hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
07.06.2012 / 17:11 / Historie: The Switch

Oppsumering av 'The Switch'

Er så mange som har spurt om jeg kan skrive oppsumering av 'The Switch', siden de vil lese den og jeg er på sånn del 70-80 nå. Og her kommer det:

 

 

Du er en helt normal jente fra Norge, Oslo retteresagt. Stor Belieber er du også, og dine nærmeste bestevenner heter Jessica og Sophia. Broren din Kasper syntes du også er en plage. Bursdagen din kommer opp, og du har et stort ønske, nemlig bytte liv med Selena Gomez. Dette ønsket blir oppfylt, og underlige ting skjer. Du får vite masse nytt om Justin sitt liv som du ikke visste som Belieber. Blant annet at Selena ikke var likt av crewet og venne hans. Forholdet Justin og Selena også hadde, var ikke ekte nå lenger, men var det før. Når den myke siden av deg vises som hele verden tror er Selena, begynner du å bli likt og lever livet denne måneden som Selena, og Selena lever ditt liv i Norge som du har kontakt med. Chaz og Alfredo får vite at du har byttet liv, og du og Justin finner den gode veien på flørteren. Dagen før du bytter liv tilbake, røper du til Justin at du har byttet liv. Han selv tror ikke på det så klart, og i dine egne tårer våkner du opp igjen i Norge med Alfredo sitt smykke rundt halsen. 

 

 

Justin husker deg ikke nå lenger, men Alfredo gjør. Så Justin og crewet reiser til Norge, for å ha konsert her. Du og Sophia og Jessica er heldige vinnere av møte med Justin. Justin merker selv det er noe spesielt med deg, og faller lett for deg. Alfredo og deg har god kontakt, og prøver å finne en måte og avsløre til Justin hvem du egentlig er. Både deg og Justin har akkurat vært på date, og fått ditt første kyss av Justin med den EKTE deg. Forresten, Justin og Selena slo opp da Justin merket Selena ble om til den vanlige Selena igjen. 

 

Er sikkert masse smådetaljer jeg har glemt, men dette er det viktigste!

 

Hvis du lurer på noe angående historien, så spørr på formspring. www.formspring.me/ranoakbar <3

 

 

-Rano


Postat av: lava

Det er en slags konkurranse som på går nå på thehothits.com

Den handler om hvem som er din favoritt par. Og Jelena har lite stemmer, så jeg lurte på om du kunne legge ut denne konkurransen ut på bloggen:)

Her er direkte link til konkuransen: http://www.thehothits.com/news/31920/poll:-favourite-young-celebrity-couple

Blir glad om du legger det ut:)

07.06.2012 @ 17:27

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/37061389