ingunn

Headeren pg menyen kan jo ha mange gladfarger/sommerfarger som rosa, lilla, gul, turkis, lysegrønn osv.. Også kan den jo kanskje ha bilder fra livet hans opp mot dit han er nå? Og resten (det utenom headeren/menyen) kan jo være litt enkelt med enkle farger, som f.eks hvit og lilla eller noe... ;)

Ingunn Berntsen - ingunnbernt@hotmail.com

16.06.2012 @ 22:06
Postat av: Mina<3

Kanskje noen lyse farger siden det er sommer, synes uansett det kommer til å bli fint, dere har jo så fin blogg!

Mina Ramøy Isaksen

mina-isaksen@hotmail.com

16.06.2012 @ 22:11
Postat av: Sara - Belieber

Designet kunne ha vært litt sommerlig med lyse farger(inkl. lilla) eller de fargene de bruker til albumet Believe :-)

Kunne også ha vært både gamle og nye bilder av Justin :-D

Overskriftene burde være lette å lese.

Btw, elsker bloggen og er en stor Belieber <3 Håper jeg vinner!

s.horg@hotmail.com

16.06.2012 @ 22:26
Postat av: Negin

Kanskje i steden for blå kan det være lilla for det er jo ynglyst fargen til justin bieber og noen bilder fra belive, da hadde det blit kjempe fint:)

Negin9@live.no

16.06.2012 @ 22:28
Postat av: Marie

Mange, fine, lyse farger som minner om sommer, og mange fine bilder av Justin! :)

16.06.2012 @ 22:29
Postat av: Cathrine

Jeg syntes designet burde være i lilla. Hvit bakgrunn, men teksten rundt ogsånt der det står jdbnorway og forskjellige ting burde være i en litt lys lilla farge. Grått er også ganske fint. Sidemenyen burde være enkel og lett å finne fram i, en liten tekst om hver av dere som skriver bloggen, hva bloggen handler om og linker til forskjellige sider som har med Justin å gjøre. Som twitteren hans, facebooken og andre amerikanske sider hvor man kan lese om han. Det kan også kanskje være en liten spilleliste i sidemenyen med noen av de nye sangene sånn at man kan høre på de imens man leser bloggen. I headeren burde JDBnorway stå i lilla glitter, sånn som dere har nå i blå, bare at dere endrer til lilla. Så burde navnet deres stå i litt mindre skrift under. Det burde være de nyeste bildene av han, kanskje to-tre stykker og noen søte gamle bilder som er litt mindre. Dere kunne kunne kanskje hatt arkiv og kategorier og alt det i en meny i headeren i stedet for på siden. Så lenge jeg har lest bloggen har dere hatt det i siden så hadde vært fint å ha i headeren nå. Da er det også lettere og finne fram til gamle innlegg for da slipper man å bla neddover bloggen for å finne arkiv og kategorier ogsånt! :)

cathrine.sn@hotmail.com

16.06.2012 @ 22:35
URL: http://cathrineson.blogg.no/
Postat av: Linea Maria

Jeg ville kanskje likt det nye designet lilla og med de nye Believe bildene, ett ganske enkelt og ryddig design,men med fine detaljer :-)

Linea Maria Kittilsen

linea_kittilsen@hotmail.com

16.06.2012 @ 22:48
Postat av: Gina Larsen

Et Believe design! Som har believe photoshoot bildene og fargene de bruker på de aller fleste av bilden?! gul, svart, grå osvosv.

karen_regine_99@hotmail.com

16.06.2012 @ 23:02
Postat av: Catherine

Jeg villa ha likt om designet var lilla, hvit, svart og sølv/grått, synes de fargene er bra sammen og representerer Justin bra siden han sin favoritt farge er lilla, så kan du ha bildene i designet kanskje i svart/hvit ;) Håper du bruker noen av bildene fra BELIEVE ;) <3

