hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
05.05.2012 / 13:29 / Historie: The Switch

Historie del 46 # The Switch

Ah, jeg kom meg ikke innpå blogg.no. Dere som liker facebook siden vår vet det. Vurderer enkelte ganger å bytte plattform, men det blir alt for stress med tanke på design, lesere, sponsorer og andre kontakter. Men sånn at dere vet det liksom!


 

 Tok med den live versjonen, for at det skulle høres litt 'ekte' ut.

Vi gikk ut på scenen. Bare av å se hele folkemengden som presset seg framover og skrek for å få et glimt av meg og Justin. Kvalmen kom kjapt, og jeg klarte det bare ikke. Musikken startet, publikum ble litt mer stille, men ikke helt. Det var min tur til å begynne, og jeg merket Justin stirret på meg fordi det var nå det var meningen jeg skulle synge, men det kom ingenting ut av munnen min, helt stille. ''Jeg klarer det ikke, Justin'' sa jeg og lot sørge for at mikrofonen min ikke var foran munnen min da jeg sa det. Jeg merket også tårene presse seg på, hva ville folk si? hvordan ville Justin reagere? Jeg skulle tilbake til Norge imorgen, hvorfor ikke gjøre noe godt ut av det?
________________

 

Justin svarte ikke med et ord, men svarte med et kyss så publikum begynte å hyle. ''Du klarer det, ikke se ut i publikum'' hvisket Justin. Jeg nikket, og Justin gjorde en håndbevegelse for at sangen skulle starte atter engang. Sakte smilte jeg for meg selv mens jeg åpnet munnen, og denne gangen med en fin stemme og klang som gjorde at jeg klarte å synge. Men øynene mine var festet på Justin denne gangen, fordi jeg faktisk følte meg tryggere da. Følte meg nesten litt som Troy og Gabriella fra High School Musical altså, men måtte nesten si det funket mye bedre. Så trygg og så fint. Publikum hylte enda verre når Justin faktisk kom bortover mot meg, og enten tok på meg eller holdt rundt meg. Det måtte ikke bli rene pornoframføringen heller, så jeg holdt meg littegrann tilbake, og Justin skjønte hvorfor. Tre minutter var gått som faktisk føltes som noen få sekunder etter jeg hadde fått selvtilliten min på plass. ''Tusen takk alle sammen!'' sa jeg glad, og denne gangen med forsiden mot publikum. Jeg overvant frykten min skikkelig, bare ved å hoppe ut i det.

 

Den beste delen var at jeg klarte det med sangen overboard, og sist men ikke minst fordi jeg sang den med Justin. ''Du var så flink! Og jeg tror du overvant frykten skikkelig, fordi du klarte å snu deg for og se mot publikum etterhvert. Faen altså, jeg er så stolt over deg!'' sa Justin da vi hadde komt backstage og begge med et fornøyd smil. ''Tusentakk Justin.. Jeg vet ikke hva som skjedde der og da, men du var til god støtte. Hadde aldri klart det uten deg faktisk!'' sa jeg glad og satt meg ned på en sofa. Scooter kom inn med et glis. ''Grattis! Dere rocket løs, eller rocket og rocket.. Ikke bokstaveligtalt, men argh dere skjønner hva jeg mener'' sa Scooter glad og ga oss begge en klem. ''Ja vi skjønner, og det var gøy!'' sa jeg glad. Resten av den timen brukte vi bare for å få igjen pusten litt, fikse oss, også gå ut igjen i varmen hvor det var strødd med mennesker i fra forskjellige land som snakket og var opptatt. ''Så fett! Der er Langbein, kan jeg ikke få ta et bilde med han!?'' spurte Justin. Jeg så skeptisk på han. ''Hallo? Jeg pleide å se på han før, okei?'' unnskyldte han seg. Jeg bare fniste og tok kameraet fram, mens Justin poset stolt ved sidenav Langbein. ''Få se bildet!'' sa Justin glad og tok iphonen min ut fra hendene mine.

Tumblr_lvn0urcx4c1qedlruo1_500_large


''Jeg ser jo mer sexy ut enn noen gang'' sa Justin glad og la armen sin rundt meg. ''Hm..'' mumlet jeg og dro ut iphonen fra hånden til Justin. ''Men du? Der borte er Alfredo og resten. Gå bort der, jeg har en spesiell person jeg skal møte, litt viktig!'' sa han og kysset meg før han løp vekk fra meg og bort til en slags camping vogn. ''Hvor skulle Justin?'' spurte Alfredo misstenksomt. ''Jeg aner faktisk ikke, han sa noe med en spesiell person. Håper ikke det er en annen jente..'' mumlet jeg lavt og så mot veien Justin hadde løpt. ''Neida du, tviler sterkt. Men på en annen side så kan jo du gå og se? Jeg blir med!'' sa Alfredo og holdt meg i hånden mens vi løp bortover mot campingvognen Justin hadde løpt inn i. ''Det blir så bra!'' sa Justin sin stemme innenfra. ''Hva blir bra!?'' sa jeg lavt og veldig nysgjerrig. Jeg så opp mot vinduet, og heldigvis var det ikke så folksomt her heller. ''Ta vekk den gardintingen da!'' sa Alfredo like utålmodig som meg også. Jeg gjorde det, og så rett inn på hvem Justin var med.

 

 

Hvem tror du personen er?

 

 

-Rano

 

 


Postat av: Jbmystory

meeer

05.05.2012 @ 13:32
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Postat av: ingviiildbieber

Du skriver sykelig bra, Rano! Gleder meg til neste del ! <3

05.05.2012 @ 13:45
Postat av:

meer!:D

05.05.2012 @ 14:13
Postat av: xjdbhistory

mer!:)

05.05.2012 @ 14:48
URL: http://xjdbhistory.blogg.no
Postat av: Malin <3

MEEER!! <3

05.05.2012 @ 14:51
Postat av: Carina Belieber

Meeeer!!

05.05.2012 @ 15:01
Postat av: lea

meeeeeeeeeer super bra historie, digger den! kommer det en til del i dag? håper det!

05.05.2012 @ 15:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/36452295