hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
04.06.2012 / 16:04 / Historie: The Switch

Historie del 77 # The Switch - veldig lang del

Justin begynte å le skikkelig, så mye at jeg begynte nesten å se rart på han. ''Du er dum, du vet det sant?'' sa Justin og prøvde å ta igjen pusten. ''Hvorfor er jeg dum da?'' spurte jeg usikkert. ''Fordi jeg og bor i Atlanta dumma'' sa Justin. Før jeg fikk svart, kjente jeg noen myke lepper på mine. Leppene til Justin kysset meg følsomt og så utrolig mykt, først på begge leppene, også overlippen. Lukten av mint tyggisen traff meg skikkelig. Det var så vidt klissete engang, og jeg kysset med. Jeg kunne ikke tro at jeg satt her og kysset Justin igjen, akkurat som før!
______

 Tumblr_lwl52vwo071qchmh3o1_500_large

Fra den ene over leppen til den nederste kysset vi mens hendene til Justin strøk meg sakte på låret. Jeg elsket hvordan vi bare satt alene på rommet og bare koste oss. Vi bare satt der helt stille for oss selv, og nøt smaske lydene mens vi kysset sakte. Justin trakk seg utrolig sakte tilbake så jeg sakte kunne kjenne leppene hans gli av forsiktig. ''Wow det var spesielt'' sa Justin lavt og smilte. Jeg fikk ikke tid til å svare, før han kysset meg enda engang til, men slapp igjen. ''Du gir meg ikke tid til å snakk-'' men igjen avbrøt Justin meg og kysset meg enda engang. ''Jeg vet du liker det'' hvisket Justin, og det var bare med noen få millimeters avstand. ''Jeg gjør d-'' men igjen avbrøt Justin med et kyss. ''Fuck off'' smilte jeg. Vi endte opp med å kysse hverandre smått hele tiden, og bare flørte skikkelig med hverandre. Det var akkurat som for noen uker siden, da meg og Justin var et par, og hele verden visste om oss. Men nå var jeg nesten redd for at den ekte meg skulle bli kjent som Justin sin flørt.

 

''Hva tenker du da?'' spurte Justin, etter noen minutters stillhet hvor jeg bare så ned på fanget mitt. Jeg elsket at det ikke ble noe klein stillhet mellom oss, til tross for at det var helt stille. ''Hva mener du?'' spurte jeg rolig og så opp igjen på Justin. Han la forsiktig håndflaten sin på kinnet mitt og smilte. ''Del med meg, hva er det du tenker?'' spurte han nysgjerrig. Hva var det egentlig jeg tenkte? Vi jenter har jo som oftest flere hundre tanker i hodet! Ikke alle var jeg så begeistret for å dele, men kanskje noe av det? ''Jeg vet ikke jeg, jeg trodde du bodde i Los Angeles en god periode nå. Jeg visste aldeles ikke at du bodde så mye i Atlanta, men det viste seg å være feil'' mumlet jeg smilende. Justin lagde en liten grimase fordi han rynket i pannen. 

 

''Men nå som du vet at jeg skal være i Atlanta da?'' spurte Justin igjen. ''Ja hva med det?'' spurte jeg igjen. ''Tror du dette kan gå noe vei? Jeg mener.. Jeg vet det høres sykt galt ut, siden jeg møtte deg sist for noen dager siden! Men jeg har aldri følt det for noen sånn i hele mitt liv, tror jeg.. Det er bare noe med deg'' sa Justin usikkert. Det fristet så utrolig mye og si ifra om alt som hadde skjedd, men tiden var ikke helt inne. ''Jeg tror det kan bli noe da. Eller, med mindre du skal reise så utrolig mye da!'' sa jeg trist. Jeg visste godt hvordan livet til Justin var, alt for mye reising. ''Tro meg, det skal gå fint. Jeg bare takker for at du faktisk gir meg en sjanse'' sa Justin og holdt begge armene rundt meg. Jeg satt jo ved siden av han, så jeg la hodet mitt sakte på skuldrene hans og passet på at vekten ikke ble for tung. Han kysset meg forsiktig på pannen, og vi ble bare sittende i vår egen stillhet.

 

Fortsettelse under...

Tumblr_lxbjgvybhf1r9tz6vo1_500_large

 

''Dude, foreldrene til *dittnavn* stikker på kino nå, og de vil gjerne ha henne med skjønner du'' hørte jeg Kenny sin stemme si. Både meg og Justin trakk oss fra hverandre og snudde oss mot Kenny som var kledd i en hvit t-skjorte, og den feteste joggebuksen som passet perfekt til han. ''Går de nå?'' spurte jeg irritert, irritert over at foreldrene mine ikke kunne vente litt lenger, eller at de måtte ødelegge sånne perfekte stunder med familekvelder. ''Jepp, for hvis dere ikke har lagt merke til det så er det gått en ganske lang stund nå! Men sånn er det vel med kjærligheten!'' sa Kenny og begynte å lage smaske lyder. Så pass, at både meg og Justin begynte å rødme skikkelig. ''Kenny, du har ingenting å gjøre her'' sa Justin irritert, men samtidig så fniste han også. ''Jo det har jeg så vel, jeg er livvakten din, som sørger for at jenter som henne ikke knuser hjertet ditt'' sa Kenny og blunket til meg, for han mente jo så klart ironisk.