16.06.2012 @ 23:03
Postat av: Ikram <3

mange nye bilder av Justin,som f.eks ett bilde av han i 2010, 2011 og 2012,eller fra da han var i Norge eller fra en fotoshoot, og det skal være lyse farger, mange fine detalijer, det skal være fint og enkelt, teksten bør være lett å lese, også kan det stå mange ting ssom f.eks believe, never say never, jdbnorway, #kidrauhl, #proud belieber o.s.v

Håper jeg vinner! Elsker bloggen deres! <3<3

Navn: Ikram Tria (facebook)

e-post: ikramtri@hotmail.com

16.06.2012 @ 23:07
Postat av: Iselin

Jeg er litt usikker, men bruke kanskje noen bilder av han når han var i Oslo det hadde vært morsomt siden da hører det litt til Norge da :) Kanskje litt sommer farger siden det er sommer nå! Et forslag<3

Iselin Enger

Iselinmw@hotmail.com

16.06.2012 @ 23:11
Postat av: Marteee

Ett enkelt design i lilla eller hvit kanskje. Lyse farger hadde vert pent og mange bilder av justin. Sangtekstene kan godt stå i heftet i albumet. et bilde av han fra 2009, 2010, 2011, 2012 så vi ser hvordan han har forandret seg :)

Jeg elsker bloggen deres og håper dere fortsetter lenge!! Jeg er fast leser <3

Marte Alsaker

marte.alsaker@hotmail.com

16.06.2012 @ 23:28
Postat av: Silje

Jeg syns det burde være en babyblå/lyseblå bakgrunn, og headeren med de fine bildene fra konerten han hadde i Norge:)Ett stort bilde i midten og flere små rundt+tekst som passer.

Jeg har ett forslag til på en header. Kanskje at det er ett stort bilde av Justin i midten, også crewet hans på siden? Også en fin og passende tekst under:)

16.06.2012 @ 23:28
Postat av: Marthe Aas

Kanskje det kan være lilla, med gamle og nye bilder av justin, også kan det stå "All you got to do is believe" eller noe sånt <3

martheaasg@hotmail.com

Elsker bloggen btw, sjekker den flere ganger daglig <3

16.06.2012 @ 23:33
Postat av: Carina

Inspirert av BELIEVE albumets cover! det er så fint!

Carina_bor@hotmail.com

17.06.2012 @ 00:08
Postat av: anette

Eg vil ha det med lilla farger og fine bilder av justin som passer til ;) kanskje dere også kan ha eit sitat som justin har sagt eller noe :)

Anette siggervåg

anettesiggervog@hotmail.com

17.06.2012 @ 00:16
Postat av: fatima

Hei jeg digger bloggen, og er innom her daglig. Syns det designet burde ha sterke, sommer farger. Som rød,gul eller grønn. Håper jeg vinner denne konkurransen,fordi jeg nesten har vært med i alle konkurransene her ,men har aldri vunnet. Så det hadde betydd veldig mye for meg, siden jeg ikke har noe jb-genser og har veldig lyst på den . Du kan få tåke i meg på facebook fatima omer ( du har meg som venn). Vær så snill å ikke velg meg bare fordi jeg ikke er norsk, er en belieber uansett. ELSKER DEG <3 <3

17.06.2012 @ 00:41
Postat av: Susanne Pedersen

Noe som hadde vært skikkelig AWESOME hadde vært rød, knall rosa, gul, oransje og en slags lilla farge. Kan jo også bare være lilla og sølv eller noe, men lilla det er vel kanskje en sånn typisk farge. Noe annet som hadde vært fett hadde vært om det var ALLE fargene i REGNBUEN, haha. Kanske noen bilder med han og norge eller itt eller annet sånt? Det med at bildene bytter er bare awesome så det burde dere beholde :) haha

17.06.2012 @ 01:46
Postat av: Irene - kommenter gjerne tilbake :)

Det bør være et design med masse smilende bilder av Justin. Designet bør være ganske enkelt, kanskje med en enkel farge som bakgrunn(sånn som dere har nå). Men kansje enda lysere, hvit eller beige? Headeren kan derimot vekke litt oppmerksomhet med navnet på bloggen, et ordtak (noe Justin har sagt) og et par bilder av justin. De kan gjerne være når han smiler :D Fargene på headeren kan foreksempel være matt grønn, beige, baby blå, baby gul.

