hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
03.05.2012 / 18:29 / Historie: The Switch

Historie del 44 # The Switch

Ingenting er bekreftet med dato om når Justin kommer til Norge. Ikke spre falske rykter, det er bare teit. 

 

Da har jeg unnagjort nesten alle tentamene mine, har en igjen på mandag og noen få siste prøver og framføringer. Også er det bare eksamen periode dessverre! Jeg tror vi snart i framtiden skal ha den største overraskelsen bloggen noen gang har hatt, men det er bare kanskje, og kommer an på litt saker og ting! Mer info kommer seinere :-)


 

 ''Kinda creepy'' sa jeg og lagde et ansiktsuttrykk som fikk Justin til å le. ''Nei men helt seriøst, reis deg opp. Disneyland venter på oss, og sist men ikke minst fansen også'' sa Justin og ristet i meg, helt til jeg faktisk våknet opp. ''Rekord, at jeg våkner klokken 9 på en fridag'' sa jeg og sto opp, men jeg kunne faktisk ikke vente på en bedre dag. Jeg hadde bare idag igjen.. Imorgen var jeg dessverre i Norge.

__________

 

Dsc05558-copy_201063895_large

 

''Sånn, enkelt men veldig fint'' sa jeg fornøyd mens jeg tok på meg noe armbånd som passet antrekket. Det ville blitt alt for annstrengende om jeg skulle hatt på meg et skjørt eller en kjole, så denne gangen gikk jeg for en fin shorts til. Håret var skikkelig stritt akkurat som jeg likte det best. Jeg la de svarte D&G solbrillene mine, og smilte fornøyd til speilet etter jeg hadde tatt på et lag med litt naturlig sminke. ''Du ser kjempe fin ut, du trenger ikke se deg mer nå'' sa Justin og holdt rundt meg etter en stund på badet. ''Må jo se litt bra ut når jeg først skal til disney land'' sa jeg glad. ''Hvorfor? Det er jo bare masse mennesker der som alle andre'' mumlet Justin og fikset seg på håret. ''Joda, men man skal jo se bra ut fordi'' sa jeg rolig og gikk ut av badet.

 


Halve crewet til Justin var samlet opp i lobbyen, alle like opptatt av å snakke som om de ikke hadde sett hverandre på år. Jeg stilte med ved siden av Justin mens Scooter så ut til å gi intrukter. ''Vi reiser imorgen, okei folkens? Vi skal videre til Italia, nabo land. Det er litt endring i planene her ettersom det skjedde noe problemer hos plateselskapet. Vi reiser derfor til Roma, og blir der noen få dager. Om noen uker er det hele Skandinavia for første gang, det blir også spennende. Nå skal vi egentlig bare kose oss i Disney Land så snakkes vi i kveld. Jeg vil forresten ha noen få ord med Justin og *dittnavn* før vi går. Hvis alle kan sette seg inn i bussene som står utenfor, og en annen ting.. Overse paparazziene. De skal ikke ødelegge dagen'' sa Scooter som en siste avslutning. Justin mumlet noe jeg ikke hørte, men satte kursen mot Scooter siden han ville ha noe ord med oss. ''God morgen dere, hatt en fin natt?'' spurte Scooter. Justin nikket. ''Flott, jeg har bare en liten ting å spørre dere om egentlig. Disney land ønsker at dere skal opptre en sang sammen, om det er mulig?'' spurte Scooter og så forhåpningsfult på oss begge.

 


''-Jeg vet du har fri fra alt som har med musikk karrieren å gjøre nå, *dittnavn*, men det er jo så klart helt opp til deg. Gi meg en lyd når vi ankommer Disney Land, tar så klart en stund å kjøre'' sa Scooter og klappet meg på skulderen, før han tuslet utover. Justin snudde seg mot meg med et spørsmål. ''Kom igjen da, selv om du har fri kan du da synge litt? Mama Jan kan oppvarme stemmene våre'' smilte Justin. Det var jo så klart ikke det som var problemet. Problemet var at jeg ikke visste om jeg var flink til å synge. Selv om venninene mine tilbake i Norge hadde nevnt det før, hadde jeg bare ikke selvtillten nok til å klare det. Jeg skulle faktisk opptre en gang foran skolen, endte opp med at jeg satt og gråt inne på doen fordi jeg ble så nervøs at jeg ble dårlig. ''Vi får se'' sa jeg og smilte. Vi satt oss komfertabelt inn i bussene på vei, og flere spørsmål gikk rundt omkring hodet mitt. Selvfølgelig, flere tusen mennesker ville se på, noen ønsker jo mer enn andre at jeg skulle bli dårlig og, men hvis jeg sa nei kunne jeg høre så diva ut. Problemet var at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. ''Vi nærmer oss Disney Land om 15 minutter'' sa Scooter i høytalerne på bussen. Damn it!

389638_449859205030499_301942286488859_1921562_882054654_n_large

 

Hva tenker du vil skje? :-))

 

-Rano


Postat av: Jbmystory

meeeer

03.05.2012 @ 18:44
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Postat av: Solveig <3

Meeeeer!! <3 utrolig spennede! håper de gjør det! <3 :-)

03.05.2012 @ 18:57
URL: http://biebesstories.blogg.no
Postat av:

de må synge! mer <3

03.05.2012 @ 19:16
Postat av: xjdbhistory

MEEER :D

03.05.2012 @ 19:49
URL: http://xjdbhistory.blogg.no
Postat av: Vilde

Please, mer i kveld! <33

03.05.2012 @ 19:52
Postat av: Hanne Elisabeth

meeeeeeeer <3

03.05.2012 @ 20:12
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/36422474