 

''Men likevel, argh'' mumlet Justin. ''Det går fint Justin, vi må ta dette her igjen snart uansett! Familie kommer jo dessverre først'' smilte jeg. Justin så nesten litt oppgitt ut, men jeg skjønte han godt. ''Det stemmer *dittnavn*, familie kommer alltid først. Derfor skal både du Justin, og meg og Alfredo ha en skikkelig guttekveld idag'' sa Kenny fornøyd og gliste. Justin så ikke så glad ut for ideen hans, men han hadde jo tross alt ikke noe annet valg. ''Vi sees imorgen da?'' spurte Justin. ''Ja-'' ''-Nei Justin, du skal øve til konserten imorgen.'' avbrøt Kenny. ''Samma det'' sa Justin og lente seg fram, han kysset meg vått på kinnet før jeg reiste meg opp, og gikk ned til foreldrene mine.

 

 

''Hvordan var det da?'' spurte mamma skikkelig overlykkelig, som om hun allerede visste hva meg og Justin hadde gjort i overetasjen. Alle menneskene rundt stirret på oss, og ikke minst så var det stappfullt med mennesker utenfor fridays som håpet på og få et glimt av Justin. ''JUSTIN BIEBER'' ropte alle jentene. Tenk, jeg hadde sikkert vært en av dem om jeg ikke hadde blitt småkjent med Justin! ''Det var bra mamma'' mumlet jeg. Mamma og pappa gikk foran oss, mens jeg gikk litt i bakveien med Kasper og Chico. ''Du vet at han dere ene Alfredo fyren gikk opp og glodde på dere, ikke sant?'' lo Kasper, og jeg holdt nesten på å få hjertestopp i et øyeblikk. ''Kødder du med meg!? Hva sa han?'' spurte jeg interessert.

 

 

''Det får du vite hvis jeg får 50 kroner av deg'' sa Kasper slu. ''Argh, teiting'' sa jeg og krøllet ut en femtilapp til han. ''Vennen, dere må gå i bakveien! Det er så mange jenter her'' sa pappa og kysset mamma på pannen, før vi alle måtte gå bakveien, hvor det heldigvis var helt tomt. ''Fortell meg'' sa jeg irritert til Kasper. ''greit!! Han bare gikk opp i noen få minutter og kom ned igjen. Han sa dere kyssa, æsj liksom! Også sa han at dere snakket om at vi skulle flytte til Atlanta, og at Justin virket utrolig forelsket'' sa Kasper, og lagde grimaser som om han hadde lyst til å spy. ''Teite unge, dette skal Alfredo få svi for'' sa jeg irritert. Akkurat da jeg sa det, kunne jeg se en dør lukke seg opp ved bakveien og Justin komme ut løpende mot meg. ''*dittnavn*!'' ropte Justin på meg, og stoppet meg opp. Mens Kasper løftet opp Chico og løp bort til mamma for harde livet, bare for å slippe og se meg og Justin sitt kliss.

Tumblr_m527f1hbap1rx4qr3o1_500_large

''Jeg trodde du skulle ha guttekveld jeg'' sa jeg og smilte, etter Justin hadde gitt meg tidenes gode bjørneklem. ''Joda, de er inne de. Men jeg fikk øye på deg i vinduet sammen med lillebroren din, eller jeg tror det er lillebroren din! Så jeg bare måtte komme ned og klemme deg, fordi jeg savnet deg første sekundet du gikk ned trappen'' sa Justin og rødmet litt, samtidig som han la hendene sine i lommen. ''Det virker som du fryser'' sa jeg litt beskymret. ''Aldri når jeg er med deg'' sa han og virket litt mer rolig. ''Du er så søt'' smilte jeg, og bøyde hodet mitt for å kysse Justin, men mamma avbrøt oss så klart. ''*dittnavn*, nå må du komme. Vi venter på deg'' ropte hun fra bilen. Jeg rødmet smått av hvordan hun oppførte seg foran Justin. ''Kanskje du burde gå nå, familien din venter'' sa Justin. 