Eller ble det litt for banslig?? I så fall kan dere bruke litt sterkere farger. Det hadde også vært kult om noe av headeren var et slideshow der bilder av Justin rullerte.

I tilleg til headeren kan dere også ha noen detaljer rundt om kring på bloggen i de samme fargene som headeren. Dere bestemmer selvfølgelig heeelt selv!

17.06.2012 @ 08:37
URL: http://izoom.blogg.no
Postat av:

I love Justin på og bilde av Justin

Sofiamalik99@yahoo.com

Sofia

17.06.2012 @ 09:31
Postat av: Julie Kløvning

Hei , jeg synest dere burde ha lilla eller blå skrift siden det er faqvoritt fargene til Justin, og mange fine bilder av ham.

juliek@live.no

17.06.2012 @ 13:41
Postat av: Marit˜

Kanskje dere kan prøve dere med noe lillafarget? Fresht og fancy :)

MED

17.06.2012 @ 14:33
Postat av: Lea Rosenstock

Æ syns dokk burde ha lilla farge eller noko sånt! æ personlig meine det e best fordi det er jo Justins favortt farge! men æ vet ikke, kanskje chatbox for all leseran? :-) Håpe æ vinn!

17.06.2012 @ 15:56
Postat av: Kornelia

Mørke rosa og lyse rosa? Og runde innlegg som de andre designene deres. (:

Korneliablogg@hotmail.com

17.06.2012 @ 17:12
URL: http://dides.blogg.no
Postat av: Susan

designet burde være i lyse farger, og farger som har noe med justin å gjøre. feks lyselilla og hvit. det burde være ryddig design og headeren burde ha nye bilder av justin

17.06.2012 @ 17:47
Postat av: Yara

Syns som dere sa, sommerlige farger.. typiske sommer farger for meg er vel grønn, oransje, gul, lyseblå, roda, lilla, og sånne knæsje farger! syns dere også kan ha noen av de nye bildene til Justin, men blandet.. altså noen fra fotoshootene han har hatt, noen som er tatt random, men også noen gamle bilder, still Kidrauhl! og chatten kan jo kanskje komme tilbake, og at dere kan ha sånn som dere hadde til jul tror jeg det var, at på siden er det en ipod, så kan man ha på sanger mens man leser :)) og sånn som dere ellers har, bilde av dere bloggerne og litt info om dere og om hvordan man ellers kan kontakte dere om det skulle være noe! også kan dere kanskje ha på slutten av innlegget, altså sånn nede på siden en sommerfugl eller noe, typisk sommer

17.06.2012 @ 18:17
Postat av: Kaja

Skal dere ikke kåre vinneren snart? Det begynner å bli litt sent... Vet ikke om dere har gjort det allerede, kanskje jeg ikke har sett det. Men jeg har sjekket veldig ofte idag og har ikke sett det. Håper dere trekker vinneren snart! :)

17.06.2012 @ 21:50
Postat av: Zoia

versåsnill kan jeg vinne jeg elsker JB. Og jeg er stor beliber.

viss jeg vinnner vil jeg ha den i lilla og skriften skall være svart. kansje litte grann blå vis det passer. Også vill jeg ha bildet på.

18.06.2012 @ 10:32
Postat av: Tina Nguyen

Jeg vil ha det lyst som lyse blå og med en autograf av Justin Bieber og 1 fin bilde.

18.06.2012 @ 10:34
URL: http://timeforittina.blogg.no
Postat av: Benedikte <3

Jeg vil ha det litt lilla farge og mange fine bilder av han og autografen <3

Snehvit9@hotmail.com

Benedikte Gjerde <3

22.06.2012 @ 15:15
Postat av: Hannah larsen

den skal være grå et bilde av JB så skal det stå justin biber på siden med lilla skrift og autograf oppe!!! -hannah

02.07.2012 @ 16:47

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37233981