hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
21.04.2012 / 16:38 / Historie: The Switch

Historie del 32 # The Switch

Kjapt gikk jeg ut for å få litt frisk luft. Det var mange jenter som sto utenfor som Alfredo hadde sagt. Jeg tror ikke så mange la merke til meg, ettersom jeg nå hadde på meg tidenes hettegenser. Jeg så utover den mørke plassen, før jeg plutselig kjente noe hardt treffe hodet mitt som gjorde så pass vondt at jeg kjente tårene komme, og en ekkel latter bak meg.


_____________________

Jeg snudde meg brått og fikk øye på en jente med tidenes største Justin Bieber genser på seg, og ikke minst.. Hele fjeset tegnet med JB på. ''Kan jeg hjelpe deg?'' spurte jeg frekt og tørket vekk egget som hun hadde kastet på meg. Så pass klissete, ekkelt og vått var det, og jeg var sint. Hvorfor gidder noen å gjøre det? ''Ja, gå vekk du er stygg. Så stygg at jeg ikke skjønner en dritt'' sa hun. ''Med glede'' sa jeg og skulle akkurat til å åpne opp døren, men hun dro faktisk til meg. Så hardt at jeg kunne kjenne hvor hendene hennes hadde dratt til meg. ''Helt seriøst, ha litt respekt'' sa jeg sint. ''Neh, hold deg unna Justin! Seriøst, GI DEG! Du ødelegger alt. Stikk. Stikk til et langt sted. Vi vil ikke ha deg her. Bare gå! Justin er vårt forbilde. Det er oss Justin bryr seg om, ikke deg. Bare gå vekk'' sa hun irritert, så pass irritert at hun faktisk fikk en tåre. ''Seriøst skjerp deg, du bestemmer ingenting. Hvis meg og Justin er sammen, skal ikke du blande deg inn fordi du er sjalu. Jeg er et menneske med følesler jeg og. Så pass ordbruket ditt, jeg har ikke gjort noe gale mot deg'' sa jeg strengt. Jenta som sto foran meg var et hode lavere enn meg, og garantert mindre smart.

 

 

Hvordan klarte Selena å takle så mye hat i hverdagen? Jeg hadde ikke gått inn på twitteren eller facebooken til Selena for å sjekke. Rett og slett fordi jeg var redd for å få noe opp i trynet på meg, så jeg hadde bedt Selena selv tweete helt fra Norge. Hun taklet så utrolig masse, og jeg respekterte henne så utrolig mye for det. Bare dette lille her gikk jo veldig inn på meg. Jenta som jeg akkurat hadde gitt skikkelig snakk til, svarte meg ikke, men snudde seg overlegen og forlot stedet hvor jeg sto. Jeg merket noen tårer, og at øynene mine selvsagt ble helt våte. Jeg sto der og skjønte ikke en dritt over hva som hadde skjedd. Greit nok at det bare var en jente, men ordene var kraftig. Jeg åpnet døren og gikk inn døren, hvor alle gikk travelt forbi meg. Jeg gjettet konserten var ferdig, og det første jeg gjorde var å gå inn på klesrommet til Justin hvor han vanligvis skiftet.

 

 

Jeg satt meg ned på sofaen, og holdt oppe telefonen. En ting var sikkert, jeg ville ikke la dette gå inn på meg mer. Jeg hadde bare fire usle dager igjen her, hvorfor ikke nyte dem? For etter fire dager så kom nok Justin garantert til å ikke vite hvem jeg er lenger. Døren åpnet seg brått, og jeg kunne se Justin ta av seg capsen sin mens han lukket døren. ''Woah, du skremte meg!'' sa Justin litt skremt da han så meg ligge halvveis på sofaen. Han begynte å le litt, men stoppet raskt opp da han kom nærmere. ''Hva faen er det som har skjedd?'' spurte Justin og løp mot meg. Han la armen sin rundt meg, og jeg kunne lukte at han svettet litt. Men det var Justin, og alt var sexy på han. Jeg fortalte han i korte trekk hva som hadde skjedd utenfor arenaen, og han ble aldeles ikke glad. ''Dette er det jeg hater når belieberne mine blir sjalu. De lar det gå utover folk jeg er så utrolig glad i. Og en ting du skal vite.. Du er langt ifra stygg'' sa Justin mens han stirret meg rett inn i øynene. Han lente seg halvveis over og presset leppene sine mot mine. Hvis dette var for å trøste meg, skulle jeg ofte bli lei meg altså. Jeg smilte kraftig inni meg mens sommerfuglene i magen min spredde seg rundt omkring.

 

 

''Hey Justin, faren din i telef-'' men Pattie sin stemme stoppet brått da hun så oss. Jeg visste ikke helt hvordan jeg selv skulle reagere i et øyeblikk.

602f7f7c077111e1a87612313804ec91_7_large

 

Bare et bilde av Pattie :D

 

Hvordan tror du hun reagerer? 

 

 

-Rano


Postat av: Hanne Elisabeth

meeeeeeeeeeeeer <3

21.04.2012 @ 16:43
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no
Postat av: Jbmystory

meeer

21.04.2012 @ 17:00
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Postat av: Christel <3

meeeeeer :D

21.04.2012 @ 17:32
Postat av: Vilde

MEEEEEEEEEEEER!! :DD <33

21.04.2012 @ 17:34
Postat av: Elisabeth

Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww <3 MER MER MER! :D

21.04.2012 @ 18:00
Postat av: Line

meree!!! :D

21.04.2012 @ 19:03
Postat av: Mathilde

MER NÅ:*<3

21.04.2012 @ 19:16
URL: http://maathildeeewtf.blogg.no
Postat av: lona

Haha ;) Meeeeeerrrrrrrr :D Jeg elsker historien !!! ♥♥♥♥♥

Ps : det er kanskje ikke mange som legger igjen en kommentar, om de vil ha mer, det er fordi de ikke orker eller no... det er flere 1000 som leser historien !! tro meg ! Jeg selv orker ikke altid ..... Love u <3

21.04.2012 @ 19:36
Postat av:

Meeeeer

21.04.2012 @ 19:39
Postat av: CharlotteNg

meeeeeeeeer

21.04.2012 @ 19:48
Postat av: kristinehi

må ha meer <3

21.04.2012 @ 20:25
URL: http://kristinehi.blogg.no
Postat av:

Du er så flink å skrive! <3 ha en fin lørdag :)

21.04.2012 @ 20:28

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/36194688