hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
14.06.2012 / 17:36 / Historie: The Switch

Historie del 86 # The Switch - litt lengre del

Idag er jeg fullstappet i planer fordi min søster har bursdag idag! Men tror jeg skal skrive over 3 deler til dere som en unnskyldning imorgen siden jeg har fri og sånt :D


''Jeg må være det rareste mennesket noen gang når jeg sier jeg faktisk tror på deg. Men jeg vet du aldri ville ha løget til meg på den måten uansett.. Sykelig!'' sa Sophia sjokkert. ''Det kan du trygt si'' smilte jeg. ''Men hva hadde du tenkt da? Skal jeg gå og si til Justin alt, og risikere å bli avvist for livet? Eller bare holde kjeft om det og kanskje bryte litt mer kontakt med Justin?'' spurte jeg Sophia.

________

''Hm.. Som jeg har sagt til deg tidligere så er det ikke lurt i det hele tatt å skjule ting for kjærligheten sin! Spesielt når man holder på, eller er kjærester for den slags skyld! Så om jeg hadde vært deg ville jeg fortalt Justin dette, uansett hvor vanskelig han kommer til å tolke det'' mumlet Sophia. ''Du har vel rett, fordi hvis Justin virkelig liker meg så betyr det at han burde stole på meg også, eller hva?'' spurte jeg kjapt og så opp på henne. ''Ja det var det jeg tenkte skjønner du'' smilte hun med det varme smilet sitt. Så da var vi begge enig i at vi skulle på konserten imorgen og nyte det. Eller nyte kvelden så lenge det koselige varte, også senere få vite hvordan ting ble med Justin oppstyret. En ting var sikkert, jeg hadde ingen planer om å bli med i crewet til Justin.

 

Jeg som person ville leve et helt vanlig liv når vi flyttet til Usa. Det å flytte til et helt nytt sted, også senere ikke kunne bosette seg skikkelig fordi jeg skulle reise verden rundt var nok ikke akseptabelt hos foreldrene mine heller. ''Men jeg tror jeg må gå nå.. Mamma har mast veldig om å begynne og pakke tingene mine ned ferdig. Jeg kan ikke tro jeg flytter om to dager'' sa jeg trist. ''Herregud ikke minn meg på det, blir så jævla trist'' sa Sophia, og jeg kunne nesten se tårene hennes renne nedover kinnet. ''Argh.. Men når møter jeg deg og Jessica før konserten imorgen?'' spurte jeg og reiste meg opp. ''Konserten begynner ikke før 19 da.. Og du skal jo snakke med Justin før konserten! Hva om vi møtes sånn i seks tiden?'' la hun til. Jeg nikket som et svar.

 


''Ikke ring meg eller noe nå, jeg er ikke helt i humør på enkelte ting. Er en veldig viktig ting jeg må fortelle deg imorgen, og jeg vet ikke hvordan du kommer til å reagere på det heller, så det er derfor jeg bare stakk av idag. Takker for tilbudet med å være med i crewet, men jeg føler ikke helt klar til det enda. Men vi snakkes imorgen, meg, Jessica og Sophia kommer til å være der<3'' skrev jeg til Justin på en melding, før jeg la mobilen ned i lommen og gikk hjem igjen. Dagen etter våknet jeg utrolig seint av at solen skinte innpå rommet mitt. Jeg tror ikke jeg var helt klar for å forlate Norge imorgen, men det måtte til! Nytt sted, nye muligheter. Jeg hoppet opp av sengen min og gjorde meg klar for dagen idag, og jeg kunne nesten ikke vente med å fortelle Justin alt, så jeg slapp å leve med den dårlige samvittigheten.

 

Tumblr_m5l94ofg2e1rnntimo1_500_large
//weheartit + en Jb jakke til. 

 

''Du ser flott ut vennen'' sa Sophia etter en lang taxi tur bort til Telenor Arena for å gjøre oss klar for konsert. Uansett hvor vi gikk, kunne vi se flere jenter kledd i mini shorts og en jb t-skjorte. Noen andre mer overdrevent enn andre, klar for konsert med JB skrevet fint i pannen. Noen boybeliebers var også å se til stede, og det var bra å vite at de respekterte han som person ihvertfall. Vi fikk øye på Kenny med en hel haug jenter rundt seg som ville ha bilde. ''Der er Kenny, han kan hjelpe oss med å komme oss backstage'' sa jeg glad og dro med meg både Sophia og Jessica bort til Kenny. ''Hei jenter, så flotte dere ser ut! Klar fr konsert?'' spurte Kenny oss og smilte hyggelig mens han samtidig poset foran kamera med andre jenter.