 

''Men først-'' sa jeg og kysset han lett på munnen. ''-Så måtte jeg jo gi deg et lite kyss. Snakkes Justin'' sa jeg og vinket til han, før jeg løp mot bilen. Justin så nesten litt sjokkert ut, fordi han rørte ikke på seg. Jeg åpnet bildøren og satt meg inn i varmen, og hørte lyden av Radio Norge som var på. ''Veldig koselig at du kysser den gutten foran meg'' sa pappa litt irritert. Jeg fikk nesten litt dårlig samvittighet, men det fedre er jo som oftest sånn. Pappa begynte å kjøre så fort han kunne, og jeg vinket til Justin som var igjen helt alene. ''Nå må du gi deg! Syntes det er så utrolig skjønt at vår lille jente har fått seg en kjæreste'' sa mamma og snudde seg bak mot meg og Kasper. ''Joda, men som en far vil jeg bli kjent med fyren. Jeg vet jo ikke annet enn at han er en sanger'' sa pappa skeptisk.

 

''Vi er ikke kjærester, og slutt med det maset!'' mumlet jeg irritert, og lente hodet mitt mot den kalde vindusruten. Noen små regndråper landet og falt nedover ruten mens jeg fulgte med på de ''kappløpe'' mot hverandre, akkurat som da jeg var liten. Jeg kjente telefonen min vibrere, og håpet inderlig det var Justin siden jeg hadde hatt han i tankene mine helt siden jeg satt meg inn i bilen. Jeg følte virkelig han var den rette for meg. Han gjorde meg alltid så glad, men samtidig så utrolig nervøs og dum. Jeg var forelsket, det var helt garantert. Men meldingen jeg fikk var ikke fra Justin, men fra Sophia. ''Fyfaen jeg er skuffet over deg. Du gidder jo ikke fortelle meg en dritt lenger? Hva skjedde med at vi forteller hverandre alt mulig? fin venn.'' skrev hun, og jeg ble nesten skikkelig sjokkert.

540497_389522921093944_1582723132_n_large

 

Håper dere ble fornøyd med en veldig lang del! Denne delen tilsvarer faktisk 3 deler (: <3

 

-Rano


Postat av: Jbmystory

meeer

04.06.2012 @ 16:09
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Postat av: JustinBieberHistorieBlogg<3

mer! <3 du er en stor inspirasjonskilde i historiene mine Rano! <333

http://justinbieberhistorieblogg.blogg.no/

04.06.2012 @ 16:10
Postat av:

Mer!!!!

04.06.2012 @ 16:16
Postat av: annemarte

MER

04.06.2012 @ 16:21
Postat av: - Dorthe.

like it! kan du komme med mer idag? :D

04.06.2012 @ 16:26
Postat av: Belieber

Meer :)

04.06.2012 @ 16:32
Postat av: Hanne Elisabeth

meeeeeeeeeer <3

04.06.2012 @ 16:32
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no
Postat av: Tina

Kommer det mer i dag?? <3 du er sykt flink!!! :D

04.06.2012 @ 16:33
Postat av:

Vi ble altfor fornøyde :D Tusentakk! Og jeg vi gjerne ha mer <3

04.06.2012 @ 16:41
Postat av:

Du er så flink til å skrive !! du er et stort forbilde for meg ?!!! Merr pliss idagggg !!!!!!!???? <3

04.06.2012 @ 16:42
Postat av:

FLINKE DEG !!

MEEEEEr

04.06.2012 @ 16:48
Postat av: Line

meree!!

04.06.2012 @ 16:49
Postat av:

SUPERFORNØYD RANO! :-D <3 meeeeeeeer :-))

04.06.2012 @ 16:50
Postat av:

trodde du hadde hoppet over en del siden det står del 78, og den forrige var 76, men utrolig bra! Skriv mer :)

04.06.2012 @ 16:54
Postat av:

Du er så flink :)) mer <3

04.06.2012 @ 16:55
Postat av:

Meeer! Drit bra :)

04.06.2012 @ 17:03
Postat av: <3

drit bra del kan du ha maraton snart...?

dør her jeg sitter

04.06.2012 @ 17:19
Postat av:

Ååå så utrolig fornøyd!!! Du er helt syyyyk, det er den beste historien jeg noen gang har lest! Tusen takk Rano! <3333333

04.06.2012 @ 17:20
Postat av:

bra del! men på maange andre blogger tilsvarer denne delen en helt vanlig del..haha

04.06.2012 @ 17:27
Postat av: rebecca

meeeer:DDDD

04.06.2012 @ 17:28
Postat av: lava

meeeeer<3 Elsker historiene dine, Rano<3

04.06.2012 @ 17:41
Postat av: Vilde

jepp, superbra i tilleg!! mer :-D

04.06.2012 @ 17:44
Postat av: Susanne

Meeeer! Helt utrolig bra

04.06.2012 @ 17:57
Postat av: Justin Bieber - Historie blogg!

MEEEERRR!! :D

04.06.2012 @ 18:04
URL: http://http://justinh.blogg.no/
Postat av: sofie belieber

kjempe bra del!! du er så utrolig flink:D

04.06.2012 @ 18:10
Postat av:

Du er veldig flink til å skrive ! :) Meeer :)

04.06.2012 @ 18:18
Postat av: iselin

rano! du er ei av de beste historieskriverne, uten tvil!

MER!

04.06.2012 @ 18:39
Postat av: Vilde

MEEEEEEEER!!! :DDD

04.06.2012 @ 19:00
Postat av: Henriette

DU er så utrolig flink, Rano. JEG FÅR IKKE SAGT DET NOK GANGER. Det er alt for få kommentarer til så herlige deler, alle burde kommentere dette, det er få som gjør men du skal bare vite: DU ER NORGES BESTE HISTORIEBLOGGER BY FAR! Hehe, stå på Rano! WE LOVE YOU

04.06.2012 @ 19:01
Postat av:

Meer!!

04.06.2012 @ 19:12
Postat av: Viktoria

HERREGUD !!! MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER <333 HEKTA !!

04.06.2012 @ 19:20
Postat av: - Just Justin Drew Bieber

Mer!!

Elsker hvordan du holder spenningsnivået oppe i lange deler å, ikke mange som får til det :-D oG hvordan du beskriver ting, får det skikkelig til å lage bilder i hodet mitt :D Elsker historiene dine! Hehe, Kan vi værsåsnill å få en del til i kveld? :D og maraton til helgen ellerno?

04.06.2012 @ 19:22
URL: http://justjustindrewbieber.blogg.no
Postat av: meeg

mer!! dette er det eneste jeg kan lese uten å kjede meg ett sekund!!!!!

04.06.2012 @ 19:30
Postat av:

meer??

04.06.2012 @ 19:55
Postat av: Solveig

OMg!!! meeeeer <3 <3 elsker historien <3

04.06.2012 @ 20:16
URL: http://biebesstories.blogg.no
Postat av: helene

meer :D du er kjempeflink Rano! digger deg :* <3

04.06.2012 @ 20:35
Postat av: Ingvild :)

meer lange deler!! :) <3 haha!! Meer! <3

04.06.2012 @ 20:43
Postat av: Ingrid-SophieA

MEER! Elsker lange deler <3

04.06.2012 @ 21:04
URL: http://ingridsophie.blogg.no
Postat av: Karoline

MEEER!

04.06.2012 @ 21:18
Postat av: love

kjempe bra !! meer <3

04.06.2012 @ 21:18
Postat av:

Omg, du er sykt flink til å skrive!<3 Meeer<3

Denne historien er den beste jeg noen gang har lest! <33

04.06.2012 @ 21:27
Postat av: Marie

Meeer!!

04.06.2012 @ 21:57
Postat av: fridaa

utrolig bra!!! meeeer<3<3

04.06.2012 @ 21:59
Postat av: Anonymous

Maraton til helgen eller noe sånn?? MEEER!!!! <3 DU ER NORGES BESTE HISTORIE SKRIVER <333

04.06.2012 @ 22:04
Postat av:

Meeeeeere!!!!!!!!

04.06.2012 @ 22:05
Postat av: Anna

MEEER, herregud MEEER. får nesten sommerfugler i magen av denne historien. Er den beste du noen gang har skrevet! <3

04.06.2012 @ 22:17
Postat av: Lisa :)

Det var utrolig bra men er det du som dikter eller er det sant ? :_ <3

04.06.2012 @ 22:45
Postat av:

Meer! Syykt bra historie!!:-)

04.06.2012 @ 22:50
Postat av: Julie

Du er flink du! Lang del! Love it!

04.06.2012 @ 23:12
Postat av: Emily

mer!!! hekta

04.06.2012 @ 23:20
Postat av: Helene

meeeeeer!!!<3

05.06.2012 @ 00:13
Postat av: tonje

meeer !<3<3<3

05.06.2012 @ 02:22
Postat av: sofie

ÅÅÅ denne var sykt bra!!

05.06.2012 @ 12:42
Postat av: Marie Bieber

Mer pliiiis!!<3

05.06.2012 @ 17:13
Postat av: Line

Ny del!!! Please!!!! :)

05.06.2012 @ 20:43
Postat av: silje <3

MEEER! <3 drit bra historie :D <33

05.06.2012 @ 21:47
Postat av: kristinehi

Oooo. MÅ HA MEER!!!

05.06.2012 @ 22:08
URL: http://kristinehi.blogg.no
Postat av:

Mere! Du er veldig flink til å skrive! :D

05.06.2012 @ 22:13
Postat av: Emily

kan vi få en ny del i kveld?! elsker dette<3

05.06.2012 @ 22:53
Postat av: BiebsLovers- Historiebloggen

omgg, meree !! hekta til 10000000000000

06.06.2012 @ 00:23
URL: http://biebslovers.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/37001061