 

''Joda, vi er kjempe kl-'' men Sophia ble avbrøtet av en gjeng jenter som kom bort. ''Er ikke du hun jenta som ble sett med Justin? Omg, kan vi få et bilde med deg?'' spurte en mørk jente som gjorde klart kamera. ''Så klart, øhm.. Sophia, kan du holde vesken min?'' spurte jeg og ga henne den brune skinnvesken min. Sophia svarte ikke men bare lo. Så rart at folk ville ha bilde med meg fordi de hadde sett meg med Justin! De knipset kjapt ferdig noen bilder, før vi gikk videre med Kenny bak oss. ''At du tør å gå ut når alle jentene her er helt gale'' svarte Jessica og så flere jenter skrike og lage falske forhåpninger om hver bil som kjørte forbi. ''Nja.. Vurderer å skaffe meg en livvakt'' lo Kenny, og vi lo med han. Vi ble tatt med backstage hvor vi satt på en rød sofa og så på flere ansatte stresse rundt oss.

 

''Dette er vår første skikkelige konsert i Norge, og det må bli br- åh, hei!'' sa Justin, og stoppet opp samtalen sin med Scrappy rett etter han så meg og jentene på sofaen. Jeg smilte forsiktig til han, og han merket jeg var nervøs så han tok det rolig. Han kom sakte bort til oss, kledd klart til konserten. ''Håper dere nyter konserten idag jenter! Forresten Sophia, Alfredo er i bakrommet! Jessica kan godt bli med og hilse på noen av danserne også, så kanskje hun blir interessert'' blunket Justin til Jessica. Jentene begynte å le bortsett fra meg. Jeg visste godt at grunnen til at Justin faktisk sa det, var for at vi skulle være alene sammen og snakke. Jessica og Sophia nølte ikke et sekund, og reiste seg opp for å gå inn i bakrommet med engang. Jeg derimot, ble sittende nesten alene på sofaen med Justin som sto rett foran meg, han like nervøs med hendene i lommen. ''Så..''

Avw7vbecmaazkcw_large

 

Skrev nå to deler i en! Dette er fordi jeg ikke har tid senere <33

 

 

-Rano


Postat av: Vilde

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER! :DDD <33

14.06.2012 @ 17:44
Postat av: Katrine - JDBNORWAY

<3

14.06.2012 @ 17:52
URL: http://www.facebook.com/divkatrine
Postat av: lea

meeeeeeeeeeeer, sykt bra historie!!!

14.06.2012 @ 17:54
Postat av: Rhythm

love it!

14.06.2012 @ 17:55
URL: http://thecullendiary.blogg.no
Postat av:

Gleder meg til neste del!!!!!!

14.06.2012 @ 18:01
Postat av:

meeer :D

14.06.2012 @ 18:16
Postat av: ku

Var det to deler? Meer!!<3

14.06.2012 @ 18:33
Postat av: Kine!

Kan du bare fortelle kjempe kort hva som har skjedd i historien? Jeg begynte på den, men har hatt mye å gjøre og datt ut! Hadde satt stor pris på det!

14.06.2012 @ 18:40
Postat av: Synne Auby

mereeeee!!

14.06.2012 @ 18:41
Postat av:

Mere!!!!!

14.06.2012 @ 19:32
Postat av:

moreeee

14.06.2012 @ 20:50
Postat av: Line

meree!!

14.06.2012 @ 21:20
Postat av: Maja Thorgersen

mer!

14.06.2012 @ 22:00
Postat av: fridaa

meeeer<3

14.06.2012 @ 22:57
URL: http://fridavikse.blogg.no
Postat av: Michelle

Mer! :-D

14.06.2012 @ 23:03
Postat av: Hanne Elisabeth

meeeer <3

14.06.2012 @ 23:05
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no
Postat av: Ingvild :)

Meer! <3 :)

14.06.2012 @ 23:30
Postat av: MetteBieber<3

Meer;-)

15.06.2012 @ 07:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/37198452